نقل قول:
سلام
چیزی که اینجا گفته،میگه اصلا برای کارهای سنگین نمیکشه در واقع احتمال داده
گفته ظاهرا برای کارهای سبک میکشه باطری
برای منم عجیبه
الان چند سال دارینش باطریو؟
Printable View
نقل قول:
سلام
چیزی که اینجا گفته،میگه اصلا برای کارهای سنگین نمیکشه در واقع احتمال داده
گفته ظاهرا برای کارهای سبک میکشه باطری
برای منم عجیبه
الان چند سال دارینش باطریو؟
نقل قول:
سلام.
من لپ تاپو تقریبا یک سال و هفت هشت ماهه دارم.
تقریبا 1 سال اول هیچ مشکلی نداشت ولی الان وسط بازی یا کارهای سنگین یک دفعه خاموش میکنه. :n35:
خب ظاهرا باطری عمرش تموم شدهنقل قول:
منم باطری لبتابم بعد 2.5 سال دیگه عمرش تموم شد البته هم تو ویندوز و هم تو بوت لبتاب نشون داد که عمرش تموم شده
فقط اینجا چندتا سوال پیش میاد:شما اگر در حین بازی شارژرو بهش بزنید مشکلی پیش نمیاد نه؟
شما لبتابون نرم افزار داره برای میزان قدرت باطری یا نه؟
لپ تاپ را به پریز دیگری وصل کنید. همچنین کابل برق بین پریز و آداپتور را عوض کنید. ببینید تاثیری دارد یا خیر.
این صدای تق که میگویی یک صدای ویز مربوط به اتصالی و از سیم شارژر است؟ مطمئن هستی شارژر اتصالی ندارد؟
در حین بازی وقتی شارژر بهش وصل نیست این مشکل پیش نمیاد حدود بیست دقیقه ک با باطری بود مشکلی پیش نیومد ولی وقتی آداپتور را وصل می کنم بعد 10 دقیقه یا یکم بیشتر دوباره صدای تق میاد و خاموش میشه.:n35:نقل قول:
نرم افزار خاصی که نه. همین energy manager دارم فقط.
به یه پریز دیگه و یک کابل دیگه وصل کردم ولی باز همون مشکل پیش اومد.:n28:نقل قول:
صدای تق از سمت ورودی شارژر به لپ تاپ میاد . سمت دکمه پاور ولی بیشتر احتمال میدم از داخل لپ تاپ باشه تا کابل .
نه مطمئن نیستم اتصالی نداشته باشه ولی توی این یک سال و خورده ای که دارمش تا حالا 20 بار جا به جا نشده که بخواد اتصالی یا قطعی پیش بیاد.:n37:
به پریز دیگری با کابل دیگری وصل کردم ولی باز همونجوری شد. امروز دو سه بار وقتی داشتم با ویندوز کار می کردم و داخل بازی نبودم اینجوری شد.نقل قول:
صدای تق از سمت دکمه پاور میاد. مطمئن نیستم کابل اتصالی نداشته باشه و لی این لپ تاپو از وقتی که خریدم 20 بار جا ب جا نکردم که بخواد اتصالی یا قطعی داشته باشه.
با باطری بازی میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی اداپتور وصل میکنم خاموش میشه.
نرم افزار خاصی ندارم فقط همین energy manager.
-----
با یه پریز دیگ و کابل دیگه تست کردم ولی باز همونه.
صدا از سمت دکمه پاور میاد. سمت ورودی اداپتور.
قطعی یا اتصالیو مطمئن نیستم ولی این لپتاپو از وقتی خریدم 20 بار جا ب جا نشده ک بخواد اتصالی پیش بیاد.
--------------------
الان دیگ وقتی تو بازی هم نیستم هی خاموش میشه.:n28::n28:
وقتی اداپتور وصله هی خاموش میشه.
کسی پیشنهادی ، راه حلی نداره؟ :(
نقل قول:
پس مشکل از داخل لبتابه
بعید میدونم هم آداپتور مشکل داشته باشه
احتمالا مشکل از همون جایی که شارژو به لبتاب وصل میکنید
البته اینا همش احتمال
دوستان من این راهو امتحان کردم
اینکه آداپتور لپ تاپ یکی از دوستام که Y5070 هستو گرفتم زدم به لپ تاپ خودم
حدود دو ساعت بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ولی تا در اوردم آداپتور خودشو زدم تق صدا دادو خاموش شد.
آداپتور Y5070 حدود 135 واته ولی z510 حدود 90 وات .
حالا با توجه به این ارورر :
The power adapter cannot supply enough power. Use of this adapter may lower the
system performance
آداپتور من خراب شده یا اینکه لپ تاپ من وات بیشتری میطلبه و واسه همین خاموش میکنه؟؟
نقل قول:
خب اوایل که خریده بودینش هم اینطوری بوده؟
اگر اوایل خوب بوده و الان خراب شده پس آداپتور احتمالا خراب شده
چون شرکت متناسب با لبتاب براش آداپتور هم تامین میکنه
من این لپ تاپو تابستون خریده بودم چقد میتروسونید ادمو:n15:
سلام
کلیک راست لپتاپم کار نمیکنه با فشار دادن دو انگشتم کار نمیکنه
بنظرتون دلیلش چیه؟
کلیک چپ و تاچش کار میکنه
درایورشم دوباره نصب کردم درست نشد
ویندوزم 8.1 هستش
لپ تاپو بردم گارانتی برای بار دوم و با مسئول فنی صحبت کردم گفتم که این تستارو کردم با اداپتور 135 واتو و غیره... :n29:نقل قول:
گفت احتمالش از هر چی ممکنه باشه از آداپتور نبود چون خودش جلو چشم من تست کرد با آداپتوری که تو شرکت بود باز ایرادو می گرفت. گفت باید باز بشه ببینیم از کدوم قسمته :n29::n29:
بعد از دوروز تماس گرفتن گفتن بیا ببر. رفتم با مسئول فنی صحبت کردم که مشکلش چی بوده گفت از ورودی آداپتور تا مادربورد یه سیم ده سانتی 10 رشته هستش برای شما چند رشتش از بین رفته بود برای همین وقتی توان زیاد رد میشد نمیکشید خاموش میشد. سیمارو عوض کردیم و سه روز لپتاپ روشن بود و تست شد و هیچ مشکلی نداشت.
الان که اومدم تست کردم دیگه برنامه Energy Manager اون ایرادو نمیگیره.:n31:
خواستم به دوستانی که مشکل منو دارن بگم احتمال داره از رشته سیمهای درون لپ تاپ باشه. حتما ببرید گارانتی براتون درست میکنند.:n05::n05:
باتشکر
سلام من تازه عضو شدم من این لپ تاپ رو 1 سال ونیم گرفتم و باطیش حدور 8 ماهه که علامت ضربدر روشه و پیغام میده که شارژ 3 درصده و باطری رو عوض کنید میخاستم بدونم واقعا باطریم سوخته یانه و اینکه نرم افزار انرژی منیجر من گزینه fan dust رو نداره دلیلش چیه و اینکه ویندوزمم 7 هست و یه سوال دیگه اینکه اگه باطری سوخته باشه باهاش کارکنم آسیبی به لپ تاپم نمیزنه؟
لطفا یکی به من کمک کنه
باطریت دیگه توانایی شارژ نگه داشتن نداره عین لبتاب من که دل شدهنقل قول:
البته لبتاب من بعد از 2.5 سال اینطوری شده و پیغام داد
میتونید براش باطری بخرید یا عین من مستقیم وصلش کنید به برق و مجبورید به صورت ac باطری رو روشن کنید
سلام
یکی دو روزه که بعد از مدتی که لپ تاپ روشنه، فنش شروع میکنه به خر خر کردن! fan dustـم که دو سه بار میزنم مدتی صداش میره ولی بعد دوباره شروع میشه! تنها راهش اینه که بازش کنم و روغن کاریش کنم!؟(چون قبلا اینکارو نکردم و میترسم خرابش کنم!)
ممکنه هم یه قطعه ای ریز مثل خرده های پلاستتیکی بدنه لبتاب بره روی فن و اینطوری خر خر کنه(لبتاب من که دل بود و بدنه پلاستیکی داشت اینطوری شده بود که یه خورده تکونش میدادم تا خرده پلاستیکای بدنه از روی فن برند کنار)نقل قول:
شما هم اگر احتمال میدید سر همین باشه یه خورده تکونش بدید شاید خرده ریزه رفته روی فن
اگر هم نه که باید بازش کنید و اگر وارد نیستید خوذتون انجام ندید البته تو سایتا ممکنه آموزش باز کردن باشه من دیدم تو یوتیوب هم بگردید اونجا هم احتمال زیاد باشه
از وقتی فصل گرما شده، دارم دمای لپ تاپو چک میکنم! تو حالت معمول و مصرف cpu حدود 20درصد دماش 63درجه ست! کارت گرافیکم(nvidia) همین قدر و هارد 38درجه! دمای هوای اینجا هم حدود 35درجه بطور میانگین میرسه! موقعی که بازی میکنمم از 80 تا 90درجه(cpu) بسته به مصرف بازی، میرسه دماش! برای شما هم اینطوره!؟؟
سلامنقل قول:
با چی چک مکنید دما رو؟
اگه مدت زمان زیادی هست لپ تاپ رو گرفتید بهتره خمیر سلیکون بزنید گزافیک و CPU رو
برای من بعد از یک استفاده چند ساعته معمولی ( استفاده office و وب گردی(
دمای گرافیک همان 38 درجه است
دمای cpu حدود 50 درجه
دمای هارد هم 38 درجه
دمای محیط هم برای کرج، حدود 27 درجه در حال حاضر
چرا اشتباه راهنمایی می کنی ! دیگه همه میدونن مشکل باطری z510 با اپدیت فریمورک باطری حل میشهنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
من پیشنهاد میکنم اولا ویندوزتو ۱۰ کن چون ویندوز ۱۰ فوق العاده روان اجرا میشه من وقتی ۷ و ۸ و ۸.۱ داشتم هیچ وقت نمیشد سیستم رو روی حالت low performance گذاشت آنقدر لَگ داشت که قیدشو میزدم . اما توی ویندوز ۱۰ همیشه روی حالت low performance هست. حتی وقتی بازی GTA v رو بازی میکنم! برای خودم هم جالب بود توی ویندوز ۸ با تنظیمات high performance باز هم بازی لگ داشت و کل تنظیمات رو low بود ولی باز هم لگ داشت.نقل قول:
ثانیا اینکه برای درست شدن باطری لبتابت فریمورک باطری رو اپدیت کن
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
سلامنقل قول:
با speccy!
دو سالی میشه گرفتمش! زیاد محسوب میشه!؟
البته الان کول پدمو درست کردم و دمای cpu تو اسفاده معمولی(مثلا کار با کروم) 50 60درجه میشه!
نهنقل قول:
مال منم همین اندازه هست تقریبا
دماش خوبه ، البته اگه توی محیط الوده زیاد استفاده کردید از لپ تاپ بهتره از تمیز و سالم بودن فنش مطمئن بشید ولی در کل همین اندازه برای cpu خوبه حدود 50 درجه
سلام
یه مشکلی که خیلی وقته گریبانگیرمه مشکل usb 3ـه!! فلشو بدون مشکل میاره ولی مثلا وقتی موس یا کابل رابط گوشی بهش وصل میکنم مدام قطع و وصل میشه! البته با تکون دادن کابلش، و تو وضعیتای خاصی درست میشه ولی بعدش با کوچکترین حرکت قطع میشه!!
راه حلی دارید!؟ الان فقط یه usb مفید دارم که با اینکه هاب خریدم ولی باز بخاطر تقسیم برق داخل هاب، مثلا گوشیو شارژ نمیکنه و برق درست به کول پد نمیرسه!!
من هاب Axpro دارم. هم کول پد و هم ماوس وایرلس و هم پاوربانک را به آن وصل میکنم. البته نه به usb3. به usb2 لپ تاپ وصل است.
Axpro AXP804 7
---
مشکل من با usb3 لپ تاپ این است که بعضی وقت ها دو تا هارد به آن وصل میکنم، یکی را نمیشناسد و باید یکی دو بار هارد را جدا و دوباره وصل کنم تا بشناسد.
راه حلی هم باهاش پیدا نکردم و فعلا که باهاش هم کنار آمدم.
سلام ینی چی فریم ورک باطری رو اپدیت کنیم. من فقط بایوس اپدیت کردم. بعدشم راستی لپ تاپ شما ها ویندوز 10 کندتر از 8.1 بالا میاد ؟نقل قول:
واسه من ویندوز 8.1 خیلی سریعتر بالا میاد . حالت فست استارتاپ اینام فعال کردم . ولی بازم ویندوز 10 خیلی کند بالا میاد .
برای اونایی که باطری مشکل پیدا کرده و سریع سیستم خاموش میشه بعد جدا کردن کابل برق میشه فریمور رو آپدیت کرد تا مشکل حل بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه باتری مشکل پیدا کردهاول از همه Energy Manager رو روی سیستمتون نصب کنین و صبرکنین این پیغامو بدهباتری مشکلش برطرف میشه
Battery is weak and needs to be replaced
بعدش با این نرم افزار اقدام به بروز رسانی فریمور باتری کنید
در مورد سرعت بوت هم تفاوت چندانی بین ویندوز 8.1 و 10 احساس نکردم
وای مرسی باطریم خیلی درس شد. دیر خالی میشه دیگه.نقل قول:
فقط بابام سی پی یومو عوض کرد الان دیگه دکمه های ولمم کار نمیکنه. خیلی تو سایتا گشت ولی نتوست درسش کنه.
بقیه دکمه هام کار میکنه حتی fn رو میگیرم حالت f1 f2 f3 کاملا درس کار میکنه
مال خودم 4702mq بود .
الان روش 4710گذاشته.
سلام دوستان
من هم لب تاب z510 D دارم . اخیرا هارد اصلیش رو با با یک هارد SSD مدل samsung SSD 850 Evo 250Gb عوض کردم و هارد اصلیش رو هم با استفاده از Caddy جایگزین دی وی دی رام کردم .
مشکل اینجاست که لب تاب بعضی وقتها هارد اصلیش رو که با Caddy نصب کردم میشناسه بعضی وقتها نمیشناسه. چند بار باید خاموش و روشن کنم تا بشناسه.
تو سایت لنوو گشتم گفته بود باید Boise رو آپدیت کنم . آپدیت کردم ولی بازم نشد و هنوز مشکل پا برجاست. (حسابی اعصابمو خورد کرده بی زحمت اگه راهی میدونید بفرمایید تا من هم نجات پیدا کنم)
تو سایت لنوو هم تیکت گذاشتم ولی دریغ از یک جواب
سلام متاسفانه لپتاپ من ال سی دی و قاب پشتش شکسته لولاشم همینطور کسی میدونه هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ ضمنا گارانتی شم تموم شده نمیدونم کجا ببرمش لطفا راهنمایی کنین
سلام.نقل قول:
شما راه حلی برای مشکل پیدا کردید؟
- - - Updated - - -
سلام.نقل قول:
شما راه حلی برای مشکل پیدا کردید؟
شما راه حلی برای مشکل پیدا کردید؟[/QUOTE]
سلام.
در کمال تعجب مشکل از Caddy بود
من و دوستم با هم این تجهیزات رو خریدیم . وقتی به اشن مشکل برخوردم Caddy ها رو با هم عوض کردیم . مشکل حل شد
نقل قول:
[/QUOTE]نقل قول:
سلام.
در کمال تعجب مشکل از Caddy بود
من و دوستم با هم این تجهیزات رو خریدیم . وقتی به اشن مشکل برخوردم Caddy ها رو با هم عوض کردیم . مشکل حل شد
caddy را از کجا و چند خریدید؟
مدل و مارک خاصی است؟
نقل قول:
سلامنقل قول:
من دیر پیام شما رو دیدم
یعنی خیلی وقته اینجا آن نشده بودم ، درسته این مشکل مال کدی هست ، تازه یه سری از کدی ها مشکل شات دان هم دارن یعنی از توی ویندوز خاموش نمیشن باید دستی و با پاور خاموش کنید.
بنابراین توی خرید کدی دقت کنید.
من از سایت زیر خریدم ، قیمت نسبت به بازار حدود 30 تومن گرونتر بود ( زمانی که من خریدم ، الان نمیدونم ) ولی چون مخصوص زد 510 بود و مشکلاتی که کفتم رو فیکس شده بود توی کدی ، خریدم.
کد:http://hddcaddy.ir/product/lenovo-hdd-caddy-pack-a/
کد:http://hddcaddy.ir/product/lenovo-hdd-caddy-pack-b/
چندوقت پیش یه بچه خواست کابل شبکه رو از لپ تاپ جدا کنه و چون بلد نبود، قسمت فنری سوکتش خراب شد و الان فنرش بجای اینکه به داخل فشار بیاره، به بیرون فشار میاره و کابل داخلش با کوچکترین حرکت قطع میشه! الان با چسب نواری کمی سوکت کابلشو کلفتتر کردم و بهتر شده ولی باز قطع و وصلش خیلی اذیت میکنه! راهی به نظرتون میرسه که درستش کنم!؟
سلام . موقع باز و بسته کردن لپتاپ صفحش نویزی میشه یا اصطلاحا flickering رخ میده . احتمالا مشکل از کابل فلتش هست درسته؟ میشه شخصا تعویض کرد یا سخت تر از باز کردن های معمولی لپتاپ جهت تمیز کردن و ایناست؟
در این فایل میتوانی روش کار را ببینی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تو بایوس قسمت ufea را تغییر دادم ولی لپتاپ بالا نمیاید
وارد بایوس هم نمیتوانم بشوم که به حالت اولیه برگردم لطفا اگر کسی چیزی به نظرش میرسد راهنمایی بفرماید
سپاسگزارم