سلام
كدي هست بزني كه ببيني طرف كجا ايستاده
اصلا هست يا نه
Printable View
سلام
كدي هست بزني كه ببيني طرف كجا ايستاده
اصلا هست يا نه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی لطفا آدرس صفحه ای که آموزش آنلاین بازی کردن رو گزاشتین بزاری چون اگه خواسته باشم 200 صفحه رو چک کنم فک کنم کمی طول بکشه:27:
در ضمن ورژن کانتر باید چمد باشه؟
تشکر جات فراوان:40:
یه هک خوب گرفتم . فقط اینو جواب بدین . کسی سرور ایرانی درست نداره ؟؟؟؟نقل قول:
با سلام
چرا در اين تاپيك از كانتر استريك سورس كه ميشه گفت بهترين بازي از اين نوع ميباشد و از نظر گرافيك وهوش مصنوعي بسيار بالايي به نسبت كانتر زيرو - 1.6 - و... غيره ميباشد و حتي به جرات ميتوان گفت از نظر هوش مصنوعي همانندي ندارد صحبت نميشود .
واگر از كسي رمزهاي كانتر استريك سورس را بخواهيم به اشتباه رمزهاي 1.6وزيرو را بهت ميدهند ؟
ايا بهتر نيست يك نفر پيشگام شده وجهت بازي سورس يك تاپيك جداگانهاي باز نمايد .
اگر تمام اين 262 صفحه قبلي اين تاپيك را حستجو كنيد 2 الي 3 مطلب در رابطه با سورس نيست ... چرا ؟
ممنون از جواب نامرعی :13:نقل قول:
سلام الان بيشتر 1.6 بازي ميكنن.نقل قول:
اين هم اموزش كانتر انلاين كه دوست عزيزم مارمولك زحمت اونو كشيدن.خدمت شما.در ضمن چرا اينقدر كم حوصله هستي رفيق؟:31:
[HTML]http://download345.mediafire.com/sxmd405wozwg/bk43mk4tde6/Help+For+Counter+Online.doc[/HTML]
آخه من کانتر خوب بلدم (همیشه هد شات میشم) برای همیننقل قول:
من وقتی وارد سرورهای آنلاین میشم وقتی شلیک میکنم بعد از 1 ثانیه عمل میکنه اما تغییر جهت با موس خوبه راهکاری است ممنون میشم اگه کسی بزاره:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41:
نقل قول:
دوست عزيز شما از ديال اپ استفاده ميكني؟
با سلام واسه 1.6 چطوري ميشه بات انداخت
یه پچ درست حسابی واسه انلاین بازی کردن بدین
پچ 27 کار نداد
نقل قول:
سلام دوست عزيز.خدمت شما.پچ 28 .بهترين پچ واسه كانتر.:11:
[HTML]http://game.kuban.ru/stats2/patches/cs16patch_full_v28.exe[/HTML]
بچه چطوری میشه که وقتی تو گیم نت داری راه میری از بقیه گوشتو مورغ میریزه ؟؟؟ انگار از بدنش کنده میشه؟؟؟؟؟؟ تورو خدا زود جواب بدید
بچه چطوری میشه که وقتی تو گیم نت داری راه میری از بقیه گوشتو مورغ میریزه ؟؟؟ انگار از بدنش کنده میشه؟؟؟؟؟؟ تورو خدا زود جواب بدید
یه سوال مهم دیگه. وقتی تو گیم نت دارم بازی میکنم سرعت دویدن سرور خیلی زیاده. زود میاد پشتم نایفم میکونه. دستوره اینم میخوام. اگه کسی میدونه توروخدا کمکم کنه. مرسی
سلام . سرور Team XG ایران یرتی 1.6 همین 1 ساعت پیش پسوردی شد . من همش اونجا بازی می کنم . همین 1 ساعت پیش که اومدم بیرون الان میرم می بینم پسورد می خواد . اگه کسی پسوردشو داره بده خیلی خیلی ممنون
احتمالا Match دارن . هر وقت تموم شد خود ادمین پسورد رو ورمیداره .نقل قول:
آره درست شد . Match دیگه چیه ؟نقل قول:
همون مسابقه خودمون . با چند نفر قرار میزارن بهشون پسورد میدن ، میرن تو سرور و مسابقه میدن .
دستت درست :10:نقل قول:
نه adsl دارمنقل قول:
فقط شلیک دیر عمل میکنه :41::41:
دوست عزیز اصل کار همونه ! شما اگه FireWall یا برنامه حفاظتی دیگه ای داری همشون رو Off کن و برنامه ی Yahoo Messenger و Internet Explorer رو ببند و دوباره امتحان کن .نقل قول:
نه adsl دارم
فقط شلیک دیر عمل میکنه
یه مشکل !!!!
latency من تو سرورا از 400 پایین تر نمیاد !!!!!!!!!!!
ای پیه اسیا تک رو یکی میده ؟
یه مشکل دیگه
من پچ 28 رو که دوستمون داده بود دانلود کردم
ولی هنوزم وقتی میخوام تو بعضی سرورا برم میگه innvail cd key
نقل قول:
سلام
پچ v27 رو نصب کن ....بعدش هم برنامه fix invalid cd key رو نصب کنی...........
حله!!!!!!:5:
بابا قبلش 27 بود همین اش همین کاسه بودش
جواب سوال قبلیم بدین
جون من کمک کنین بابا همه چیز درست پیش میره فقط دیر شلیک میکنه firewall yahoo intenet explorer
media player همرو میبندم ولی بازم دیر شلیک میکنه :41::41::41:
یه سوال مهم دیگه. وقتی تو گیم نت دارم بازی میکنم سرعت دویدن سرور خیلی زیاده. زود میاد پشتم نایفم میکونه. دستوره اینم میخوام. اگه کسی میدونه توروخدا کمکم کنه. مرسی
(مرسی از اینهمه جواب. خیلی تحویل میگیریدا.
والا ما که نفهمیدیم چرا بعضی ها اینقدر عشق کانترن من که خودم یه هفته بازی کردم ولش کردم دیگه گیم نت پیش کش!!!!
اکردرموقع ورود به یکی از سرورها با ارور invalid CD key مواجحنقل قول:
شدید فایل زیر را دانلود ودر محل نصب بازی کپی کنید
کد:http://www.mediafire.com/?2z2mxsulv7j
با سلام
يكي لطف كنه ترفند ها و ((باگ ها)) كانتر رو بصورت لينك قرار بده
latency من 400 پایین نمیاد کمک کنید
اسیا تک ایپیش چنده ؟
نقل قول:
دوست عزيز ميدوني off كردن فايروال و انتي ويروس چقدر خطرناكه؟من خودم با فايروال و انتي ويروس بازي ميكنم
و لگم بيشتر از 100 نميشه.
دوست عزيز اين موضوع ربطي به پچ نداره.در ضمن پچ 28 بهترين پچ كانتره خيالت راحت.شما بايد فايل invailed رونقل قول:
از گيم زون دانلود كني و در محل نصب كانتر بريزي تا مشكلتون حل بشه.موفق باشي.
ممنوننقل قول:
دارم دانلود میکنم
ببخشید ولی ن اینو دانلود کردم کپی هم کردم بازم نشد
(مرسی از اینهمه جواب. خیلی تحویل میگیریدا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بخدا منم آدمم یکی جواب منو بده .
نقل قول:
آرش جان حتما کسی نمی دونه!!!!! :13:
سلام
من الان تو هر سروری میرم میپره بیرون هیچ اروریم نیمده
اخه مگه میشه کسی ندونه؟؟؟ 2تا رمزه خیلی ساده هست از شماها که انهمه میگید حرفی هستید بعیده.منم ارشا هستم جیگر نه آرش.