اينجا تاپيكشو ديدم بگردي هست، نه فقط امنيت گوشيو مياره پايين كه اونم مي توني كنسلش كنينقل قول:
Printable View
اينجا تاپيكشو ديدم بگردي هست، نه فقط امنيت گوشيو مياره پايين كه اونم مي توني كنسلش كنينقل قول:
مرسی......:20:نقل قول:
سلام. مي خوام گوشيم را فرمت كنم. همينطور مموريم را. چه طور ميتونم مسيج هام را بريزم روي سيم كارتم؟ هرچي مي گردم هيچ گزينه اي براش پيدا نميكنم!!
راستي بعضي وقتها هم مديا پلير و گالريم خالي ميشه. مموري را هم فرمت ميكنم ولي بازم همونطور ميشه. safe to remove را هم رعايت ميكنم.
ممنون ميشم.
اقا بازم سلام. صداي دوربين گوشي را چطوري ميشه قطع كرد؟ هركاري ميكنم بازم قطع نميشه. راه حلي! چيزي!
تو خود گوشي فکر کنم نميشه همچين کاري کرد . ولي با اين برنامه ميشه :نقل قول:
کد:http://uploadbazar.com/319cCam.sis
لطفا آخرین قیمت n73اصل فنلاندرا بگین
سیم کارت ظرفیت خیلی کمی واسه sms داره.روش حساب نکن.نقل قول:
مشکل مموری هم با فرمت و آپدیت گوشی انشالله حل می شه.
صداش رو نمی شه قطع کرد مگر با هک گوشی یا نرم افزار های مخصوص این کارنقل قول:
معمولي : 270نقل قول:
موزيکال : 325
در مورد سوال اول باید با استفاده از برنامه pc suite از sms هاتون بک آپ بگیرید .....نقل قول:
در مورد سوال دومتون اشکال از مموریتونه بهتره از یه مموری کارت بهتر استفاده کنید ....
اگر گوشیت رو هک کنی میشه صدای شاتر رو قطع کرد:18:نقل قول:
چرا وقتی فیلهای صوتی رو برای کم حجم شدن به 3gp تبدیل میکنم وقع اجراش قطع و وصل میشه
تقریبا هر 3 ثانیه یکبار به مدت یک ثانیه قطع و دوباره ادامه میده ؟
آیا ان 73 فایل 3gp رو ساپورت نمیکنه ؟ یا اشکال دیگه ای داره ؟
یه سوال دیگه :
چرا کیفیت فیلم برداری با ان 73 اینقدر کمه ؟
اگه زووم کنی که واویلا میشه .
البته اگه فیلم سیو شده رو اگه با خود گوشی ببینی کیفیت پایینه ولی اگه با کامپیوتر ببینی خیلی بهتر میشه .
دلیلش چیه ؟
در مورد سوال اول باید بگم که مشکل از کانورتور شماست نه
گوشی ان 73
ضمنا چرا تری جی پی ؟ mpeg 4 کانورت کن که کیفیت خیلی بهتری داره
در مورد سوال دوم هم کیفیتش کمه چون تعداد فریم بر ثانیه اش 15 تاست
ضمنا شما دوربین فیلمبرداری نخریدن گوشی موبایل خریدن
همچنین ان 73 تو قیمتش یکی از بهترین فیلمبرداری ها رو تو گوشی های هم قیمتش داره
ولی دوست عزیز من فکر کنم تعداد فریم هاش 30 باشه .نقل قول:
حالا اینقدر ها هم که میگین کیفیتش بد نیست . شاید در مقایسه با N95 کیفیتش بد باشه . ولی شما یه فیلمبرداری تو روز روشن بکنی واقعا خیلی عالیه .
حالا چجوری هکش می کنین ؟ :13:نقل قول:
به این تاپیک یه سری بزن :نقل قول:
2 تا آموزش هک داره - اولی صفحه اول - دومی صفحه دوم ( دومی راحت تره )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226813
سلام
من یه مشکل با ان 73 دارم
وقتی فایلی رو با یواس پی روی رمم میریزم نمیشه اون رو در All Song واقع در مدیا پلیر دید و فایل رو اجرا کرد و دید .
همه کاری کردم و فقط در یک حالت جواب داد و اون وقتیه که اون فایل رو از طریق بلوتوث دریافت کنم
آیا راهی وجود داره که هر فایلی رو از هر راهی علی الخصوص پو اس پی گرفته میشه بشه اون رو با مدیا پلیر دید
البته فرمت اون فایلها هم مشکلی ساپورت هم نداره چون Mp3 هستش
لطفا راهنمایی کنید.
دکمه Refresh music library رو میزنین ؟نقل قول:
بعد از اینکه فایل ها رو ریختین اینو در مدیا پلیر در قسمت options بزنین بعد موزیک هاتون میاد به all song .
سلامنقل قول:
آقا دمت گرم خیلی کارت درسته
اینو نمدونستم
ممنون از اینکه راهنمایی کردید
نقل قول:
ان73 ، 15 فریم فیلم برداری می کنه.
شايد شما راست ميگين . ولي من تو يه مجله خوندم مي گفت 30 فريمه . اگه بخواين نام و شماره مجله رو هم بگم .نقل قول:
دوستمون راس ميگه 15 فريم ميگيره اون مجله هم احتمالا حالش خوب نبوده! :دي
نه دوست من اون مجله اشتباه کرده .....نقل قول:
n93 و n95 با سرعت 30 فریم فیلمبرداری میکنن ....
با اين وضعيت قبول کردم که 15 ميگيره . :20:
ولي به هر حال من نام مجله رو ميگم : :46:
دانش و کامپيوتر - سال هشتم - شماره 64 - خرداد و تير 1386 - صفحه 32 .
نقل قول : "... ضبط ويدئويي آن مانند ضبط DVD بوده و 30 فريم (Frame) در هر ثانيه را ضبط مي کند . "
عنوان مطلب : Nokia N73 تاج زرين نوکيا بر تارک گوشي هاي موبايل :18:
بچه ها شايد من چند وقت ديگه به شما پيوستم اگه ميشه بگيد n73 هاي الماني ايرادي دارن يا زود خراب ميشن؟
نه برادر . اگه بتوني اصلشو پيدا کني خيلي عاليه . مال من آلمانه . خيلي هم خوب کار مي کنه . :20:نقل قول:
فقط چيني نباشه .
خوب از كجا بفهمم چينيه يا المانينقل قول:
اگه ميشه راهنماييم كنيد
IMEI گوشي خودتان را در سايت زير وارد کرده و مشخصات گوشي را مشاهده نماييد تا ببينيد اصله يا نه .نقل قول:
کشور سازنده ، نوع گوشي و چندين مشخصه ديگر در اين جا قابل مشاهده هستند . روش 100% درست و عملي در تشخيص اصل يا بدل بودن گوشي .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخام مو قعي كه گوشي ميخرم بفهمم يعني قبل از خريدنقل قول:
درسته ميگن اگه سريال هفت .هشت 01 باشه المانيه يا اگه نباشه چينيه؟
نه دوست من ربطی به ارقام سریال گوشی نداره ....
پس بگيد چطوري بفهمم اگه ميشه اخرين قيمت رو هم بذاريدنقل قول:
بچه ها 2 تا سوال:
1. توی قسمت مسیجها توی آپشن یه گزینه ای هست به اسم Automatic Find (ON/Off) که میخوام بدونم به چه دردی میخوره.
2. تیو قسمت تولز یه گزینه ای هست به اسم Active Keys که اینم نیدونم چیه. بعدشم وقتی واردش میشم یهو گوشی ریست میشه. این چیه؟!؟!
:18:ای ول منم میخواستم همینو بگم/////////نقل قول:
بچه ها ميگن N73 اصل فنالاند ديگه وجود نداره... . فرضاً ميزنن روش ساخت فنلاند...در حاليكه چين زده... .
راست ميگن يا دروغ؟!
ممنون.
اون قسمت automatic ON/OFF برای اینه که مثلا یه مسیجی براتون میاد ، یه شماره تلفن توش هست ، وقتی گزینه on باشه میتونید با حرکت دادن جوی استیک به سمت پایین شماره رو انتخاب کنید و از اون شماره کپی بگیرید و مثلا تو دفترچه تلفن وارد و pasteش کنید :5::5:نقل قول:
هيچ كس جواب سوالمو نميده اگه ميشه جواب بديد كه بدونم حداقل n73 الماني چجوري ميشه تشخيص دادنقل قول:
نقل قول:
فکر می کنم درست باشه.
پس يعني نخرم...!؟
دوست عزیز اگه روش زده باشه فنلاند ، یعنی خود نوکیا نوشته باشه ، یعنی فنلاندیه. گوشی های چینی یا مجاری رو روش می نویسن.
این دلیل بد بودنش نیست.از جای معتبر بخر.
منظورتون اگر روي گوشي هك شده باشه نه اينكه برچسب زده باشه... . درسته ؟!
آره.به برچسب ها اطمینانی نیست.