سلام من می خواهم هارد اکسترنال Western Digital My Passport Ultra 2TB بخرم نظر شما در مورد سرعت خواندن و نوشتن و محافظت اطلاعات و استحکام چیست?
ارزش 410 هزار تومان پول را دارد یا با این پول می شود هارد اکسترنال پرتابل بهتری خرید?ممنون
Printable View
سلام من می خواهم هارد اکسترنال Western Digital My Passport Ultra 2TB بخرم نظر شما در مورد سرعت خواندن و نوشتن و محافظت اطلاعات و استحکام چیست?
ارزش 410 هزار تومان پول را دارد یا با این پول می شود هارد اکسترنال پرتابل بهتری خرید?ممنون
والا من فقط دنبال وسترن 2ترای مای بوک بودم اطلاعی از المنت و بقیه ندارمنقل قول:
من هاردم که 2ترای مای بوک وسترن هست دو روز پیش 290 با گارانتی سازگار(2سال) خریدم
و کمترین قیمتی بود که چندین مغازه سوال کردم
این مغازه ای که من خریدم قیمتاش روزانست یعنی دو روز زودتر میرفتم 288 خریده بودم ازش!
من آدرس و بقیه موارد رو به آقا عطا میدم چون من زیاد نمیام اینجا-از عطا جان بگیرید آدرس رو-البته تو سایت همسایه این لیست هاردها و قیمتای موجود الانشه :
هارد های اکسترنال :
هارد ۵۰۰ وسترن پاسپورتی الترا - Western Digital My Passport Ultra - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 175
هارد ۵۰۰ سیگیت بک آپ پلاس اسلیم - Seagate Backup Plus Slim - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 163
هارد ۵۰۰ وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 164
هارد ۵۰۰ سیگیت Expansion بدون آدابتور گارانتی سازگار : 161
هارد ۵۰۰ سیلیکون پاور - Silicon Power A30 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی اصلی : 179
هارد ۵۰۰ سیلیکون پاور - Silicon Power A80 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی اصلی : 188
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA CH 11 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HV610- بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HV620- بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HV630- بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HC630- بدون آدابتور گارانتی آونگ : 180
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA NH13- بدون آدابتور گارانتی آونگ : 185
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA SH14- بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 185
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HD710- بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 195
هارد ۵۰۰ توشيبا - Toshiba - بدون آدابتور گارانتی آوژنگ : --
هارد ۵۰۰ سوني - Sony - بدون آدابتور گارانتی ايران رهجو : --
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی الترا - Western Digital My Passport Ultra - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 237
هارد 1 ترا سیگیت بک آپ پلاس اسلیم - Seagate Backup Plus Slim - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 210 جدید
هارد 1 ترا وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 208
هارد 1 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion بدون آدابتور گارانتی سازگار : 201
هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A15 - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی : 255
هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A30 - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی : 255
هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A80 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی اصلی : 261
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA CH 11 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 225
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HV610 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 230
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HV620 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 237
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HC630 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 247
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HE720 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 385
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA NH13 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 250
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA SH 14 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 250
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HD710- بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 260
هارد 1 ترا سیگیت وایرلس پلاس - Seagate Wireless Plus - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 638
هارد 1 ترا سوني - Sony - بدون آدابتور گارانتی ايران رهجو : --
هارد 1 ترا توشيبا - Toshiba - بدون آدابتور گارانتی آوژنگ : 204
هارد 1 ترا بوفالو - BUFFALO - بدون آدابتور گارانتی اصلی : 265
هارد 1 ترا بوفالو ژاپنی - BUFFALO - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی : 360
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 290
هارد 2 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 520
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : --
هارد 2 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion با آدابتور گارانتی سازگار : 278
هارد 2 ترا وسترن پاسپورتی الترا - Western Digital My Passport Ultra- بدون آدابتور گارانتی سازگار : 390
هارد 2 ترا وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 350
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس اسلیم - Seagate Backup Plus Slim - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 405 جدید
هارد 2 ترا آدیتا - ADATA HV620 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 377
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 390
هارد 3 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 650
هارد 3 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 378
هارد 3 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion با آدابتور گارانتی سازگار : 368
هارد 3 ترا آدیتا - ADATA NH03 - با آدابتور - داری سیستم خنک کننده - گارانتی آونگ : --
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 558
هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion - با آدابتور گارانتی سازگار : 548
هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 585
هارد 4 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 998
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد های اینترنال :
هارد ۵۰۰ اینترنال سیگیت : --
هارد ۵۰۰ اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 156
--------------------------------------------------------------
هارد 1 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 180
هارد 1 ترا اینترنال وسترن بلک (مشکی ) 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 274
--------------------------------------------------------------
هارد 2 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 280
هارد 2 ترا اینترنال سیگیت : --
-----------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 375
هارد 3 ترا اینترنال سیگیت : --
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد های SSD :
هارد 32 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 175
------------------------------------------------------------------------------
هارد 64 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V60 قیمت : 225
هارد 64 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 265
هارد 64 گیگ SSD کینگ استون - KINGSTONE V+200 قیمت : 250
هارد 64 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP600 قیمت : 260
هارد 64 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP900 قیمت : 310
هارد 64 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 335
هارد 120 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V60 قیمت : 425
هارد 120 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 415
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP600 قیمت : 390
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP900 قیمت : 430
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 470
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX910 قیمت : 515
هارد 240 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V65 قیمت : 765
هارد 240 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 755
هارد 256 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP900 قیمت : 765
هارد 256 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 795
هارد 256 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX910 قیمت : 900
هارد 512 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 1740
سلام
از این سه تا هارد کدومشون ارزش خریدن دارن؟
به ترتیب کدومشون بهترن؟
Seagate Backup Plus Slim
Western Digital My Passport Slim
TOSHIBA Canvio Slim
سلام .نقل قول:
1. سرعت خواندن و نوشتن به پارامترهای زیادی بستگی دارد به همین دلیل ممکن هست که حتی دو مدل کاملاً مشابه سرعت یکسانی نداشته باشند . مثلاً دیتاها روی کدام ترک نوشته میشوند و از روی کدام ترک خوانده میشوند ، حجم هر فایل و همچنین به مشخصات خود سیستم هم بستگی زیادی دارد. در دو هارد دیسک متفاوت ، مسائل دیگری از جمله Areal Destiny و تعداد پلاتر و ... مطرح میشود که در سرعت هارد دیسک هم تاثیر دارند .
2. در مورد محافظت اطلاعات ؛ اگر منظور شما خراب نشدن هارد دیسک و از بین نرفتن اطلاعات باشد که هیچکس نمیتواند تضمینی به شما بدهد . هارد دیسک بهترین روش ذخیره سازی نیست بلکه ارزانترین روش ذخیره سازی هست . اگر اطلاعات خیلی مهمی دارید توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید . ولی اگر منظور شما از "محافظت اطلاعات" جلوگیری از دسترسی غیر مجاز دیگران هست که این مدل با داشتن قابلیت Hardware Encryption امنیت خوبی ایجاد میکند .
3. در مورد استحکام ؛ باکس مدلی که انتخاب کردید در مقایسه با انواع ضد ضربه که دارای باکسهای مستحکم لاستیکی / سیلیکونی (و یا فلزی) هستند ، مقاوم و مستحکم نیست در نتیجه توصیه میشود که یک کیف مناسب بخرید تا در مواقع حمل نقل مشکلی پیش نیاید .
4. بغیر از این مدل میتونید Seagate Backup plus Slim بخرید (اگر در بازار پیدا بشوند) که نه تنها ضخامت کمتری دارند بلکه سرعت آن در مقایسه با my passport ultra کمی بهتر هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا عطا.خسته نباشد میگم بهتون بابت وقتی که برا تاپیک میزارید:n16:. قصد خرید یه هارد دو ترا رو دارم بیشتر برا آرشیو موسیقی میخوام الان یه دونه sh14 یک ترا دارم میخوام اینو بفروشم دوترا بگیرم این Seagate Backup plus Slim که اصلا پیدا نشد حالا شما لطف کنید یه مدل خوب به من معری کنید البته بدون آداپتور.. این مدل از سونی چطوره Sony HD-E2 External Hard Drive - 2TB البته اینو تازه توی دیجی دیدم .
دلیل خاصی داره که هارد اداپتوری مای بوک 2 ترا انقدر قیمتش از هارد های دیگه 2 ترابایتی کمتره ؟
سلام
یک هارد 2 ترابایت وسترن My Book خریدم
می خواستم بدونم این هارد My Book همیشه باید بصورت ایستاده باشه یا میشه خوابوندش (مثل هاردهای پرتابل برای امنیت بیشتر) ؟
من چون حذف و اضافه به آرشیو زیاد دارم احتمال فرگمنت زیاده
برای راحتی عمل دیفگرمنت (یا حتی عیبی یابی بد سکتور) بهتره هارد رو به پارتیشن های کوچکتر تبدیل کنم ؟
چون اونوقت فقط همون پارتیشن که فرگمنت شده یا بد سکتور داره بررسی میشه و سایر پارتیشن ها دست نمیخوره ، درسته؟
ممنون
سلام .نقل قول:
میتونید همان Sony را انتخاب کنید بشرطی که گارانتی معتبری داشته باشد . WD my passport ultra هم گزینه مناسب دیگری هست .
1. میتونید به حالت خوابیده هم روی میز قرار بدید اما توصیه میکنم طرفی که لیبل روی هارد دیسک داخلی چسبانده شده رو به بالا باشد . دقت کنید ، در زمانیکه روشن هست دیگه جابجا نکنید .نقل قول:
2. سهولت در دفرگمنت کردن یکی از مزایای تقسیم بندی کردن حجم کل هارد دیسک به چند درایو کوچکتر هست . میتونید چند پارتیشن کوچکتر بسازید و مانعی هم ندارد . تعداد آنهم به سلیقه خودتان بستگی دارد .
با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر بابت پست اول تاپیک که بسیار جامع و کامل بود
من هم مثل سایر دوستان میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا برای ذخیره اطلاعاتی که کمتر بکارم میاد ولی نمیخوام پاکشون کنم و البته روی هارد لپ تاپ هم فضای خالی برای نگه داریشون ندارم میخوام
یک مدل پرتابل میخوام که سرعتش بالا باشه و زیاد عمر کنه همین :n01:
مدل خاصی مد نظرم نیست
ممنون میشم که بهم معرفی کنید
دوست عزیز، WD My Book هارد آداپتوری است و باید با انواع دیگر هاردهای آداپتوری مقایسه اش کنی نه با مدلهای بدون آداپتور.نقل قول: