پینگش که عالیهنقل قول:
Printable View
پینگش که عالیهنقل قول:
سرعت 30 مگ 4جی با 8 مگ 3جی هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 2 و 5 گیگ هست، و اینکه اینترنت موبایل برای کار های Hardcore نیست که :)
تا موقعی که طرح و کانترکت نا محدود ندن 4جی فقط یک اسم خوشگله و نه چیز دیگه ای..تنها خاصیتش اینه که میتونیم بگیم ما ایرانیا هم LTE داریم :n02:
پس چرا صفحات رو بد باز می کنه. یکی اینو بگه و حلش کنه کلا با وی پ ای وبگردی خیلی خوب میشهنقل قول:
یک بار گوشیتو با usb به کامپیوترت وصل کن،ببین تغییری می کنه یا نهنقل قول:
حداکثر سرعت انتقال فایل در بلوتوث نسخه 2 تا فاصله نهایت 10 متر چقدر هست؟نقل قول:
انصافا من طی این مدت سایت اپراتور های خارجی رو بررسی کردم، طرح نامحدود که چند تاشون داشتن اون ها هم قیمتش بالای 60 دلار در ماه بود. خوب فرضا ایرانسل هم بیاد طرح نامحدود بذاره که قیمتش نجومی میشه و فکر نمی کنم صرفه هم داشته باشه.نقل قول:
دوستان اگر میرن اپراتور های خارجی رو امتحان بررسی میکنن بعد میگن مثلا نامحدود 50 دلاره . خوب فکر کنید . دلار در کشور ما 3300 تومنه . اونجا درآمد دو روزشون 70 دلار بیشتره ! پس خیال نکنید اونجا هم گرونه
من از دانگل استفاده می کنم و با زدن وی پی کلا تغییر می کنهنقل قول:
ترافیک نامحدود با زیرساخت فعلی جواب گوی کاربرای ایرانی نیست اما مثل شرکتهای خارجی میتونن پلن های پرسرعتو با ترافیک بالاتر ارائه بدن (نه 2-3 گیگ، مثلا 40-50 گیگ) و پلن های سرعت پایینو نامحدود کنن
تو ایران اگه بخوان اتصالات تا منازل رو عوض کنن که هم هزینه زیاد میخواد هم ساعت کار بالا. فعلا و تو شرایط فعلی بهترین نوع اتصال، همین اتصالات بی سیم هست و اپراتورها میتونن کاربرای بیشتری جذب کنن
ولی سیاست مسئولا معمولا این اجازه رو نمیده. فراموش نکنیم که یکی از دشمنان فرضی تو رادیو تلویزیون همین اینترنت معرفی میشه
سرعتشو دقیقا" نمی دونم اما یک بار گوشیو با usb وصل کن ببین چه تغییری می کنهنقل قول: