وضعیتش که خوبه البته بیشتر بخاطر خلوت بودن شبکه و تعداد کم یوزرها، تنها ایرادش گرون بودنشه که فکر کنم بازم بصرفهنقل قول:
================
adsl نمی گیری؟؟؟
Printable View
وضعیتش که خوبه البته بیشتر بخاطر خلوت بودن شبکه و تعداد کم یوزرها، تنها ایرادش گرون بودنشه که فکر کنم بازم بصرفهنقل قول:
================
adsl نمی گیری؟؟؟
وزیر ارتباطات گفته که به دلیل کمبود پهنای باند شرکت ها به جای ۱ به ۸ اینترنت رو حتی تا ۱ به ۲۵ هم به اشتراک میزارن بین کاربرها .
من موندم وقتی یه شرکت پهنای باند نداره با اجازه کی مشتری جدید میگیره ؟ :دی
مخابرات ۲۵ بماند فکر کنم ۳۵ یا ۴۰ باشه :دی
یعنی چی ؟ یعنی این سرویسی که ما از مخابرات میگیریم 1 به 8 نیست ؟! خودشون که میگن 1 به 8 ــه طرح کمپین رو هم میگن 1 به 10 ــهنقل قول:
دزدی به این واضحی !
نه بابا ۱ به ۸ کجا بود :دی فقط میگننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بهترین شرکت ارایه دهنده اینترنت برا ارومیه 336 فجر کدوم شرکت هست؟
مخابرات فجر تو کدوم خیابونه ؟ میخوام ببینم مخابرات فجر به من نزدیک تره یا مخابرات وحدت
خیابان والفجر2
تا حالا هزار بار تو اون خیابون و خیابون های اطراف پرسه زدم ولی مرکز مخابرات اون اطراف ندیدم :n02:نقل قول:
تو خیابون های فرعی ــه یا خیابون اصلی ؟
جالبیش اینجاست تو گوگل مپ هم نیست :n09:
حالا شما چرا گیر دادین به این نرسیده به داداگاه انقلاب تقریبا روبروی انجمن خوش نویسی
الان یادم اومد :34: از صبح دارم هی فکر میکنم ببینم این مخابرات کجای والفجر ــه یادم نمیاد دو سه بار هم رفتم تا امام علی گفتم شاید اون طرفا باشه موقع برگشت باز ندیدم :n02: پیر شدیم رفت :n09:نقل قول:
میخوام از اونجا یه شماره تلفن بگیرم بلکم مشکلم حل شد
از مرکز وحدت بهم خیلی نزدیکتره
ببینم شما الان از کدوم شرکت گرفتید ؟ راضی نیستید ؟ نویز خط تلفن ــتون در چه حدیه ؟ و احتمالا خطتون سیم مسی ــه دیگه ؟
اگر سیم مسی باشه از اکثر شرکت ها میتونید سرویس بگیرید ولی اگر فیبر نوری باشه فقط از مخابرات میتونید سرویس اینترنت بخرید
یاشاسین :n16: