۴جی تهران منطقه چهار دیواری
سرور تهران و دبی
[IMG][/IMG]محتوای مخفی: speed test
محتوای مخفی: speed test
ولی بنظر من ۴جی همراه اول به درد نمیخوره چون گوشی خیلیی داغ میکنه.
Printable View
۴جی تهران منطقه چهار دیواری
سرور تهران و دبی
محتوای مخفی: speed test
ولی بنظر من ۴جی همراه اول به درد نمیخوره چون گوشی خیلیی داغ میکنه.
دوست عزیز مدل گوشیتون چی هست؟نقل قول:
شاید به خاطر آنتن دهی هست که داغ می کنه
چرا داغ می کنه؟؟؟
htc oneنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان چند وقت پیش توضیح داد که علتش باند فرکانسی 2600 هستش که همراه اول برای 4جی ازش استفاده میکنه.دقیق نفهمیدم چی گفت اما منظقی بود جوابش .وقتی از ایرانسل استفاده می کردم اصلا گوشی داغ نمیکرد.
چطوری یه پستی که گزاشتمو پاک کنم؟؟؟ :D
دوست عزیز فرکانس بالا وات بیشتری مصرف می کنه و طبیعتا بیشتر داغ می کنه مخصوصا حالا که همراه اول بی تی اس های کمی رو تجهیز کرده و سیگنالش ضعیفه اما به نظر من اگر همراه اول تمام سایتها رو تجهیز کنه و یک سری سایت هم اضافه کنه کیفیت و سرعتش خیلی بهتر از ایرانسل میشه به ویژه به خاطر استفاده از پهنای باند 20 مگاهرتزی در حالی که ایرانسل روی 5 مگاهرتز هست. البته این به غیرت و جربزه همراه اول بستگی داره که فعلا چنین چیزی مشاهده نمیشهنقل قول:
خب اگه 2600 رو برای 4g درنظر گرفته coverage. انتن ها هم میاد پایینتر و عملا پوشش دهی کمتری رو خواهد داشت هر دکل.نقل قول:
تازه کسی که میخواهد از این سرویس استفاده کنه باید قبلش مطمن باشه گوشیش در حالت lte فرکانس 2600mhz رو پشتیبانی میکنه.
درسته امابا این فرکانس گوشی خیلی داغ میکنه،ینی اگه تعداد دکلهاش زیاد بشه،روی همین فرکانس گوشی دیگه داغ نمی کنه؟؟؟نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
چرا ، داغ میکنه ولی یکم ازین که هست کمتر...اما در کل باند 2600 اصلا باند خوبی نیست مخصوصا تو ایران که هم اپراتور ها سرمایه نمیزارن هر 200-300 متر دکل نصب کنن هم مردم فهیدمون فکر میکنن دکل زیاد ضرر داره! :| وگرنه کشور های دیگه مثل روسیه که یکی از اقوام اونجاست میگفت دکل نمیبینی اصلا...داخل شهر ها سکتور ها روی پشت بوم همه خونه ها نصب میشه روی میله ! پوشش هم فول.نقل قول:
سلامنقل قول:
کاربران نمی تونن پست هاشون رو پاک کنند
برای منم متاسفانه این بسته خودکار تمدید شد مشکل اینه اصلا نمیشه از نت استفاده از بس قطع میشه و سرعت پایینه.نقل قول:
Sent from my D6633
هدف همراه اول هم همین بوده ، قطعا افرادی دیگری مثل شما هم این اتفاق براشون میوفته و همراه اول پول هدیه رو از این طریق در میاره :-)نقل قول:
من همون روز که بسته را فعال کردم ، بلافاصله 8 رو فرستادم و تمدید خودکار را غیر فعال کردم (هرچند کلا یک مگ هم از بسته استفاده نکردم)
من فکر می کردم تمدید خودکار رو لغو کردم حال شاید اشتباه می کنم. اما از نظر خودم وقتی چیزی استفاده نکردم باید لغو بشه.نقل قول:
اینها هم زرنگی می کنن و فقط یک ساعت قبلش یک پیام می دادن که اون موقع گوشی دست پسرم بوده و اون هم مشغول بازی وقتی دیدم که پیامک فعال سازی اومد
جان؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
طبیعیه چون پهنای باند فرکانسی 15 مگاهرتزی که همرا اول داره تا 80-90 مگ میده ، که این الان 57 مگه.نقل قول:
محل تست کجاست ؟!
بیمارستان بقیه الله.نقل قول:
البته سرعت از ۳مگ تا ۸مگ پایین بالا میشد.
مهندس جان 20 مگاهرتز نه 15 مگاهرتزنقل قول:
تقاطع ولیعصر جمهوری (تهران) سیگنال ۴جی با کیفیت بالا دیدیم خوشحال شدیم.
دوستان من یه سوال برام پیش اومده،میخام بدونم که بلاخره این امواج موبایل ضرر داره یا نه،هرکی یه چیزی میگه
دوستان فرکانس کاری شبکه که الان دارید مثلا روی 3gاستفاده میکنید رو از کجا میشه فهمید روی چند مگاهرتز هست؟
این کد رو امتحان کننقل قول:
*#0011#
کدی که دادی جواب نداد
پس مدل گوشیت رو همراه با عبارت ServiceMode سرچ کن تو گوگل شاید پیدا کنی.نقل قول:
شما سری به صفحات قبلی بزنید متوجه میشید...کاربرانی از صفحه سرویس مود گوشیشون عکس گذاشتن که 15 هست و بنده خودم هم تست کردم 15 بوده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان G3 داره کد service mode.روبده.ممنون.
من چیزی پیدا نکردم.
نسل 3 : شهر مراغه @@
از این سرعت بالاتر خیلی کم تونستم بگیرم !!
ولی ارزش نداره !! پینگش خیلی رو مخه !!!
خوب در مشهد خوشبختانه 3g همراه اول بهتر شد و دکلهای بیشتری مجهز شدند و الان در بلوار فردوسی و ابتدای امامت(روبروی پارک ملت)من همیشه پهنای باند 8.5 مگابیت رو دارم.(البته با خرید بسته های آلفا پلاس)
پینگ نسل دو ایرانسل خیلی بهتر از نسل سه همراه اول
وبگردی همراه اول که فاتحه!!!!
اخه پینگ 500 - 600 که نشد اینترنت!!!
@@FanoosTalaei@@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
كلا الان بسته حرفه اي فعاله اما مثلا بيشتر برنامه ها مثل اينيستاگرام دير لود ميشه خيلي دير بقيه دوستان هم اينطوريه؟
كلا سرعت بد نيست
متاسفانه رايتل چون پوشش دهيش مثل همراه اول كامل نيست تو شهرستان سراب مجبورم از همين استفاده كنم!!
Sent from Reza's iPhone 6+ using Tapatalk
من از دو هفته پیش یوسیم گرفتم هیچ جا تو تهران سیگنال فور جی ندیدم. دوستان کسی فورجی تست کرده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
3g همراه اول در مشهد.
بله،همین دیروز من یکی دوتا تست گزاشتم،قبلنم هم خودم هم دوستان دیگه تست گزاشته بودن.توی صفحات قبلی میتونید ببینید تستارو.نقل قول:
سلام
برای اتصال به 4g باید usim گرفت یا با سیمکارتهای قبلی هم میشه وصل شد؟تعویض به یوسیم هزینه داره؟؟
باید تعویض کرد - هزینه داره حدود پنح شش تومن - همه جا تعویض ندارندنقل قول:
درودنقل قول:
عزیز تهران کجاها تعویض میکنند؟
XPERIA Z3
تست سرعت 3g همراه اول بسته های الفا 30 روزه 2.5 گیگ
سرور داخلی
سرور خارجی
تست سرعت 3g همراه اول بسته های الفا 30 روزه 2.5 گیگ
سرور داخلی
سرور خارجی
تهران فقط دفتر مرکزی عوض میکرد ولی شنیدم که دیگه تعویض نمیکنن. نمایشگاه کتاب هم ارائه میشد که اونم تموم شد. زنگ بزن دفتر مرکزی ببین شاید دوباره ارائه کنن.نقل قول:
۰۲۱-۸۸۲۰۸۵۱۸
سلام عزیزان من چالوس هستم میخواستم بدونم بعد سد کرج اوضاع اینترنت همراه اول چطوریه ایرانسل اصلا نمیتونه سایت باز کنه ممنون میشم راهنمایی کنید
همراه همیشه آخر چند روزه در اصفهان عملا از کار افتاده
حتی گوگل هم باز نمیکنه
کلا تعطیله