یک سوال:
در نرم افزار mapweiwer جلوی بعضی خونه ها یک علامت قرمز هست
مثل علامت زردی که جلوی خونه های cj هست.
کسی می دونه این علامت چیه؟
یک سوال:
در نرم افزار mapweiwer جلوی بعضی خونه ها یک علامت قرمز هست
مثل علامت زردی که جلوی خونه های cj هست.
کسی می دونه این علامت چیه؟
امضامو بخونید متوجه میشید . وضع سایت معلوم نیست شاید اینجا اومدم . سن آندرس که تموم داره میشه فکر نکنم دیگه کسی در این باره هنوز کار کنه .نقل قول:
این تاپیک دیگه به درد نمیخوره.
اینم پژو 405 رالی ایران خودرو از من .
برای اینکه نگید چرا زیاد اسپرت نیست بهتون میگم این ماشین اسپرت نیست رالیه . عکسشم تو رالی کاخ خورشید دیدم از رو اون ساختم . بقیه پژو ها در سایت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://ifile.it/tcbek67/irankhodro_rally_team_car.rar
آقای mohammadrezams یک سوال داشتم.
توی انجمن های شما مد خط اتوبوس رو دانلود کردم اما وقتی نصبش کردم توی بازی نبود.یک توضیح کوتاه در مورد نصب و استفاده از اون رو توی بازی می گید.:43:ببخشیدا
بیا اونجا سوالتو بپرس من جوابتو می دمنقل قول:
اقا ی کینگ متشکرم که دوباره به این تایپیک برگشتید بدون شما و دانوش پیچگاه این تایپیک خیلی بی محتوا شده بودنقل قول:
لطفا کارهای جدید خود را بگزارید
یه درخواست دارم : میشه یه موتور zxبگزارید من توی سایتgta garage , gtainsideگشتم ولی چیزی به دل نشینی نداشتند
با تشکر
مهران
286
اگر میتونید برام بازی Gta 5 در تهران رو بزارید.:11:
1-من اونجا عضو نیستم 2-چند وقته هرچی تو اون انجمن میگردم هیچ چیز جدیدی وجود ندارهنقل قول:
بنابرابن ارعضویت در اون انجمن بیخیال شدم.
اون اولای تایپیک یکی آقایون باحال به همراه چند ازدوستان خوبش اومده بود و داشت تهران رو می ساخت.اما یک نامردی وسط کار اومد و اون رو روی سی دی زد و فروخت به خاطر همین کار متوقف شد و فکر نکنم کسی اون رو تو اینجا داشته باشه.اگه هم بخای دانلود کنی حجمش خیلی بالا هست.من قصد نا امید کردن تو رو ندارم:5:نقل قول:
نمردیمو آقا عماد(king) رو دیدیم. آقا عماد من تونستم gta kashan رو درست کنم البته یه کمش مونده نسخه ی آزمایشی رو وارد بازار کردم.
ببین امضامو بخونی متوجه می شی کجا بودم داشتم چی کار می کردم.این ها اخرین کار های من برای gta هست .اگه یه عکس از موتوری که می خوای بذاری واست می زارمنقل قول:
اینم کار جدیدم
دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.iranupload.net/file.php?file=575b666d61194dce854a71b4dce64c80
آقا عماد میتونی یه آموزش کامل از zmodelerهمراه با لینک جدید ترین نسخه که کاملا سالم باشه بذاری؟
از آموزش منظورم اینه که چجوری چراغ ها رو درست کنیم.از کجای ماشین دود بیاد.درها رو درست کنیم و تکسچرو...
tank you