یه نفر پیدا نشد جواب من رو بده؟نقل قول:
Printable View
یه نفر پیدا نشد جواب من رو بده؟نقل قول:
سلام
مدتیه این مشکل رو دارم . وقتی سوییچ رو ماشین هست چه باز و چه بسته این حالت رو تو کیلومتر میبینی و اینکه چراغ جلو و صفحه کیلومتر روشن میشه
و تا زمانیکه استارت نخوره به این حالت میمونه.تو همین یکی دو روزه دیاگ زدم وهیچ مشکلی نشون نداده. این هم از عکسش.
در ضمن . همزمان چراغ بنزین و فکر کنم کلمه stop شروع به چشمک زدن میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اگه کمک کنید:n01:
206 SD
رله رو باز کردم سمباده زدم درست شد نیاز به تعویض هست؟ ولی خداییش هیچکی راهنمایی نکرد! مردم پیداش کردم، مدیریت ضعیفه، ممنوننقل قول:
کدوم رله رو باز کردید سمباده زدید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل چیه؟ اگر بعد از روشن شدن ماشین چراغا همه، بجز چراغ ترمز دستی، خاموش میشن طبیعیه
سلام، حتما دوستانی که اطلاع دارن الان نیستن به این سایت هم یه سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
آیا روغن موتور در ، دمای ماشین هم تاثیر دارد یا خیر؟
یقیناً و بلا شک و بلا تردیدنقل قول:
:20:
در موتور به سه دلیل حرارت تولید میشه:
1- متراکم شدنِ مخلوط سوخت و هوا که باعث به شدت گرم شدنش میشه
برای درک این موضوع کافیه به پمپ دوچرخه دقت کنیم که موقع باد کردن تایر به شدت داغ میشه که علتش متراکم شدن هوا در پمپ هست
2- انفجار سوخت که حرارت بسیار زیادی تولید میکنه
3- اصطکاک قطعات متحرک با قطعات ثابت (یاتاقانهای میل لنگ, سایش پیستونها و رینگها به دیواره ی سیلندرها , , سوپاپها , میل بادامک )
اگر موتور بدون روغن کار کنه خیلی سریع صدمه میبینه و جام میشه که علتش اصطکاکِ شدید قطعات متحرک و ثابت هست
این اصطکاک شدید چنان گرمائی تولید میکنه که رنگ فلزاتِ درگیر رو تغییر میده
اگر دو دستمون رو با فشار زیاد و با سرعت به هم بمالیم پوست کف دست میسوزه و شاید تاول هم بزنه
در موتور هم همینطوره
روغن بنجل هم باعث میشه که اصطکاک به مقدار لازم کاهش پیدا نکنه و تولید حرارت بر اثر اصطکاک بیشتر میشه
http://www.aa1car.com/library/motor_oil_605.htm
روغن تا حدی هم در پائین آوردن حرارت تولید شده در موتور تاثیر داره . روغنی که از موتور میریزه توی کارتل , تا حدی حرارتش رو میده به بدنه ی کارتل و کارتل هم این حرارت رو منتقل میکنه به هوای اطراف کارتل
خصوصاً وقتی ماشین در حرکت هست
توجه بفرمایید که قبلا توضیحات کامل دادم، و البته بازهم در جایگاه یک فروشنده قطعات خودرو به شما توصیه اکید می کنم که به هیچ وجه کمک فنر بدون ضمانت کتبی خریداری نکنید چرا که در صورت بروز اشکال در قطعه متحمل ضرر زیادی شده و کسی هم جوابگو نیست.نقل قول:
کمک فنر های ایرانی تابحال کارایی چندان خوبی نداشتن و من هم دیگه از نمونه های ایرانی برای فروش نیاوردم چون جز دردسر فایده ای نداشتن.
در مورد کمک فنرهای خارجی هم میتونم بگم که نمونه های ساخت چین ( بازار مشترک) کیفیت مناسبی داره و البته اگر با ضمانت خریداری شده باشه خیلی بهتر هست.
......................................