حوصلم سر رفته بود گفتم بیام اینجا یکم بحث کنم چهار تا فحش بخورم اینا ، شهاب جان اوکی درست سطح درآمد همه اینا که می گی درست ، بازی اوریجینال می خریم و هنوزم می خرم به دلیل اینکه آنلاین بازی می کنم ، PC هم بعضی بازیا رو بخوایم آنلاین بازی کنیم اوریجینال می خریم اگه گیرمون بیاد اگه گیرمون نیاد شماره سریالشو می خریم که از بازی اوریجینال برداشته شده ، اگه بازم گیرمون نیاد دیگه هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم !!!!
کنسول از وقتی کپی شده چندین مشکل ایجاد شده ، قدیما بازی جدید که می اومد ته قیمتش هشتاد تومن بود ! جدیدا کیل زون سه رو بهمون گفتن 140 هزار تومن کرک و پرمون ریخت ! چرا این قیمت چون دستگاه کپی خور شده فقط یه نفر اونم دلش واسه ما آنلاین بازا سوخته بیست تا دونه آورده و هیچکی نداره ! قیمت خون باباش یکم گرون تر با ما حساب می کنه ... من هیچ کاری هم با قانون کپی رایتش ندارم ، من اگه با کپی هم می شد مثل آدم آنلاین بازی کرد و هر ثانیه ترس و وحشت نداشتیم که بن شیم کپی بازی می کردم و نمی رفتم یه پلی سه دیگه بخرم ، البته به نظر من سونی خیلی به ما لطف کرده که می ذاره با ای پی ایرانی به سرورهاش وصل شیم و بازی کنیم .دمش گرم هر چی پول در می آره حلالش باشه ! حداقل ما رو که تو ایرن زندگی می کنیم جزو آدمیزاد حساب کرده
نکته دوم من اصلا مخالف کپی تو ایران نیستم ، اتفاقا بدمم نیومد دستگاه کپی شد حداقلش اینه که می تونیم یه سری از بازی انحصاری ها رو که عمرا پیدا شه اوریجینالش دانلود کنیم و بازی کنیم ، نمونش بازی DOT Hero که دقیقا دو هفته قبل از اینکه دانگل ها بیاد من با یکی داشتم تموم می کردم که به قیمت هفتادهزار تومن اوریجینالش رو برام بیاره ! رسیده بودیم به بحث شیرین بیعانه دادن که دیگه دانگل ها اومد اینا :31:
ولی خودمونیم از وقتی کپی شده و ایکس باکسم گرون شده دیگه خیلی خز شده !:31: یادش بخیر اون موقع که داشتم ایکس باکسم رو می خریدم یادمه مغازه دار محترم گفت اگه پلی سه کپی خور بشه تا سقف پلی سه می چینه چون مردم با اسمش آشنان ، دیر کپی شدنش به نظر من یه مزیت دیگه که داشت این بود که حداقل خیلی ها فهمیدن به جز پلی استیشن یه کنسول دیگه هم هست ! و خیلی ها هم از جمله خودم تونستن با خیال راحت لذت آنلاین بازی کردن با کنسول رو بچشن ...
دوست عزیز بازی هاتو نام می بردی تا بهت بگیم کدوما تری دی داره ما که علم غیب نداریم شما چه بازی هایی رو داری !!!!