سلامنقل قول:
در اخبار هم اعلام شده که به زودی قراره لپ تاپ جای کاغذ رو واسه امتحانات پیام نور بگیره .
Printable View
سلامنقل قول:
در اخبار هم اعلام شده که به زودی قراره لپ تاپ جای کاغذ رو واسه امتحانات پیام نور بگیره .
از خانم های محترم عاجزانه تقاضا دارم سر کلاس جون هرکی دوست دارید مقنعه ای که سر میکنید رو مثل برج میلاد نکنید!به خدا قسم نمیشه تخته رو دید.ماشاءالله تا من و دوستام بیایم به خودمون بجنبیم خانم ها ردیف اول و دوم رو اشغال کردند و ناچاریم بشینیم عقب.حالا باز اینو میشه یکاری کرد، ما عقب میشینیم و خانم های محترم نمیدونم چجوری کلیپسی به سرشون میزنن.همینجوری کلاس شلوغه خانم هام جلوی ما هستن و هی باید خم و راست بشیم تا تخته رو ببینیم و دیگه با این کلیپس هایی که هم اندازه برج ایفل هست خانم ها به موهاشون میزنن به هیچ وجه نمیشه جلو رو دید.آخه نمیشه بلندشم مطالبی که استاد میگه رو بنویسم!
خواهشا مراعات کنید
باتشکر
:n08: حالا به فرض که دیدی تخته رو .... چیزی مگه میشه فهمید ؟ :n02:نقل قول:
نه والا.دیروز مبانی و ریاضی داشتیم بگو اگه 1کلوم فهمیدمنقل قول:
این خانم ها که جلو میشینن و کاملا دید مارو مختل میکنند انقد سوال میپرسن.از کجا میارن این سوالارو؟یعنی میفهمن درسو که سوال میپرسن!؟
مگه شما هنوز کلاس میرید ؟! دیگه دارین دیوونم میکنیدا !!نقل قول:
راستش قبول دارم حرفاتو . ما هر کاری کردیم صبح زودتر بریم و صندلی جلو رو بگیریم نشد که نشد :n02: اینا فک کنم ساعت 5 صبح میرن جا میگیرن .... قربون کلیپس هاشونم برم که هر کدوم اندازه برج میلاده و جلوی دید رو میگیره .... برای نوشتن هی باید خم و راست شی تا بتونی تخته رو ببینی ....نقل قول:
ما حتی کلاسهایی هم داشتیم که بالای 150 نفر تو کلاس بودن :n04: .... چه میشه کرد پیام نوره دیگه .
دیروز آخرین جلسه بود.مثلا آخرین جلسه دیگه همه چیو فهمیدیم دیگه!البته اگه خانما بذارن!نقل قول:
دیوونه!!!خدا نکنه، چرا!؟
و.پ:این دیگه چه امضائیه شما داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز اولین درس مبانی برنامه نویسی داشتیم.15 فصله.استاد اومده تا فصل 10 درس داده و بعد میگه یه 20مین آنتراکت.هنوزم منتظریم 20مین تموم بشه و استاد بیاد!نقل قول:
حالا بعدش ریاضی عمومی1 داشتیم.استاد اومده سر کلاس درس داده.12تا فصله.تا فصل 8 درس داده و میگه دیگه نمیرسیم بقیشو بگم.حالا اول ترم هم گفته بود فصل اول و دوم برای ما حذفه و الان معلوم شده حذف نیست و میگیم استاد شما که 4فصل از آخر درس ندادی حداقل 2فصل اولو بگی میگه بابا از دوفصل اول سوال نمیاد که!آره دیگه سوال نمیاد گذاشتن اطلاعات عمومی ما بره بالا!!!
یعنی تو عمرم امروز انقدر تقلب نکرده بودم
میان ترم هوش مصنوعی داشتیم....همه داشتن تقلب میکردن با جدیدترین شیوه ها و سبکهای روز ...چه غربی و چه شرقی:n19:
موندم جماعتی که دارن لیسانس میگیرن مثل بنده و دوستان واقعا حلاله این لیسانس:n08:
نقل قول:
بله برادر من حلال ِ حلالِ ....
خوشبختانه استاد هوش ما ازمون ميانترم نگرفت خودش اشنايي داره با بچه ها به همه بالاي 5 ميده....من عاشق همچين استاتيد گرانقدريم.