واسه تپش میخوام. فرهنگشهرم. ساختمون زیاده توو راهه گلستاننقل قول:
Printable View
واسه تپش میخوام. فرهنگشهرم. ساختمون زیاده توو راهه گلستاننقل قول:
زنگ بزنید و پیشنهادتون رو بدیدنقل قول:
1مگ الماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت رایگان :
اگه راصد بخواد مث دقعه قبل گرون کنه من شخصا نمیگریم. چون اگه فرض رو بر این بگیریم که به دلیل اینکه بعدا میخوان گرون کنن الان سرعتها رو افزایش دادن، پس بعد از افزایش قیمتها دنبال این میوفتن که سرعتها رو یواش یواش کم کنن. یه روز درمیونشون کنن و آخر سر ما میمونیم و سرعت اسمی و 20هزارتومن پول اضاف.:n22:
اگر هم بگیرم تا وقتی سرعت اینجوری باشه میگیرم. اگر بگیرم.
من 4 مگ الماس داشتم دو روزه به 2 مگ تغییرش دادم ولی خدا رو شکر تا الان سرعت تغییر نکرده با همون سرعت 480-530 دانلود میکنم
Sلام دوستان واسه کانفیگ حتما باید خودشون بیان کانفیگش کنن؟من نمیتونم انجام بدم؟خیلی کار سختیه؟اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست خوبم کانفیگ رادیو یکم متفاوت تر از مودم ADSL هستشنقل قول:
ما هم میتونیم راهنماییتون کنیم
بنظر من شما رادیو رو ببر شرکت و بده مجانی واست کانفیگش کنن و بعد بیا نصبش کن و به نزدیکترین دکل شرکت مد نظرتون وصل بشید
رادیوتون مدلش چیه ؟
آیا روتر دارید ؟
روترتون مدلش چیه ؟
سلام.سرعت فارانت 5مگ شده:n04::n04:جریان چیه؟
نشده.برای من همون قبلیهنقل قول:
اعلام وضعیت:
1مگ الماس راصد
سلام.
دوستان بهترین شرکت ADSL برای گیم آنلاین توی اهواز چی هست در حال حاضر ؟
الان نامحدود فن آوا دارم ولی تاخیر داره خسته ام کرده دیگه.
گیم آنلاین سرور داخلی یا خارجی؟ چه بازیای؟نقل قول:
خارجینقل قول:
PES بیشتر.
ُلام ایمان جان.مرسی بابت توحهت روترم که دلینک هست.رادیو رو نمیدونم مدلش چیه فقط از کسی خریدم که خودش مشترک راصد بوده یعنی کانفیگ شدس.چجوری باید به دکل نصب کنم؟؟اینجا چنتا شرکت دیگه هم دکل دارن از کجا بفهمم به دکل راصد وصل شدم؟نقل قول:
طبق مراحل مشخصه چطور دکل رو پیدا کنیدنقل قول:
به قویترین دکل متصل بشید از شرکت راصد باشه حتما - راصد معمولا جلوی اسم دکل مینویسه rased
دوستان دیگه هم راهنمایی کنن این عزیز دل رو
من زیاد نیستم که راهنمایی کنم
مرسی ایمان جان.فقط این تنظیمات دقیقا کجا هست؟چجور وارد این تنظیمات بشم؟دوستان دیگه هم اگه بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
اگر من نبودم عزیزان دیگه هم دوستمون رو راهنمایی کنن
ip ورود به تنظیملت بروزر رو از کسی که رادیو رو واستون کانفیگ کرد بگیرید
یوزر و پسورد رو هم ازش بگیرید
چون معلوم نیست روی چه IP تنظیمش کرده
قالبا 192.168.1.20 هستش
یوزر : ubnt
پسورد : ubnt
اما من میگم ممکنه این مقادیر رو تغییر داده باشه شخصی که کانفیگش کرده
با سلام آقای imanparsa
ببخشید میخواستم بدنم پینگ سرویس 128نامحدود راصد با سرویسهای الماسش فرق میکنه؟؟
با ubnt discovery می تونید ip رادیو را پیدا کنید
باید جاوا هم نصب باشه
در حال حاضر محدودیت ها شدیدی روی پورت های UDP اعمال شده و فقط با پارس انلاین میشه بازی کرد ...نقل قول:
با بوبختی با مخابرات میشه بازی انلاین کرد! همش خطای سرور میزنه واسه فیفا ! الان بعد به ساعت درست شد. اعصاب ادم خورد میشه
اگر این محدودیت ها تا اخر ماه برطرف شد که خوبه اگر نشد ظلم بزرگی در حق گیمر ها میشه فرقی نداره چه کنسول چه پی سی یا موبایل دسترسی کاملا به سرور های خارجی محدود شده مثلا همین فیفا که گفتید در حالت عادی باید نزدیک به ۱۲تا ۱۴ هزار نفر در قسمت سیزن پیدا کنه اما با این شرایط کمتر از ۲هزار نفر پیدا میشه و با مشکل nat روبه رو هستند.نقل قول:
داغونه! الان باز پرید بیرون از بازی و تزا سروز میده! عجب وضعیتیهنقل قول:
وی آر وری وری بوبخت :n02:
تنها فرقی که ممکنه داشته باشن اینه که ttl نامحدود ثابت بمونه. مثل طرح طلایی.نقل قول:
بی زحمت دوستانی که از فارا سرویس نامحدود دارن یه تست با اسپید تست بزارن به همراه اسم تعرفه (پهنای باند)
دمتون گرم :n16:
ttl به چه دردی میخوره ثابت باشه بهتره یا متغیر؟!نقل قول:
نقل قول:
ttl فک کنم تعداد گذرگاهها رو نشون میده. قاعدتا ثابت باشه بهتره. ولی طرح طلایی راصد شبها وقتی الماس داغون میشه اونم داغون میشه. شخصا الماس رو به طلایی ترجیح میدم. نامحدود رو نمیدونم.
آقا من از فارانت بخوام 128 محدود بگیرم باید چیکار کنم؟ توو صفحه شارژ آنلاین فقط یه تعرفه 17000 تومنی هست. دوستانی که فارانت دارن بگن از کجای سایت میشه 128 گرفت.
شما از چه چیزه راصد ناراضی هستین؟؟نقل قول:
یهو پوکیدناش. همین الان یهو وسط گیم پوکید. پینگ اوکی، دانلود اوکی یهو وسط گیم داغون میشه( از udp نیست). پوکیدنها همراه با داغون شدن پوکیدن پینگ هم که جای خود.نقل قول:
سرویس طلایی هم پکیدن داره.
من از راصد نمیخوام برم. میخوام یه ۱۲۸ فارا هم کنارش داشته باشم. راصد به این خوبی داره دانلود میده :-)
سلام دوستان رادیو من مدلش sxt lite5 هست و کانفیگم شده چجور نصبش کنم؟ممنون میشم توضیح بدید بخصوص شما ایمان جان
آرش فک کنم sxt داشت. ولی کم پیدا شده. چرا sxt گرفتی شوما حالا؟نقل قول:
زنگ زدم شرکت گفت این مدل رو داره 310 منم از یه بنده خدا کارکردش رو گرفتم 200.به درد نمیخوره؟نزن تو ذوقمون خداییشنقل قول:
اتفاقا رادیو خیلی خوبیه.نقل قول:
گویا کار کردن با سری نانو آسونتره. از اون جهت گفتم.
مرسی داداش داشت میخورد تو ذوقمون.قیمتش مناسبه؟کسی نیست بگه چجور میشه ازش استفاده کرد؟اخه کانفیگ شده فقط باید نصب بشه .نقل قول:
دوست عزیز مبارکت باشهنقل قول:
اما من که قیمت این محصول رو قبل اینکه بخری بهتون گفتم پس چرا رفتی اینقدر پول بابت دست دومش دادی؟
رادیوی خوبیه خیالت راحت باشه
با تجهیزات SXT کار نکردم
فقط با یوبیکویتی آشنایی دارم
آرش چندین ساله با تجهیزات SXT کار میکنه که متاسفانه چند روزی نیستش
لینک قیمت روز این محصول :کد:http://shirazonline.com/product/sxt-lite5
http://shopping.nooran.com/mikrotik/wireless-outdoor/sxt/sxt-lite5
http://www.mihanmarket.com/Products/25211/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-5-8GHz-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-MikroTik-SXT-Lite5
تو چه گیمی؟؟صد در صد سرور خارجی بودی.تو سرور گیم پینگت چند بود؟نقل قول:
پینگت تو گیمی که سرور ایرانیه چنده؟؟
ایمان جان این مدل رادیو sxt lite5 که این آقا خریده چطوره در حد نانو5 یا m5 هستش؟؟نقل قول:
تا چند کیلو متر ساپورت میکنه؟؟
قدرتش چطوره؟؟
قیمت مناسبی داره به نسبت قدرتشنقل قول:
بله میشه گفت در حد نانو استیشن 5 و ام 5 هست از نظر قدرت
میشه گفت برای لینک های حدودا 5 کیلومتر مناسبه اما باز هم همونطورم که قبلا گفتم همه چیز به ارتفاع (نبود موانع)و نویز محیط برمیگرده
امروز امدن انتنم رو وصل کردن سرعت دو مگ شارژ کردم ولی سرعت دانلودم از سایت ایرانفیلم 120 بیشتر نمیشه:n03:ضد حاله چی فکر میکردم چی شد