نه سونی وکدوماشون داغ نمی کنند ؟نقل قول:
نه سونی وکدوماشون داغ نمی کنند ؟نقل قول:
اکثره آمپلیا تو وات های بالا داغ میکنن کدوم سریه سونی هست؟ اکسپلود؟ چه مدلی؟نقل قول:
ممنون آمپ HDP4 هرتز دیجیتال پاور به آقای مقدم سفارش دادم 480:20:نقل قول:
مونده ساب و کامپوننت
کاموننت بیشتر نظرم رو GBL660GTI و HERTZ ML2TW و HSK165 XL و FOCAL PS165 هست. متاسفانه 400 بیشتر برای این مورد ندارم بنابراین مجبورم HSK165 XL ور دارم.خوبه یا گزینه بهتری سراغ دارین؟میخوام صدا گرمو طبیعی و تفکیک بالا باشه و تیوترش گوشو نزنه. اگه یه JBL 660GTI خوش قیمت برام پیدا کنی یه دنیا ممنونت میشم :10:
برا ساب نظرم رو KICKER CVX124 و ALPINE R1243D و HERTZ ML2500 وHERTZ HX300D هست. دبل بیس میخوام باشه البته خیلی بیشتر DEEP BASS باشه.یعنی نرمو عمیق با یه کوبشه ملایم که به موزیک جون بده! پارامترها با نمودارهارو مقایسه کردم و این موردهارو انتخاب کردم اگه گزینه بازهم گزینه بهتری سراغ دارید بفرمیید ممنون میشم :11:
سلام دوستان
من حدود 200 تومان برای خرید ضبط و باند بودجه دارم و ضبط فلش خور پایونیر مدل Pioneer DEH-2350UB و باند هم پایونیر مدل Pioneer TS-A6974S رو انتخاب کردم.به نظرتون انتخابم خوب بوده؟؟
تو سایت پایونیر شاب قیمت باند 6974 رو زده 69000 تومان.قیمت هر جفت منظورش بوده یا قیمت هر دونش 69 تومنه.
اگر 7016 کنوود پیدا کنید خیلی سرتر از ایناست منتها اگر با این اوصاف قیمتش قضایی نشده باشه.نقل قول:
قیمته باند هم جفتی هست.
دوستان کتمپای هرتز تقلبی داره ؟؟
(hsk165) ارزش خرید داره؟با قیمت 230ت
نظرتون راجع که کامپای massive چی هست ؟!rk6 (تومان 235)
مرسی
شما 65 تومن فقط پول نصب دادی؟نقل قول:
من دیروز طالقانی اصفهانا زیر و رو کردم
همه که از کنوود بد میگفتن ولی جالب بود که نداشتن.بعد از یکی پرسیدم 8016 چند..گفت 270 تا دید میخوام بخرم گفت بذار یه زنگ بزنم بعد گفت 305
مغازه بغلیش 8016 را 295 و 7016 را 245 میگفت.
بعد چند دور زدن و گشتن آخر با هزینه نصب و اینا 300.000 تومن دادم و الان با پیشنهاد دوستان یه 8016 مامان دارم. بلوتوثش واقعا عالیه و به درد می خوره
از دوستان برا پیشنهادشون ممنون
سلامنقل قول:
شماره كجا رو؟
كلا آمپليفايرهاي كلاس A/B داغ كردن تو ذاتشون هست.ولي اگر ديگه مثل اتو بشه و دائم پروتكت بكنه ،لود روش بالاس و بايد كمتر بهش فشار بياد.نقل قول:
آمپليفايرهاي كلاس D ميشه گف اصلا داغ نميكنن.همينطور كلاسهاي BD
قيمت جفت ديگه،كسي تك كه نميفروشه.نقل قول:
بله Fake ش هست تو بازار.مراقب باشيد.فقط از نمايندگيها خريد كنيد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HSK 165 سري هاي انرژي هست و بسيار كيفيته.منتها اين قيمت مشكوكه.قبل از جريان سعود دلار قيمت فروش نمايندگي 270 تومن بود الان كه....
اينم شماره نمايندگي مركزي:
88848033
سلام
واقعا 300000 تومن بالای 8016 کنوود دادین
میتونسین با این پول هدیونیت کلاریون الپاسن بگیرین واقعا خیلی متاسفم برای یه هدیونیت کنوود انقدر پول میدین یکمی فکر کنید برین برندهای دیگرو هم ببینید بعد تصمیم به خرید بگیرین حالا یکی گفت کنوود خوب شما هم میرین دنبال اون