راس می گه تازه 8 تا هم اضافه بهت دادن:46:نقل قول:
Printable View
راس می گه تازه 8 تا هم اضافه بهت دادن:46:نقل قول:
شما اگه یه نگاهی به قیمت نامحدود 256 و قیمت حجمی 256 بندازین میبینین که تفاوت زیادی باهم ندارن حتی 256 20gb از 256 نامحدود گرونتره به نظر شما این یعنی چی ؟ شرکت مگه دیوانست حجمی رو گرونتر از نامحدود بده؟نقل قول:
من حدث میزنم این یعنی تو نامحدود شما سرعت استاندارد میگیری ولی تو حجمی بیشتر از استاندارد بهتون میدن
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز .
و ممنون بابت همه محبت های شما تو این چند مدت که خدمتتون نبودم . :10:حداقل تو این چند ماه از دست نوشته های طولانی خلاص شدین . :46:
اما خبر ارزان شدن تعرفه اندیشه رو همه دوستان شنیدند که قراره از امروز اجرا بشه .
اشتراکم رو امروز تمدید کردم و تایید میکنم که نرخ های جدید امروز برقرار شدند . البته از چایی و نسکافه خبری نبود ! :5:
در مورد سرعت باید خدمتتون عرض کنم که برای من شبها سرعت بد نیست . البته از قبل کمتر شده و معمولا تا نزدیک 4 صبح سرعت تورنت حدود 50 میچرخه و از ساعت 4 تا 6 معمولا زیاد میشه و به حدود 100 میرسه . اما بزرگترین مشکل همون طور که دوستان عزیز گفتند نوسان وحشتناک سرعته ... تا حالا قطعی ارتباط نداشتم اما نوسان خیلی شدیده و بعضی اوقات سرور تایم اوت میشه و تا چند دقیقه هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه ... جالبه کانکشن قطع نمیشه اما اگه تو اون لحظات بخواین دستی دیسکانکت کنین معمولا تا چند دقیقه ( الی چند ساعت ) سرور اجازه لاگین شدن نمیده ... یا کلا ناک اوت شده !! یا ارور یوزر - پسورد میده و این مشکل هم معمولا تا صبح روز بعد خود بخود رفع میشه . همون طور که اساتید گفتند به نظر میرسه مشکل نوسان سراسری باشه ... قضیه قزوین رو هم باید جدی گرفت !! این دفعه کابل از قزوین رد شده ! :41:
اشتراک نامحدود اندیشه هم از نظر قیمتی فعلا انقلاب کرده !!! اما باید ببینیم دوستانی که عملا استفاده میکنند تست سرعتشون چطوره ... برای 128 اگر زیر 20 باشه به نظرم جالب نیست مگه اینکه کسی طعم سرعت 100 تا رو نچشیده باشه و یکراست از دایل آپ این سرویس رو بگیره ... اما اگه سرعت استاندارد کمی بیشتر باشه ( مثلا به حدود 30-40 هم برسه) به نظرم انتخاب خوبی خواهد بود .
نظر خودم اینه که این دفعه برای سرویس های نامحدود کاملا سخت گیری میکنن و نمیذارن سرعتشون بالاتر از استاندارد باشه چون در غیر این صورت به قول MESI این جدول قیمتها بی معنی خواهد بود ... این جدول داره با آدم حرف میزنه ! حرفش هم اینه که بیاین سرویس حجمی بگیرین تا بهتون سرعت تشویقی بدیم !!! نامحدود = سرعت استاندارد .
صبر می کنیم دوستان تست درست حسابی بگیرن نتیجش رو ببینیم .
این هم لیست قیمت اندیشه برا همه کسانی که حال و حوصله سر زدن به سایت رو ندارند :
خوش باشید .
تعرفه های جدید خدمات adsl شرکت اندیشه سبز خزر از روز 2 شنبه 1389/06/22
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 1 گیگابایت در ماه 95000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 3 گیگابایت در ماه 135000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 155000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 2 گیگابایت در ماه 155000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 5 گیگابایت در ماه 175000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 2 گیگابایت در ماه 175000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 5 گیگابایت در ماه 215000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 8 گیگابایت در ماه 225000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 8 گیگابایت در ماه 265000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در ماه 265000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه 355000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 355000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 425000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 555000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 1950000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 3500000 ريال
مودم ADSL مارك Comtrend- بیسیم 650000 ريال
birak عزیز تبریک عرض میکنم من که واقعا دلم برای نوشته های طولانیت تنگ شده بود
دوستان یه نکته ای اندیشه نوشته
تعرفه و نوع سرويسهاي ADSL شرکت انديشه سبز خزر در تمامي شهرهاي استان گيلاناتفاقا خودشونم تمامی شهرهای استان گیلان رو پررنگ کردن ولی عملا چه اتفاقی افتاده؟
اینکه وقتی وارد crm میشی قیمتی که برای شهر رشت در نظر گرفتن دقیقا همونیه که تو لیستشون هست ولی وقتی وارد شهرهای دیگر میشی مثلا لنگرود و لاهیجان لیست رو تغییر دادن و اونایی که تاپ هست رو حذف کردن مثلا من الان رفتم طبق لیستی که تو سایت اندیشه زده 512 =17500 رو بگیرم ولی میدونین چه اتفاقی افتاد ؟ گفتن این سرویس و چندتای دیگه برای تعداد زیادی از شهرستانها اعمال نشده و مخصوص رشت میباشد.
حالا من موندم دیگه چرا مینویسن تمامی شهرها . اندیشه فکر کرده ما .......
یعنی الان 128 نامحدود از 64 نامحدود من 4 تومن ارزونتره!!:18::31:نقل قول:
می گم قیمتای شاتل و پارس چطورن!؟
نقل قول:
ممنون جناب بیراک .دلمون تنگ شده بود براتون.
قیمت ها که ظاهرا خیلی خوبه .دیگه 40 تومن تو ماه نمیدم.احتمالا 512 با ترافیک 6 میگیرم.26500
فقط یه بدی داره و اینکه سرعت بالای 512 رو با محدودیت حجم ارائه نمیدن.این مشکل رو دیگه کی میخوان حل کنن خدا میدونه.
آقا کسایی که توو اندیشه مرکز 4 هستن، یه مقدار توضیح بدن که سرعت ، پینگ و قطع و وصلی چجوریه؟
ممنون
سلامنقل قول:
بیراک جان خوبی؟ :10:
کجا بودی تو این مدت سرعتت خوب بود دیگه اینجا سر نمیزدی کلک :46:
خط 3 بودی اگه اشتباه نکنم کلاً اوضاع اونور خوبه؟
اندیشه که فعلاً تو قیمت کولاک کرده با کولاکش شما رو آورد :31: حالا باید ببینیم سرعتش چطوریه
آقا از موقعی که ما گفتیم دان استریممون 2000 و سرعتم بالای 150 هستش انگار یکی ما رو فروخته و زیرابم رو زده باشه یا چشم زده:31:
دیگه دستمو داغ کنم به کسی اطلاعات بدم:27: عمرا دیگه از چیزی تعریف کنم:41:
گذشته از شوخی
من 2.3 روزه سرعتم پایین اومده
قطعیم زیاد شده.صبح ها به خصوص تایم اوت زیاد شده.پینگ همش بالای 600.700 هستش در حالیکه قبلا همیشه زیر 300 بودش
پارس انلاینم
تو این 2 سال و نیم اولین باره چنین چیزی میشه( البته غیر از دوران خاص که کل کشور و کل اینترنت مشکل داشتند )
سلام چند روزه سرعت من بهتر شده قبلا روزا بین 100 تا 110 و شبا بین 30 تا 80!
الان سرعت تو روزا حدود 130 و شبا نوسانش زیاده! 3 شب پیش تا 125 هم میرسید ولی اکثرا 60 تا 90 !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه 128 محدود مرکز 722