-
کاويانپور در دادگاه ترکيه
حامد کاويانپور بازيکن سابق تيم کايزرى اسپور که به دليل استفاده از مواد نيروزا از اين تيم اخراج شد اين روزها در دادگاههاى ترکيه به دنبال دفاع از حق خود است.
حامد که محروميت خود را قبول ندارد در اين هفته بايد به همراه وکيلش به دادگاهى در استانبول برود و از خود نسبت به اعتراضش دفاع کند.
کاويانپور با 6 ماه محروميت مواجه شده که سه ماه ديگر از محروميت او باقى مانده است و اگر او نتواند در اين دادگاه از اعتراض خود دفاع کند بايد محروميتى که به فدراسيون ترکيه ابلاغ شده را بگذراند.
کاويانپور معتقد است که عامل اصلى مثبت اعلامشدن دوپينگ وى پزشک و باشگاه کايزرى است چون او اسامى مواد مصرفى خود را با پزشک کايزرى در ميان مىگذاشت.
همچنين کاويانپور نسبت به قراردادش به کايزرى نيز اعتراض دارد و معتقد است بعد از اعلام دوپينگ ،کايزرى حق نداشت قراردادش را با او لغو کند.
-
ادعاى ستاره جنجالى پرسپوليس: ما بيشتر از حق خودمان نخواستهايم
عليرضا نيکبختواحدى را بايد جنجالىترين و پرسروصداترين انتقال ليگ ششم حرفهاى بدانيم که از استقلال به پرسپوليس رفت. درست است که از لحاظ سطح فنى واقعاً متحول شده و کلاس کارش با سال گذشته متفاوت شد اما اين روزها در معرض انتقادهاى بسيارى قرار گرفته که چرا به خاطر پول، اينقدر بىتابى مىکند. امروز مصاحبهاى از او را در روزنامه چاپ کردهايم اما مرور يکى از حرفهاى وى جالبتر از حرفهاى ديگر است. او مىگويد: از من انتقاد نکنيد. لطفاً بىانصاف هم نباشيد. مگر من بيشتر از حق خودم خواستهام که اينطور مرا آماج حمله قرار دادهايد؟ خب من حقم را خواستهام و باشگاه هم به من قول داده که مشکلاتم را تا روز چهارشنبه حل کند، من هم يک آدم منطقى هستم و قول مىدهم که تا روز چهارشنبه هيچ حرف و حديثى به ميان نياورم.
-
سيدعباسي: براى پرسپوليس مجانى بازى مىکنم!
داود سيدعباسى يکى از نفراتى است که همراه پرسپوليس به انزلى نرفت و همين مسئله باعث شد تا شايعه اينکه داود به دليل مسائل مالي، حاضر به همراهى تيمش در سفر به انزلى نشده است، دهان به دهان بچرخد.
سيدعباسى با رد تمام شايعات گفت: نمىدانم چرا هر زمان که تيم پرسپوليس به برد مىرسد، از اين نوع مسائل بيشتر مىشود و مىخواهند پرسپوليس را به حاشيه بکشاند. حداقل اگر قصد چنين کارى دارند از من مايه نگذارند، چون من براى پرسپوليس مجانى بازى مىکنم. در بازى با صباباترى به زور آمپول بازى کردم در دقيقه 75 به حميد استيلى گفتم که ديگر نمىتوانم، اما باز هم به بازى ادامه دادم چون تيم به من نياز داشت.
بعد از بازى هنگام تمرين مصطفى دنيزلى از من پرسيد وضعيت پايت چطور است که به ايشان گفتم اگر روى پايم بازى کنم عضلهام پاره مىشود به همين دليل اجازه نداد من به انزلى بروم. اکنون هم در مطب دکتر هستم تا از پايمmri بگيرم.
سيدعباسى در پايان گفت: من تا پايان فصل از پرسپوليس پول نمىخواهم و از آنها که به دنبال ساختن حاشيه براى پرسپوليس هستند مىخواهم پاى مرا از داستانشان خارج کنند.
-
نامه رسمى الونگ الونگ به انصارىفرد: چون دنيزلى به من تهمت زده، در پرسپوليس نمىمانم
الونگ الونگ براى روشن کردن تکليف خود پس از اخراج رسمى توسط مصطفى دنيزلى ديروز صبح به محل باشگاه پرسپوليس مىرود تا پيرامون اين قضيه با مديرعامل پرسپوليس گفتگو کند اما با توجه به غيبت انصارىفرد در باشگاه پرسپوليس، الونگالونگ نامهاى خطاب به وى مىنويسد و طى آن خواستار تعيين وضعيت خود مىشود. متن نامه الونگ الونگ به انصارىفرد چنين است: من به دليل مصدوميت و درد زياده از حد و با تأييد دکتر ابراهيميان به مدت ده روز از تمرين کردن معاف بودم اما دنيزلى دليل غيبت مرا تمارض مىداند و اظهار داشته است تا زمانى که وى سرمربى پرسپوليس است، من در اين تيم جايى ندارم، لذا با توجه به اين قضيه درخواست مىکنم هرچه سريعتر تکليف مرا روشن کنيد چرا که دنيزلى به من تهمت زده و با توجه به اين وضعيت نمىخواهم در پرسپوليس بمانم.
الونگ در ادامه خطاب به انصارىفرد مىافزايد: مدارک مربوط به مصدوميت من هم در اختيار استيلى قرار گرفته تا در صورت صلاحديد شما تحويل باشگاه شود.
از قرار معلوم الونگ بيشتر از هر زمان ديگرى علاقمند به ترک پرسپوليس است و با ارسال اين نامه درخواست کرده است تا نام وى به عنوان بازيکن آزاد اعلام شود.
-
سرمربي آرسنال ممكن است بار ديگر مجازات شود
" آرسن ونگر " سرمربي تيم فوتبال آرسنال پس از اخراج شدن در نيمه اول ديدار تيمش با پورتس موث كه به تساوي دو بر دو انجاميد ، ممكن است توسط اتحاديه فوتبال انگليس از رهبري تيمش در كنار زمين محروم شود .
به گزارش خبرگزاريها از لندن ، سرمربي تيم معروف به تيم توپچيها پس از اعتراض به تصميم " استيو بنت " داور مسابقه در مورد يك ضربه آزاد ناشي از يك خطاي " گيل كليچي " كه مستقيما به گل اول پورتس موث تيم ميهمان منجر شد ، از كنار زمين اخراج شد و به جايگاه تماشاگران فرستاده شد .
ونگر پيش از اين به دليل يك رويارويي در كنار زمين با " آلن پردو " سرمربي سابق وستهام ، خشم مقامات را در اين فصل بر انگيخته و ده هزار پوند جريمه شدهبود.
در صورتي كه بنت اين حادثه جديد را در گزارش بازي خود ذكر كند -- كه تقريبا اين كار قطعي است چرا كه باعث شده است ونگر نيمه دوم ديدار شنبه شب را روي جايگاههاي پشت نيمكت آرسنال بگذراند -- آنگاه اتحاديه فوتبال ممكن است به وي دستور دهد بخشهايي از برنامه ديدارهاي فشرده تيمش را در جريان كريسمس از دست بدهد .
ونگر مشتاق بود كه اين حادثه را كم اهميت جلوه دهد ولي در عين حال رويارويي خود را با مقامات فوتبال پذيرفت .
وي گفت :" من در مورد ضربه آزاد شكايت كردم چر كه احساس نميكردم كه بايد ضربه آزاد باشد ولي از لحن بد در سخنانم استفاده نكردم . زياد از اين بابت منقلب نشدم و انتظار محروميت را ندارم ."
-
بونفرر سرمربی تیم فوتبال دالیان چین شد
جو بونفرر سرمربی اسبق تیمهای ملی غنا و قطر با قراردادی یکساله هدایت تیم فوتبال دالیان چین را برعهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، این مربی هلندی جانشین پترویچ در تیم فوتبال دالیان شد.
لین لی فنگ ، مدیرفنی دالیان که پس از اخراج پتروویچ مربیگری این تیم را بر عهده داشت در این باره گفت :" دالیان فصل بسیار بدی را در سال 2006 سپری کرد. به همین دلیل ما نیاز داشتیم تیم را تقویت کنیم".
بونفررکه سومین مربی خارجی دالیان پس از کوسانوویچ و پتروویچ به حساب می آید گفت : " من سپتامبر برای تحقیق به دالیان آمدم و باید بگویم که روابط بسیار خوبی با باشگاه داشتم. ما در نقاط مشترک بسیاری به توافق رسیدیم. از امروز من سرمربی دالیان هستم و امیدوارم بتوانم بهترین نتایج را کسب کنم".
دالیان اکنون در بین 15 تیم لیگ مکان پنجم جدول را به خود اختصاص داده است.
-
گلهای سامره و کاظمیان الشعب را صدرنشین کرد / مجیدی پاس گل داد
در آغاز هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاههای امارات تیم فوتبال الشعب توانست با گلزنی سامره و کاظمیان ضمن پیروزی بر دبی صدر جدول رده بندی را از آن خود کند.
به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاههای امارات از روز گذشته با برگزاری 3 بازی وارد هفته هشتم شد.
الشعب در حالیکه از ابتدا علی سامره و جواد کاظمیان را در ترکیب اصلی داشت به لطف درخشش این دو بازیکن ایرانی بر دبی چیره شد و صدرجدول رده بندی را از آن خود کرد. بازی با برتری الشعب آغاز شد و این تیم توانست با گل دقیقه 28 علی سامره نیمه نخست را با پیروزی یک بر صفر پشت بگذارد.
پنج دقیقه پس از آغاز نیمه دوم، الشعب توسط جواد کاظمیان به گل دوم رسید و یک گام به پیروزی نزدیک تر شد. در ادامه این دیدار بازهم این تیم الشعب بود که در دقیقه 71 توسط سیف محمد برای بار سوم دروازه دبی را گشود.
حملات بی مهابای تیم میزبان برای جبران شکست خانگی دوبار ثمربخش شد. ابتدا سعید تریش در دقیقه 73 گل نخست دبی را به ثمر رساند وگریگوری در دقیقه 78 برای دومین بار دروازه الشعب را گشود. این پایان کار نبود و تیم الشعب یکبار دیگر توسط جواد کاظمیان در دقیقه 81 به گل رسید تا پیروزی پرگل 4 بر2 را برابر دبی جشن بگیرد. با این پیروزی جمع امتیازات الشعب به عدد 16 رسید و با یک بازی بیشتر نسبت به الوصل صدرنشین جدول رده بندی مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاههای امارات شد.
در دیگر بازی پرگل دیروز الوحده توانست با برتری 3 بر 2 الفجیره را پشت سر گذاشته و به رده سوم جدول رده بندی صعود کند. در این بازی ایلی کروپی(58و45) و اسماعیل مطر(65) برای الوحده گل زدند و محمد ناصر(14) و محمد عبدالله (90) گلهای الفجیره را وارد دروازه حریف کردند.
در شب پیروزی الشعب و الوحده ،النصر با توقف برابرالجزیره فرصت رسیدن به رده های بالای جدول را ازدست داد. این تیم درحالیکه با گل دقیقه 85 ولید مراد محمد (که روی پاس فرهاد مجیدی به ثمر رسیده بود) از تیم مهمان پیش بود در واپسین دقایق بازی گل مساوی را دریافت کرد و 2 امتیاز با ارزش را از دست داد. زننده تک گل الجزیره نیز حسین سهیل بود.
-
پیروزی پرگل بایرن مونیخ در غیاب کریمی/ ادامه تساوی های هامبورگ و شکست هانوفر
تیم فوتبال بایرن مونیخ با پیروزی پرگل در خانه ماینتس یک گام دیگر به صدر جدول رقابتهای بوندس لیگا نزدیک شد.
به گزارش خبرنگار مهر، روز دوم از هفته هفدهم رقابت های فوتبال بوندس لیگا عصر دیروز با انجام 6 مسابقه پیگیری شد که در یکی از مهمترین دیدارها تیم بایرن مونیخ موفق شد میزبان خود تیم ماینتس را با چهار گل شکست دهد.
سالی حمیدزیچ(31)، ماکای(2+45)، پیزارو(64) و شوان اشتایگر(66) گلهای تیم بایرن را در این دیدار به ثمر رساندند. علی کریمی هم مثل بازیهای گذشته از روی نیمکت شاهد درخشش سایر بازیکنان بایرن بود.
هامبورگ هم در خانه آلمانیا آخن به تساوی پرگل 3 بر 3 رضایت داد. بریشا(33)، بیامین(67) و لیبوجا(76) برای هامبورگ گلزنی کردند و رگه کامپ(55-پنالتی)، فیل(78) و راینهارت(89-گل به خودی) گل های تیم میزبان را به ثمر رساندند. ضمن اینکه مهدوی کیا در دقیقه 89 جای خود را به کلینگ بایل داد.
هرتابرلین نیز با گل دقیقه 63 جیمنتس موفق شد مقابل اینتراخت فرانکفورت به برتری دست یابد. در این دیدار اشکان دژاگه در دقیقه 77 از زمین خارج شد و فاتی جانشین این بازیکن شد.
هانوفر هم در شرایطی که با گل دقیقه 5 برداریچ از نورنبرگ پیش بود در نهایت با نتیجه 3 بر یک مغلوب میزبانش شد. بوناویچ(32)، شروس(56) و امناری(3+90) گلهای نورنبرگ را در این مسابقه به ثمر رساندند. در این مسابقه هاشمیان در دقیقه 69 به جای بروگینک وارد زمین مسابقه شد.
در سایر بازهای نتایج زیر بدست آمد:
آرمینیا بیله فلد صفر - شالکه یک
انرژی کوتبوس صفر - اشتوتگارت صفر
در پایان بازیهای روز دوم مسابقات بوندس لیگا شالکه با 36 امتیاز صدرنشین است و تیمهای وردربرمن(بایک بازی کمتر) و بایرن مونیخ با 33 امتیاز رده های دوم و سوم جدول رده بندی را به خود اختصاص داده اند. هرتابرلین با 27 امتیاز در مکان پنجم قرار دارد و تیمهای هانوفر و هامبورگ به ترتیب با 20 و 13 امتیاز مکانهای یازدهم و هفدهم جدول رده بندی را از آن خود کرده اند.
هفته هفدهم رقابت های بوندس لیگا امروز با برگزاری دو مسابقه دورتموند - لورکوزن و برمن با ولفسبورگ به پایان می رسد.
-
تیموریان بازهم در فهرست اصلی بولتون جای نداشت
در حالیکه نام آندرانیک تیموریان حتی در فهرست بازیکنان بولتون دیده نمی شد، این تیم توانست با یک گل بر آستون ویلا غلبه کند.
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای انگلیس تیم فوتبال بولتون در ورزشگاه ویلا پارک مهمان آستون ویلا بود و توانست این تیم را با یک گل شکست دهد.
تنها گل بولتون را دراین بازی گری اسپید در دقیقه 75 از روی نقطه پنالتی وارد دروازه آستون ویلا کرد. با کسب برتری یک بر صفر برابر آستون ویلا تیم بولتون به رده پنجم جدول رده بندی صعود کرد.
سام آلردایس بازهم مانند بازیهای اخیر نام آندارنیک تیموریان را حتی در فهرست ذخیره های تیمش نیز قرار نداده بود تا هافبک ایرانی بولتون از روی سکوهای ورزشگاه بازی هم تیمی هایش را به تماشا بنشیند.
-
هادي افشار:
براي بازي هاي ليگ انگيزه دارم
--------------------------------------------------------------------------------
گروه رزمي ـ حضور در مسابقات جهاني چين را حق خود دانسته و به همين دليل براي بازي روز جمعه برابر دانشگاه آزاد انگيزه دارم.
هادي افشار نائب قهرمان تکواندو جهان و عضو تيم تکواندو پاس در ليگ برتر ضمن بيان اين مطلب تصريح کرد:
هنوز به حقم در تيم ملي نرسيده ام به همين منظور سعي در افزايش آمادگي بدني و حضور قدرتمندانه در بازي هاي ليگ و جام باشگاهها آسيا دارم چرا که اينبار من بايد به مسابقات جهاني اعزام شوم.
وي افزود: از اين پس بهترين مسابقات خود را به نمايش گذاشته تا خود را براي مسابقات انتخابي تيم ملي اعزامي به چين آماده کنم در واقع تمام تلاشم اينست نماينده اعزامي وزن هشت ايران به پيکارهاي جهاني سال آينده باشم.