4کاره hp1212نقل قول:
Printable View
4کاره hp1212نقل قول:
سلام مدل پرینتر HP photosmart C4183 all-in- one اروری که میده اینه: remove and check cartridge on right البته واسه پرینت چاپ و اسکن هم حتی اینو میزنه و کار نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار کنم
سلامنقل قول:
اگر می تونستی یه نمونه بگذاری بهتر بود.
خط سیاه در راستای طول کاغذ یا در عرض کاغذ می اندازه؟
خط سیاه هست یا طوسی ؟
تونری که مصرفی کردی برای این پرینتر باید بطری سفید رنگی داشته باشه؟
بطری بنفش برای اچ پی معمولی هست.
حدس می زنم که بتونی درستش کنی؟
اقا درست شدنقل قول:
پیغام میداد که کاتریج را نمیشناسه
متوجه شدم که یه کاغذ ته دستگاه گیر کرده بود
ولی بازم خط سیاه میدازه از بالا تا پایین صفحه من درام نگاه کردم دیدم که درام سیاه شده یه کم با دستمال کاغذی درام تمیز کردم چاپ بهتر شد
چطوری میتونم کلا درام تمیز کنم؟؟
فکر کنم درام با اون میله که تماس داره باعث میشه سیاه بشه....اسم اون میله نمیدونم
یه سوال دیگه داشتم
ایا خودم میتونم چیپ کارتریج را از بیرون بخرم خودم عوض کنم؟؟ قیمتش چقدر هست؟؟
HP1212
بله می تونی یه چیپ از بیرون بگیری و عوض کنی قیمت چیپ کرونا 1212 حدود 1900 باید باشه
اون خط سیاه احتمالا سیاه نیست بلکه طوسی هست
اگر اینطوری باشه باید بلید که زیر درام رو یه بار تمیز کنی و با یه دستمال که خیس باشه و تا حدی گرم باشه بکشی بهش تا حالت خودش رو پیدا کنه احتمالا خراب شده و نمی تونه روی درام رو تمیز کنه
ولی بهتره یه نمونه بگذاری. شاید منظورتو متوجه نشده باشم
دوستان سرعت hp 1300 خیلی پایین فک کنم دقیقه ای 40 - 45 تا بیش تر نگیره؟ چه کنم؟ راهی داره؟
سلام جناب خضوعی...یک پرینتر اچ پی 1020 هست که هرکار میکنم نصب نمیشه.یعنی نصب هم بشه پرینت نمیگیره.میشه راهنمایی بفرمایید.هم درایورش را از سی دی نصب کردم هم اینترنت و سایت اچ پی اما بازهم نشد.حتی کابل را هم عوض کردم...
به اون صفحه که مربوط به وصل کردن کابل یو اس بی که میرسه کابل را نمیشناسه و متوقف میمونه
پایین هست!!!!نقل قول:
اگر با پرینتر HP 4L یا HP III قدیم کار می کردی که دو برگ در دقیقه بود چه کار می کردی؟:)
راهش اینه که یه پرینتر HP 4015 بگیری
سلام عزیزمنقل قول:
این پرینتر پیش می آد که یه موقع فرمترش می سوزه
احتمال اینکه این باشه هست. ولی بهتره این پرینتر رو به چندتا کامپیوتر وصل کنی و تست کنی و همچنین چند مدل کابل خوب usb بخری و تست کنی
اگر فرمترش باشه باید عوض کنی فرمترش رو
فرمتر = مادربرد (همون بردی که کابل usb بهش می خوره)
اقا من کاتریج را باز کردم البته با کلی ترس و لرز چون بار اولم بودنقل قول:
فقط درام تمیز کردم زود بستمش گفتم شاید مشکلی پیش بیاد براش
یه سوال داشتم میخوام خودم کاتریج را شارج کنم... این پودر را من دقیقا کجای کاتریج باید بریزم؟؟
تو سایت تهران اچ پی راهنمای تصویری هست ولی نشون نداده که پودر را دقیقا کجای کاتریج باید ریخت