آره عزیز، درست میشه. درست کردنش که کاری نداره براشون.نقل قول:
Printable View
آره عزیز، درست میشه. درست کردنش که کاری نداره براشون.نقل قول:
نه میدونی چی شد ..........اشتباه تو اینجا پیام دادم اخه من تو همه صفحه ها با هم میرم یه لحظه اشتباه اینجا اون پیامو دادم:31::31::31::31::31::31:....در کل شرمندم:41::46:نقل قول:
من چون برای ثبت نام عکس کم برده بودم.
همون اول که عکس می گیرن اسکن می گیرن فکر کردم عکس رو میگیرن و پس نمیدن یک عکس که برای چند سال قبل بود رو دادم ازش اسکن گرفتن و عکس رو پس دادن .
حالا که برگه انتخاب واحد رو گرفتم فهمیدم اون عکس رو برای چی میخواستند . عکس شبیه هرکسی هست جز خودم .
راهی هست اصلاح کنمش؟
شما تشریف ببرید آموزش دانشکده تون. با یه کم دردسر حل میشه مشکلتون.نقل قول:
اونجا که رفته بودم صحبت کنم یارو گفت 550 تومن برای شهریه ثابت پول بریزین
بعد اومدم تو ایرنت نوشته بدهی مالی 280 تومن
الان من همین 280 تومنو بدم یا 550 تومن؟ ینی اونی که تو دانشگا بوده الکی گفته 550؟
بعد یه سوال: برا واریز اینترنتی باید به ریال مبلغو وارد کنم یا به تومن؟ (ممکنه ده برابر بیشتر یا 10 برابر کمتر واریز بشه:27:)
دوستان برای انتخاب واحد اگه قطعی نکنی درسایی که انتخاب کردی اگه پر بشه نمیشه تایید قطعی کرد؟!
یا رزروی اگرم ظرفیت پر شد!؟
ثبت نهایی نیاز نیست!نقل قول:
اگه بخوای حذف و اضافه هم انجام بعدی نباید ثبت نهایی بکنی!
چون مدیر گروه گفتن یک شنبه میاد یکی از کارشناسا گفت فعلا ای 3 درس انتخاب کن بعدیا رو یک شنبه بپرسنقل قول:
پس رزرو باشه انتخاب قطعی نیازی نیست درسته!؟
مگه شهریه ثابت رو قبلاً واریز نکردید؟ اگر قبلاً واریز کردید، این مبلغ (280 تومان) شهریه دروس شماست.نقل قول:
نقل قول:نیازی به ثبت نهایی نیست؛ بعد از حذف و اضافه خود به خود ثبت نهایی تلقی میشه.نقل قول:
مرسی اقا محسن
راستی رفتم برای اینکه بنویسن مهندسی گفتن از تهران اومده ما نمی تونیم تغییرش بدیم!!
چاره ای نیست دیگه!!