به همین دکمه کیبورد قسم آپلود کردم و گذاشتم !!نقل قول:
گقتم که تو صفحات خیلی قبل تر :|
Printable View
به همین دکمه کیبورد قسم آپلود کردم و گذاشتم !!نقل قول:
گقتم که تو صفحات خیلی قبل تر :|
كجا هستيد شما؟نقل قول:
الان خبر رسید بهم اول مهر جشنواره جدید میده ایرانسل و قیمت بسته هاش بر اساس سرعت تغییر میکنه
احتمال زیاد بسته های موجود برای سرعت کمتره و بسته های جدید برای سرعت های بالاتر لحاظ میشه
اما این اشتباهه چون کسی که برای سرعت بالاتر پوب بده ایا ایرانسل تضمین میکنه هر لحظه سرعت بالا باشه؟ قک نکنم همچین چیزی درست باشه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نقل قول:
باشه داداش ممنونم ;)
الان میرم 260 صفحه رو ورق میزنم که شمام زحمت آپلود مجدد رو نکشی. مرسی
چیه ؟ داداش ناراحت شدی ؟ حرف خودت رو به خودت زدم ؟ :دینقل قول:
خوب لحن شوما جوری بود که من از خودم من در آوردی همچین حرفی زدم ولی نیازی به دروغ نیست و مجبور شدم با اون لحن حرف بزنم !!
این هم همون پست من !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته الان دانلود 3g من تا 20 مگ هست و نسل 4 رو تست نکردم ولی اون موقع آنتن کم بود وگرنه میشد تا 40 مگ یا خیلی بیشتر سرعت گرفت !!اگر دلیل هم بخوای میتونم بگم چرا میشه تا بالای 40 مگ هم سرعت گرفت)
سلام ممنون و خسته نبالشید به شما دوست عزیز :n12:نقل قول:
چرا تا 20 شهریور ؟
امیدمون فقط شما بودی که بهمون خبرهارو میدادین نکنه دیگه با ایرانسل همکاری نمیکنید ؟
نه داداش ناراحت واسه چي؟ شما گفتي سرعت من با وجود اينكه انتنم ضعيف بود ٣٣ مگ بود ، من گفتم عكس بذار ، اين عكسيم كه شما گذاشتي نهايت سرعت ٢٥ مگ بوده ، يكي از بچه ها امروز سرعت ٢٠ مگ رو هم عكس گذاشت كه ديگه جلو خود وزارت بوده، ٢٠ مگ و ٢٥ عاديه ولي من تا حالا بالاترو ٣٣ مگ نديدم هنوزم ، بازم مرسينقل قول:
سلام، ببخشید وقت شما رو می گیریم، ولی میشه وضعیت خراسان رضوی رو هم بپرسید و گزارش بدیننقل قول:
سلام . ظاهراً ایرانسل میخواد همه ی مردم مزه ی سرعتِ بالا رو بچشند و لذت ببرند تا بعداً وقتی که سرعتها پولی شد مردم بیشتری حاضر بشند پول بیشتر بدند و سرعتهای بالا بخرند . . چون طبق گفته ی جناب وزیر باید سرعتها و قیمتها مثل رایتل باشه ( حرف 2 روز پیش وزیر در اخبار )
جریان چیه من در اکثر مناطق اهواز شبکه ایرانسل 3G رو پیدا میکنم اما بهش وصل نمیشم فقط میزنه ثبت شد اما روی همون2G میمونه؟؟؟؟؟:n13:
دلیل اینکه میگم میشه تا 40 مگ و بیشتر هم سرعت گرفت اینه که علاوه BTS محله ما نسل 3 رو روش فعال نکردن ولی 4G روش اون فعاله و به طبع کم بودن گوشی نسل 4 میشه خیلی راحت پهنای باند زیادی گرفت !! دلیل تست نکردن مجدد هم اینه که گوشی من نسل 4 نداره وگرنه خیلی زیاد تست سرعت میزاستم !!نقل قول:
در ضمن در مورد اون سرعت 20 مگ هم که گفتن من خودم تو خونه 20 مگ رو میگیرم و نیازی به ساختمون وزارت ارتباطات نیس :n02:
اینم از سرعت فضایی مثلا 3G محله ما!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوست من اون اسکرین شات هایی که گرفتی دقیقا واسه 10 روز پیش هست یعنی قبل از رسمی شدن قانونی من منظورم اسکرین شات تو این 2 الی 3 روزه بگیری ببینم هنوز همون سرعت رو داری یا نه ببینیم علامت 4 جی بالای گوشیت اومده یا نه چون تا حالا کسی رو ندیده بودم که با 4 جی تست بگیره بعد از رسمی شدن یعنی 1 شهریور..نقل قول:
من خودم همین الان طرح 1 گیگ شبانه رو فعال کردم امشب ساعت 2 تست میکنم هم با اسپید تست هم هات اسپاتش میکنم رو پی سی با آی دی ام تست میگیرم میزارم همینجا
امشب شب جمعه هم هست صد در صد تو اوج ترافیکم
[Q UOTE=Tehranshahr;8363798]اینم از سرعت فضایی مثلا 3G محله ما!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk[/QUOTE]
ممكنه مشكل از تنظيمات گوشيتون باشه توي گوشي هاي أندرو يدي همچين مشكلي هست. توي تنظيمات access point پراكسي مربوط به GPRS رو حذف كنيد شايد سرعت بالاتر رفت.
شما هميشه أين سرعت رو ميگيريد؟ و أين تست رو كجا گرفتيد؟
ممكنه مشكل از تنظيمات گوشيتون باشه توي گوشي هاي أندرو يدي همچين مشكلي هست. توي تنظيمات access point پراكسي مربوط به GPRS رو حذف كنيد شايد سرعت بالاتر رفت.نقل قول:
شما هميشه أين سرعت رو ميگيريد؟ و أين تست رو كجا گرفتيد؟[/QUOTE]
نه مشکل از ایرانسله، یکبار 5صبح تست کردم سرعت 8مگ بود اما به مرور در طول روز میاد زیر نیم مگ.
شمال غرب تهران
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بنده تو تمام اون حرفهام هيچ توهينى نكردم،ولى متاسفانه شما تو چند خط بنده را به فيض توهين نائل فرموديد(حداقل دو بار).نقل قول:
در ضمن همچين ميفرمايين همراه اول يا وايمكس ايرانسل انگارى فرمودين AT&T ايالات متحده!
لزوماً حتماً نبايد چيز دان باشيم مثل شما.
به تجربه زياد ضرب المثل شنيديم از اون شهر.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
دوستان لطفا شما که زحمت اسکرین شات رو میگیرید لطف کنید طرحی که دارید استفاده میکنید و نام شهر و منطقه تو نو بنویسید و اینو هم بنویسید که پ روکسی های قسمت access point رو پاک کردین یا نه؟؟؟
همه دوستان لطفا این نکات زیر رو بنویسند ممنون
همدان هستمنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان اگه میشه یه seedtest هم بگیرین ببینیم اوضاع 3G در چه حاله. ممنون از همه
این دوستمون راست میگه .. منم خونم دقیقا نزدیک همین جایی که ایشون هستن ( منطقه 22 تهران - شهرک گلستان ) ...نقل قول:
مال منم همینطوریه .. صبح خوشگل تا 10 مگم هم گرفتم من ولی طی روز کلا بعضی اوقات تست هم نمیگیره دیگه !!! نمونشو که شبیه به مال این دوستمونه تو پست های قبلی گذاشتم.
دوست عزیز من نه وقت تست گرفتن دارم ونه گوشی برای تست 4G ولی وقتی میگم سرعتم همونه و با نسل 3 بازم 20 مگ میگیرم از خودم در نمیارم ! و از بعد شهریور هم کلی تستن کردم با نسل 3 و بازهم پهنای باندم زیاد بودهنقل قول:
شما احتمالا اطرافت 1 آنتن ایرانسل هست ولی من به شعاع 1 کیلومتری 6 تا دکل من رو پوشش میده
اینم تست نسل 3 : با آنتن 68 درصدی :
اینم پینگش که پری روز گذاشته بودم :
تاپیک مربوط به رایتل و اینترنتش کجاس؟! چرا پیداش نمیکنم
خوشم میا دکسی هم جواب سوال نمیده. همه دنبال این هستن کی سرعتش بیشتره
شما رو گوشیتون حالت شبکه رو بزار رو WCDMA Only بعد بزن رو ایرانسل میوفته کلا رو 3G دیگه هم ولش نمیکنه.نقل قول:
اولا من کلی گفتم صرفا روی صحبتم با شما نبود، وقتی کسی چیزی را نمیدونه دلیل نداره درباره اش اظهار نظر کنه، ثانیا خوش به حال شما که تو شهرتون At&t, Verizon , T-Mobile دارید ما به همون همراه اول و ایرانسل راضی ایم.نقل قول:
Sent from my SKY using Tapatalk
گوشیم اندرویده این گزینه رو نداره. فقط شبکه 2G,و شبکه2و3G رو داره که من انتخاب کردم. یک بارم چند روز پیش بهش وصل شدم اما الان 2 روزه فقط بعد از پیدا کردنirancell 3G میزنه ثبت شد همین!!نقل قول:
اینم تست همین الان کرج شاهین ویلا طرح ۱ گیگ شبانه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
امروز تونستم با 3g تو رشت وصل بشم
بدبختی اینه که تو خونه ما آنتن نداره و فقط بیرون میتونم استفاده کنم
اما وجدانن عجب سرعتی بود
خیلی راحت کلی تو آپارات گشتم . بدون حتی یک هزارم ثانیه لگ و دیلی
ارسنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیانقل قول:
خوش بحالت
%D.7-:8�سنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیانقل قول:
خوش بحالت
نه داداش فعلا راحت نشدم این تست نیم ساعت پیش پارس 128 ماهیانه 5 گیگ "تا یک هفته دیگه سرویس دارم " یه هفته دیگه نقل مکان کردیم یا صبا 12 مگ میگیرم یا پارس" درسته پارس تازگی ها خراب شده ولی صبا هم معلوم نیست چی به چیه یکی راضی یکی نا راضی...حداقل پارس 2 مگ بگیرم دیگه زیر 250 نیستنقل قول:
ایرنسل هم نمیصرفه نه این 1 گیگ میصرفه نه اون 24 گیگ
من ماهی 50 گیگ شبانه دانلود دارم تازه حداقل:n10:
تست نیم ساعت پیش پارس:
خط ویژه از گانجا موزیک که سرورش تو اروپا هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من منتظرم ببینم که بالاخره چه بلایی سر سرعت میاد. هنوز هم تو فاز آزمایشی هستیم که همچین سرعت هایی داریم. (از همون "Faster than %99 of IR" ها دیگه خودتون بگیرید قضیه رو)
ولی سخته بعد از تجربه کردن همچین سرعتایی برگردیم رو 512. :n03:
من موندم آخه تو کدوم خراب شده ای میان تعرفه دیتای موبایل رو براساس سرعت تعیین میکنن؟! اصلا مگه میشه تضمین کرد سرعت اینترنت روی موبایل رو؟!نقل قول:
الان خبر رسید بهم اول مهر جشنواره جدید میده ایرانسل و قیمت بسته هاش بر اساس سرعت تغییر میکنه
احتمال زیاد بسته های موجود برای سرعت کمتره و بسته های جدید برای سرعت های بالاتر لحاظ میشه
تناقض های خاک بر سری...
یعنی عمرا تو این ساعت کسی بیدار باشه
منطقه ما هم کلا فکر کنم همه خوابن
تست همین الان عالیه لامصب از بس سرعت خوب ندیدیم جوگیر شدیم خوابمون نمیبره
تست ساعت ۴:19 بامداد اینجا کرج منطقه شاهین ویلا طرح ۱ گیگ شبانه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
کسی از یزد خبر داره
یزد رو فکر کنم بزارن اخر....دیگه خودتون بگیرید مثل قضیه ی طلاب که اول بودن
دوستانی که گوشی اندروید دارند و به 3g هم دسترسی دارند لطفا این برنامه ها رو تست کنند ببینند اطلاعات دکل های اطراف رو به لحاظ نوع شبکه (edge,3g,4g) بدرستی تشخیص میده؟
برنامه اول بهتره
یه توضیح کوچیک بدم که معمولا گوشی به سه چهارتا دکل متصل هست و بطور اتوماتیک یکی رو انتخاب میکنه.این برنامه ها تمام اطلاعات دکل هایی که به گوشی متصل هستند رو نشون میده.اگه نوع شبکه رو هم درست نشون بده،اونوقت براحتی میتونیم بفهمیم در طرافمون کجا میشه به 3g رسید. :n19:
فقط به اطلاعات دکل های اطراف دقت کنید و نتیجه رو اینجا بگید.
محل ما جنوب تهران ، 3g هم فعال هست و سرعتی بیشتر از 12 مگ رو میده ایشالله یه تست از idm و Speedtest میذارم ( محله 13 آبان تهـــران ):n26:
دوستان خسته نباشید میگم به همتون ... وزیر ارتباطات هم به احتمال زیاد استیضاح خواهد شد....
اینم سرعت من تو بلوار مولانا جهانشهر کرج
سرعت 10 مگابیت