سلام
دوستان کسی میتونه در مورد گذاشتن سر صفحه های متفاوت از هم مثلاً 10 صفحه به یک صورت و 10 صفحه با یک سرصفحه دیگر کمی بیشتر توضیح دهد من از روی آموزش سایت نتوانستم کاری بکنم.
لطفاً راهنمایی بیشتری بفرمایید خیلی لازم دارم
word 2007
Printable View
سلام
دوستان کسی میتونه در مورد گذاشتن سر صفحه های متفاوت از هم مثلاً 10 صفحه به یک صورت و 10 صفحه با یک سرصفحه دیگر کمی بیشتر توضیح دهد من از روی آموزش سایت نتوانستم کاری بکنم.
لطفاً راهنمایی بیشتری بفرمایید خیلی لازم دارم
word 2007
اگه فایل آموزشی که فرشاد گذاشته ببینی مشکلت حل میشه، تو تاپیک:نقل قول:
آموزش حرفه ای word 2007 برای نوشتن پایان نامه
اما اگه فرصت نداری، این راهشه:
به ابتدای مکانی که می خوای سرصفحه فرق داشته باشی میری. بعد گزینه pagelayout بعد در قسمت pageset up می ری تو break ، در قسمت section break می زنی next page که با این کار مطالب رو به صفحه بعد میبره و جدا می کنه. حالا می ری تو همون قسمت دوم و رو قسمت بالای صفحه یعنی جایی که هیدر میاد کلیک می کنی تا فعال شه. در بالای صفحه گزینه link to previousرو غیر فعال میکنی تا رابطه ای بین این دو بخش نباشه. حالا روی هر بخش که باشی و سرصفحه بزنی، می بینی که فقط برای همون بخش سرصفحه میاد.
موفق باشی
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
وقتی برای جداول فصل ها، از طریق insert caption نام تعیین می کنم، چرا به جای شماره فصل، عدد 0 می زنه؟ یعنی به جای 4-2 میزنه 0-2؟!!!
وقتی برای جداول فصل ها، از طریق insert caption نام تعیین می کنم، چرا به جای شماره فصل، عدد 0 می زنه؟ یعنی به جای 4-2 میزنه 0-2؟!!!
سلام.چه جوری میشه تنظیم کرد اعدادی که تایپ می کنیم فارسی زده بشه نه انگلیسی؟(word 2007).راستی برای پاورقی ctr+alt+f رو زدم ولی نشد.
ممنون.
سلام دوستان
من بعداز کلی کار کردن تونستم headerهای متفاوتی را در یک فایل word به وجود بیارم الان یک مشکل دارم و اون اینه که
نوشته من سه تا فصل داره میخوام هر فصل یک header متفاوت داشته باشه البته فقط نوشته هاش، نه شکل header یعنی نوشته فصل اول با دوم و سوم متفاوت باشهم
من هر کاری کردم حتی اگر header ها متفاوت باشند اما نوشته را که می نویسم برای همه یک جور است
چه جوری نوشته ها را متفاوت تایپ کنم
متشکرم
برای اعداد به Options برین و Numeral رو بکنین Hindiنقل قول:
برای پاورقی هم همون شورتکات باید انجام بده:
سلامنقل قول:
خوب شما باید 3 تا سکشن ایجاد کنین و برای هر سکشن یه هدر
شما سوال من رامتوجه نشدین
من سه تا سکشن ایجاد کردم اما میخوام در داخل هدر مثلاً یک خط باشه که روش عنوان همان فصل را نوشته باشه
در واقع هر فصل با یک خط افقی که روش عنوان همان فصل نوشته شه
من سه تا سکشن ایجا کردم اما وقتی نوشته را داخلی یکی از آنها می نویسم داخل دو تا شکشن دیگه همون تکرار می شه که نمی خوام اینجوری باشه
شما اشتباه گفتین!نقل قول:
شما گفتین سه تا فصل نه سکشن!
برای اون، شما باید از قسمت زیر اون گزینه که فعال هست رو غیر فعال کنین:
سه عدد فصل، سه عدد سکشن، سه عدد هدر با نوشته های متفاوت