نقل قول:
محمد جون ما تو اروپا زندگی نمیکنیما!!
شما شرایط مملکت رو در نظر بگیر !! شرایط زندگی مردم رو در نظر بگیر !! شرایط تحریم هایی که روی ما هست رو در نظر بگیر !!
سوء استفاده هایی که یه عده فروشنده از مردم میکنن رو در نظر بگیر !! قدرت خرید مردم رو در نظر بگیر !!
خوده من تا 1 ماه بعد از خرید PS3 نزدیک 13 تا بازی Org داشتم که حدودا از خوده دستگاه گرون تر برام در اومد !! اصلا برای من مهم نیست که -- بشه یا نشه !!
اون زمانی که همه در به در دنبال تعویض بازی و آویزون بودن به اینو اون بودن من بازی پیش خرید میکردم !!
ولی من که نباید بیام فقط خودمو ببینم !! باید بدونم افرادی هم هستن که بچه هاشون میرن پشت شیشه مغازه ها با حسرت به تلویزیون
42 اینچی که داره DEMO بازی هارو نشون میده نگاه میکنن و پدر بد بخت جزء شرمندگی چیزی براش نمیمونه !!
اینارو از نزدیک دیدم .
خوب درسته که اگه کنسول ها هــک بشن بازیها ارزونتر به دست گیمرها میرسن ولی شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن ببین به نظرت اگه تو کشور ما کپی رایت رعایت میشد کمپانی ها نمیومدن به جمعیت زیاد گیمرهای ایران بهای بیشتری بدن یا مثلا توی کشور نمایندگی بزن،یا روی تاریخ ایران سرمایه گذاری کنن......
این تحریمها هم همه الکیه،وقتی ایران از طرف چین تحریم نیست،پس همه چی داره...........
آره سعید جون عین خوده منی،منم از نیما پیش خرید میکردم.........
راستی سعید بد نبود پست های قبلی رو هم میخوندی ببینی اصلا من چرا اون پست رو زدم.......
نقل قول:
جسارت نباشه!! شرت میبندم روی کامپیوتر شخص شما ویندوز و کلی برنامه و بازی کرک شده نصبه!!!
سر چی شرط میبندی:دی
PS3 خوبه؟؟؟
من رو سیستمم یه ویندوز 7 دارم که جنیون هستش........
یه کریتیو سوئیت ادوب هم دارم که اونم اورجینال خریدم با یه دونه آفیس که اونم اورجیناله،بقیه هم نرم افزار های رایگانن که استفاده میکنم..............
2یه بازی هم بیشتر روی PC نصب نیست،Angry birds ((که این رو هم اصلا خبر ندارم اوریجش رو میشه تهیه کرد یا رایگانه))
نقل قول:
آقا محمد این حرفا اصلا تو ایران صدق نمیکنه.
چون شمایی که میبینی بازی 70$ هستش اول باید درآمد مردم رو ببینی بعد. در ضمن تو ایران که بازی ها رو (جدیدارو) این قیمت هم نمیدن!!
یک چیز دیگه: مگه سونی مارو (ببخشیدا) قاطی آدم حساب میکنه؟ مگه ما از دیده اونا تحریم نیستیم؟ پس چرا ما باید کپی رایتشون رو رعایت کنیم؟ البته میدونی که من کنسولم -- نیست ولی یه سری حرفا رو باید زد.
تمام حرفهات درسته فربود جان،(ببخشیدا)خودت چرا اوریج میخری..........
نقل قول:
محمد جان Ipad 2 هَک شد ، چون اپل این طوری میخواست .
سونی از نظر تکنولوژی به گرد پای اپل هم نمیرسه .
وقتی که جورج آی فون رو هَک کرد اپل ازش شکایت نکرد ولی اون سونی بیجنبه شکایت کرد و الان کار به جایی رسیده که تمام طرفدار های هاتز سونی رو تحریم کردند و این قطعا به ضرر سونی هست نه به نفعش .
Ipad رو موافقم و به نظرم به این دلیل بوده که خیلی از درآمد اپل از آیتونز در میاد و مطمئنن با هــک Ipad خرید از آیتونز هم بیشتر میشه.........
در مورد دادا جورج هم درست میگی میلاد جان،سونی یه ذره بچه بازی درآوورد،باید با سیاست هاش جلوی هــک کنسول رو میگرفت نه با شکایت کردن........
فعلا هم انگار سونی سر عقل اومده و داره جلوی هــک کنسول رو میگیره......