امکان نداره تو مملکتی که همه چیز انحصاریه، هزینه ها به نفع مردم کم بشه. شما حالا یا وابسته ای یا نا آگاه.... الله اعلمنقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Printable View
امکان نداره تو مملکتی که همه چیز انحصاریه، هزینه ها به نفع مردم کم بشه. شما حالا یا وابسته ای یا نا آگاه.... الله اعلمنقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
این چیزی که شما میگید واسه بعضی سایت های داخلی هستش. مثلا آپارات یا سایت های بانکی و سازمان ها و ... چه اشکالی داره در داخل کشور باشند؟ اگه هزینه کمتر + سرعت بیشتر برای این سایت ها باشه کی بدش میاد؟نقل قول:
فرض که هزینه هم کم نشه. همین که کارهای بانکی افراد در داخل کشور انجام بشه، باز هم خوبه. اگه فرضا برای سایت هایی مثل اپارات و سایت های که پخش فیلم و سریال و دارند هزینه کمتر نشه که رسما شکست می خورند و تمام.
بجای اینکه تو سر این ها باشیم باید درخواست هزینه کمتر + سرعت بیشتر + کاهش محدودیت های حجم اینترنت باشیم.
نظری ندارید دوستان؟نقل قول:
من به شاتلند ایمیل زدم از قسمت تماس با ما
لطفا بقیه عزیزان هم پیام بدن بهشون شاید تغییرش دادن
خیلی سخت شده استفاده از آپلودسنتر
یه آدم بیکار میخواد که بشینه نوبتی فایل ها رو آپلود کنه
من سرويسم رو تغيير دادم و art گرفتم در مجموع از سرويس حجمى بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
آرت چند هست؟ یعنی آرت 3 یا 5 یا ...نقل قول:
اینکه شاتل لند و میخان جم کنن حقیقت داره؟؟
فعلا که چیزی معلوم نیست اگر هم بخوان جمع کنن و فقط اون سایتی که کاربرا توش فایل اپلود می کنن رو جمع می کنننقل قول:
اگه آپلودسنتر رو جمع کنن من درجا تخلیه میکنم :|نقل قول:
ولی فکر نکنم قصد همچین کاریو داشته باشن چون تازه یکم بهش رسیدن
سلام
دوستان راهی هست بشه دانلود شبانه رو از محدودیت خارج کرد؟
شاتل داره ترافیک داخلی رو واقعا 50 درصد حساب میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]