:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
ای تو روحت مردم از خنده:n02:
مکس نت دوستمه مال خودم که نیست بابا:n02:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
ای تو روحت مردم از خنده:n02:
مکس نت دوستمه مال خودم که نیست بابا:n02:
128 - نامحدود مخابرات ::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نت من کله معلق زد :(به خاک سیاه نشستم :n02:)(خاک تو سر همارا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون تو امشب سر رو راحت بر بالین میزارم.
محتوای مخفی: عبرت آموز!
داداش تا ترافیکی که قولشو دادی به من ندی امشب راحت نمیتونی سرتو رو بالش بزاری:نقل قول:
رسید مژده که ایام غم خواهد ماند گر 1گیگ حجم وعده داده شده من را ندهی!:n09:
این چه شرکتی هست؟نقل قول:
واقعا این دیگه از دبه رد شد رسید به اقیانوس و خلیج فارس :n02:نقل قول:
مکس نت تربیز :n02:نقل قول:
من جواب شما رو توی همون تاپیک دادم! تازه به اعتراف خود این آقا، تستها کذایی بوده!نقل قول:
128 نامحدود خوزستان
چرا همیشه سرورهای خارجی یک سرعت خیلی کمتر می ده!
هیچکس سرعت منو نداره:n02:
128 نامحدود مخابرات