ممنون مهدی جاننقل قول:
از پریروز :31:
قهوه ای چیه مهدی درس صبت کن: دی مشکی(رنگه عشقه) :31:
ما کی باشیم بخوایم اخطار بدیم عزیز دل مایی :11::40:
Printable View
ممنون مهدی جاننقل قول:
از پریروز :31:
قهوه ای چیه مهدی درس صبت کن: دی مشکی(رنگه عشقه) :31:
ما کی باشیم بخوایم اخطار بدیم عزیز دل مایی :11::40:
سلام دوستان...
دو روز پیش پیک شاتل اومد دم خونمون ازم پول گرفت و چند تا امضاء واسه قرار دادها زدم ولی حرفی از مدارک نزد!!! داستان چیه؟؟؟
دوباره میان مدارک رو بگیرن؟؟؟؟
سلام . بچه ها سرعت من الان خيلي پايينه ! چرا ؟ اكثرا اينطوري ميشه
یعنی از شما آخرین فیش تلفن کپی شناسنامه و ... نگرفتن؟نقل قول:
اون یارو میگیره اگه نگرفته بهشون زنگ بزن که فکس یا ایمیل کنی
برای ما هم گه گاهی این مشکلات پیش یاد وامشب مخصوصا چنباری قطعی داشتم نمیدونم چرا اینطوری شده امروز از صبح یکم انگار مشکل داشتنقل قول:
سلام..
اگر من محدودیتم دو سه ماه زودتر تموم بشه، امکان اینکه دو سه ماه زودتر تمدید کنم قرارداد را دارم یا حتما باید ترافیک بخرم؟!
سلامنقل قول:
وقتی محدودیت حجمی شما تمام شد میتونید سرویس را از نوع شارژ کنید.
من خودم همیشه 25 روزه تمام میشه.که یک دوره جدید شارژ میکنم.
برای این 2 گیگ اضافه از شما هزینه ای گرفته نشده، حجم مفتی هم نمیخوای؟!:31:نقل قول:
آره واقعا کارش درسته، مبارک باشه، تبریک به همه آرتی های عزیز، البته برای اکو نیم گیگ هم خودش خیلی، پس به اکویی ها هم تبریک!نقل قول:
دوست عزیز شما گرون میشه میگی چرا گرون شده، ارزون میشه میگی چه فایده! یا میگی حتما پشت پرده یه قضیه ای هست!!! چرا اینقدر بدبینی!!! هم ارزون شده هم 2 گیگ حجم اضافه شده هیچ قضیه ای هم پشت پرده نیست، برو حالشو ببر دیگه! اینقدر سخت نگیر!نقل قول:
ip که مسلما عوض میشه، ولی اگر هر ثانیه یا هر لحظه عوض بشه مشکل سازه ولی اگه ip دیروزت باip امروز فرق میکنه طبیعیه.نقل قول:
حتما تماس بگیر و این موضوع رو بگو که بعد از 10 روز بهت نگن مدارکت ناقص یود!!!نقل قول:
البته از من چیزی به عنوان مدرک نگرفتننقل قول:
یه سری برگه بود که امضا کردم و نامه دانشگاه و مهمترین مدرک هم پول:27:
امروز زنگ زدن گفتن که مدارک رو چرا ندادی منم گفتن پیکتون چیزی نگفتش.... گفتن حتماً باید برامون میل یا فکس کنی... منم گفتم باشه....!!!