امروز بعد از 5 ماه بازي نكردن ميريم تا اولين تمرين رو انجام بديم با كلن 4d هوراااااااااااااااااااااا
Printable View
امروز بعد از 5 ماه بازي نكردن ميريم تا اولين تمرين رو انجام بديم با كلن 4d هوراااااااااااااااااااااا
ببینم از بچه های کلن 4dکسی تو این تاپیک هست؟؟؟
مربا بابا:10::11::11:نقل قول:
سلام مربای فارسی بابانقل قول:
خوبی عزیز دل انگیز:11:
AKASHA178نقل قول:
در خدمتم در جی جی (جو جو):27:
سلام
کی بود گفت ریپلی مسابقات تهران را براتون میزارم پس چی شد
همش حرف بود
ما هنوز منتظریم
راس میگه منم منتظرم مرباهای بابا
اینجا فقط شده چت روم
تاپیک قفل میشه
فعلا در مورد این بازی هر تاپیکی زده بشه بسته میشه
سلام
به درخواست زننده تاپیک و با توجه به اینکه دوستان گفتن تاپیک به این شکل صفحات آخر ادامه پیدا نمیکنه
تاپیک باز شد
البته اگه بازم به همین منوال ادامه داشته باشه کلا تاپیک منهدم میشه
ممنون
ممنون از امین عزیز. بچه ها لطفا از این به بعد رعایت کنید . بچه های 4d هم بیشترشون رفقای منن . بعد static جان فکر بردنشون هم نکن. چون یه یار دارن که بیش از حد imba هست. id ش INFERNAL هست. اسمش هم علی ربیعی. این بشر به قدری reflex و سطح فکر بازی و همکاری team یش بالاست که وقتی برا دفعه اول پریس آف د مون ورداشت 1 تیرش هم خطا نرفت. دهنه همه ما باز مونده بود .
هووووووووووووووو پشت سر فنچه من حرف نزن
lol خدايي بازيش عاليه مخصوصا سند كينگ
در ضمن مگه قبلا نميبرديمشون
خوب دوستان دوباره فرهاد اینا اومدن استار ایکس فعلا نم تا حالا همرو بردن
تیم شده
starx-ono
starx-tst master
starx-marsilfox
starx-? morteza id yadam rafte
starx -? milad dadash farhad id yadam nist
از بچه های star-x کسی اینجا هست ؟
آقا نظرتون راجع به این هیروهای جدید چیه ؟؟ من که با این یارو pit lord اصلا حال نکردم!!! کلا احساس می کنم هیروی ضعیفیه!!! شایدم من نمی تونم باهاش کار کنم!! ولی بقیه نسبتا خوبن. ظاهرا هر هفته ام یه version جدید میاد!!! چه خبره!؟!
راستی! چند تا هیروی خوب واسه یازی های تک به تک بگین.
در ضمن این آقای metalzade( از انجمن موسیقی) کجا رفت؟ دیگه نیست؟!
(اولین پستم بود:12::12::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup:)
آراز شناختیم؟!؟
اتفاقا خيلي هيرويه قوي هستش ماشاا... باگ تشريف داره
6.48 گرفتيد بريد معناي واقعي باگ رو ميبينيد
نمی دونم ، من 6.46 بازی می کردم!!!
این cold attck که رو eye of sakdi نوشته چی کار میکنه؟
اتك اسلو هستش به حركي اتك كني اسلو راه ميره و اتك ميكنهنقل قول:
آيتمه خيلي عاليه SKADI
LGMCG Summer 2007 LGMCG Summer 2007 Grand Final Grand Final Dota All StarsDota All StarsDouble EliminationDouble Elimination1 \ 161 \ 81 \ 41 \ 2FinalWinnerFinal1 \ 2 1 \ 4 1 \ 8 StarX - Tehran دوشنبه 12 شهریور ماه 10:00:00 AM Stars - Mashhad دوشنبه 12 شهریور ماه 7:00:00 PM دوشنبه 12 شهریور ماه 4:00:00 PM MTL - Karaj دوشنبه 12 شهریور ماه 10:00:00 AM FC - Gorgan Dream - Tehran دوشنبه 12 شهریور ماه 11:30:00 AM Anan 1st - Karaj دوشنبه 12 شهریور ماه 7:00:00 PM دوشنبه 12 شهریور ماه 4:00:00 PM BM - Tehran دوشنبه 12 شهریور ماه 11:30:00 AM Arena - Mashhad 4D - Tehran دوشنبه 12 شهریور ماه 1:00:00 PM Inferno - Mashha دوشنبه 12 شهریور ماه 8:30:00 PM دوشنبه 12 شهریور ماه 5:30:00 PM Buf - Karaj دوشنبه 12 شهریور ماه 1:00:00 PM BSB - Qom Fun - Tehran دوشنبه 12 شهریور ماه 2:30:00 PM Aryan 1s -Karaj دوشنبه 12 شهریور ماه 8:30:00 PM دوشنبه 12 شهریور ماه 5:30:00 PM Virus - Tehran دوشنبه 12 شهریور ماه 2:30:00 PM ApA - Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره فرید جون. خوبی ؟ والا hero های جدید که مال 1 ماه پیشه :D ولی بدک نیستنو به درد بعضی strategy ها میخورننقل قول:
میشه بگید کجاش bug داره ؟ :13:نقل قول:
virus تیم گیم نت ماست که با apa بازی دارهنقل قول:
نقل قول:
كجاش باگ نداره ماشاا... يه حلقه ميندازه كه همه تو اون استانن يه فاير ميندازه كه انگار 6 سند رو خوردي
غث 6 داره كه ماشاا... هلسا تو جنگ كم شد رو تاور بوديد تله پورت دسته جمعي ميكنه تو بيس باز بر ميگردونه
سلامنقل قول:
اقا ما در خدمتیم
ما هم در خدمتيمنقل قول:
از بچه های star-x کسی اینجا هست
با
Naix
اقا شما از بچه های استار ایکسی منو میشناسینقل قول:
ببخشید اسمتون
من سهرابم
تبريك ميگم كه اين تاپيك باز هم همچنين تو صدره !!
اقا شما از بچه های استار ایکسی منو میشناسینقل قول:
اقا شما از بچه های استار ایکسی منو میشناسی
ببخشید اسمتون
من سهرابم
ببخشید اسمتون
من سهرابم
من علي رضا هستم
من ميشناسمت من احمدم
دوستان سلام
یکی بهترین ایتمای اول بازی واسه استلتون اساسین رو بگه
مثلا 3 تا یاشا و بوت خوبه !
کسی دلیلشو میدونه؟
اين پچه 1.21 رو از كجا ميشه دانلود كرد؟
ضمنا به نظر من اين هيروي استرنج دورزنه در حال حاضر قوي ترين هيرو واسه تك به تكه.
ازmad کسی انجا نیست؟
:31::31::31:بهتره بری از گیم نت محلتون بگیری>>>
از بچه های غرب تهران کسی هست اشنا بشیم.
cao-caoدوستان سلام
یکی بهترین ایتمای اول بازی واسه استلتون اساسین رو بگه
مثلا 3 تا یاشا و بوت خوبه !
کسی دلیلشو میدونه؟
یعنی سه تا یاشا تو سرعت نقش داره؟؟؟؟؟؟؟؟امتحان نکردم:18::41::20::20::20:
به به
چه شاخهایی می بیبینم
وقت کردید یه سری هم به GG-game هم بزنید
اونجا خدمت شما هستیم
واسه پچ 1.21 میتونی به این آدرس بری
url]http://ftp.gameaholic.com/pub/games/strategy/warcraft3/patches/War3TFT_121a_English.exe[/url]
ليلش اين كه هم attak speed وهم movespeed بالا ميرهنقل قول:
البته ياشا ارمور هم ميده به همين خاطر هم خوبه
آقا فرقی می کنه که آیتمها تو invintory کجا باشن؟! آخه تو گیم نت ما مثلا میگن فلان آیتمو بیار اول اونو بذار اینجا....
من می گم فرقی نداره اونا قبول نمی کنن!!! (ببخشین سوالای تابلو می پرسم!!!)
(ممنون از کسایی که جواب میدن.)
سلام
می خواستم بدونم آیا کدی هست که بزنی attack speed رو نشون بده ؟
در ضمن واقعاً آیتم secret وجود داره یا نه؟ جدیداً من از خیلی ها شنیدم .!
در ضمن برای medusa یا همون gorgen اون دختره که دمش می کش رو زمین . برای اون چه آیتمهای ببندی خوبه ؟
و ضد هیرو tiny و dragon knight چیه ؟
1. ظاهرا همچین کدی وجود نداره.نقل قول:
2.نه بابا!!secret کجا بود؟ تو بعضی versionهای قدیمی چند تا آیتم بود که اونام secret نبودن، حتی تو recpineهام نوشته بودن!!! ایم عکسهام که شاید دیدین یا photoshpe یا از مپهای دیگه گرفتن!!
3.همینا رو می دونستم!!!
99. این پچ 1.21 لازمه؟! 50.56 مگا بایت!!!
مسلما دوستاي شما درست ميگن.مثلا اگر 2تا آيتم orb رو با هم بسته باشي اوني كه بالاتر هست كار ميكنه.فرضا اگر skadi رو بالاي life steal بذاري اتك هاي هيروت فقط اسلو ميكنه و heal نميكنه.نقل قول:
سلام با استلتین اساسین اگه از پشت اتک بدی اجیلیتیت ضرب در یه مقداری میشه به خاطر همین هر چی بالا تر باشه بهترهنقل قول:
جواب این سوالم رو ندادین :5:نقل قول:
اگه منظورت مد نت جلو پارک شمشیری من هستمنقل قول:
اسمتون چیه
بچه ها تو مد نت منو doctor m صدامیکنن
فقط همین؟ اگه orb effect نباشن چی؟!نقل قول: