نقل قول:
دوست عزيز من بهتون پيشنهاد ميكنم حتما اچ پي بگيريد. مدل 1006 كه الان تو بازار هست ميتونه بهترين انتخاب براي شما باشه.
Printable View
نقل قول:
دوست عزيز من بهتون پيشنهاد ميكنم حتما اچ پي بگيريد. مدل 1006 كه الان تو بازار هست ميتونه بهترين انتخاب براي شما باشه.
نقل قول:سلامنقل قول:
دستتون درد نکنه بابت راهنماییتون
نظرتون در مورد P2014 یا P2015 چی هست ارزش داره؟راستی ایارو خودم هم میتونم شارژ کنم؟
میخواستم ببپورسم رنگیش کدوم مدل بهتره برای مغازه که زیاد کار میکنم
چاپگرهای 2014 و 2015 هم چیز خوبی هستند. خودتون هم میتونید این نوع کارتریجهای رو شارژ کنید.نقل قول:
هزینه خرید این نوع چاپگرها نسبت به اونهایی که ما معرفی کردهایم بیشتر هست.
مدل رنگی 2055 هم برای کار خوبه.
من خودم Samsung CLP-315 دارم. کیفیت خوبی داره. ولی 2055 رو پیشنهاد میدم.
شاد باشید :40:
اگر خواستین HP P1005/1006/1505 بخرین ، بدونین این نصیبتون میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر اصلی
پرینت با کارتریج فابریک
پرینت با کارتریج شارژ شده ( کاملا اصولی شارژ شده )
دوست عزیز همچین چیزی درست نیست.نقل قول:
من خودم P1005 رو خونم دارم. سه بار هم شارژش کردم. البته برای بار دوم که داشتم شارژ میکردم درامش رو هم عوض کردم.
کیفیت چاپش زیاد تغییر نکرده و خیلی هم ازش راضی هستم.
شما خودت شارژ کردی یا دادی مغازه برات شارژ کنه ؟ چه تونری استفاده شده ؟ اگر واردی میتونی تشخیص بدی ایراد این پرینتر کچاشه ؟ مثلا مگنتشه ، درامشه ....نقل قول:
این پرینتر لیزری رنگیه ؟ میگم از کاغذ مخصوص چاپ عکس هم استفاده کن ، و نتیجه رو همینجا هم بذاری ممنون میشیم. تا ببینیم چطوریهنقل قول:
من خودم شارژ کردم و از پودر شرکت Super Graphix استفاده نمودم که هر 150 گرمیش چیزی حدود 6 هزارتومن برام آب خورد.نقل قول:
این مشکل هم میتونه از پودر باشه و هم از درام.
البته به نظر من اگه برای اولین بار شارژ شده باشه نظرم روی پودر هست.
آخه اگه درام خراب باشه در بعضی قسمتها مثلاً کنارهها سیاهی بیشتری وجود داره و به صورت نواری سیاه نشون داده میشه.
شما از پودر Super Graphix استفاده کنید مطمئن باشید که مشکلتون حل میشه.
این پرینتر لیزری تک رنگ سیاه و سفید هست و استفاده از کاغذهای عکس در اون باعث خراب شدن دستگاه میشه.نقل قول:
درون چاپگرهای لیزری رنگی هم استفاده از کاغذهای مخصوص عکس توصیه نمیشه به علت وجود حرارت زیاد.
این بحث مربوط به کاغذ رو که گفتید، خوب کاغذ هایی وجود دارند که روشون نوشته مخصوص چاپگر لیزری ....
دوست عزيز. پرينتر هاي 2014 و 2015 بسيار عالي هستند. سرعت چاپ و قدرت خيلي خوبي دارند. ولي اگر خواستيد يكي از اين دو مدل رو بگيريد حتما 2014 رو انتخاب كنيد. به طور شايع و خيلي زياد در پرينتر هاي 2015 مشكل فرمتر وجود داره. به دلايل زيادي كه اگه خواستيد براتون ميگم.نقل قول:
پودرش سوپرگرافیکسه ! از نمایندشون تو مشهد خریدم :41:نقل قول:
والا من الان فکر کنم 4 سالی هست که پودرهای این شرکت رو خریداری میکنم. چه برای چاپگرهای سامسونگ، اچ پی، کانن و برودر.نقل قول:
تا حالا هم مشکلی نداشتم.
بنابراین مشکل از درامتون هست.
شما درام کارتریجتون رو عوض کنید.
انجام دادم قبلا ، درام سوپر گرافیکس ، 8 تومن هم دادم . :31:نقل قول:
عملا مونده مگنت فقط .:27:
ُسلام آقا مسعودنقل قول:
ممکنه بفرمایید از کجا و به چه قیمتی تهیه کردید؟
امکان داره آدرس و شماره تماس از فروشنده لطف کنید؟
ممنون
بعد یه سئوال ؟ دیدم بعضی جاها دوستان اعلام کردن که گریس هادی حرارات
در صورتیکه این گریس الکتریکال کانداکتیو هست مه ترمال کانداکتیو
شاید من اشتباه می کنم. اگر اشتباه می کنم راهنمایی بفرمایید
دوستان برای تهیه در تهران اگر جایی سراغ دارن لطف کنن ممنون میشم
دوستان می تونید راهنمایی کنن که چه برندهایی در ایران برای گریس های الکتریکال کانداکتیو موجود هست و در مورد قیمت هم راهنمایی کنن.
با اطلاعات اینجانبنقل قول:
اگر جایی بیان شده گریس هادی حرارت-به دو صورت با نام صحیح خمیر سیلیکان و چسب سیلیکان موجود است و مورد استفاده برای هیت سینک هاست و تاآنجا که من میدانم ربطی به پرینتر ندارد.
گریس سیلیکان با نام گریس چرخ دنده در بازار موجود است و خواصی نظیر مقاومت تا 200 درجه سانتیگراد و عدم تاثیر بر لاستیک و ... دارد که مورد استفاده در گریسکاری قطعات متحرک با خواص فوق است.
گریس فیلم فیوزینگ که احتمالا همان مورد بالاست که در صنف تعمیرکاران پرینتر لیزری از نوع بیسواد تغییر نام داده است.
گریس هادی جریان الکتریسیته که تا به حال آنرا ندیده ام جز موردی که دوستمان عکس آنرا گذاشته
که این نمونه بر پایه مس است.با توجه به غلطهای املایی برچسب آن مشخص است که چه تحفه ای است.
ممنون میشوم دوستمان توضیحات بیشتری بدهد.
گریسهای مورد استفاده در گریس کاری پرینترها شامل انواع مختلف با خواص مختلف است.هر شرکتی در راهنمای سرویس پرینتر مربوطه آنها را با کد خاص تولید کننده که مانند یک شناسنامه برای آن محصول است معرفی میکند و برای هر قسمت باید از همان نوع خاص استفاده کرد.سرویس یک دستگاه یک کار تخصصی است نه مثل چیزی که تو ایران میبینید که هر ننه قمری تو این کار پیدا میشه.همانطور که سایر دوستان بیان کردند خیلی ها گریس به غیر از آنچه در مکانیکی ها است نمیشناسند و نتیجه هم همین میشود که میبینید.بعید میدانم جایی اینها را با نام و مشخصات مربوطه وارد و عرضه کند.
فقط یک نمونه از یک پرینتر جوهر افشان اپسون که قیمت آن در ایران 60 هزار تومان است بیان کنم دوستان متوجه دقت و نظم تولید کننده بشوند :
6.1.3 Lubrication
The characteristics of the grease have great affects on the mechanical function and
durability, especially does the characteristics about temperature environment. The type
and amount of the grease used to lubricate the printer parts are determined based on the
results of the internal evaluations. Therefore, be sure to apply the specified type and
amount of the grease to the specified part of the printer mechanism during servicing.
Type Name EPSON code Supplier
Grease G-71 1304682 EPSON
Grease G-58 1432035 EPSON
Grease G-74 1409257 EPSON
دوست عزیز همچین چیزی وجود داره electrically conductive greaseنقل قول:
اون موردی که شما بعش اشاره کردید Thermal Conductive grease هست که می تونه بر پایه سیلیکان ، فلزات رسا مثل طلا ، نقره ، مس و ... باشه
برای فیلم فیوزینگ از همون ترمال کانداکتیو گریس معمولا بر پایه سیلیکان و یا ترکیبی استفاده میشه.
ولی در قسمت نگهدارنده های درام در بعضی مدل ها و PCR از الکتریکال کانداکتیو گریس باید استفاده بشه خصوصا در مدل های لیزر رنگی.
فکر می کنم این مواد با پایه فلزات چون مس و نقره و آهن ساخته میشن و در قسمت هایی از موتور نیز کاربرد داره.
از آقا مسعود و نیمای عزیز گه در این زمینه بیشتر تحقیق کردن و تجربه دارن خوشحال میشیم ازاطلاعاتشون استفاده کنیم.
سلامنقل قول:
منظورتون رو از فرمتر متوجه نشدم
میشه کمی واضح تر بگین و اگر زحمتی نیست چند تا از دلایلی که گفتین رو هم میگید؟میخواستم همین هفته برم بخرمش اما پست شمارو دیدم پشیمون شدم:41:
مثل اینکه ما یکبار هم باید جملاتمان را به فارسی ترجمه کنیم :نقل قول:
گریس هادی جریان الکتریسیته که تا به حال آنرا ندیده ام جز موردی که دوستمان عکس آنرا گذاشته
که این نمونه بر پایه مس است.با توجه به غلطهای املایی برچسب آن مشخص است که چه تحفه ای است.
ممنون میشوم دوستمان توضیحات بیشتری بدهد.
بنده در ایران زندگی میکنم
من در تهران از فروشندگان و تعمیرکاران سوال کردم اطلاعاتشان در سطح روستا بود
من خودم هم میخواهم این گریس را تهیه کنم برای همین از دوستمان تقاضای راهنمایی کردم
وجود داشتن این گریس که معلوم است دیگه یه search در موتورهای جستجو را بلد هستیم شکر خدا
من میخوام اینجا که هستم آن را تهیه کنم دیدم دوستمان تهیه کرده (احتمال خیلی زیاد هم در ایران) این بود که راهنمایی بیشتری خواستم.
در ثانی یکبار دیگر عرایض بنده را بخوانید
بنده از 4 نوع گریس که در ایران دیدم نام بردم
در تکمیل آن
Thermal Conductive grease را همگی دیده اند و همانطور که عرض کردم گریس هادی حرارت در بحث انتقال حرارت و در هیت سینک ها و ایجاد اتصال حرارتی بهتر مورد استفاده قرار میگیرد و به قول شما میتواند بر پایه فلزات و سیلیکان باشد.گریسی که در کف هیت سینک فن cpu کامپیوتر شما وجود دارد با حرارت cpu نرم میشود و ایجاد یک اتصال مناسب حرارتی بین cpu و هیت سینک برای انتقال بهتر حرارت میشود.
آنچه در بحث فیلم فیوزینگ استفاده میشود Thermal Conductive grease نیست مگر بدلیل نبودن امکانات یا بیسوادی که عرض کردم.
در فیلم فیوزینگ از گریس سیلیکان با خواص ذکر شده به خصوص مقاومت در برابر حرارت استفاده میشود تا ضمن روانکاری قسمت مربوطه بتواند در مقابل حرارت زیاد قسمت فیوزینگ خواص خود را حفظ و روانکاری را حفظ نماید.اینجا بحث انتقال حرارت مطرح نیست که از Thermal Conductive grease استفاده شود دوست عزیز.
دوست عزیز حرف های شما صحیح هستنقل قول:
اما دقیقا تمام تعمیرکاران برای فیلم فیوزینگ از خمیر سیلیکان استفاده می کنند و چیز دیگه ای وجود نداره و کاملا هم جواب میده
در مورد گریس هادی الکتریکال که انشااله دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی می کنند.
آقا مسعود هم که تا اونجا که بنده اطلاع دارم مشهد هستند و از مشهد تهیه کردند. خودشون راهنمایی بکنند ممنون میشم.
اون برچسب هم کار ایرانی هاست که بسته بندی می کنند زیاد بهش توجه نکنید.
دوست خوب و محترم مننقل قول:
شما حساب خود را از تعمیر کاران و غیره جدا کنید و کار درست را انجام دهید.
من همواره عرایضم را با توجه به تحقیق و جستجوی خودم و موجود بودن در ایران عرض میکنم تا برای علاقمندانی که قصد تهیه دارند قابل دسترسی باشد.
در عرایضم از 4 نوع گریس نام بردم که 3 تای آنها را تهیه کردم.
1-مورد اول که به بحث پرینتر مربوط نمیشود خمیر سیلیکان یا اسم درست آن به قول شما Thermal Conductive grease مورد استفاده در هیت سینک ها در انواع فروشگاههای کامپیوتری انواع آن بخصوص به لطف تاجران محترم انواع تقلبی آن بیشتر قابل تهیه است.نوع تقریبا مطمئن انگلیسی آن با مارک SERVISOL را در تهران تهیه کردم.انواع بر پایه نقره آن هم در بازار موجود است.
2-گریس چرخ دنده را از پاساژ امجد تهران تهیه کردم.فروشنده ها برای گریس کاری قطعات متحرک دستگاههای صوتی و ... مانند ظبط و سی دی درایو و ... بکار میبرند به همین دلیل این نام را به آن داده اند.بعد ها نوع ایرانی آن جایگزین شد و نوع اصطلاحا ژاپنی که من گرفتم دیگر ندیدم.
3-گریس سیلیکان را از خیابان چراغ برق تهران تهیه کردم.مارک AMBERSIL.یک تیوپ 100ml آن به قیمت 12هزار تومان.گرچه اکثر قریب به اتفاق فروشندگان کاربرد آن را نمیدانند و برای آنها فرقی با یک نوع خمیر دندان ندارد.
4- گریس هادی جریان الکتریسیته که هنوز بطور جدی بدنبال آن نرفتم.
بنابر این میبینید که خیلی چیزهای دیگر هم وجود دارد فقط ما باید کمی همت کنیم و تنها به حرف افراد بی اطلاع توجه نکنیم.
من نه تعمیر کارم و نه رشته تخصصی ام در این رابطه است.فقط بدلیل مصارف شخصی دنبال این مسایل رفتم.
و همیشه عادت دارم هر موردی را یا شروع نمیکنم یا تا انتها میروم و روش درست را پیش میگیرم.به حرف و عملکرد تعمیرکار و ... که هیچگونه آگاهی ندارند هم کوچکترین اهمیتی نمیدهم.
با امید موفقیت دوستان
دوستان ؛ در مورد گریس هادی برق ، اولین باری که راجبش خوندم ، تو یه فایل پیدی اف در مورد شارژ کارتریج لیزری HP P1006 بود . اونجا ذکر کرده بود که برای درام و مگنت استفاده میشه. من تحقیق آنلاین کردم دیدم بله هدف روانسازی در عین تسهیل هدایت الکتریکیه؛ چون تو اون قطعات برق وارد میشه که گویا ولتاژ بالایی هم داره. تو ایران گریس هادی رو تو صنعت برق استفاده میکنن، ولی تو پرینتر تو مشهد حداقل کسی خبر نداره ازش. من از سایت part-tech.com که تهران هستش به همراه حلال مگنت پستی خریدم. اینکه املای روش غلطه درسته copper رو نوشته cooper و grease رو نوشته grace !:31: علتش اینه که معمولا بصورت فله وارد میشه و بعدا تو پلاستیکهای معمولی بسته بندی میکنن و یه برچسب هم میزنن تنگش. بهر حال اینکه استفاده از گریس هادی برق در متون فنی جدید تاکید شده ، یه حقیقته.
دو سه مورد دیگه مشابه این قضیه وجود داره ، تو این متون فنی اصطلاح PCR cleaner و wiper blade lubricant و پاک کننده مگنت به چشم می خوره ، PCR همون قلطک نازک با روکش پلاستیکیه که با درام در تماسه، معمولا میشه با آب و صابون شستش(عکس) !
ولی اونجا پاک کننده مخصوص استفاده میکنن. در مورد روانساز بلید هم یه عده از پودر بچه استفاده میکنن ( که خیلی جالب هم جواب میده :31: ) یه عده هم یکم تونر میپاشن روش بعنوان روان کننده ! ولی عملا احتیاج به روان کننده مخصوص داره ، این فیلم کوچولوی دو مگی رو ببینید:
برای مگنت هم بعضا ایزو پروپیل الکل استفاده میکنن ولی حلال مخصوصش هم هست که نمیدونم چی چی هستش.کد:www.4shared.com/video/WEDQVI0M/Wiper_Blade_Lubricant.html
با تشکر از دوست عزیز Masoud.Neshatنقل قول:
جهت اطلاع دوست خوبم جناب mr.slim ، یک مورد کاربرد گریس هادی جریان الکتریسیته در پرینترهای لیزری تک رنگ.
جهت روانسازی همانطور که بیان شد بعضی از پود بچه و بعضی از مقداری تونر استفاده میکنند.
جهت اطلاع ماده مناسب آن با نامpadding powder میباشد که مثل خیلی چیزها ، اینجا پیدا نمیشه ، احتمالا.
سلام.
من میخوام کارتریج های شارژی برای mp630 بگیرم. به نظرتون چجوری؟میصرفه؟مشکلی ندارن؟ یا همون اصل بگیرم بهتره؟
مرسی
کارتریجهای اصلی حدود 64 هزار تومن تموم میشه براتون
من خودم کارتزیجهای اصلی رو شارژ میکنم . البته چون چیپ ریست ندارم یکم مشکل دارم ولی راضی هستم .
کد:http://www.nifty-stuff.com/forum/viewtopic.php?id=4315
سلام ببخشید نحوه نصب کارتریج samsung ml-2850d v, ldo,hl gxth vhiklhddl ;kdn
سلام دوستان و استاتید
شرمنده می خواستم بدونم راه انداز پرینتر سه کاره اچ پی مدل 2174 کسی می دونه کجای اینترنت می تونم پیدا کنم اگه لینکش رو بزارید ممنون میشم
دوست عزيز اگر منظورتون همون درايور دستگاه هست ميتونيد از سايت اچ پي دات كام در قسمت دانلود نرم افزار مدل پرينتر تون رو بدين بعد ويندوز مورد نظر رو انتخاب كنيد و دانلود كنيد.
سلام دوستان درایور سامسونگml-1610 رامی خواستم
سلام من یه مشکلی با پرینتر p1006 دارم روی سون اونم بیرنگ چاپ شدن صفحاته، بویژه عکسها. کارایی مثل بالا بردن چگالی تونر و نصب درایور جدید رو هم انجام دادم ولی جواب نداد روی دوتا سیستم با سون 64 و سون 32 هم تست کردم بازم نشد.بالاخره امروز روی لینوکس اوبونتو تست کردم پرینت مشکلی نداشت یعنی که مشکل از پرینتر نیست و قاعدتاً از درایور و یا خود ویندوز سونه کسی راه حلی برای این مشکل بلده
سلام دوستان
بنده تا بحال مشکلی با شارژ 2025 نداشتم و همه چیز عالی بوده
اما اینبار علیرغم اینکه قبلا کارتریج ها هم شارژ نشده بوده با کارتریج مشکی به مشکل برخوردم
اینم یه تصویر از پرینت این دستگاه
مشکل خطی هست که در سمت چپ تصویر مشاهده میشه و در کل صفحه هم تکرار میشه.
خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید
به نظر من از یکی از سرویس های خود دستگاه مثل Cleaning Mode استفاده کن ببین توفیری میکنه یا نه.نقل قول:
سلام دوستان
بنده تا بحال مشکلی با شارژ 2025 نداشتم و همه چیز عالی بوده
اما اینبار علیرغم اینکه قبلا کارتریج ها هم شارژ نشده بوده با کارتریج مشکی به مشکل برخوردم
اینم یه تصویر از پرینت این دستگاه
مشکل خطی هست که در سمت چپ تصویر مشاهده میشه و در کل صفحه هم تکرار میشه.
خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید
برای دانلود درایور این پرینتر میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
روی گزینه Download کلیک کرده و بعد هم روی گزینه Driver.کد:http://www.samsung.com/in/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP02&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=&prd_mdl_name=ML-1610#
با توجه به سیستم عاملتون درایور رو دانلود کنید.
برای ویندوز 7:
برای ویندوز XP:کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=IN&CttFileID=2503880&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=ML-1610&VPath=DR/200910/20091020174506375/ML-1610_Win7.exe
شاد باشید :40:کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=IN&CttFileID=2216343&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=ML-1610&VPath=DR/201003/20100331152006187/SamsungUniversalPrintDriver.exe
مشکل در این جور موارد به درام بر میگرده.نقل قول:
احتمال اینکه روی درامتون خطی افتاده باشه زیاد.
شما نگاه کنید که درامتون دچار مشکل نشده باشه و از لحاظ ظاهری سالم هست.
شما مطمئن هستید که مدل پرینترتون رو درست گفتید!!!نقل قول:
من هرچی که تو سایت HP گشتم چنین مدلی وجود نداشت.
شما آخرین درایور این پرینتر رو از سایتش دانلود کنید و روی سیستم نصبش کنید.نقل قول:
برای ویندوز 7:
شاد باشید :40:کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software11/COL21048/bi-55240-5/ljP1000_P1500-HB-pnp-win32-en.exe
lممنون دوست عزیز ولی همونطور که نوشته بودم اینکار رو قبلاً کرده بودم حتی به جهت اطمینان مجبور شدم درایور کامل (فول به همرا برنامه ها) رو هم که حدود 160 مگه دانلود کنم و نصب کنم ولی هیچ راهی جواب ندادمن شک کردم به تنظیمات پروفایل رنگ تو بخش کالر منجمنت ولی بازم نمیدونم چی کار باید بکنمنقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
از مد کلینیگ هم استفاده کردم ولی تغییری حاصل نشده
نه درام مشکلی نداره و سالم سالم هست بدون هیچ خط و مشکلینقل قول:
من فقط شکم به درام رول و پی سی آر هست که مشکلی داشته باشن
مشکل از بلید هم نیست چون پس از پایان چاپ هیچ ردی از تونر روی درام نمیمونه که بلید نتونسته باشه اونو جمع کنه.
مشکل 100 درصد از کارتریج هست چون با تعویضش مشکل حل میشه ولی کارتریج شارژ شده مشکی این مشکل رو داره
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنن.
آقا فرق لیزری و جوهر افشان چیه؟
نحوه شارژشون چطوریاست؟
من یه نفر رو میشناختم که با سرنگ میگرفت کارتریجش رو پر میکرد, آیا پرینترش جوهر افشان بوده؟ لیزری رو نمیشه تو خونه شارژ کرد؟ هزینه هر شارژ چقدره؟
سلام دوستان
من امروز یه پرینتر مدل IP4700 خریدم برای چاپ عکس روی سی دی و کاور
سوالی داشتم از دوستان
من 3 تا عکس چاپ کردم برای تست یه دونه روی سیدی 2 تا روی کاغذ
بعد انگار کیفیت عکس نسبت به عکسی که توی کامپیوتر می بینیم کمتر هستش و عکس یه کمی کدر هستش
میخواستم ببینم دلیلش چیه ؟
ممنون
فرقشون زیاده. چه در کارتریج و چه در نحوه عملکرد.نقل قول:
شارژ کارتریجهای لیزری به صورت پودره و در کارتریجهای جوهر افشان به صورت مایع.
اگه کارتریجی با سرنگ شارژ شده باشه جوهر افشانه.
بله میتونید با توجه به نوع کارتریجتون در منزل هم شارژش کنید ولی بایستی به عواقب اون که کثیفی زیاد و ... هست هم فکر کنید.
هزینه هر شارژ کارتریجهای لیزری چیزی حدود 15 هزارتومن هست.