من از نرم افزار Bitche براي جستجوي تورنت ها استفاده ميكنم ولي اخيراً متوجه شدم كه يك سري نتيجه جستجو رو به هر دليلي نشون نميده. آيا نرم افزار ديگري هم به خوبي Bitche براي جستجوي تورنت ها داريم؟
من از نرم افزار Bitche براي جستجوي تورنت ها استفاده ميكنم ولي اخيراً متوجه شدم كه يك سري نتيجه جستجو رو به هر دليلي نشون نميده. آيا نرم افزار ديگري هم به خوبي Bitche براي جستجوي تورنت ها داريم؟
یک نرم افزار دیگر هم بود که اسمش یادم رفته و 2 سال پیش استفاده می کردم ولی به مرور به خاطر تغییرات موتور جستجوی سایت ان نرم افزار هم همین مشکل رو پیدا می کرد بعد هم به خاطر ارائه نشدن نسخه های جدید رو ویندوز های جدید از کار افتاد.....
احتمال می دم بقیه هم همچین مشکلاتی داشته باشن.
ولی اگر خواستی بگو برات چند تا جدید پیدا کنم
سلام ...
ببخشید کسی لینکی از نسخه 5.3.6 کرک شده limwire pro داره؟
این تنها چیزی بود که من تونستم پیدا کنم ...تست کن ببین کار می کنه یا نه
اگر کار نکرد از بخش درخواست کرک و سریال درخواست ببده شاید انها بتونن کرک مناسب رو پیدا کنن
تورنت
اینم یک ادرس ترکر دارای 4 سیدکد:http://www.yourbittorrent.com/torrent/373078/Registry+Winner+5.3.6.40+%2B+Crack+%5BADilAns%5D+%5Bh33t%5D.html
کد:http://www.h33t.com:3310/announce
تاپیک اطلاع رسانی تورنت اپدیت شد و دوستان می تونن چند مورد که مفید هست رو به اطلاعاتشون بی افزایند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://btjunkie.org/torrent/LimeWire-PRO-v5-3-6-Final/3811f373ab2a240c239b9efaa8fb4878d17d32b0f090
دوستان جدیدا من یک فایل تورنت گرفتم وبا Flash Get دانلود کردم که به 97%رسید اصلا هیچ حرکتی نمیکنه و سرعت دانلودش 0شده باید چی کار کنم؟(300مگ هست )
با احترامنقل قول:
من علم غیب ندارم جواب بدم مگر اینکه از بخش تورنت یک عکس بگیرین بزارین شاید بشه کشف کرد
لطفا دوستان در خواست کمک می خوان حداقل یک مقدار از وضعیت تورنتشون یک عکس بزارین که بشه مشکل رو تا حدودی تشخیص داد.
ببخشید !:11:
بفرمایید این از قسمت اطلاعات هست:
کسی نبود به داد ما برسه؟
سلامنقل قول:
معلومه چرا توی 97 درصد مونده: سیدر نداره.
احتمالا این تورنته :نقل قول:
Connected Seeds: 0
باید صبر کنی تا یه سیدر پیدا بشه یا میتونی یه کامنت بنویسی و درخواست reseed کنی.کد:http://thepiratebay.org/torrent/4099287/Big__Bigger__Biggest_-_01_-_Airport
چطور باید اینکار رو کرد؟نقل قول:
درخواست reseed کنی.
یه اکانت توی piratebay بساز:نقل قول:
بعد از login با استفاده از Write comment میتونی تو صفحه هر تورنتی کامنت بذاری.کد:http://thepiratebay.org/register
سلام به همه دوستان.الان دو شب هست كه سرعت دانلود تورنت من به شدت افت كرده.سرعت دانلودم از لينك هاي مستقيم بين 50-60 هست اما با تورنت به 10 هم نميرسه.ميخواستم بدونم علتش چيه و چطوري ميشه درستش كرده؟؟bittorrent از طريق كدوم پورت عمل ميكنه و اگه پورتش بسته باشه كلا تورنت دانلود نميشه يا اينكه مثل الان ممكنه سرعت دانلود به شدت افت كنه؟؟در ضمن اون فايلي كه دارم دانلود ميكنم Seed بالايي هم داره.
اگر مشکل پورت داشته باشی باید تو نرم افزار پایینش علامت غیر سبز ببینی.نقل قول:
پیشنهاد می کنم یک تصویر از وضعیت تورنت و بخش ترکر هاش بزاری که بشه حدس زد مشکل چیه
تورنت از طریق هر پورتی عمل می کنه فقط مهم اینه که توسط فایر وال خود سیستم یا توسط شرکت خدمات دهنده بسته نشده باشه.پورت بسته باشه تورنت می تونه دانلود کنه ولی بازدهی در ان حالت هیچ وقت بالا نمی ره.
سلامنقل قول:
اقا این port کدومه ؟ من از utorrent استفاده می کنم. بعضی از فایل هایی که دانلود میکنم خوبه ولی بعضی سرعتش پایین با اینکه سیدش بالای 2000 تاست ولی سرعت پایین . به ISP هم که زنگ میزم میگه همه پورتا بازه. از Norton Internet Security 2010 استفاده میکنم. این پورت کدوم هست؟ این port رو از کجا پیدا کنم که به ISP بدم بگم اینو باز کنه؟ پیشاپیش ممنون
مشکل پورت داری با این عکسی که گذاشتی راهنمای تنظیم پورت رو تو تاپیک زیر بخون فکر کنم بتونی حل کنینقل قول:
سلام دوستان.
براي فيلمهاي مستند، چه سايتي خوبه؟
تشکر ميکنم.
پوزش دیر جواب می دمنقل قول:
من گشتم تو نت ولی نتونستم سایتی با این عنوان پیدا کنم ولی یادمه تو صفحات قبلی یکی یک لیست از سایت ها معرفی کرده بود که توش سایت های مخصوص فیلم های مستند هم بود.
این تاپیک هم یک لیست از سایت های تورنت هست ببین تو معرفی شده ها برای مستند سایتی دادن یا نه...
سلامنقل قول:
من قبلا یه توضیح مختصر داده بودم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3596908&postcount=209
مرسي از هردو. تندرست باشيد.
خبر بسی دردناک بوود اما واقعیت داشت
Mininova یکی از غول های تورنت زین پس فقط محتویات کپی رایت دار به خود خواهد دید !
و این یعنی دیگر Mininova تقریبا وجود خارجی ندارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون هم کلیه ایندکس های کپی رایت دار پاک شدن .
یادمه سال گذشته رووی Piratebay خیلی فشار آوردن و دادگاه تشکیل دادن در مورد همین قضیه کپی رایت
خب Piratebay موند سر جاش و Mininova رفت ! ...
البته نمی دونم دلیل انجام این کار از سوی Mininova مربوط به همین موضوع کپی رایت بووده یا نه
ولی چیزی که واضح هست اینه که این اتفاق افتاده .
به امید اینکه دیگر غول های تورنت به این سرنوشت شوم دچار نشوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
ویرایش / خبر تکمیلی :
علاقمندان به تورنت حتما با وب سایت mininova آشنایی دارند. این پایگاه در کنار وب سایتهای piratebay و isohunt، یکی از بزرگترین و مهم ترین وب سایتهای توزیع و به اشتراک گذاری فایلهای تورنت (فیلم، موسیقی، کتاب، نرم افزار،...) در وب محسوب میشد. میلیونها تورنت در این وب سایت نمایه سازی می گردید و علاوه بر آن تیمهای حرفه ای نظیر تیم aXXo، FXG، eztv و حرفه ای های تورنت، از کانال این وب سایت تورنت های خود را به اشتراک می گذاشتند.اما امروز در وبلاگ رسمی این وب سایت خبری منتشر شد که یک موفقیت برای صنعت موسیقی و فیلم و کپی رایت محسوب می شود و البته از سوی دیگر یک خبر غمناک برای علاقمندان به تورنت و دانلود فیلمها و موسیقی های روز!. مسئولین این وب سایت اعلام کرده اند که از این به بعد مینی نوا پایگاهی برای عرضه و به اشتراک محتوا و اطلاعات تولید شده توسط خود کاربران خواهد بود و نه فایلهای مشمول قانون کپی رایت. همچنین این وب سایت همه فایلها و ایندکسهای تورنتهای خود را که چندین میلیون فایل بود از سرورهای خودش حذف کرده و امکان بازیابی و دانلود آنها دیگر وجود ندارد. ظاهرا دادگاه حکم به حذف همه این اطلاعات داده و بنابر نظر مسئولین وب سایت هیچ حق انتخابی نداشته اند. در عین حال دادگاه موافقت کرده است که مینی نوا همچنان به عنوان پایگاهی برای به اشتراک گذاری فایلها و محتواهای تولید شده توسط خود کاربران که مشمول قانون کپی رایت نیست، فعالیت کند. کاربران می توانند تورنت فایلهای خود را در این پایگاه عرضه کنند و از طریق آن فیلمها و موسیقی هایی که خود تهیه کرده اند را با کاربران دیگر به اشتراک بگذارند.
http://www.semaho.ir/2009/11/blog-post_26.html
سلام به دوستان عزیز... من اولین باره که از torrent (utorrent استفاده میکنم ... در حالت عادی سرعت داونلودم حدود 35 هست ولی با این زیر 10 (حدود 5 تا 6) شده .. اون علامت سبزی هم که گفتین زیرش هست... البته من دیگه هیچ چی راجع به این نرم افزار نمیدونم، و به هیچ چیزشم دست نزدم...اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ...راستی seed: 8(45 و peer: 2(132
با تشکر
seed تون کمه.نقل قول:
در تکمیل کردن حرف دیگو برای اشنایی بیشتر با تورنت مطلب زیر و بحث هایی که توش هست رو بخونید تا راحت تر بتونید کار بکنیدنقل قول:
من از utorrent استفاده میکنم وقتی میزارم دانلود کنه هر 20-30 دقیقه سرعت دانلودم میاد رو 0 باید دیسکانکت کنم دوباره کانکت شم تا درست شه:41:
راه حلی نداره که دیگه اینجوری نشه؟
از بخش ترکر و وضعیت پورت ارتباطی ات تصویر بزار؟نقل قول:
موقعی که سرعت مودم صفر میشه اینترنت داری؟
سرویس دهنده ات مال کدوم شرکته؟
اینجا منظورته؟نقل قول:
محتوای مخفی: تصویر
نه اینترنتمم میپره
سرویسم مال سپنتاس
از دیروز گزاشتم اینترنت دانلود کنه یبارم قطعی نداشته ولی تورنت.....
وضعیت ترکر هاتون که خوبه.همشون کار میکنن.تعداد سیدهاتون هم عالیه.نقل قول:
در کامل کردن حرف دیگو فکر نمی کنم مشکل پورت هم داشته باشیننقل قول:
احتملا تورنتی که می گیرین نسبت ترافیک ارسال به دریافت کلی خیلی پایینه ....اگر این حالت باشه اولویت سرعت های بالا باسه کسایی هستش که تو ترکر اولویت بالاتری بر اساس نسبت ارسال به دریافت دارن است و سرعت بر این اساس تقسیط میشه.
اگر خواستین فایل تورنتی که دارین استفاده می کنین رو می تونین بدین یک بررسی بکنیم.
سلام
سر سايت دمونوئيد چي اومده ؟
من چند وقته هرچي ميزنم يه پيغام خطا مياد ؟
كسي ميدونه چي شده ؟
تحت کد نویسی دوباره است و به زودی برمیگرده.نقل قول:
یه فایل دارم دانلود میکنم 3-5سید داره 40-50پیر از یه ترکر.میتونم ادرس ترکر های دیگه رو هم بش بدم سرعتش بره بالا؟چطوری؟
امکان اضافه کردن ترکر هست فقط فایل تورنتت نباید از خصوصی ها گرفته باشی که بعدا دچار دردسر میشی
برای اینکار باید روی نام تورنت کلیک راست کنی و بسته به نرم افزاری که استفاده می کنی بدون فاصله یا با یک خط فاصله ادرس های ترکر های مرتبط با ان تورنت رو کپی می کنی و بعد تایید می کنی
من الان هیچی نمیتونم از تورنت دانلود کنم مشکل از چیه؟
بخاطر 16 اذر است....تنها تورنت نیست خیلی چیز های دیگر مجدد محدود شده.نقل قول:
این شلوغ ترین تورنتیه که توی این سالا دیدم... حدود یک میلیون و 600 هزار نفر دارن دانلودش میکنن و 600 و خورده ای هزار سیدر داره... تورنت فیلم 2012 هستش حالا خوبه DVDrip نیست وگرنه کیفیت واقعی DVD ش بیاد فکر کنم بترکه... چه استقبالی از هر دو طرف از این تورنت شده... هر جا که هست همه دارن به هم فحش میدن (طرفداران تورنت و ضد تورنت ها... چون این فیلم از اون پرخرجاس...!)... :27:
کد:http://i.imagehost.org/0929/12-9-2009_4-43-41_AM.jpg
عکس متعلق به بامداد چهارشنبه س و مال خودمه... همینطورم تعداد leecher هاش بیشتر میشن... انقدر تعداد افرادی که دارن دانلود میکنن زیاده که سخت دانلود میشه و چند دقیقه ای طول میکشه تا کلاینت بتونه کسی رو واسه دانلود پیدا کنه... ولی در کل خوبه...!
کد:http://www.torrentz.com/251d33548111fe7e2100d992c7f783f08e7d0c1d
سلام
دوستان میشه اینجا کمکم کنید؟[PHP]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373130[/PHP]
خداییش این MiniNova ر*ی*د به حال تمام مردم جهان... یکی از معدود سایتای خوب تورنت بود (البته به پای tpb و demonoid نمیرسید)... یعنی چی آخه...؟؟؟ اصلاً اصول تورنت با کپی رایت نمیخونه حالا مینینوا رفته سراغ محتوای کپی رایت دار و ارائه خدمات به شرکت های بزرگ برای انتشار برنامه هاشون (حتی سرورای سیدر هم ساخته که برای فایلای شرکتا Auto Seed میکنه و تضمین میکنه که seed داشته باشن)...!!!
نقل قول:کدنویسی ای درکار نیست... یه عده از خدا بی خبر بلانسبت ر*ی*د*ن به سایتشون و آنچنان داغونشون کردن که کل سیستمشون پکید و اینجور که میگفتن اونی که میتونه این مشکل رو حل کنه زیاد در دسترس نیست و الانم که اومده توی دسترس، میگن که بک آپ دیتابیس چون یه ذره قدیمیه ممکنه تورنتای حتی چند ماه آخرم نباشه توش...!!! یه جوراییم به نظر میاد که اشتیاق زیادی به بازگردوندن سایت ندارن... خدا کنه زودتر برگردن...نقل قول:
البته الان یه ماهه که ترکرای demonoid باز دوباره راه افتادن که واقعاً دنیای تورنت رو از کمبود seeder نجات داد...
امیدواریم هر چه زودتر قوی تر از همیشه برگردن... :13:
توی Firewall ت تغییری ایجاد نکردی اخیراً...؟؟؟ Firewall سیستمت رو خاموش کن ببین بازم مشکل داری یا نه...!نقل قول:
------------------------------------------
درضمن از افراد آگاه، خبرهایی به گوش رسیده که aXXo میخواد برگرده ولی با توجه به اینکه MiniNova که به کل گند زده به سرویسش (حتی یوزر aXXo رو پاک کرده) و سایت اصلی یعنی Demonoid م که وضعش داغونه، یا به یه سایت دیگه کوچ خواهد کرد یا اینکه منتظر خواهد موند تا دمونوید دوباره راه بیفته... بنابراین میشه نتیجه گرفت که دمونوید مدت زیادی دیگهخ اینطوری نخواهد موند و دوباره زنده میشه... امیدواریم... Amen
دوستان یه چند تا سایت خوب مثل MiniNova (خدا رحمتش کنه)و یا بهتر معرفی کنید ...ممنون میشم..