بهترین اینترنت adsl حال حاضر در ir :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین اینترنت adsl حال حاضر در ir :n20:
من امروز ۹ گیگ حجم خریدم، دقیقا ۹۲۱۶ مگ به حجم قبلیم اضافه شد که کاملا درسته.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
نقل قول:
منظورم حجم خالی نیست. تمدید سرویس همراه با حجم. من دینامیت با حجم 3 گیگ تمدید کردم و 2.7 شارژ کرد. خود سرویس و که تمدید کنید و از حجم خود سرویس اولیه کم کنه.
واقعا الان 10روزه ریده شده تو اعصابم. هرچیم زنگ میزنی به پشتیبانی هیچی به هیچی. این ماه قطعا تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه لعنت به های وب
نزدیک به 2 هفته ست های وب واسه من پوکیده. حسابی رو اعصابمه. سرعت دانلود خوبه بین 300 تا 400 ولی پیج باز کردنش افتضاحه. از وقتی ip static خریدم اینطوری شده. باس فکر پارس آنلاین باشه از این به بعد
ربطی به آی پی ستاتیک نداره. گویا کلا گیتوی کشور مشکل داره برای همین مرتبا تایم آوت میده که واقعا رو اعصابه. فعلا از وی /پ/ی ان ایران و یا سرویس کریو استفاده کنید فکر کنم بهتر بشه.نقل قول:
ویرایش :
الان برای من مشکل حل شده (ساعت 2شب)
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام از این سرویس استفاده کنم یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1.میخواستم ببینم قطعی داره یا نه؟
2.سرعت صفحه باز کردن چطوره؟
3.میشه آنلاین ویدیو دید یا اذیت میکنه؟
4.سرعت دانلودش تو ساعات رایگان چطوره؟
5.به نظرت 2تا5 ساعت رایگان کم نیست همه جا تا 7 هستش حداقل؟
محل سکونتمون تهرانپارس هستش اگر کسی اینجا هست که خونشون اینجاست و های وب داره لطفا اطلاع از وضعش بده
با تشکر فراوان از شما
خسته نباشید
:)
یه دیشب اومدیم دانلود شبانه رو تست کنیم فقط ۱ گیگ گذاشتم دانلود بشه. حالا که حسابم رو چک کردم میبینم ۱ گیگ از اعتبارم کم شده! مگه برای ۵۱۲ ساعات ۵ تا ۸ رایگان نیست؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
با پیگیری بعد از دو سه روز 300 مگ کم شده و اضافه کردننقل قول: