شما باید بهترین پینگ رو داشته باشید همین چند هفته پیش پینگ 88 بود بعد الان شده 135 .همش ور می رن و خراب می کنن .نمی دونم واقعا چی بگمنقل قول:
Printable View
شما باید بهترین پینگ رو داشته باشید همین چند هفته پیش پینگ 88 بود بعد الان شده 135 .همش ور می رن و خراب می کنن .نمی دونم واقعا چی بگمنقل قول:
نه والا عزیز من، نداریم. وضعیت تو تهران به شدت بهتره نسبت به اینجا. متاسفانه زیرساخت خیلی ضعیفه کاری نمیشه کرد... پشتیبانی هم میگی بیچاره ها حرفی ندارن، میگن پینگ با ۸.۸.۸.۸ ملاکه که اونم پینگم ۴۵ هست باهاش، ولی چه فایده، سرور گیم ها رو ۸.۸.۸.۸ نیست که، خلاصه بهترین پینگی که میشه گرفت همین ۷۰-۷۵ هست اونم «اکثرا» تهران.. اون ۶۵ خیلی به ندرت پیش میاد، البته پینگ من با روسیه خیلی خوبه، ۵۹ تا ۶۴ هست. (که البته امروز رو ۹۰ رفته بود حالا فردا دوباره چک میکنم)نقل قول:
الان با wifi هستم. به lan وصل شدم حتما انجام میدمنقل قول:
کمپین ماندگارنقل قول:
------
راهی نداره رو wifi هم سرعت 200 مگابیت رو بگیریم؟
لپتاپ مدل N56
مودم هم مدله hg8245h
سلام.باید ببینید استاندارد وایرلس لپ تاپتون چه ورژنی هست و سرچ کنید این استاندارد تا چه سرعتی را ساپورت میکنه.
سرعتی که شما باwifi میگیرید برای اکثر مردم آرزو هست....
مبارکتون باشه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
واقعاً مبارک باشه, هوای خوب, دریای خوب, جنگل خوب, حیاط خوب, مردمه خوب, زنان خوب, غذای خوب, سرعت خوب, پینگ خوب, به به... کجای مازندرانی ما هم بیاییم;)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rx optical power چنده ؟
ی اسکرین میتونی بزاری از قسمت optical information
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
البته منطقیش همینه که با کمتر بودن فاصله پینگ بهتر بشه مشکل اینجا اینه که زیرساخته که اینترنت رو تو دستش داره و مجاری های کشور دستشه اگرنه نباید با یک ارتباط قطع شدن پینگ کل کشور به هم بریزه!نقل قول:
سلامنقل قول:
کشفش کردم
باید مودم رو رو 40 مگاهرتز گذاشت تا با سرعت بیشتر ولی برد کمتر وصل بشه
لپتاب سرعتش اوکی شد ولی نه در حد لن ولی گوشی رو همون 50مگابیت سرعتش موند با اینکه گوشی هم ورژن وای فایش بالاست.
قربونت. اینجاها که تند تند دارن فیبر میکشن. یه جورایی پیمانکار صبح شروع میکنن تا شب تو خیابون در حال کابل کشی برای مشترکینی هستن که میخواننقل قول:
ایشالله زودتر همگانی بشه:»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم اینا چیه. خوبه یا بده؟ :rolleye:
راستی مخابرات هم خودش زنگ زد گفت پینگتون بالاست اگر بازی میکنید براتون پینگ بیاریم پایین. گفتم نه بازی که نمیکنم :wac:
:blink: نه انگار واقعا آخر دنیا نزدیکهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکیو همینجوری تستی زدم تو این ساعت با وای فای این بود و بقیه سرورا تست نکردم
سرعت دانلود با لن حدود 20 مگابیت بیشتره
فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات در توئیتر خود نوشت:
امروز با عقد قرارداد شرکت مخابرات ایران و آسیاتک، بر اساس مصوبهی شماره ۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات، «انحصار» شرکت مخابرات ایران در ارائهی خدمات اینترنت خانگی فیبر نوری و VDSL شکسته شد.
حالا سوال اینجاست که با رفع مشکل اینترنت خانگی فیبر نوری، آسیاتک سرویس تانوما ارائه می کند یا صرفا قرار است همان سرویس ADSL را در اختیار متقاضی قرار دهد؟ اگر دومی باشد، باز هم تحول آنچنانی در افزایش متوسط سرعت اینترنت شاهد نخواهیم بود.
نقل قول:
خیلی عالیه، فقط پینگ مقداری بالاست.
شوخی میکنید؟ :blink:نقل قول:
با اینکه خودم خبرشو گذاشتم ولی همش فیلمه صد سال طول میشکهنقل قول:
رییس شاتل داره خودش میگه تا اخر سال همین تهرون طول میکشه!
مودمت پورت سبز یا آبی ؟ از کف مودم معلومهنقل قول:
عدد rx ی خورده بالاعه
داخل خونه فیوژن زدن با دستگاه ؟
چند متر سیمکشی شد ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نه فعلا که پیگیریهاشون خوب بوده:biggrin:نقل قول:
اره فیوژن زدننقل قول:
از فت بیرون تا مودم حدود ۴۰ متر فیبر کشیدن
پرت سبز رنگه
بدون اینکه بهشون بگید براتون سرعت ۲۰۰ مگ بستن؟؟من راجب ۲۰۰ مگ حرف زدم راجب اینکه بقیه مشترکین دارن گفتن چی میگید!!!پینگم در بهترین حالت زیر ۸۰ هست ولی سرعت اپلود روی ۵۰ قفله و دانلود در بهترین حالت ۹۴..
اینا باید از خوداشون باشه سرعت بالاتر ببندن که مشترک زودتر حجمش تموم شه :worried:نقل قول:
سرعتم زیادی بالاست لپ تاپ روشن میشه 2 گیگ میره:goatee::دی:دی
تست با وای فای یا با پرت لن؟
قضیه اینه که بستر رو از مخابرات اجاره میکنن و یه پولی به مخابرات میدن و با استفاده از VLAN ID میتونن به مشترک روی VDSL و FTTH سرویس بدن. مثلا من الان از مخابرات VDSL دارم روی VLAN 555 حالا آسیاتک هم میاد سرویس میده روی VLAN 550نقل قول:
وای فای گوشیم تا ۱۳۰ مگابیت ساپورت میکنه..با لن هنوز تست نکردم چون دم دست ندارم دستگاه..نقل قول:
تا جایی که میدونم این پارامتر اولویت اخرو داره!و مربوط به تجهیزات اکتیو شبکه (ont)هست..اصلو کاریا افت کانکتور و اسپلایس هست که با otdr بررسی میکنننقل قول:
نقل قول:مودمتون hg2485h هست؟من hg8546m دارم و خیلی پشیمونم...میگن پورت گیگابیت اترنت نداره ینی بالاتر از ۱۰۰ مگابیت ساپورت نمیکنه.....نقل قول:
لن شماره یک گیگابیتی هست.نقل قول:
اگه به یه روتر خوب وصل کنی میتونی 4 تا پورت گیگابیتی ازش بگیری.
والا تو این زمونه نمیصرفه ادم یه روتر جدا بخره..مطمعنین که لن شماره ۱ گیگابیت هست؟خودتون استفاده کردید؟نقل قول:
تا اونجایی که من دیدم تمام مودم های gpon نسخه wifi شون سری n هستش و اگه سرعت بهتر و پینگ پایینتری با وای فای بخواین باید حتما یه روتر خوب بگیرین
وای فای برام مشکلی نیس..فقط میخوام مطمعن شم گیگابیت اترنت داره یا نه ..فعلا سیستم در دسترسم نیست متاسفانهنقل قول:
من دوره اینترنتم تموم میشه میره ماه بعد حجمم شارژ نمیشه چند روزی میمونه روی حجم قبلی بعد شارژ میشه کسی میدونه دلیلش چیه ؟
سلام دوستان من به تازگی اینترنت فیبر نوریم راه افتاده و سرعت دانلود داخلیم رو 50 60 مگابیت هست بعضا تا 100 هم میره ولی اگر از سرور خارجی بخوام دانلود کنم نهایتا تا 8 مگابیت هست که میشه 1 مگابایت رو دانلود منیجر . کلا سرعت دانلود خارجی رو رو این مقدار قفل میکنن ؟ ://///
- - - Updated - - -
سلام دوستان من به تازگی اینترنت فیبر نوریم راه افتاده و سرعت دانلود داخلیم رو 50 60 مگابیت هست بعضا تا 100 هم میره ولی اگر از سرور خارجی بخوام دانلود کنم نهایتا تا 8 مگابیت هست که میشه 1 مگابایت رو دانلود منیجر . کلا سرعت دانلود خارجی رو رو این مقدار قفل میکنن ؟ ://///
سلام
دوستان هزینه خرید مودم و گرفتن تانوما کلا چند در میاد ؟
سرویسی داره که مودم رایگان بدن ؟
گوشی من Mi9t هست و تو مشخصات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band نوشته . سرعتم از 50 مگابیت بیشتر نمیرهنقل قول:
برای من 8245 هستنقل قول:
برای شما هم الان دیدم پرت گیگابیتی رو داره
مازندران اینو دارهنقل قول:
کمپین ماندگار
مودم رایگان
490 تومن یکسال و 960 گیگ حجم اینترنت روی 200مگابیت
سیم کشی رایگان
فقط باید یه خط فیبر نوری بخرین که 220 تومنه. اگر زوج سیم تلفن دارید و استفاده نمیکنید ازتون میگیرن و فیبر رو رایگان میدن
سلامنقل قول:
شما چطوری سرعت بالا رو وای فای میگیرین؟
چند پست قبل دیدم تست شما خیلی خوب بود.
سرعت وای فای من نهایت 45 مگ میشه ولی با لن 96 مگ هست.
من چنل های دیگه رو هم تست کردم فرقی نمیکنه.
یعنی کل زور مودم همینه؟
مودم من 8546 هست.
سلامنقل قول:
اون 20 و 40 مگاهرتز که داره از رو حالت auto بردارین بذارید رو 40 مگاهرتز
اون مد هم روی 802.11n
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پینگ الان من چقدر با تانوما پایین میاد ؟
آقا این جعبه ی بیرون که از اونجا تا توی خونه رو خودمون باید بکشیم قیافش چجوریه؟ توی کوچه س یا تو خیابون؟ نزدیک خونه یه جعبه کوچیک مخابرات هست روش نوشته ONU همونه؟نقل قول:
بستگی داره...اگه شبکه پسیو و مرکز مخابراتی مشکل نداشته باشن در بهترین حالت با کابل لن تو سرورای اروپای غربی تا ۷۰ هم میان...نقل قول:
واسه من Mode به اینصورته:نقل قول:
802.11b - 802.11g - 802.11b/g - 802.11b/g/n
802.11n نداره .البته رو 802.11b/g/n هم که میذارم فرقی نمی کنه.
بنظرم باید یه روتر درست و حسابی بخرم. فعلا قیمتها خیلی بالاست.
بذار رو هموننقل قول:802.11b/g/n باشهوایفای رو بذار روی 40 مگاهرتز بعد دیتا ریت رو از آتو بذار روی MCS7 میاد روی 150مگابیت حداقل
با 8.8.8.8 که همینی که هست و با 4.2.2.4 اگر مسیر خروجی درست باشه چیزی حدود 78 میاد پینگتنقل قول:
گزینه دیتا ریت و تنظیم MCS اصلا نداره این مودم.نقل قول:
درود. براتون تست پینگ از 2 تا سرور گرفتم. منطقه تهران FTTH از مخابرات لطیفینقل قول: