[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا قیمت شهاب 0.5گیگ در ماه{4تا10} اینقدر گرون شده؟:n29::n34:
از 15تومن شده 27 تومن:|
من میخوام 1 مگ اسیاتک بگیرم
سرعت دانلود تا چنده ؟ برای شهر همدان
همدان رو نمیدونم ولی من 1 مگ دارم سرعت دانلود شبانم 120 هستنقل قول:
وافعا انتظار همچین چیزی رو نداشتم از آسیاتک :دی
روی وی پی ان این نتیجه رو داد
اره یه خرده بهتر شده ( البته شاید به خاطر شب یلدا باشه :n02: )نقل قول:
این یعنی اخرین سرعتشه ؟نقل قول:
شما سرویست چیه؟؟؟نقل قول:
جواب شکایتی که نوشته بودیم اومدنقل قول:
نقل قول:
با سلام احتراماً پيرو شكايت ارسالي به اطلاع مي رساند : رسالت شركت آسياتك ارائه خدمات بهتر در راستاي جلب رضايت مشتركين مي باشد ، تلاشمان بر اين است در اين راستا قدم برداريم به همين منظور پيرو پيگيري هاي صورت گرفته، بر طبق ماده 4 مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات ، شركت مجاز است تا حداكثر ضريب تسهيم خط 8/1 را در ارائه خدمات خود رعايت نمايد كه اين موضوع در سرويس هاي ارائه شده رعايت مي گردد. سرويس كاربر 10 مگ مي باشد كه مي بايست با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8/1 ، بين 160 تا 1280 كيلوبايت بر ثانيه دانلود داشته باشد كه طبق اذعان كاربر ، سرعت دانلود بين 400 تا 1024 كيلو بايت بر ثانيه مي باشد كه مغايرتي با مصوبه سازمان ندارد .همچنين پيرو تبليغات انجام شده با عنوان "حذف محدوديت سرعت در ارتباطات درون شبكه اي آسياتك" ، شرح طرح اعلام شده به قرار ذيل است : همان طور كه مستحضر مي باشيد كليه مشتركين از طريق IP براي هر شركت قابل شناسايي مي باشند در همين راستا نيز محدوديت سرعت براي IP هاي مشتركين آسياتك به يكديگر حذف گرديده و به هر ارتباطي به صورت Peer to Peer (P2P) و يا به سمت محتوا هاي موجود در Data Center آسياتك هيچگونه محدوديت سرعتي اعمال نخواهد شد كه از مزاياي آن مي توان موارد ذيل را عنوان نمود: • مشتركين آسياتك از محتواي آسياتك با حداكثر سرعت (تا مقداري خط فيزيكي قابليت انتقال داشته باشد) استفاده خواهند نمود. • پروتكل هاي P2P مانند Torrent و ابزارهاي ديگر كه به صورت مستقيم بين كاربران آسيانك قابليت استفاده دارد. شايان ذكر است در استفاده از برخي از برنامه هاي Social Media چنانچه به صورت P2P باشند مشمول طرح استفاده خواهد شد ولي چون از نوع كاركرد آن ها و نحوه توسعه نرم افزار ها اطلاعات عمومي در اختيار نيست، نميتوان اعلام كرد كه حتما P2P رفتار مي نمايند. شايان ذكر است، حذف محدوديت سرعت مختص به ساعات غير رايگان بوده و عملا در ساعات رايگان اعمال نمي گردد. لذا مورخ 30/09/94 با مشترك تماس گرفته شد و اطلاع رساني لازم صورت گرفته است . پيشاپيش از همكاري شما كمال تشكر را داريم
برا سرور خارجی تا 500KB/s جواب میده و داخلی هم بدون محدودیت تا 1000 میکشهنقل قول:
من موندم اینترنت اسیا تک بگیرم یا نه
یه طرح چابک 1مگ 120 گیگ داره دانلود رایگان شبانه
به نظر شما خوبه بگیرمش ؟میترسم سرعتش خوب نباشه
جوابشون بر اساس قانون تنظیم مقرراته و عملا هیچ کاری از دستمون برنمیادنقل قول:
اگه کیفیت برات مهمه نه. آسیاتک جر دانلود شبانش مزیتی نداره سرعت و پایداری خوب نیست. نمونه هاش رو در کامنت ها میبینیدنقل قول:
شما مشکل تک کانکشن داشتی؟نقل قول:
هم تک کانکشن مشکل داره هم کانکشن تعداد بالانقل قول:
الان از خطی که شاتل دارم سرعتم ثابت روی یک مگه
چه سرور داخلی و چه خارجی پینگم هم بالاست
چه شبانه چه روزانه سرعت دانلود خیلی پایینه
از تاریخ ۱۸ دسامبر تا ۲۰ دسامبر مربوط به اسیاتره
دوتا تاریخ بالا هم مربوط به شاتل میشه و سرویس من ۱۲۸
همین دیشب پریشب چهل و دو گیگ دانلود کردم
پینگم از سرور خارجی فوق العاده خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر به صورت تک کانکشن مشکل داری و سرعت زیر قانون 1 به 8 هست پیشنهاد می کنم با پنل 1544 تست بگیری یا فایرفکسنقل قول:
اینجوری می تونی ثابت کنی که سرعت تک کانکشن پایینه
+
شاتل چه سرویسی داری؟
گفتم که شاتل سرویس 128 دارم عزیز
اسیاتر هم سرویس شهاب
بعضی وقتا آدم یه چیزایی میبینه که میخواد همونجا هرچی دم دستش هست بکوبونه به دیوار !
برادر من خب شما وقتی 21 گیگ شبی با شاتل میگیری دیگه چی میخوای ؟!
من نمیدونم تو خود آمریکا هم فک نکنم کسی اینقد دانلود داشته باشه که شما داری !
جالبه که شکایت هم میکنه ازین که چرا سرویس شهابش 20 گیگ دیگه به اون 20 گیگی که با شاتل شبی میگیره اضافه نمیکنه !!!
امیدوارم با سرویس شهابتون هم بتونید شبی 20 30 گیگ بگیرید تا با شبی 40 50 گیگ حداقل این نیازتون ارضا بشه !
البته این نتیجه اصرار دولت به برداشتن شبانه و نامحدودـه که داریم الآن میبینیم .
یک خبر بد برات دارم آسیاتر داره سرورهای داخلی و محدود میکنه بطور مثال سرورای download.ir محدود شده حتما امتحان کن ببین الان با این عکسی هم که گذاشتین بقیرو هم رگباری محدود میکنن من 15 ماهه یلدا تمدید کردم و کلا قیده شبانرو زدمنقل قول:
واقعا خاک بر سرشون که داخل و هم دارن محدود میکنن:n14:
داداش این یلدا سرعتش چجوریه مخصوصا موقع 60 درصد رایگانش؟؟؟ من میخام بگیرمش 2-3 ماه دیگه بندازمش :n09:نقل قول:
دوستان کانکشن های فیلترشکن pm9 و یا zbd برای شما هم کار نمیکنه؟ آسیاتک لامصب فیلترشکن هم روش درست و حسابی جواب نمیده بگیر نگیر داره:n34:
سرویس 10 مگ شهابنقل قول:
download.ir سرورش اسیاتک نیست! الان سرورسایتهایی که از اسیاتک هست محدودیت ندارن...نقل قول:
هنوز بروزرسانی نشده حدودا 10 15روز از سرویسم مونده بعد از اون میره رو اون طرح اما وقتی میخواستم ثبت کنم سرعت نوشته بود 4مگابیت راجب 60 درصدشم که عملا بدرد نمیخوره دیگه چون شما بالفرض 1 گیگ دانلود کنی 400مگ ازت کم میکنهنقل قول:
همچنین 2گیگ میشه 800 مگ!!!!
مطمئنین؟ چون اردیبهشت ماه که شهاب گرفته بودم محدودیت سرعت نداشت و کلی بازی ازش دانلود کرده بودم تازگی اینجوری شده همین الان هم متوجه شدم پی سی دانلود هم محدود شده!!!!!!نقل قول:
من جی تی ای و از دانلود دات آی آر و ویندوز سون و از پی 30دانلود دات کام اردیبهشت ماه با سرعت بالا دانلود کرده بودم که الان محدود شده متاسفانه :n14:
نقل قول:
سرورهای سایت دانلود دات آی آر و پی سی دانلود دات کام از شرکت نوآوران شبکه سبز مهرگان (هاست ایران) هست و چند وقتی هست سروراشونو از آسیاتک منتقل کردن .
طرح منصفانه شاتل چجوریه بعد از چقد دانلود شبانه رو محدود میکنه؟؟ یعنی سرعت میرسه به زیر 1/8 که سازمان گفته؟؟ :n29:نقل قول:
در این پست قبلا توضیح دادم:نقل قول:
سایتهایی مثل دانلود ها و میهن دانلود که سرورشون از اسیاتک هست محدودیت ندارن.
منظور من بیت بود یعنی 1.25مگابیت درحالیکه سرعت من 32کیلوبایت در ثانیه بود.نقل قول:
ظاهرا با شکایت از طریق 195 امروز یه تکونی به مرکز مخابراتی دادن البته بعد چند ساعت قطعی فعلا که اوکیه
شماها هم برید شکایت کنید وگرنه آب از آسیا تکون نمیخوره!
از اولش 27تومن بودهنقل قول:
خیلی ازین نظرات فیکه و جنبه تبلیغاتی داره. خود شاتل هم تو سایتش واضح زده که زیاد دان کنی = جهنمنقل قول:
خدا رو شکر امشب هم محدود نشدمنقل قول:
----
----
منکه سرویس 128 دارم ، سرعت قانونی 1/8 ام چند میشه ؟
من از دانلود ها یه فایل حجیم (تقریبا 60 گیگ) دارم دانلود میکنم عزیزنقل قول:
با اینکه سرویس شهاب دارم اما سرعتم بیشتر از پونصد نمیشه
نه آقا!! شهاب 0.5 گیگ ، اول 17 تومن بود که الان کردش 30 تومن!!نقل قول:
سلام دوست عزیز از شانس شما سرویست رو محدود کردن بعضی ها حتی از خود سایت های آسیاتکی هم تو ساعات رایگان محدود هستند هر چند زیاد مهم نیست چون سایتهای خیلی کمی آسیاتکی هستند بر عکس پارس آنلاینی یا شاتلی.نقل قول:
سلام داداش دوهفته است از اسیاتر سرویس گرفتمنقل قول:
از همون اول محدودم کردن کثافطا
Sent from my iPhone using Tapatalk
گیت وی شما آی پیش چنده؟ (trace بگیر از لاین دوم مشخصه)نقل قول:
کدوم سایتای دانلود هستن که از اسیاتک پشتیبانی میشن ؟
چریان این گیتوی چیه ؟ پیدا کردنش چه فایده ای دارهنقل قول:
میشه با خاموش روشن کردن مودم تغییرش داد ؟ شنیدم بعضی از گیتوی ها پینگ خوبی دارن بعضیا سرعت خوب
محدودیت سرعت به گیت وی ربط داره.نقل قول:
خیرنقل قول:
میشه با خاموش روشن کردن مودم تغییرش داد ؟