دوستان چطور رو مودم پسورد سیو می کنند و چطور می شه این پسورد رو حذف کرد ؟
Printable View
احتمالا مربوط به نویز هست که تا زنگ میزنی لینک روشن میشه زنگ بزن به پشتیبانی بگو نویز رو چک کنننقل قول:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
اگر کانکشنت برینج هست که دیسکانکت میکنی ولی اگر PPPOE هست که باید خاموش روشن کنینقل قول:
دوستان برای این که اینترنت رو وایرلس روی PSP و PS3 و اینا شیر کنم باید مدم وایرلس داشته باشم
با کارت شبکه وایرلس نمیسه ؟
داداش جریان چک کردن نویز چیه؟نقل قول:
اونها باید چک کنند؟
بله زنگ بزن ISP قسمت فنی نویز روی خط رو وقتی مودم روشن هست و در حال استفاده هستی رو چک میکنن باید زیر 40 باشه.برای من 21 بود .ولی این مشکل که میگی فکر میکنم از مودم باشه.با یه مودم دیگه امتحان نکردی؟نقل قول:
ریز نوشتم دیده نمی شه یا اینکه کسی جوابی نداره ؟نقل قول:
مدل مودمتون چیه؟؟نقل قول:
بله به پشتیبانی فنی زنگ میزنی میگی نویز رو چک کنین مال من حدود 25 هست که همینم مشکل سازه و در حال رفع نویز هستم تا ببینم چی میشه البته تو اکانت خودم مشکل ساز نیست ولی واسه شبانه سرعت خیلی میاد پاییننقل قول:
سلام
برای این کار باید یه روتر ( Ruter ) داشته باشید تا یه شبکه wireless ایجاد کنه و اینترنت رو بین دستگاه ها Share کنه.نقل قول:
دو راه حل هست:
1- اگه مودم ADSL داری میتونی فقط یه AccessPoint وایرلس که روتر هم داره بخری و مودم رو با LAN بهش وصل کنی. اینحوری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یه مودم wireless بگیری
هر دو تقریباً هم قیمت هستن. البته بستگی به حرفه ای بودن هم داره. من مودم وایرلس رو پیشنهاد میکنم . مخصوصا مودم هائی مثل Wl600g که میشه با یک کلیک تعیین کرد که از اینترنت واسه سرچ استفاده میکنی یا Game یا Video-Conferance یا ...؟ تا تنظیمات به بهترین نحو set شن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-مودم ایسوس AM-604g من به طور متوسط ساعتی یکبار ریست میشد و همه چراغهاش خاموش میشد.فکر می کردم ایراد از خط ADSL من است،مودمم را با دوستم جابجا کردم و بعد از استفاده در دو هفته وقتی در گزارش گیری PPOE در سایت شاتل نگاه می کردم تا 3 روز هم شده بود که مودمم خاموش نشده بود.مودمم را برگرداندم و مشکل ریست شدن همیشگی برایم دوباره اتفاق افتاد،با شرکت گارانتی کننده تماس گرفتم و گفت باید firmware مودمت را آپگرید کنی،قبلا در سایت ایسوس گشته بودم اما نیافته بودم.در عرض چند دقیقه گشتم و یافتم و دانلود کردم.firmware مودمم را آپگرید کردم.باید چند روز بگذرد تا ببینم این آپگرید فایده داشته یا نه.
2-مودمهایی که بدون نیاز به روشن بودن سیستم می توانند دانلود کند،به کدام خاصیت مودم مرتبط است؟FTP Server؟کدامیک از شرکتهای تولید کننده مودم ADSL چنین مودمهایی تولید می کنند؟