بابا بزار ديگه الا ساعت 4 هم گذشت
Printable View
بابا بزار ديگه الا ساعت 4 هم گذشت
اينم هموني كه گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بد شده بگيد ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي نميدونم چرا انقدر روشن افتاده چون اصلا اين طوري نيست:41:
توي اصلش قشنگتره!:27:
کد:http://www.---------------/uploads456/1/UNTITLED-4.JPG
ويرايش شد.......
اگه نيومد بگيد دوباره بزارم
سلام مگی جان .نقل قول:
دوباره بزار.
میخوای اینجا بزار :کد:WwW.picoodle.CoM
نقل قول:
چيزي نبود كههههه:41:
Maggy_P جان، هنرمند هم که تشریف دارین :20: ...
برای دوستانی که نتونستن ببینن، البته با اجازه ی صاحب اثر (Maggy_P عزیز):
:40::40::40::40::40:کد:http://i3.tinypic.com/86yyxok.jpg
اگه بدم بود ما که نمیومدیم بگیم بده.در هر حال میگفتیم خوبه.نقل قول:
ولی خوب بود.
چرا ارورو ميده
وا نميكنه
خواهش ميشه قابلي نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش ميكنم اتفاقا من رفتم ببينم عكسي كه گذاشتم توي لينك اجرا ميشه يا نه ديدم اجرا نشد براي همين ازتون سوال كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من كه گفتم بدون رودروايسي بگيد جدا ناراحت نميشم :46:نقل قول:
اينم از لينك كه دوباره دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي جدي اگه بد شده بگيد ها!!!
اون یکی که از رئیس جمهور بود خیلی باحال تر از همه پوستر ها و عکساییه که از رزیدنت اویل دیدم.
من دیروز دوباره نشستم پای resident Evil 3 باورم نمیشه با همه این سالهایی که گذشته و گرافیک پایین، هنوزم از خیلی این بازی جدیدا (من جمله resident evil 4) با حال تره.
باهاتون موافقم اما اينجا جاش نيست توي تاپيك اويل 3 مطرح كنيد :46:نقل قول:
چقدر باحال شد
كار خودته؟
آره كار خودمه آقاي Sam
بده بده خیلی بده.:31:
شوخی کردم , جدا خوب شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هر چی نگاه کردم نتونستم امضات رو بخونم.
اگه دقت كنيد نوشتم : Marzieh
بدون تشكر نميشه رد شد
ايول ايول داش مجيد و ايول (الان بازگير ميده ميگه اينجا جاش نيست:ي:ي:ي)
ولي جدا قشنگ بود
خوشگلتر از خودش شده بود:ي:ي
آره مگی جان !
خیلی قشنگ بود !
کارت حرف نداره ! جداً و بی شوخی میگم.
زیبا بود ...
همه گفتند بزارید ما هم بگیم
خیلی خیلی قشنگ بود مگی جان.
آفرین مگی،عجب هنرمندی هستی ما نمیدونستیم.خیلی عالی هست.خسته نباشی
كار خودتونه؟؟
خيلي قشنگ شده. يادم باشه منم از اين چيزا بزارم!!! عكس ايدا خوبه؟
راست ميگن مگي خيلي تميز كار كردي بازم بزار
خيلي ممنون قابلي نداشت اما چه فايده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز معللمون ازم گرفتش ديگه هم بهم نميده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه از ايدا داريد بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونو ديگه نميگيرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم چند تا عكس از ايدا جونم. ببينم چيكار ميكني؟
اينم يكي ديگه از ايدا وانگ
کد:http://www.ufile.info/upload/1195194309.jpg
چه عكساي باحاليه
بازم از اين عكسا بزارين
باشه من ميرم ببينم چي ميشه دعا كنين خوب در بياد
منتظريم مگي جون
سلام
بچه ها رعایت کنید
اینجا تاپیک Wallpaper نیست
خوش به حالت مگی که رفتی رشته مورد علاقه ات
کنجکاو شدم بدونم چرانقل قول:
خيلي ممنون قابلي نداشت اما چه فايده!
امروز معللمون ازم گرفتش ديگه هم بهم نميده!
حالا اگه از ايدا داريد بديد اونو ديگه نميگيرن
ADA WONG تو بازی RE2
خوب چون كار مدرسم بود ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه من بيشتر زن ميكشم تا مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد زنا رو نميگيرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اينو ازم گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از عكس ايدا كه كشيدم!!
اينم آدرس عكسش:
اگه بد شده بگيد
واقعا دستت درد نکنه مگی جان شما عجب هنرمندی هستید.
خواهش ميشه قابلي نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ديگه مونده؟ اشلي رو بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جديدا اويلم مشكل پيدا كرده قبلا اينطوري نبود ولي جديدا نميدونم چش شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلش اينه كه دموهاي بازي رو نصفه نشون ميده قطع ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش بقيه ي دمو رو مدل دموهاي اويل هاي قبلي كه شبيه بازي بود نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام خيلي عجيب بود تازه هر وقت به طرف دشمنام نشونه ميگيرم سر جاشون خشك ميشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! ديگه هم حركت نميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميگم نكنه بازم كامپيوترم ويروس گرفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وقتي ميرم توي فولدر دموهام يه اخطار ميده و فولدر رو ميبنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما هم یک جور دیگه شده:19:نقل قول:
اصلا دمو نداره که در و دیوار داره:27:
دمو رو یک 5 ثانیه اولش رو نشون میده بعد میره لوله و در و دیوار و.. نشون میده:18:
بابام اعصابش یک دفعه خورد شد داشت جواستیک رو خورد میکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چی میگی دختر کامپیوترت ویروس گرفته؟:18:
این بازی کلا فک کنم مشکل داشته باشه چون ما این بازی رو 300 دفعه ریختیم پاک کردیم همون آش و همون کاسه:19:
دیگه داره میشه کاسه داغ تر از آش:41:
هرچی پاک میکنی بد تر میره تو در و دیوار:19:
یاد اون زامبی هایی افتادم که هی میگن : ملی ازمیر ملی ازمیر:21:
حتما ويروسي شده
ببين فايل ها جديد دانلود نكردي؟
راستي مگي كارت حرف نداره خيلي نقاشيت خوبه
جدی جدی این عکس رو خودت کشیدی؟؟؟
بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟
در مورد دمو ها هم باید کدک های avi رو نصب کنی.اینو گفتم به خاطر اینگه میگی وقتی میری تو پوشش پیغام خطا میده.