اون مال سرویس gprs هست. یعنی اینکه gprs در منطقه ای که آنتن دارید فعال شده.نقل قول:
اون مال سرویس gprs هست. یعنی اینکه gprs در منطقه ای که آنتن دارید فعال شده.نقل قول:
دوستان من در C902 موقعی که داشتم reset factory میکردم شارژ تموم کرد و موبایل خاموش شو. از آن موقع هربار که روشن می کنم میگه please wait و موبایل بالا نمی آید!!!! باید چیکار کنم؟
نقل قول:
باید بدید بیرون براتون فلاش کنند شما خودتون کاری نمیتونید انجام بدید :11:
دوستان گوشی من w580 هستش وشتاب سنج داره حالا میخوام بدونم که چکار میشه با این شتاب سنج کرد میشه بازی یا برنا مه ای رو باهاش اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا کارهای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز بعضی بازیها.. فک کنم تو واکمنت هم یه کاری میکرد ولی یادم رفته چی....
همه اساتید دستم به جورابتون
یک گوشی k800 امروز گرفتم از یک کسی طرف موقعی که Master Reset کرد مدل گوشی رو بعدش زد w880 و خیلی چیزاش تغییر کرده افت کیفیت دوربین و ...
حالا اومدم با سیتول فلش کنم موقعی که Identify زدم اینارو نشون داد بنظرتون مشکل از کجاست
در ضمن نمی دونم k800 انتخاب کنم یا w880
یه سوال ...
گوشی G900 رو میشه با کابل USB فلش کرد؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که پسورد گذاشتم یادم رفته ...
راه دیگه ای هست؟؟ اگه نیست فلشش چه جوریاست چیا میخواد؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی گنید.
سلامنقل قول:
دوست عزیزم، دو تا مطلب.
اولا اینکه با فلش کردن، روز گوشی از بین نمیره.!!!
در ثانی! برنامه ی Setool که رمز گوشی رو بدن فلش و (اینجور سوتیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نشون میده دیگه......
کافیه Identify رو بزنید.
در پست اول تاپیک زیر، آموزش مختصری در مورد این برنامه گذاشته شده.
موفق باشید:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854
دوست من يعني الان فلش نميشـــه ارور ميــــده چي ميشـــه :13:نقل قول:
از نظـــر من k800 بهتــــره به k810 تبديل كني :46:
سلام
من دبلیو 960 دارم 2 یا 3 بار هست که برای چندین ساعت از گوشیم استفاده نمیکنم اما با این حال میزان بالایی از شارژ گوشی کم میشه. مثلا دیشب ساعت یک و نیم صبح از شارژ درآوردم و امروز ساعت یازده و نیم که بهش نگاه کردم 65 درصد از 100 مونده بود.
اشکال از کجاست؟
جی 700 بگیرین . نسبت به قیمتش چیز خوبیه شارژش زیاده 12 ساعت شارژ نگهمیداره دوربینش 3.2 و ...اگه بیشتر پول دارین جی 900 بگیرین.
من وقتي با كا 800 بعضي وقتها بازي اجرا مي كنم بازي در اندازه خيلي كوچك در صفحه اجرا مي شه ايا راهي هست كه صفحه نمايش رو بزرگتر كنه
بابا می گم من تبدیل نکردم به W880 موقعی که سیم وصل می کنم این اررور رو می ده ببینم فکر کنم موقعی که c رو نگیریم این رو نشون می ده؟نقل قول:
اول بزار وصل بشه گوشی رو بشناسه بعد تبدیل می کنم به k810
در ضمن یک سوال دیگر این برای گوشی خودمه!
من چندتا پوسته واکمن 2 رو دانلود کردم اینارو چطوری بریزم؟ازشون پتچ درست کنم؟
یه چیز یادم رفت بپرسم
قبلا شنیده بودم W880 رو نباید دکمه c رو بگیریم برای فلش یه دکمه دیگه بود فکر کنم 2 بود
کسی می دونه کدام دکمه بود راستی من یه بار گوشی خودمو بدون اینکه c بگیرم فلش کردم (شانس اوردم)
ولی می گم همچین کاری می شه کرد
اخه می ترسم گوشی k800 بسوزه نه اینکه مال من نیست می ترسم سرش فقط اگه یه بار سیتول بخونتش هله بک اپ بگیرم هر کاری خواستم می کنم
فقط یکی کمک کنه
یعنی هیچ کس به اون پیغام بر نخورده تاحالا!!!
باز هم سلام ، خدمت همه بروبکس .
آقایون 2 تا سوال :
1 _ من همیشه مسیج ها مو آرشیو می کنم ، با مای فون اکسپلورر ، اما سنت آیتم ، تاریخ نمی زنه ، به هیچ وجد نمی تونم بفهمم که کدوم اس ام اس مال کی هست ؟ ( توی برنامه ) کسی راهی می دونه ؟
2 _ یکی از دوستان ما ، 960 گرفته ( عجب چیزیه خدا وکیلی :دی دلم خواست یه لحظه :دی ) یه گزینه داره تو قسمت کالز ، که علاوه بر ریجکت و اکسپت و این چیزی ها ، یه اسم دیگه بود ، وقتی من رو می ذاشت تو اون لیست ، اصلا نمی تونستم بگیرمش ، یه ارور می داد و قطع می شد ( مثلا تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد ) دایورتی هم نبود ، جالب این که شماره من به عنوان میس کال می افتاد رو گوشیش ، اسم اون ستینگ فقط یادم نمیاد ، کسی می دونه چطوری این کار رو گوشی انجام می ده ، بلکه ما هم بتونیم بکنیم ؟ ( اگه اسمش لازمه ، می تونم بپرسم )
ادیت : اسمش رو گفت ، Drop
مرسی
آقا من گوشيمو تبديل كردم به w610 مي خوام روش پچ نصب كنم اين اخطار رو ميده
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35273302871183 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: C:\Documents and Settings\ya ali\Desktop\brightness control.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 21
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $452C0000
New block #0001 added: $45380000
New block #0002 added: $45A80000
Blocks selected OK. Reading blocks: 3
Block @ $452C0000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:2 secs.
شما فکر کنم اشتباه دارید پتچ نصب می کنید به اختمال زیاد شما Main را add نکردیدنقل قول:
اگر از من میشنوی اول Quick Patch نصب کن بعد هر چندتا پتچ می خوای نصب کنی با خیال راحت نصب کن
سلام جمیعا خسته نباشید من دیکشینری برا p990 میخوام
بخشنودي اهورا مزدا
=============
با درود بيكران
دوستان و سروران گرامي ، گوشي كا810 بنده با رم 2 گيگ مشكل اساسي داشته كه براتون مينويسم و از دوستان وارد ميخوام راهنمايي كنن :
بنده با دو رم از برند SanDisk با ظرفيت 2 گيگ مشكل دارم ... يكي از رمها رو گوشي به سختي و پس از بارها روشن و خاموش كردن شناسايي ميكنه .. و پيغام فورمت رم رو ميده ... در اين لحظه ميزنم رم رو فورمت ميكنه ولي در منوي گوشي وقتي وارد قسمت مموري ميشم ، پيغام ميده كه رم در گوشي نيست !!! و اگر هم شناساييش كنه ، روي رم چيزي سيو نميشه و اگر هم سيو بشه ، نيمي از اطلاعات ذخيره ميشه .. فرضا اگر هم عكس بگيرم و هم فيلم ... ممكنه يكيش سيو نشه ... و يا وقتي با كامپيوتر اطلاعات رو در رم كپي ميكنم ... گاهي نمايش داده نميشن و بارها و بارها بايد كپي كنم ... در ضمن گاهي هم پس از فورمت رم وقتي با گوشي رم رو تست ميكنم ظرفيت رو درست نشون ميده و مقدار فضاي خالي رم رو هم كاملا نشون ميده ... ولي همون لحظه با سيستم كه چك ميكنم ميبينم بيشتر از نيمي از فضاي رم گرفته شده در صورتيكه چيزي در درون رم نشون داده نميشه و اصلا چيزي در درون رم وجود نداره !!!!!!! مورد ديگه اينكه گاهي پروسه فورمت رم خيلي سريع و در عرض يك ثانيه انجام ميشه ولي گاهي حدود 5 ثانيه طول ميكشه ... ولي در كل هرگز در زمان فورمت بيشتر از 5 طول نكشيده ...
رم دوم رو هم كه مشخصاتش مثل رم اولي هست رو بسيار سخت شناسايي ميكنه ولي اصلا قادر به فورمت كردنش نيست و پيغام Formatting Failed رو ميده .
يادآوري ميكنم كه هر دو رم كاملا دست اول و نو هستند و گوشي رو هم كمتر از يك هفته هست كه خريداري كردم . در ضمن روي گوشي يك رم 128 بود كه اصلا با اين رم هيچ مشكلي ندارم و به راحتي كار ميكنه ...
مدل گوشي : كا 810 رجيستر اصلي
رم اصلي 128 مگ
دو عدد رم با برند SanDisk و ظرفيت 2 گيگ
نسخه فرم ور گوشي : R8BA024
لطفا دوستان راهنمايي كنند
سپاس پيشاپيش
بدرود
ياشا
سلام به همگی
من رو w700 قبلا الف نصب کرده بودم ( تاریخ شمسی ، ساعت ، . . . و از همه مهم تر دسکتاپ و کال ویبره )
حالا گوشیم بعد از فلش بعضی از الف ها رو اجرا نمی کنه . ( مخصوصا همون دو تایی که گفتم )
قبلا هم دقیقا از همین الف و داین استفاده می کردم
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
دوستان گوشی من کا 810 هستش . صفحه کلیدش به جز انگلیسی حروف عربی هم داره . روزی که خریدمش توی منوی زبان ها نه فارسی بود نه عربی ولی هرکسی که اس ام اس فارسی واسه ام می فرستاد خیلی خوانا می اومد . گوشی رو بردم برام فلش کردن و روش فارسی ساز ریختن . الان منوی زبان گوشی فارسی رو داره ولی منوی زبان نوشتن فقط عربی رو داره . حالا وقتی من می خوام خودم اس ام اس بنویسم حرف ی به شکل عربی هستش یعنی دو تا نقطه زیرش هست راهی هست که ی رو مثل ی فارسی بدون نقطه نوشته بشه ؟
در مورد ضبط صدا موقع مکالمه مثل این که هر یک دقیقه یک صدای بیپ میزنه درسته ؟ قبلا یکی از دوستان در همین تاپیک راهنمایی کرده بود که باید یک پچ مخصوص بریزم تا دیگه این صدای بیپ رو موقع ضبط مکالمه شنیده نشه ولی من چون خودم وارد نبودم نتونستم این کار رو بکنم . از اون کسی که گوشی رو پیشش بردم تا فارسی ساز رو بریزه در این مورد پرسیدم گفت هیچ راهی نداره ، منم درست وارد نبودم که بهش بگم چه پچی رو باید ریخته بشه تا این مشکل برطرف بشه . شما می تونین کمکم کنید ؟
در مورد سوال اول باید عرض کنم خدمتتون که به کاستومایز گوشی ربط داره اگه اشنایی به فلش دارید خودتان کاستومایز کامل رو بر روی گوشی فلش کنیدنقل قول:
شما در همین فروم اموزش فلش کردن رو کامل بخونید همچنین نصب پتچ هم اموزش داده شده است اول کامل اموزش یاد بگیر و بعد فریمور گوشیتو بده تا پتچ Remove_Beep_Recorder رو برات اپ کنم
(معمولا این کار ها (عوض کردن منو و نصب پتچ) رو هیچ مغازه ای انجام نمی دن به دلیل اینکه استفاده از اینترنت برای همگان عادی نشده)
شما اول قوانین رو بخوانید بعد سوال خود را بپرسید در 10 تاپیک سوال خود را اعلام کردید لطف کنید فقط در تاپیک مربوطه سوال خود را بپرسیدنقل قول:
شما سعی کنید رم هایی اصلی خود M2 که خود شرکت Sony تولید می نمایند را خریداری نمایید به احتمال زیاد مشکل از رم های شماستنقل قول:
قبل از اینکه رم ها پس دهید با رم ریدر هم امتحان نمایید خبرش رو به من بدید
دوست عزیز از توجهت ممنونم . من در زمینه موبایل خیلی مبتدی هستم . از فلش و کاستومایز رو فلش کردن این جور مسائل هیچی نمی دونم . اگر براتون امکان داره لطفا لینک این آموزش ها رو بگذارید تا مطالعه اش کنم . ممنوننقل قول:
دوست عزیز من الان چک کردم دیدم علاوه بر حرف ی عربی ، حرف ی فارسی بدون نقطه رو هم داره ، فقط یک مشکل دیگه که تازه فهمیدم اینه که حرف دال رو مثل ب کوچیک بدون نقطه می نویسه نه مثل دال فارسی .
اون پچ مخصوص برداشتن صدای بیپ ضبط صدای مکالمه رو می تونم روی گوشیم سیو کنم و ببرم تعمیرکار بریزه و درستش کنه ؟
نقل قول:
حق با شماست.
با سلام من گوشی X1 دارم که حتما میدونید ویندوز موبایله ، مشکل تو این نوع موبایلها(ویندوزی ها) اینه که هنگام ارسال sms نمیتوان بصورت گروهی یک مسیج را ارسال کرد ، اگر کسی از دوستان تونسته این مشکل رو حل کنه لطفا راهنمایی کنه .
مشکل دیگری که دارم( چون قبلا گوشی p1 داشتم ) الان جهت انتقال کانتکت ها به این گوشی با مشکل انتقال تمام شماره های مربوط به یک کانتکت به این گوشی مواجه شدم یعنی مثلا اگر در یک کانتکت 3 شماره موبایل باشد فقط یکی منتقل میشود یعنی در sync به کامپیوتر در اوت لوک بصورت محدود داده های موجود save میشود البته ظاهرا اگر سیستم عامل appel باشد این مشکل پیش نمی امد بهر حال تا رفع این مشکل بجهت نیاز به همه شماره های افراد امکان استفاده از x1 محدود شده ضمنا در صورت ارسال با بلوتوث هم مشکل بقوت خود باقی است.
ستاره خانوم بفرما شما اين اموزش PDF برنامه هك رو بخون بعد هر چي سوال داشتي بپرس جوابـــت ميدم :11:نقل قول:
کد:http://hadi9.persiangig.com/H.VIKE/SETool2Lite.rar
هر چي هســت مشكل از كاستومايـــز گوشيتونــــه :46:نقل قول:
و براي نصب پچ هم شمــا بايد فريمور گوشيت رو بدوني كه برا اون فريمور همچين پچي هســـت . نيســـت و پچ رو روي گوشي سيو نميكنن بايد با برنامه اي به نام setool2lite اينكارو كني كه اموزشش تو همون PDF هســت :11:
موفق باشيد!:40:
دوست عزیز از توجهت خیلی ممنونم . منظورتون از فریمور همون ورژن سافت ور هستش ؟ توی قسمت آپدیت سرویس نوشته : R8ba024نقل قول:
از بابت فایل آموزش خیلی ازتون ممنونم . آموزش رو یک مرور کردم ولی مشکل اینجاست که این کار برای من که خیلی مبتدی هستم خیلی سخته . شما بیرون تعمیرکار معتبری رو می شناسین که پچ برداشتن صدای بیپ موقع ضبط مکالمه رو برام نصب کنه ؟ کسی که قابل اطمینان باشه و به گوشیم آسیبی نزنه .
نقل قول:
بخشنودي اهورا مزدا
==============
درود بر شما
دوست گرامي ... ضمن سپاس بايد بگم مشكل از هر دو رم بود ... بنده با دو رم از برند سوني تست كردم و كاملا خوب كار كرد و هيچ مشكلي ديده نشد .
باز هم ممنون
بدرود
ياشا
اره درســته هميـــن R8BA024 ميشـــه فريمور گوشي شمــــا :46:نقل قول:
نميدونم والله شما تو شهرتون سوال بپرسين ببينيد همچين مغازه هايي قبول ميكنن براي شمـــا پچ نصب كننـــ اگه آره نصب ميكنن اين پچي كه ميزارم مخصوص فريمور گوشي شما هستش و صداي بيپ رو قطع ميكنــــه :11:
موفق باشيد!:40:کد:http://hadi9.persiangig.com/love/remove_beeps_when_recording_a_call.vkp
در ایران می تونم راحت بگم که هیچ تعمییرگاهی نیست که این کار را انجام دهند و قبل هم دلیل آن را ذکر کردم و گفتم آن دلیل این است که استفاده از اینترنت برای همگان رایج نشده حتی تمامی تعمییرگاه های موبایل دوره فلش کردن را هم در کنار باکسی که خریداری می نماییند به انها آموزش داده میشودنقل قول:
مگینکه با یکی از بچه های فروم هم محلی در بیای و انها مرامی برات فلش کنن:10:
دوست عزیز از توجهت ممنونم . من این فایل رو که شما زحمت کشیدی و آپ کردی می تونم توی گوشیم سیو کنم و ببرم تعمیراتی ها بپرسم ؟ منظورم اینه که الان توی گوشی می تونم بریزم یا این که نه ؟نقل قول:
در ضمن من این فایل رو دانلود کردم حجمش 197 بایت بیشتر نیست ، درسته ؟ من درست دانلود کردم ؟
شما که این پچ رو روی کا 810 نصب کردین ، 100% جواب میده ، منظورم اینه که سیستم گوشی رو بهم نریخته ؟ یا این که موقع مکالمه مشکلی پیش نیومده ؟ این کار رو با اطمینان انجام بدم ؟
ممنونم از توجهت . امیدوارم فرد مطمئنی پیدا بشه که این کار رو انجام بدهنقل قول:
سلام به همه دوستانم
من گوشي k810 هستش و دچار يه مشكل شدم
به تازگي كليپ هايي كه از روي گوشيم اجرا مي كنم يكدفعه وسطش مي پره
رو يه كليپ ديگه و خراب نشون ميده تو مايه هاي برفكي يعني 2تصيري كه قاطي
هم شدن رو نشون ميده بعد فكر كردم ويروسه كه بعد فهميدم جاوا ويروس نميگيره
حالا ازتون ممنون ميشم منو راهنمايي كنين كه مشكلم حل بشه
بازم دست همگي درد نكنه
سلام به همه دوستانم
من گوشي k810 هستش و دچار يه مشكل شدم
به تازگي كليپ هايي كه از روي گوشيم اجرا مي كنم يكدفعه وسطش مي پره
رو يه كليپ ديگه و خراب نشون ميده تو مايه هاي برفكي يعني 2تصويري كه قاطي
هم شدن رو نشون ميده بعد فكر كردم ويروسه كه بعد فهميدم جاوا ويروس نميگيره
حالا ازتون ممنون ميشم منو راهنمايي كنين كه مشكلم حل بشه
بازم دست همگي درد نكنه
سلامنقل قول:
احتمالا مشکل از رم هست شما با یک رم دیگه تست کن ببین چی میشه :11:
سلام
یه سوالی داشتم راجب به k750
من چند سال پیش یه 750 گرفتم انزمان مشکل رجیستر بودن گوشی ها داغ بود این گوشی رجیستر اصلی نبود که اقدام به اپگرید کردنش کردم که دیگه گوشی بالا نیومد که مجبور شدم فلشش کنم
هنوز این گوشی هستش می خواستم ببینم اگه الان بخوام این گو شی اپگرید کنم خودم از طریق کابل یو اس بی باز این مشکل به وجود می یاد یا با خیال راحت می تونم اینکارو انجام بدم
ممنون
با خیال راهت فلش کن اما حتما یه بک اپ از GDFS بگیر حتی از من میشونی به W800 تبدیل کن (اینا در زمانی هستش که شما به Setool اشنایی کامل داشته باشید)نقل قول:
درســـته دوســـت من اينو روي K810 امتحان نكردم ولي براي W800 دوستم كه امتحان كردم درســت كار كرد و هيچ مشكلي هم پيش نمياد يه پچ مشكل چنداني به گوشي نميرسونـــه :41:نقل قول:
اگه اون پچ كار نكــرد اين هم هســـت :46:
کد:http://hadi9.persiangig.com/love/remove_voicerecoreder_beep.vkp
همينجور كه دوست خوبمون گفتن شما با خيال راحـــت فلش كنيد فقط گوشي شما روي Please wait گيــر ميكنه كه اونم با يه پچ مشكلتون حل ميشـــه :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:سلامنقل قول:
همينجور كه دوست خوبمون گفتن شما با خيال راحـــت فلش كنيد فقط گوشي شما روي Please wait گيــر ميكنه كه اونم با يه پچ مشكلتون حل ميشـــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دستت شما درد نکنه w800 کردمش خیلی خوب شد یه سری باگ هم داشت برطرف شد ممنون
توی please wait بار اول در setools گیر کرد امدم مجدد روی XS فلش کردم بدون احتیاج به پچ گوشی بالا امد فقط یه سوالی از روی کنجکاوی داشتم اگه به این پچ احتیاج بود بعد از وارد کردن کد مخصوصش و تغییر اکستنشن به vpk این به چه صورت و در کدوم دایرکتوری باید نصب می کردیم؟؟