خب درستش کردن دوباره فیلتره!:n07:
شما چه دل خجسته ای دارید اینترنت ایران رو با ژاپن و اروپا مقایسه میکنید!!:n08: ژاپن تو جنگ جهانی نابود شد!!بعد الان مناطق جنگی و شهرهایی که بمب هسته ای زده شده و رو ببین!مقایسه کن با مناطق جنگ زده و محروم خودمون !یه بنده خدایی چند سال پیش گفت ایران رو میکنم ژاپن اسلامی در ادامه انگار نظر به کره شمالی نزدیکتر بود!:n10:
عزیزان , ما دشمن اینترنت هستیم علتشم هم واضحه چون مردم فیلم میخوان زیاد دانلود کنن هارد بخرن و اینا!!:n09:گفتیم الان صدا و سیمای میلی داره جدیدترین فیلمهای دنیا رو با بالاترین کیفیت و بدون سانسور پخش میکنه همینطور سینماهای ما بهترین فیلمها و بیشترین مخاطب رو دارن دیگه چه مرضیه شما بری فیلم و سریال هم دانلود کنی!؟بعد ما به جای وارد کردن ماشینهای لوکس با رانت بریم هارد وارد کنیم شما فیلمها رو بریزی توش؟!خب چه کاریه!!خلاصه شفاف سازی کردیم که علتش رو قشنگ متوجه بشید فکر نکنید یه وقت دلایل امنیتی داره چون وزیر قویا تکذیب کرد!
حالا شرق آسیا و اروپا و امریکا نه یه نگاهی به دور و برتون بندازید! همین کشورهای حاشیه خلیج فارس رو مقایسه کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10Mbps حدود 120 تومن!!!کشور برادر و دوست و همسایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !البته اینا هم برادر خودمونن شاید کاملا نامحدود نباشه fair usage policy دارن! :دی
نه این ملت خیلی شریف و با تحمل هستن هرچی هم سرشون میاد کاملا حق و لیاقتشونه اینترنت که مساله روز و الویت اولش نیست تازه! برای مثال رشد بی سابقه ارزش پول ملی!!و شرایط هلوی اقتصادی رخ داد آخـــــــــخ هم نگفتن این ملت!:n19:اون وقت شما میگی اینترنت .... ملت یه بار خارج شد برای هفت پشتش بسه!:n24:این افکار رو از سرتون بیرون کنید ... اون روز هم نیاد هیچ وقت که چشم بسته و ناآگاهانه یک کاری انجام بشه که بعدا همه بگن غلط کردیم این کارو کردیم!خودم کردم که لعنت بر خودم باد نشه!!!نقل قول:
اخر سر این عقده ها جمع میشه یک روزی از ملت خارج میشه وای به ان روز خدا بدادشون برشه
اینم تست اینترنت پرسرعت ما با سرور توکیو :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون سرور دانلود ما برای فیلم و سریال https هست!!! همچنان قطره چکونی میاد ...
پ.ن:دوستان لطفا زیاد حاشیه نریم قوانین انجمن رو رعایت کنیم!:n01: