سلام
دوستان من یه وام هفت تومنی دارم . بنظرتون چک رو بدم به نمایندگی که با کسر مبلغی بقیشو بهم بده بهتره یا یه پراید بگیرم و بفروشم بهتره ؟ ضرر کدوم کمتره ؟
اگر نظرتون اینه که ماشین بگیرم چی بگیرم بهتره ؟ هزینه نقل و انتقال چقدره ؟ دردسرش زیاده ؟
سلام
دوستان من یه وام هفت تومنی دارم . بنظرتون چک رو بدم به نمایندگی که با کسر مبلغی بقیشو بهم بده بهتره یا یه پراید بگیرم و بفروشم بهتره ؟ ضرر کدوم کمتره ؟
اگر نظرتون اینه که ماشین بگیرم چی بگیرم بهتره ؟ هزینه نقل و انتقال چقدره ؟ دردسرش زیاده ؟
اگه 30 تا پست بزارید درست میشهنقل قول:
اگه کار واجبی داشتید بگید تا من بزارم
سلام
بنظرتون سمند ef7 بنزینی(حالا یا عادی یا مالتی پلکس) بهتره یا پژو 206 تیپ 5 ؟؟؟
واسه 2-3 نفر و جوری که 7-8 سالی بدون خرابی و دغدغه تعمیرات باشه.
ممنون
سلام.نقل قول:
دوست من این بستگی به ملاک های شما داره.
برای 2 یا 3 نفر هردو خودرو مناسبن اما معایب و مزایایی هم دارن.
هردو خودرو موتورهای کم مصرف و مناسبی دارن و از نظر مصرف سوخت هم نزدیک به هم هستن.
اتاق سمند به مراتب جادارتر و بزرگتره اما تیپ 5 خودروی چالاکی هست.
هیچ ماشینی رو هم نمیشه روش حساب کرد که تا 7 یا 8 سال خراب نشه اینا بستگی
به عملکرد شما و چگونگی استفاده شما از خودرو داره.
اگر خودروی جوون پسند و جمع و جور بخوای تیپ 5
اگر خودروی جادار و مناسب بخوای سمند EF7
با سلامنقل قول:
واسه کسی که یه ماشینی مثل پراید و پیکان را تا 10 سال سالم نگه میداره این دو ماشین(206 وسمندlx) چند سال با همین شرایط بدون خرابی کار میکنه؟
کلا تو تیپ های 206 (چه صندوقدار و چه بدون صندوق) کدوم بهتره؟ (از لحاظ کیفیت و راحتی و کم خرجتر بودن)
با تشکر
بهترین 206 های صندوقدار تیپ V8 و هاچ بک تیپ 5 هست.نقل قول:
هردو کیفیت قابل قبولی دارن با توجه به اینکه شما ماشین رو سالم نگهداری میکنی خودروهای کم خرجی
هم برای شما خواهند بود.
به 206 برسی برات میمونه اما اگر بهش نرسی و رو خرج افتاد مجبورت میکنه بفروشیش.
دوستان شرمنده هی سوال میکنم
آقا محمد بین ef7 پایه گازسوز و 206 تیپ 5 کدومو بگیرم به نظرتون بهتره ؟
من دانشجوام و 3 بار در هفته یه مسیر 70 کیلومتری رو باید تا دانشگاه برم و برگردم . الان سمند lx بنزینی دارم به خاطر مصرفش میخوام بفروشمش و بین این دو موندم واسه ثبت نام
ماشین واسه زیر پای خودم تنهاست
اینا هم ملاکن واسم :
1-مصرف سوخت پایین
2- کنترل خوب ماشین رو پیچ ها و تو جاده( ایمنی)
3- شتاب و قدرت
4- خرج کم
مصرف 206 تیپ 5 چجوریه ؟
کلا من یه خورده اسپرتی رانندگی میکنم .
اگه ef7 پایه گازسوز بگیرم استفاده بیش از حد از گاز به موتور ماشین آسیب نمیرسونه ؟ ماشین بعد از دو سال لگن نمیشه ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
دوست من اول بگم که گاز به موتور EF7 آسیبی نمیرسونه و اصلا آلیاژ این موتور مناسب برای
گاز هست.
اینکه ماشین بعد از 2 سال لگن میشه یا نه باید بگم اول به عملکرد شما بستگی داره
و به مراتب اتاق سمند زودتر خودش رو ول میکنه.
هردو ماشین برای شما مناسب هستن با توجه به اینکه شما 3 بار در هفته روزی 140 کیلومتر
و در کل این 3 روز 420 کیلومتر رو طی میکنید و بقیه روزهای هفته هم به هر حال تردد رو دارین
هفته ای یک باک بنزین رو نیاز دارین
اگر خیلی رو مصرف سوخت و هزینه بنزین حساس هستین سمند EF7 پایه گازسوز رو
انتخاب کنید.
اگر خودرویی شیک و چالاک میخواین تیپ 5 رو انتخاب کنید.
خرج سمند رو میتونم بگم کمتر خواهد بود در طولانی مدت و
کنترل سمند تو پیچ ها راحت تر از 206 هست.
انتخاب با شما موفق باشید
سلام با عرض خسته نباشید به دوستان
میخواستم بپرسم قضیه پلاک نشدن 132 چیه؟کی مشکل ناجا و سایپا حل میشه؟؟؟؟؟
و ی سول دیگه این که من ی 132 پیش فروش عادی ثبت نام کردم.تاریخ تحویلم اسفند 90 هستش!تصمیم گرفتم ودیعه دومم رو به تاخیر بندازم و تو فروردین پرداخت کنم تا مدل 91 بشه!این تاخیر در پرداخت مشکلی برام از لحاظ جریمه و ...ایجاد نمیکنه؟
باتشکر:13:
نقل قول:
سلام.
دوست من قضیه پلاک نشدن خودروهای 132 رو حتی خود نمایندگی ها هم نمیدونن و فقط سایپا و ناجا میدونن
شما ودیعتون رو هر زمانی که بدین ماشینتون رو تو همون زمان و مدل سال 90 تحویل میگیرید.
فکر نکنم سایپا قبول کنه که ودیعه رو هر موقع که دلتون خواست پرداخت کنید چون تاریخ داره.