فقط مدل لمسی لیپ داره و غیر لمسی هم فقط سریر داره یکی از دلایل نخریدن من همین بود که گارانتی سریر گارانتیش میکنه اواژنگ ویستا و... هیچ کدوم گارانتی نمیکنند ولی مشکلی پیش نمیاد خرابی گارانتی معتبر بیشتر از سریر بوده
Printable View
فقط مدل لمسی لیپ داره و غیر لمسی هم فقط سریر داره یکی از دلایل نخریدن من همین بود که گارانتی سریر گارانتیش میکنه اواژنگ ویستا و... هیچ کدوم گارانتی نمیکنند ولی مشکلی پیش نمیاد خرابی گارانتی معتبر بیشتر از سریر بوده
صفحه براقی که با برچسب مات بشه دقیقا همون کیفیت مات خود کارخونه را داره ؟
و اینکه سایتی هست که این برچسب ها رو داشته باشه ؟
100 درصد بسته به نوع برچسبش داره خوبشو بخوای بگیری اول که گرونه دوم که بدگیر میاد .نقل قول:
شما لپ تاپ رو بخر پطمنم اصلا نیازی به برچسب حس نمیکنی منم همین برنامه رو داشتم ولی وقتی خریدم احتیاجی نداشتم و زیاد اذیت نشدم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پس با برچسب دقیقا همون مات کارخونه میشه ؟نقل قول:
مصرف باتری لمسی و غیر لمسی با هم متفاوته ؟
میشه لمس رو غیر فعال کرد ؟
و اینکه با رم 12 و 16 گارانتی یکپارچه وجود داره ؟
شما هم که اصفهان هستی جایی رو دیدی برچسب مات داشته باشه ؟
مرسی
hichi:n03:
شما که اصفهانی یه فروشگاه اینترنتی هست به اسم mydevice.ir که اصفهان هم هستن.نقل قول:
یه سر به سایتش بزنید شاید داشته باشه. اگرم نداشته باشه میتونه واستون جور کنه. کارشون لوازم جانبیه.
دوستان برای add features to win 8.1 به اینترنت نیازه یا خیر؟ و مدیا سنتر هم اضافه میشه یا فقط تبدیل به pro میشه؟
اگه خوبش رو بخری خوب مطمنا افت کیفیت کمتری داره.نقل قول:
من نه نرفتم دنبالش شماهم میگم مطمنم بعد از خرید بیخیالش میشین.
با برچسب عالی هم کیفیتش از مات یکم کمتره.رنگ ها رو مرده میکنه یکم و خیلی شبیه به TFT میشه.نقل قول:
مصرف باطری غیر لمسی به مقدار غیر محصوصی کمتره.
تو device manager به راحتی میشه صفحه لمسی رو غیر فعال کرد.
گارانتی یکپارچه فقط رم 8 هست.البته گارانتی یکپارچه هم چیز اونجور دندون گیری نیستش.
دوستان امروز یه Asus مدل N550JK خریدم
ویندوز 8 نصب کردم و بعد درایورها...
یه مشکلی توی راه اندازی Leap Motion دارم از توی سایتش رجستر شدم و Setup دا دانلود کردم و نصب کردم که چراغ مادون قرمز روی دستگاه روشن شده ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام. اینم شده مکافات. چیکارش کنم؟
یه بار با سولوشن پک دانلود کردم و نصب کردم، سیستم دیگه بالا نیومد. از ریستور پوینت اوردم. کسی داره اینو؟
ویندوزم 8.1 اینترپرایس 64 بیتی هستش.
اینگفلیش تایپ کردن از فینگلیش تایپ کردن سختره!!!
دوستان کسی نمیدونه تفاوت شارژ مدل لمسی و غیر لمسی این مدل چن دقیقه یا چن ساعته؟ یعنی مدل مات که غیرلمسیه چقدر شارژ نگه میداره؟ در ضمن مدل مات با گارانتی ویستا 3700 میارزه؟ گارانتی ویستا در کل چطوره؟
من این لپتاپ رو خریدم با رم 12 گیگ و بدون لمسی با صفحه نمایش مات .ولی رنگ لپتاپ مشکیه چرا ؟ اخه تاحالا مشکی ندیده بودم
من دیدم. تو اپارات یه ویدیو از انباکسش دیدم رنگش مشکی بود و دکمه پاور و کنسولش هم مستطیل .نقل قول:
فکر کنم مدل 2014 بود حالا اگر شما دکمت مستطیل نیست دیگه نمیدونم .دی
دوستان من مدل با لیپ موشن رو تهیه کردم بردم دادم گارانتی رمش رو از 8 به 16 آپ کردم حالا اومدم ویندوز بریزم وای فای رو نمیشناسه دوستان کسی همچین مشکلی داشته؟درایورش رو هم از سایت ایسوس گرفتم اما اون هم عمل نمیکنه:n27:
اره دکمه پاورش و کنسولش مستطیله . و رنگ کیبردش طوسی هستشنقل قول:
سلام.این سوالو تو یه تاپیک دیگه پرسیده بودم که یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی محض اطمینان لینک این بخشو دادن که اینجا هم بپرسم
بنده قصد خرید Asus N56JR داشتم ولی یه نفر گفت سری های N بعد یک ماه مشکل بایوس پیدا میکنن حالا از دوستانی که اینجا سری N رو دارن میخواستم بپرسم این حرف تا چه حد درسته.به زور پول جمع کردم و نمیخوام به مشکل بخورم
ممنون
دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه ‘ ممنون میشم :n17:نقل قول:
دوست عزیز من نزدیک یک ساله که n550jv دارم و هیچ مشکل بایوس واسم پیش نیومده
سلام
دوستانی که JV دارن ... موقع اجرا ــی بازی های سنگین دمای CPU و GPU به چند میرسه !؟ اگه میشه با نرم افزار HWMonitorPro یه نگاه بندازن
ممنون
دوستان من رفتم اس اس دی بگیرم فروشنده گفت ویندوزای اورجیناله ایسوس رو به این راحتیا نمیشه منتقل کرد :(
سلام
هفته پیش یک فروند n550jk تاچ خریدم 4080 با گارانتی ویستا
ولی با وای فای لپ تاپ مشکل دارم
مودمم هم TD-W8968 تی پی لینک و از مودمهای خوب و قوی بازاره
موقعی که بین مودم و دستگاه دیوار نباشه مشکلی نداره ولی وقتی میرم تو اتاق با دوتا دیوار فاصله سیگنال افت میکنه و کانکشن لیمیتد میشه و پایداری نداره
درحالی که تو همون اتاق با گوشی راحت به نت وصل میشم
دقت کردم جایی که گوشی مثلا 5-6 تا وای فای میتونه پیدا کنه لپ تاپم 2 تا بزور پیدا میکنه
درایورها هم دوباره نصب کردم مشکلی برطرف نشده
ویندوز عوض کنم درست میشه؟
ببرم گارانتی؟
دوست عزیز من لپ تاپ رو ندارم ولی ویندوز اورجینال یک شماره سریال هست که یا پشت لپ تاپ -نوشته- شده یا از یک سری راهها میشه بدستش اورد که ساده هستنقل قول:
وقتی که شماره سریال رو بدست اوردی میتونی با توجه ب مدل دقیق ویندوز میتونی ویندوز رو نصب کنی و در اخر همون شماره سریال رو بدی ویندوز اکتیو میشه
نه این سریالش پشت نبود یه قسمت از هارد ویندوز رو ریختن دوست دارم همین رو نصب کنم اورجینال د ستکاری نشده استنقل قول:
میتونی از طریق ی سری نرم افزاز ها کی ویندوز رو بدست بیارینقل قول:
نه این سریالش پشت نبود یه قسمت از هارد ویندوز رو ریختن دوست دارم همین رو نصب کنم اورجینال د ستکاری نشده است
حالا اگه بخوای همین باشه من ی راه بنظرم میاد
اول باید از منوی ویندوز ۸ اونو برگردونی ب روز اول (اگه نمی دونی کجاست بگو تا دقیق نکاه کنم بگم)اینطوری همه چی ویندوز پاک میشه با این مار فایل های اضافی پاک میشن
بعدش باید هارد خودت رو با هارد ssd که تازه خریدی وصل کنی ب یک سیستم (یا ی لپتاپ که بتونه دو تا هارد رو بکشه)
سپس با یک سری نرم افزار حرفه ای ببینی هارد اصلی چندتا پارتیشن چند گیگ داره
سپس عین همونو روی هارد ssd بسازی و در اخر کپی کنی
کار سختی نیس فقط دقت میخواد با حوصله
دوستان کسی مغازه درست حسابی تو تهران سراغ نداره ؟؟
میخوام بیام تهران و این مدلو بگیرم
نمیدونم دقیقا از کجا بگیرم
پایتخت یا جای دیگ
نمایندگی سازگار و... میشه ازشون با اطمینان خرید؟؟
سلام کسی از دوستان برای 550jv هاردssd نصب کرده
چه مدلی به این لب تاپ میخوره
بین 250 تا 350 چه هاردی پیشنهاد میشه ضمنا 128 گیگ مناسبهیک ویندوز با نرم افزارهاش هست
کسی با وای فای این مدل مشکلی نداره؟
چندتا پست بالاتر مشکلشو گفتم
اگر تست کنید قدرتشو نسبت به لپ تاپهای دیگه ممنون میشم
با k56cb تست کردم اون جایی که واسه من آنتن نمیداد اون مثل بنز با آنتن کامل میرفت:n04:
دوست عزیز دقیقا وای فای این مدل برد کمی داره که اینجور که من در فروم های خارجی خوندم باید به صورت سخت افزاری جای دو تا سیم رو عوض کنی تا مشکل حل بشه گویا یک مدل از لنوو هم همین وای فای رو داره و اینجوری مشکل حل شدهنقل قول:
دوست عزیز دقیقا من هم همین مشکل رو از زمانی که حدودا شش ماه پیش n550jv خودم رو خریدم دارم ... مودمم هم vodafone هست که یکی از قوی ترین های بازاره ولی این مشکل limited شدن گاها دیگه شدیدا آدم رو کلافه می کنه ( حتی بعضی وقت ها نمیدونم چی میشه می زنه کلا امواج wifi رو خراب می کنه باید مودم رو ریستارت کرد ) البته اوایلش خیلی بد بود ولی بعدا با آپدیت کردن درایورش کمی بهتر شد ولی بعد از یه مدت هر از چندگاهی دوباره سر و کله اش پیدا میشه ... فروم های خارجی رو هم خیلی گشتم و روش های مختلف رو هم تست کردم ولی نتیجه به خصوصی نمیشه گرفت ، حتی من روش این دوستی که فرمودن سیم های کارت وایرلس رو عوض کن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو هم انجام دادم ولی واقعیتش تاثیر آنچنانی ندیدم ( شاید کمی بهتر شده عملکردش ولی بازهم خود به خود وسط کار با اینترنت limited میشه ) ... در کل من به این نتیجه رسیدم مشکل از کارت وایرلسش هست که نسبتا ضعیفه و من خودم احتمالا بعد از چند مدت دیگه عوضش کنم ولی شما اول این دوتا کار رو انجام بده ببین نتیجه می گیری :نقل قول:
1. آخرین آپدیت درایور کارت وایرلس رو (10.0.0.287) رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کن ( به احتمال زیاد تو کاربردش تاثیر بزاره )
2. اگه اولی جواب نداد و می تونی ( تاکید می کنم اگه می تونی و مطمئنی که پیچ هاش رو به آهستگی می تونی باز کنی و ابزار باز کردن پیچ خیلی کوچیک رو داری ) به کمک فیلم های یوتیوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قاب پشتی رو باز کن و سیم های سیاه و سفید کارت وایرلس رو که بالا گوشه هست جاشون رو عوض کن ، شاید به نتیجه برسی :)
3. یه راهشم اینه که یه کارت وایرلس اکسترنال بگیری از طریق usb و بدون دغدغه استفاده کنی :)
یعنی طبیعیه؟
این از گوشی هم ضعیفتره
میشه کارت وایرلس قویتر انداخت؟
یعنی طبیعیه؟
این از گوشی هم ضعیفتره
میشه کارت وایرلس قویتر انداخت؟
اگه بخام وایرلسو ارتقا بدم چه کارتی بخرم که گیرندش قوی باشه؟
دوستان اصفهانی از کجا این لپتاب رو بخرم که مطمئن باشه ؟ اگه هم نیست تو تهران معرفی کنید .
ممنون
سلام من این لپ تاپ رو تازه خریدم ولی به نظرم سرعت کپی اون پایینه ؟؟؟ چی کار کنم از کجا بفهمم مشکلش چیه؟؟؟؟:n06:
سرعتش چقدره؟؟ یک فایل ۱ گیگ را کپی کنید و سرعت متوسط رو بنویسید سرعت را روی نمودار نشون میدهنقل قول:
اینه یکی از usb به کامپیوتر و اون یکی از یه درایو به یه درایو دیگه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
بله سرعت می باید در حد ۵۰-۶۰ باشه واز از شما خیلی پاییه
سرعت ویندوز پایین نیست. ؟
اگه با hd tune یک تست از سالم بودن هارد و سرعت بگیرید عالی میشه
سلام دوستان
کسی هست که تونسته باشه مشکل ad-hoc رو حل کنه؟ فقط کافیه پیدا کنم و وصل بشم! نیاز به ساختنش ندارم ...
درایورهای ویندوز سون رو تونستید بیابید؟
ساختنش رو که باید از command بسازید ... در مورد وصل شدن هم مشکل چیه وصل نمیشه ؟؟؟؟نقل قول: