جواب در صفحه ی اولنقل قول:
جواب در صفحه ی اولنقل قول:
چرا اینو نمی خونید!؟نقل قول:
روی خود دستگاه چیزی نیست؟
فیلمی - صدایی - تصویری - بازی تریالی - بازی فولی - ... ؟
چند نفر به یه نفر؟
نه دوست عزیز !نقل قول:
فقط مدل Arcade یه پک از بازی های Arcade رو داره ! 5تا بازی داخل یه DVD هست فکر کنم !
البته هر کنسول یه بازی داره تو خودش ! Hexic 3D هستش اگه اشتباه نکنم !
من از شما خیلی ممنونم که من رو راهنمایی میکنید:11:.نقل قول:
اگه مشکل از tv بود با ps3 هم همین مشکل رو باید میداشتم.
وقتی تئ این حالتی که شما میگید میزارم اون خطها خوب میشه اما وقتی تو بازی تو یه منطقه ی تاریک میرم تاریکتر میشه و وقتی میام بیرون درست میشه .
به نظر شما ممکنه که از تنظیمات tv باشه ؟(اگه از tv بود باید تو ps3 هم همین جور میشد درسته؟) لطفا م رو راهنمایی کنید.:10:
دوستان تا حالا کسی براش پیش نیومده وقتی tv رو در حالت ایکپندید یا اینتر مدیات(با lcd ) قرارداده باشه با مشکلی که من ماجهش شدم بر خورده باشه؟
ببین عزیزم مقایست بین PS3 و Xbox 360 یکم نامناسب هست چون GPU این دو دستگاه نه شبیه هم هستند و نه تنظیماتی شبیه به هم دارند .پس نمیشه اینطوری مقایسه کرد.نقل قول:
من مطمئنم که مشکل از LCD شما هست البته منظور از مشکل خرابی نیست !!!!
منظور ناسازگاری با این حالت هست.
شما تو تنظیمات LCD گزینه ی Back light یا نور پس زمینه رو رو چی قرار دادید ؟؟؟
بله منم مطمن شدم از ال سی دی هستش . چون با ps3 هم تست کردم همین جوری بود.
مدل ال سی دی من براویا klv32s400a هست خواهشا هر کی در این ضمینه اطلا عات داره منو راهنمایی کنه.
اومدم یک خبر بدم و برم
خبری که شب تولد من یکی رو تکمیل کرد
نقل قول:
11:49: Schappert says “we’re not done yet.” Don Mattrick takes stage. And so does Hideo Kojima. Uh-oh.
نقل قول:
The next game, says Kojima, will be called Metal Gear Solid: Rising, and will be released on the Xbox 360. They’re showing a trailer. It’s the images we’ve seen before. “Metal Gear Solid: Rising.” “Raiden… is back,” says the trailer. Looks like we’re playing as Raiden, again. But now Raiden is awesome, so that’s cool. “Lightning Bolt Action” is the subtitle.
امروز خریدم!
پریمیوم جاسپر به همراه دسته اضافی و سه تا بازی!
مباركه...انشاا... به پاي هم پير شين...نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال داشتم که ربطی به این تاپیک نداره ولی میپرسم، xbox360 بازی NFS_MOSTWANTED رو داره؟