سلام به همگی
آقا سیو بازی PES2009 رو این بازی قابل استفاده هست؟
Printable View
سلام به همگی
آقا سیو بازی PES2009 رو این بازی قابل استفاده هست؟
اقا دمتون گرم هر کی میدونه یه توضیحی بده...خیلی وقته اعصابم رو به هم ریختهنقل قول:
توی مسترلیگ وقتی بازیکنان رو تمرین میدم از قدرت و ABILITY اونا کم میشه...
کسی میدونه چطوری باید اونا رو تمرین داد و بیشتر روی کدوم قسمت باید کار کنیم؟
اگه یک راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم
مثل 2009 ادبورد.اسکربورد.توپ و... روتوی فولدر خودشون ریخت؟!میشه یکی در این مورد(فولدر مربوط به هر قسمت) توضیح بده؟!
خوب منم همزمان با مهران بازي به دستم رسيد بالاخره همشهري هستيم ديگه !نقل قول:
منم كاملا با نظر مهران موافقم يعني بااون همه اشكالي كه به دمو گرفته بودم ولي خدايي گيم پلي اون بيشتر به واقعيت شباهت داشت تا اين نسخه !!
شايد باور نكنيد يه فكر كردم پرو 2009 رو بهمون انداختن ولي اين خيالي بيش نبود و بايد با اين گيم پلي سريع بازي و رسپانس تايم اون كنار اومد چون چاره ديگه اي نيست !!!ولي نبايد به همين راحتي از كنار گرافيك عالي بازي و مود عالي مستر ليگ كه من از قديم الايام عاشق اين بخش بودم و هستم گذشت كه عالي شده و يه نكته اساسي اينكه عكس العمل دروازه بان ها هم خيلي خيلي خوب شده و منو اميدوار كرد ولي مشكل داوري همچنان به قوت خودش باقي است و همون داور هاي خنگ هنوز خنگ بازي در ميارند !!!
و گزارشگر بازي كه انگار كونامي همون گزارش 2009 رو گذاشته رو 2010 !!! بابا اخه اينكه ديگه كاري نداشت درست كردنش !!!!
لباس تماشاچي ها كه اصلا معلوم نيست طرفدار كدوم تيم هستند اين بنده هاي خدا !!!!
اين ريويو من بود از اين بازي تا الان يعني 3 ساعت بهد از گرفتن بازي
ادامه دارد ...
بهترین patch
کد:http://rapidshare.com/files/296891273/PESEdit.com_2010_Patch_0.3.1_all-in-one.rar
بچه ها اگه همیشه شب بازی می کردین حتما afternoon رو امتحان کنین، هم نورپردازیش دیگه مشکلی نداره هم فوق العاده قشنگه
مطمئنا نه دوست عزیزنقل قول:
حسين جون اين برداشتن تيك يكم بهتر كرد بازي رو ! ولي اصل كار همون سوپر استار هستش كه بايد از يه راهي انلاك كردش -- شما راهي واسش پيدا كردي يا داري روش كار ميكني هنوز ؟نقل قول:
راستي منم تا همين چند وقت پيش هم داشتم pes 6 بازي ميكردم چون به بنظرم بهترين ساكري هستش كه تا به حال امده مخصوصا اون ضربات چيپ تو بازي كه من از وقت تا حالا تو كفش موندم
سلام دوستان
من مشکل نصب دارم ... تو رو خدا کمک کنید .. . سی دی من مال شرکت تکین هست . وسط کپی فایلها میگه منبع فلان فایل از سی دی پیدا نمیشه مشکل از چی هست؟
به آقا مهدی :40:کجا بودی تا حالا بازی رو گرفتی نظر کلیت چیه؟:10:نقل قول:
راستی بازم من پررو ازت کمک میخوام ببینم چمنی چیزی پیدا نکردی این چمنا خیلی افتض زدن مخصوصا الدترافورد ونیو کمپ:41: