دکمه menu بزن بعد وارد applications شو و بعد آیکن file mgr رو انتخاب کن بعدش وارد مموری کارت شو و آپشن رو بزن و مموری کارد آپشن و بعدش فرمت رو بزننقل قول:
Printable View
دکمه menu بزن بعد وارد applications شو و بعد آیکن file mgr رو انتخاب کن بعدش وارد مموری کارت شو و آپشن رو بزن و مموری کارد آپشن و بعدش فرمت رو بزننقل قول:
مهندس اینقدر نوشته ان - گیج روی 5800 پس شعره ؟
راستی اینا که گفتی خیلی سخته من حالیم نمیشه
با عرض سلام و خسته نباشید .
دوستان گوشی 5800 دارم. SAMARTCOM نصب کردم اما GPS اش کار نمیکنه و MAP OVI ورژن 3 هم نصب نمیشه .
از عزیزان سایت پرسیدم(صفحه 620) گفتن باید فرم ویرش اپدیت بشه .
ممنون میشم توضیح بدید چطوری میتونم گوشی را اپدیت و MAP OVI رو نصب کنم و لطفا جدیدترین ورژن فرم ویر و MAP OVI رو هم برای دانلود بزارید.
ورژن گوشیم 30 است و CD برنامه گوشی رو گم کردم اما کابل USB اون رو دارم.
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
من با gprs گوشیم مشکل دارم که البته قبلا هم این مشکل پیش اومده بود ولی با فلش کردنش درست شده بود و لی دیشب یه بلایی سرش اومد که هر کاریش کردم درست نشد
من از بسته های gprs نامحدود ایرانسل گرفتم و شب و روز باهاش به دانلود مشغولم که فکر کنم تا الان 6 گیگ دانلود کردم
من گوشیمو به کامپیوترم وصل می کنم و با پی سی سوییت به اینترنت وصل می شم ولی دیشب هر کار کردم وصل نشد
وقتی که می خوام وصل بشم اون E زیر جای آنتن میاد ولی اون دوتا فلش ممتد نیستن یعنی به هم وصل نیستن مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعدش هم میگه connection not available ولی با وایرلس میتونم وصل شم
هر کاری هم که به فکر خودم رسید انجام دادم:
مستر ریست کردم
فلش کردم با فریمور کوک شده و اورجینال
کانکشنم رو پاک کردم دوباره ساختم
باتری رو در اوردم دوباره گذاشتم
سیمکارت رو درـوردم دوباره گذاشتم
با و بدون سیم کارت فلش کردم
گوشی رو آفلاین کردم دوباره بردم رو جنرال
و . . .
کسی بوده که تا حالا این مشکل رو داشته باشه؟ و درستش کرده باشه؟
در ضمن از گازانتیم یه ماه مونده ببرم بدمش گارانتی عوضش می کنن؟
------------------نقل قول:
کاش قبل از اینکه کمک می خواستی کمی تو فروم جستجو می کردی اما به هر حال فیلمی که برات لینک کردم را دانلود کن ببین و طبق فیلم عمل کن و از یکی از پروداکت کدهایی که نوشتم برای آپدیت استفاده کن
پرداکت کد فارسی 5800 قرمز :
0574324
پرداکت کد فارسی 5800 آبی :
0574326
لینک فیلم:
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/Firmware.rar
موفق باشی
سلام دوســت عزیز اینترنت ایرانسل از دیشبی خراب شده اپراتور زنگ زدم گفت برا کل کشور هستش ولی اینجور که معلومه برا بعضی از شهر ها وصــل میشه ولی سرعتش پاییــنه تاریخ رفعش ازش پرسیدم کامل جواب نداد و گفــت معلوم نیســت :41:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان
من يه مشكل با گوشيم 5800 دارم
ديشب ورژن 51 رو نصب كردم بعد از اون ديگه اينترنت گوشيم در حدود 2 دقيقه كار ميكنه ديگه كار نميكنه
بايد يكدور بيام بيرون دوباره وارد بشم .باز حدود 2 دقيقه كار ميكنه و .....
دوستان كسي مشكل رو ميدونه
تا قبلش كه ورژن 50 بود اين مشكل رو نداشت
خاک بر سر ایرانسل منو بگو که اینقدر گوشیو فلشو مستر ریست و خاموش روشن و ... کردم :19:نقل قول:
تازه امروز می خواستم ببرمش گارانتی :41:
با عرض تشکر و خسته نباشید از دوست عزیز aydin_eb7777نقل قول:
از بابت زدن پست قبلی هم عذرخواهی میکنم :11:
فرق پرداکت کد فارسی قرمز با ابی در چیه .
باتشکر فراوان:11:!؟
-----------نقل قول:
فرقشون در رنگ تم اولیه زمانی که گوشی بالا میاد و مشکلی از نظر آپدیت ندارن و به راحتی با یکی از اینها آپدیت کن
موفق باشی