اصلا سرویس مخابرات مناسب نیست شبانه برای من که مکرر قطعی داره یا چراغ dsl قطع میشه یا دانلود ثابت میمونه تا دستی هم قطع و وصل نکنی درست نمیشه ... حجم روزانه هم که کیلویی کم میکنه هر ماه هم 40 50 قبض میاد ....
Printable View
اصلا سرویس مخابرات مناسب نیست شبانه برای من که مکرر قطعی داره یا چراغ dsl قطع میشه یا دانلود ثابت میمونه تا دستی هم قطع و وصل نکنی درست نمیشه ... حجم روزانه هم که کیلویی کم میکنه هر ماه هم 40 50 قبض میاد ....
پس گور پدرشونم کرده با اینکه سرعت و پینگم خوبه ولی میرم رانژمو قطع میکنمنقل قول:
اگه میتونی از جای دیگه بگیری حتما این کارو بکن . رسما دارند چند برابر کنتور میندازن ... فکر کنم علت عدم ارائهٔ دائمی سرویس نامحدود همین دزدیشون باشه . چون مشتریای پرمصرف رو با این حربه خوب میشه چاپید . نمونش خودم که قبض قبلیم ۷۷ تومن شد !!! روی یه خط دیگه هم سرویس دارم که اونم شد ۴۵ تومن . فکر کن ...نقل قول:
اما حیف که تو محلمون فقط مخابرات adsl میده . از این دزدا نگیرم باید برم رو پشت بوم آنتن خارجی بذارم و وایمکس مبین نت بگیرم که وایمکس دردسرش از ADSL مخابرات بیشتر نباشه به نظرم کمتر نیست.
داداش شما یه آی اس پی غیر دزد تو این مملکت به من معرفی کن من قول میدم از همون سرویس بگیرمنقل قول:
خبر اول مربوط میشه به طرح اشنای اول یا همون طرح کمپین که هنوز تو اصفهان ندادن و انگار قراره بعد 13 بدن.نقل قول:
خبر دوم مربوط میشه به طرح کاهش 20 درصدی هزینه اینترنت که هنوز اعمالش نکردن ولی با پررویی تمام نوشتن که کاهش هزینه اینترنت اغاز شد!!
عجب رویی دارن! تو اصفهان آشنای اول رو ندادن؟ پس مگه این سایت خود مخابرات اصفهان نیست؟سوال بعد اینکه در حال حاضر قیمت شبانه و روزانه نت مخابرات فرقی داره؟ چون گفتند سی درصد ارزونتره شبها.نقل قول:
بله سایت خود مخابرات اصفهانه. قیمتش فرقی نداره فقط شبها 30 درصد کمتر کنتور میندازه. هنوز یادم نرفته قبل اینکه این 30 درصد تخفیف شبانه رو اعمال کنن هزار تومن کشیدن روش تا جبران این 30 درصد بشه. خیلی دیوثن.نقل قول:
طرح نذاشتن ؟
نه بعد 13.نقل قول: