نقل قول:
نه تقسیم بر8 شر و ...نداره
اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته
Printable View
نقل قول:
نه تقسیم بر8 شر و ...نداره
اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته
نه عزیز سرعت از 70 بالاتر نمیره...نقل قول:
شما هر جای دنیا بری 1 متر 100 سانتیمتره!نقل قول:
هر بایت هم 8 بیته. فرقی نمیکنه ایران باشی یا مریخ!
1gigabit=1024megabit=128megaByte
دوست عزیز من کرج هستم تا قبل از عید 1 مگ 38500 میدادم الان واسم اومده 43000نقل قول:
دوستم هم تهرانه واسش 512 اومده 24000
در ضمن این عکس که گذاشتم رو سایت مخابرات تهرانه
میدونم اینو من راجب به شر گفتمنقل قول:
بعد امارات MB میده نه Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow
نقل قول:
دوست عزیز کرج با تهران فرق داره و تحت ساپورت مخابرات تهران نیست ...
اونی شما گذاشتی مال مخابرات ایرانه اما الان می بینم لینک شما نیس در صورتی که من خودم با لینک شما وارد سایت مخابرات ایران شدم عجیبه ...
در هر صورت این تهرانه بعد همون طور هم که گفتم هیچ وقت 7 تومن گرون نمیشه نهایتا 1000 تومن یا کمی بیشتر ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال صحبت این چیزا شده بد نیست بازم بدونید
دیروز 28 فروردین ماه ساعت 6 7 عصر شبکه 4 برنامه در مسیر انتخابات بود
نمیدونم دوستان دیدند یا نه
2 نفر طبق معمول به عنوان کارشناس دعوت شدند و درباره شبکه اینترنت استفاده از اینترنت برای انتخابات و اینده ان بعد اتخابات حرف میزدنند
نمیدونم تو ارشیوی دانلودی شبکه 4 یا... جایی هستید بگردید دانلود کنید و حتما ببینید
کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست
خوب ممکن هست شخصی بتواند P-O-R-N ببیند ایا این درست هست؟
بقیشو حتما خودتون ببینید
اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟
مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟
خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه
بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره
خودمون خواستیم و حالا حالاها جادارن این ملت ...نقل قول:
تو یه سال صدقه 900 میلیارد تومن خودت تا آخرشو برو ...
یه چند دقیقه ف//ی//لتر برداشته شده بود همین 1 ساعت پیش ....:n13:
دیشب عملا نت جهانی قطعه قطع شد.نقل قول:
ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)
محتوای مخفی: برای آخرین بار