سلام من یه هارد سونی یک ترا خریدم و اونو پارتیشن بندی کردم
سه تا پارتیشن ساختم
حالا وقتی اونو به تلوزیون وصل میکنم یکی از پارتیشن ها رو نمیشناسه
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام من یه هارد سونی یک ترا خریدم و اونو پارتیشن بندی کردم
سه تا پارتیشن ساختم
حالا وقتی اونو به تلوزیون وصل میکنم یکی از پارتیشن ها رو نمیشناسه
لطفا راهنمایی کنید
سلام .نقل قول:
خب تا حد امکان سعی کنید نوع فایل سیستم ، حجم و کلاً تمام حالتهای پارتیشن مورد نظر که شناسایی نمیشود مشابه با سایر پارتیشنها باشد .
عطا جان یه سوال
این هاردی که من خریدم چطوره ؟
ADATA SH14 ضد آب و ضد ضربه 1ترابایت 258000 تومان
بخاطر گفته ی حضرتعالی ADATA خریدم
سلام .نقل قول:
همانطوریکه در نقل و قولهای زیر میبینید ؛ هارد دیسک اکسترنالی میخواستید که کاملاً در برابر ضربه مقاوم و همچنین پرسرعت باشد . تاکید هم کردم که چنین چیزی وجود ندارد و نمیتوانید تمام انتظارات را یکجا داشته باشید ولی دوباره سوال جدیدی با همان مفهوم قبلی را مطرح کردید . به ناچار مدلهایی معرفی شد که حداقل در هنگام سقوط از دست در هنگام حمل و نقل و موارد مشابه ، شانس کمتری برای خرابی را داشته باشند (بطوریکه نیازی به خرید کیف نمیباشد) و مجدداً تاکید هم شد که مثل یک هارد معمولی باید نگهداری و استفاده کنید . نکته بعدی این هست که مشاوره خرید و اینکه یک مدل خاص خوب هست یا خیر معمولاً قبل از خرید انجام میشود و بعد از خرید ، مشاوره و اظهار نظر درباره آن بیفایده هست و باعث دلسردی خریدار هم میشود . هارد دیسک اکسترنالی که خریدید خوب هست و واقعاً مشکلی هم ندارد ولی اگر بگم کاملاً بنجل هست (که نیست) آیا ناراحت نمیشید !؟
نقل قول:
سلام یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
راستی با اداپتور بهتر است یا بدون اداپتور؟
برای ارشیو استفاده می شود.راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
سلام .نقل قول:
انتخاب از بین مدلهای پرتابل و یا دسکتاپی بستگی به نیازهای خودتان دارد . دو پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . در مورد تفاوتهای مدلهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم .نقل قول:
راستی با اداپتور بهتر است یا بدون اداپتور؟
اینکار امکانپذیر هست . مثلاً برنامه های پرتابل که نیازی به نصب ندارند را میتوانید در هارد اکسترنال ذخیره کنید . ولی اگر میخواهید نصب کنید معمولاً بغیر از اینکه فایلهای اصلی در مسیری که شما تعیین میکنید ذخیره میشوند (مثلاً هارد اکسترنال) در قسمتهای مختلف سیستم عامل (مثلاً رجیستری ویندوز) بطور متناسب تغییراتی داده میشوند و در نتیجه آن برنامه در همان سیستمی که نصب کردید بطور صحیح اجرا میشود و ممکن هست در سیستمهای دیگر بدرستی کار نکند .نقل قول:
راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
احتمالاً بودجه شما برای دوترابایتی پرتابل (بدون آداپتور) کم هست و در نتیجه اجباراً باید از مدلهای دسکتاپی (آداپتوری) بخرید . برای مدلهای دسکتاپی میتونید یکی از مدلهای زیر را انتخاب کنید .نقل قول:
یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
از برند Seagate مدلهای Backup plus و یا expansion.
از برند Western Digital مدل my book.
چند مورد از تفاوت این مدلها را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
سلام به عطا و بقیه دوستان
جهت اطلاع:
من دو روز پیش رفتم برای خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک
اول رفتم ایران که پایین تر میدون ولیعصر هست
اول اینکه تعداد کمی از مغازه ها هارد و بخصوص این هارد رو داشتن و وقتی قیمت میکردم حدودا 295 تا 315 قیمت میدادن
البته من این هارد رو از تو نت قیمت هم داشتم 290(از سایت پرشین تولز) که بعد فهمیدم یکی از فروشگاه های بازار رضاست
بعد رفتم بازار رضا:بازار رضا هارد خیلی بیشتر بود باز مخصوصا این هاردی که من دنبالش بود چند جا قیمت کردم باز تقریبا از 295 قیمت میدادن تا 310-15 البته با این تفاوت نسبت به ایران که تعداد فروشگاه هایی که هارد داشتن بیشتر بود خیلی
آخر مجبور شدم با همون شخص تماس بگیرم و گفت من بازار رضا هستم با آدرس... که رفتم ازش خریدم
وکلا فک کنم بازار رضا واسه هارد بهتره چون 2سال پیشم باز ایران و رضا رو رفته بودم برای خرید هارد سیگیت 1ترا که باز از رضا خریدم بخاطر قیمت کمی پایین تر
عطا جان راستی اگر نیاز هست تستی چیزی از هاردم تو سایت بذارم بفرمایید تا انجام بدم
سلام .نقل قول:
اگر تمایل داشتید میتونید مثل این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، از هارد اکسترنال تست بگیرید و در همان تاپیک بگذارید .
ممنون .
از دوستان و آقا عطا و جنابaref10 ، آیا توی مدلهای آداپتوری WD،اصلا مدل element توی بازار پیدا میشه؟من که جایی ندیدم..قیمت مدلهای element و My book چند بود؟
جنابaref10 با چه گارانتی و چند ماهه خریدین؟درضمن اگه اطلاع دارین کمترین قیمتی که تا حالا این هارد داشته چند بوده؟