جدید رو بگیر چون بالاخره نرم اقزارش جدیدتره و میشه انتظار داشت بهینه تر شدهنقل قول:
قیافه بهتری هم داره
و از این به بعد احتمالا فیرم ور های جدید زیاد براش میاد
Printable View
جدید رو بگیر چون بالاخره نرم اقزارش جدیدتره و میشه انتظار داشت بهینه تر شدهنقل قول:
قیافه بهتری هم داره
و از این به بعد احتمالا فیرم ور های جدید زیاد براش میاد
از برنامه e5186 - toolbox استفاده کننقل قول:
اگر اطلاعات فنی هر دو رو دارید بزارید بهتر بشه مقایسه کرد مثل چیپ مودم و سی پی یونقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عزیز مودم 5186 22a رو دیدم چند نفر رو راهنمایی کردین برا فریمور و ...
نظرتون راجع به این مودم چیه ؟ کیفیت ساخت گیرندگی و ...
ارزش خرید داره ؟ میگفتن فریمور اصلی خودش روش نیست ... یه همچین چیزی
گیرندگیش خیلی با مودمهای دیگه فرقی نمی کنه ... مثلا اگر یه 3372 با این کنار هم باشن آنتنشون و سرعتشون یکیه
کیفیت ساخت خوبه ... فرم ویر هم بستگی به سازنده و ارائه کنندش دارع اما طبیعتا روی جدیدی ها باید نسخه جدیدش باشه...
به نظرم فقط برای شرایط دانلود فقط تجمیعش به درد می خوره و الا ارزش 620 هزار تومن هزینه رو نداره چون اگر کیفیت شبکه خوب باشه فرقی بین 5186 و یه 3372 نیست
اما خوب وای فایش خوبه و حالت ac هم با پورت گیگابیت می تونه یه مزیت باشه برای حتی کارهای دیگه
به هر حال اگر کسی می خواد 400 هزینه کنه اینو بگیره بهتره چون همراه اول هم احتمالا تجمیعش در آینده عمومی میشه از طرفی فرکانس 2600 تی دی هم داره که به درد سیم کارت های شاتل در آینده می خوره..
فرم ویر اولی من به درد نمی خورد و قدیمی بود و تجمیعش مشکل داشت اما الان تقریبا قابل قبول عمل می کنه اما به معنای جمع مجموع دانلود باند سه و باند هفت نیست و شاید چیپ های موبایل در تجمیع بهتر عمل کنند..
نقل قول:
بى زحمت لينکشو مى زارى!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ویندوز ایکس پی جواب نمیده احتمالا
دی پی آی ویندوز رو هم تغییر داده باشید باز نمیشه
scale dpi = 100
تشکرنقل قول:
مقایسه بین B525 و 5186 چطور ؟
برا بازی انلاین میخواستم ... پینگ و سرعت مناسب و ...
سلام
اقا من دانگل دارم و با همون کوچولوییش سرعت 50-60مگابیت گرفتم ازش . فقط میخوام تبدیل کنمش به پورت LAN ولی خوب روتر وجود داره ولی گرونه 150-200 هست قیمتش . دستگاه یا تبدیل دیگه وجود نداره قیمتش مناسب تر باشه؟
سلام دوستان اپلیکیشن مودم lh92 و lh96
کد:forum.p30world.com/showthread.php?t=731511
سلام دوستان - مودم 5577 هواوی دارم - یه نرم افزار معرفی کنین برای دیدن باندها و قفل روی باند خاصی - واسه ویندوز میخوام مرسی
در ضمن LTE Watch کار نکرد !
نقل قول:
دوست عزیز برای مودم های ایرانسل MF910 هم برنامه ای هست SNR و سیگنال و نشون بده
؟؟؟
ممنون میشم لطف کنید
سلام عزیزان، آیا با همین E3372-4G-LTE میشه از تمام امکانات، تعویض باند، 4GPlus، و غیره استفاده کرد؟
تسمیم دارم یا یه گوشی 4G بخرم یا یک مودم 4G ارزان، گوشی فکر نکنم از مودم بهتر باشه
سلام خدمت دوستان من یه مودم e3372 ایرانسل دارم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه و اینترنت رو قطع می کنه خیلی اذیتم کرده مستقیما هم به پورت لب تابم وصل هست چی کار کنم ؟
سلام دوستان
آیا از دوستان کسی مودم B525 داره راضی باشه؟
میخوام 4G+ وصل بشم باهاش ولی نمیدونم آنتن دهی و کیفیت و ... چطوره آیا مثل گوشی خوب هست یا نه
اینکه باند ۲۳۰۰ رو نداره مشکلی به وجود نمیاره؟
چون خیلی گرونه :n31: میترسم بگیرم مشکلی داشته باشه
ویرایش: میدونم همین صفحه پیش گفتین خوبه چون جدیدتره، ولی یادمه یک مودمی بود الکی میگفتن 4G+ هست (یادم نیست اسمش 61a بود یا 22 یا چی بود) ، گفتم نکنه این هم مشکلی داشته باشه بعد اینهمه هزینه
اگر کسی این مودم رو داره لطفا بگه چطوره
خب دکل منطقه شما 4g+ داره که میخوای بخری؟نقل قول:
سلام
6 ماه پیش
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
رو خریدم اوایل خیلی خوب بود با سرعت بالا تا 9 مگ بر ثانیه دان می کردم
ولی الان بعد 6 ماه خیلی داغ میکنه خیلی زیاد اینترنت رو قطع میکنه و اوایل دانلود با 6 مگ بر ثانیه دان میده بعد چند ثانیه شدید افت میکنه تا 800 کیلوبایت هم افت میکنه
سیمارت رو میندازم رو گوشی بدون هیچ مشکلی و سرعت بالا تقریا 7 مگ بر ثانیه دان میده باز سیمکارت میزارم رو مودم باز روز از نو روزی از نو
کسی این مشکل رو داره؟
راه کاری سراغ دارین؟
بله، با گوشیم دارم میگیرم سرعت هم عالیه، ولی باید یکسره تو شارژ باشه میخوام مودم بگیرمنقل قول:
شاید مشکل driver یا usb-port باشه؟ windows رو تازگی update کردی؟نقل قول:
امروز من این مودم رو خریدم. قبلش با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن از 4G+ پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره. امروز من هرچی با این مودم تست گرفتم نتونستم بفهمم به پلاس وصل میشه یا نه. با برنامه ی ltewatch هم باندا رو عوض کردم و توفیری نکرد. سرعت دانلود در حد همون گوشی cat4 خودمه. فقط یه بار سرعت بیشتری گرفتم که تا 5 مگابایت رفت توی دانلود منیجر. از دوستان عزیز که این مودم رو دارن خواهش میکنم اگر تجربه کار با این مودم رو دارن بنده رو راهنمایی کنن. سپاسگزارنقل قول:
دوست عزیز میشه بیشتر در مورد آپدیت فرم ویر مودمتون توضیح بدید ؟ یا اینکه از کجا آپدیت کردید ؟ تو پست قبلیم گفتم من هنوز نتونستم از تجمیع فرکانس این مودم استفاده کنم. توی منطقه ما هم فرکانس 1800 ایرانسل هست هم فرکانس 2600. آیا موجود بودن این دو فرکانس میتونه تاییدی بر حالت پلاس تو منطقه باشه ؟ توی تنظیمات مودم باید تغییری بدم که بتونم به حالت پلاس وصل بشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان مودم mf910 ایرانسل از برنامه ltewatch پشتیبانی نمیکنه؟؟؟؟؟ برنامه مشابهی هست بشه باندو تغییر داد؟
هرچند ناراحت شدم که شما چنین تجربه بدی داشتید با این هزینه زیادنقل قول:
اما ممنونم که اطلاع رسانی کردید و باعث شدید من این اشتباهو نکنم
:n16:
توی ویدئو های که از بی 525 دیدم توی حالت پلاس علامت + هم میادنقل قول:
شما یه بار بزار روی باند 7 یه بار هم باند 3 بعد بزار روی حالت اتومات و نتایج رو مقایسه کن
معمولا توی پلاس سرعت 7 و 3 کاملا جمع نمیشه اما از حالت تک باند سرعت بیشتری می گیره مشروط بر اینکه توی هر دو باند سرعت خوب باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
توی ص اول لینک آپدیت فایلهاینقل قول:
5186
هست فایل ال ام تی رو نصب کنید تا توی تنظیمات گزینه
Ca mode
بیاد و از فعال بودن اون مطمئن بشید
لینک روش حرفه ای تغییر فرم ویر هم در ص یادداشت کاربری هست
اگر ورژنتون 300 به بالا هست نیازی به تغییر فرم ویر نیست فقط فایل ال ام تی رو نصب کنید تا وب یو آی تغییر کنه و گزینه حالت تجمیع بیاد
خواهش میکنم دوست عزیز. من در هر صورت یه مودم نیاز داشتم و باید میگرفتم. اگه میخواستم cat4 بگیرم یه دویست پنجاه تومنی ارزون تر درمیومد ولی دیگه هی به خودم میگفتم کاش اون که بهتر بود رو میگرفتم. به هرحال پشیمون نیستم :n06:نقل قول:
مدل 525 ی که توی سایت های ایرانی دیدم تجمیع 3 و 7 رو داره
فقط 5186-61a
تجمیع 3 و 7 رو نداره
ممنون از پاسختون دوست عزیز. باند 3 رو چک کردم تا 5 مگابایت سرعت میداد. باند 7 تا حداکثر 1.5 مگ. روی حالت auto هم همون 1.5 رو گرفتمنقل قول:
خودمم توی youtube نگاه کردم علامت پلاس رو میاره. ولی واسه من نیاورده. با پشتیبانیشون صحبت کردم یه ایرادای بنی اسرائیلی میاوردن آدم خندش میگرفت. خلاصه نتونست قانع کنه آخرشم گفت بهت حق میدم باید سرعت بیشتری بگیری. گفت مودم رو ببر جای دیگه هم امتحان کن اگه باز مشکل داشتی تماس بگیرنقل قول:
مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم
درود دوستان. من دیروز خیلی با مودم HUAWEI B525 سر و کله زدم و بالاخره متوجه شدم این مودم از +4G پشتیبانی میکنه خوشبختانه. ولی دقیقا مثه همون چیزی که کاربرای مودم CA60 ایرانسل گفته بودن زیر بار زیاد و فقط موقع دانلود میره رو حالت پلاس که البته حالت پلاس بیشتر تو همون حالت به درد میخوره. اول که دانلود شروع میشه سرعت یه مقدار پایینه ولی به محض اینکه میره رو حالت پلاس سرعت سریع میره بالا. توی قسمت تنظیماتش هم بعد از شروع دانلود حالت پلاس رو نشون میده که توی عکسی که گذاشتم مشخصه. من یه مقدار باند 7 که دریافت میکنم ضعیفه واسه همین سرعت دانلود بیشتر از 6 مگابایت نتوستم بگیرم. مطمئنم اگه آنتن تقویتی بگیرم اوضاع بهترم میشه.دیروز که مودم به دستم رسید یه جورایی انتظار معجزه داشتم و خیلی سریع قضاوت کردم. اگر با گوشی CAT6 سرعت دانلودتون خوبه و از بودن توی محدوده پلاس مطمئن هستید و با قیمتش مشکل ندارید این مودم رو بگیرید. مودم خیلی خوبی به نظر میرسه من که راضیم. کیفیت ساختشم خیلی بالاست و نشون میده با یه چیز حرفه ای طرف هستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
توی حالت پلاس باند 7 باند اول هست و در صورت نیاز باند 3 هم ضمیمه میشه.. اما به نظر میرسه که چیپ های تجمیع موبایل بهتر عمل می کنند در مورد این مطلب کسی که هم موبابل پلاس و هم مودم پلاس داره بهتر می تونه اظهار نظر کنه
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز. در آینده نزدیک واسه مودم آنتن هم میگیرم و دوباره تست میکنم ببینم سرعت تغییر میکنه یا نه. گوشی یکی از دوستام رو هم میگیرم و سرعت پلاس رو توی منطقه بررسی میکنم.نقل قول:
بسیار عالینقل قول:
آنتن خوب بزاری و تنظیم کنی قطعا تاثیر داره،،
اگر با موبایل پلاس مقایسه کردید حتماً اینجا منعکس کنید
سلام
من مودم هووای e5577s-932
گرفتم با سیمکارت ایرانسل مشکلی نداره و راحت میشه استفاده کرد ولی همراه اول 2gهست اینترنتش فعال نمیشه
همراه اول رو ir-tciمیشناسه تا به حالت 3gمیره no serviceمیشه کلا نتش فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن مشکلش چیه
خداروشكر مشكلتون حل شد فقط من موندم بين اين مودم كه شما خريدي و مودم huawei e5186-22a كدوم رو بخرم شما بين اين دوتا تحقيق كردي؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته منم با مودم mf910 دانلودم ۴۷۰۰ هستش... پس فعلا 4g+ کوچ نکنیم به صرفه تره
ممنون دوست عزیز. والا من مشخصات سخت افزاری و قابلیت های دوتاشون رو بررسی کردم تنها تفاوتی که داشتن این بود که 525B یه باند بیشتر پشتیبانی میکرد(که البته اون باند فعلا کاربردی نداره) و خود مودم هم جدیدتر بود. از طرفی سایت IDH که وارد کننده رسمی مودم های هواوی هستش فقط این مدل از مودم های cat6 رومیزی رو وارد کرده بود. باهاشون تماس گرفتم و اونا هم گفتن که مطمئنا از +4G پشتیبانی میکنه. از لحاظ قیمت هم فقط 9 تومن با e5186 اختلاف قیمت داشت(توی بعضی از سایتا اختلاف قیمت ندارن). در نتیجه تصمیم گرفتم اینو بگیرم. در کل اگه با گوشی وضعیت آنتن خوبی دارید (آنتن دهیش مثه باقی مودماست از گوشیم 10 تا 15 درصد سیگنال بیشتری میگیره) و سرعت دانلود خوبی دارید همین مدل رو بگیرید. با نرم افزار ltewatch هم کاملا ست میشه و میتونید هم مشخصات سیگنال دریافتیتون رو ببینید و هم باند هایی که مودم بهشون متصل هست رو عوض کنید.نقل قول: