کیفیت یعنی این:نقل قول:
سافاری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کیفیت یعنی این:نقل قول:
سافاری:
برای خود منم همین طوره با این قرتی نت ماکس نباید زیاد انتظار داشت!!! 1 ماه دیگه تموم میشه دورم. میرم یه جایه دیگه :13:نقل قول:
منم آخر این دوره میرم صبا.(اگه تا اون موقع افت نداشته باشه.)نقل قول:
مثل اینکه من هر چقدر بیام اینجا بدی های صبانت رو بگم همه عاشق صبانت میشننقل قول:
اقا من نمیدونم سرعت شما هم مثل من زیاد میشه یا نه هااااااااا:10::10::13::13:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
1:من هم وقتی میخواستم صبانت بگیرم تو سایتش منطقه من رو ساپورت نمیکرد ولی وقتی زنگ زدم پرسیدم گفت که ساپورت میکنهنقل قول:
2:بین 3.2تا4.5 گیگ
البته اگه شرایط عالی باشه یعنی اگه شرایط بد باشه حداقل 3 گیگ میزنه ولی اگه نرم افزار دیس کانکت ها رو به موقع وصل بکنه تا 4 گیگ میتونم دانلود کنم
البته تا ساعت 7.45 دقیقه که 45 دقیقه اضافه میشه
نقل قول:
براي اينكه login نشدي اما اگه login شدي و چيزي نميبيني در اون لحظه پينگ سايت speedtest خيلي بالاست و مشكل به isp شما برميگرده
نقل قول:
ياد اون دختره افتادم تو قهوه تلخ كه هي ميگفت: فلان چيز ميخواهيد فقط فلان چيزِ فرانس!!!
حسين جان كاملا با شما موافق هستم اينترنت ميخواهيد فقط اينترنت كره جنوبي!!! چيزي كه ما در ايران به اسم اينترنت ميشناسيم در كره جنوبي فكر نكنم كسي اصلا تجربه ش كرده باشه. بنظر من بزرگترين شكنجه براي يك كره اي اينه كه 1 روز محكوم به استفاده از اينترنت در ايران بشه، قطعا به نكرده هاش هم اعتراف ميكنه :31:
+
آخرين كشور گابن بود كه اگه اشتباه نكنم در غرب آفريقا قرار داره.
براي كسب اطلاعات بيشتر با جزئيات دقيق به سايت زير مراجعه كنيد.
کد:http://www.netindex.com
وضعيت سرعت دانلود و آپلود به تفكيك شهرهاي ايران
کد:http://www.speedtests.net/world/ir
من هم وقتی که با ایرانسل یا میومدم اول لود میشد بعد غیب میشد بعد از چند ثانیه دوباره لود میشدنقل قول:
نقل قول:ماکس نت بیش از حد ظاهرا افتضاحیدهنقل قول:
مال منم بعضی وقتها تستها را لود نمیکنهنقل قول:
منظور من 2.8 بود که 28 شد :ی
البته فکر کنم صبا پر سرعت ترین شرکت ارائه دهنده نت در ایران هست
سرعت بهتر با پینگ بهتر
در ایران نیستنقل قول:
فقط تو تبریز
اگه برید توی تاپیکش میبینید که همه ازش ناراضی هستن و برای 512 اونها حتی 100 هم دانلود روزانه نمیدن
شبانه هم به زور 40