این راموس داره چیکار میکنه؟:n02:
چهارمین گل متوالیشه فک کنم:n02:
این راموس داره چیکار میکنه؟:n02:
چهارمین گل متوالیشه فک کنم:n02:
راموووووس....بازم گل زد...از وقتی دیماریا اومد خوب شدیم...
متاسفانه فقط راموس داره بازی میکنه باقی انگار نه انگار!...رئال داره برای چندمین بار در این فصل فرصت رو خودش از دست میده
واران ضعیف ترین بازیکن زمین با اختلاف
لالیگا پر...
یک بار نشد اب خوش از گلومون پایین بره
رونالدو دقیقه 90 گل زد :دی
چقدر 90 دوست داره این بشر :دی
من خاموش کردم...گل زدیم انگار!!!!! باز مساوی بهتر از باخته! یکی امتیاز ها رو میگه؟؟
یه فرصت بی نظیر دیگه رو از دست دادیم!
نمیدونم...الان همه کلی حرص خوردیم، دنبال مقصریم
ولی خدایی این کریم به چه درد تیم میخوره؟!
چی میکنه جز راه رفتن تو زمین؟!
البته بعضی وقتها لطف میکنه توپ لو میده!
موراتا هم میاد تو، تمام بچه بازیش رو به خرج میده و کریس رو تک با تک نمیکنه...
قشنگ مشخص بود که از لج بود اینکارش...
اینجوری باشیم، حقمون هم نیست قهرمان بشیم خدایی...
فقط سوپر گل کریس جذاب بود و بقیش فقط حرص بود!
+
به امید به معجزه!
باز بهتر شد!:n27:
حالا یا مالاگا باید حداقل 1 امتیاز بگیره یا بارسلونا حتما ببره که ما قهرمان شیم!
البته اگه باز امتیاز از دست ندیم.
باز دم رونالدو و راموس و دیگو گرم.
دقیقا این بنزما چیه؟ چیه واقعا؟ همه مهاجم دارن مام مهاجم داریم!
رئال امسال خودش نمیخواد قهرمان بشه آقا جان زوری که نیست!:دی چنین و چند بار این فرصتها از دست رفته ... الان اتلتیکو 88 بارسا 85 رئال یک بازی کمتر 83 فرض کنیم بازم دست گل آب نده رئال و هر سه بازی باقی مونده رو ببره میشه 92 و اتلتیکو و بارسا هر دو هفته بعد برنده باشند: بازی بارسا-اتلتیکو مشخص کننده قهرمان این فصل میشه بارسا باید ببره تا رئال قهرمان بشه!یا مثلا اتلتیکو هر دو بازی امتیاز از دست بده ... در هر صورت ناراحت کننده بود ولی نه زیاد قهرمانی رئال در دست بارسا بود حتی اگه امشب برنده میشد سوال اینه آیا بارسا با این فرمش روز آخر برای رئال بازی میکنه و اتلتیکو رو شکست میده که رئال قهرمان بشه؟:n15:(البته اینکه ممکنه رئال همزمان امتیاز از دست بده و خود بارسا قهرمان بشه هم هست!)
از اینها بگذریم امشب تیم افتضاح بود!از دفاع اساتید بزرگوار مارسلو و واران بازگشت باشکوهی داشتند!مارسلو که اتوبان رو افتتاح کرد مجدد و هر دو گل رو از اون سمت خورد رئال!واران هم تو ایستادن متزلزل نشون میداد چه برسه به جاگیری و دفع توپ :دی باز به دوندگی و همت راموس!کارواخال هم افت کرده بود ... لوپز نمیشه گفت مقصر بود مخصوصا گل دوم ولی هیچ وقت تو این شرایط سوپر واکنش ازش ندیدم که امتیاز داشته باشه ایسکو داره تلاش میکنه برای عنوان استاد! ایارامندی هم هیچی غیبت مودریچ چقدر محسوس بود با اومدن دی ماریا کمی جبران شد بیل بنزما و رونالدو هم تا جا داشت موقعیت خراب کردند! :n29:از کارلتو انتظار میرفت خیلی زودتر دست به تعویض بزنه نه دقیقه 83!
گل رونالدو هم به همون اندازه که قشنگ بود دیر و تلخ شد
:n16:
ترکیب اولیه بدی داشتیم....ایارا واقعا بد بود. فکر می کنم خیلی الکی گنده ش کردن...
متاسفانه تو زمان حیاتی بعد از گل زدن تمرکزمون رو از دست دادیم و مث ماااااست دوباره گل خوردیم.
باز خوب بود که رونالدو با سوپر گلش به داد تیم رسید.
واضح بود که شکست اتلتیکو روی طرز فکر بازیکن ها تاثیر گذاشته بود و تمرکز و جدیت لازم روی به جز چند نفر، از بقیه نمی دیدیم. مصدومیت و غیبت مودریچ و استراحت دادن به کوئنترائو هم این ضعف رو تشدید کرده بود. باید قبول کنیم که تیم بدون مودریچ به شدت مشکل داره هم در فاز حمله و هم در حفظ ساختار تیمی در فاز دفاع. مورد دیگه اینکه این بازی باز هم نشون داد که خط هافبک ایارا-آلونسو-ایسکو که در بازی برگشت با دورتموند هم مورد استفاده قرار گرفته بود فاقد بالانس هست، به خصوص در قسمت زوج ایارا-آلونسو که مثل این می مونه که خصوصیات مشترکشون باعث تداخل در وظایف و عملکردشون میشه.
واران روی گل اول مقصر بود اما در طول بازی اشتباهات زیادی نداشت، ولی مارسلو با اختلاف فاحشی ضعیف ترین عملکرد یک مدافع رو توی کل فصل به اجرا گذاشت. کند، ضعیف، جاگیری های بد، اضافه نکردن به حملات در عین جلو کشیدن های مداوم و بدتر از همه اینکه ضعف بزرگی در سمت چپ تیم ایجاد شده بود و والنسیا بارها از این ضعف استفاده کرد (نمونه بارز اون گل دوم که از همین ناحیه به دست اومد) و هر بار بقیه بازیکنان مثل راموس، دی ماریا و ... مجبور بودند موقعیت اصلی خودشون رو ترک کنند تا اشتباهات مارسلو رو جبران کنند! مطمئنا مصدومیت اخیر مارسلو و فرم بدش هم وضعیت رو بدتر کرده بود.
خدا رو شکر کوئنترائو رو توی بازی های حساس در اختیار داریم و نیاز نیست همچین نمایش ضعیفی رو تحمل کنیم.
با همه این مشکلات و این نمایش ضعیف در فاز دفاع، موقعیت های زیادی رو خلق کردیم و اگه بی دقتی یا خودخواهی مهاجمین تیم نمی بود می تونستیم به پیروزی برسیم.
به هر حال نتیجه تساوی هم اونقدرها بد نیست. ما از ابتدا هم شانس زیادی برای قهرمانی نداشتیم و برای قهرمانی به از دست دادن امتیاز توسط اتلتیکو در بازی آخر چشم داشتیم، که تنها تغییری که با این تساوی امشب نسبت به قبل ایجاد شده این هست که قبلا یک تساوی از اتلتیکو برای قهرمانی لازم بود، الان یک شکست از اتلتیکو (مقابل بارسا) برای قهرمانی لازم هست. البته از دست دادن امتیاز توسط دو تیم مادریدی در امشب، می تونه انگیزه و جدیت بارسا رو برای بازی آخر به امید قهرمانی این تیم بیشتر کنه و شاید به شکل غیر مستقیم به نفع ما بشه و بارسا اون بازی رو جدی تر بگیره. مطلبی که واضحه اینکه سرنوشت لالیگا همچنان در گرو بازی آخر بوده و هست و تغییر زیادی رو نسبت به قبل نداریم اما این تساوی می تونه در جبهه دیگه یعنی لیگ قهرمانان و بازی فینال تلنگر خوبی به تیم باشه که از اون باد پیروزی مقابل بایرن خارج بشه و نمایش قبلی خودش رو ارائه بده.
اَه....این چه وضعیه....نبود مودریچ خیلی برامون بد شد....یعنی قبل بازی که دوستان گذاشتن که اتلتیکو باخت منم تو ذهنم گفتم اگه والنسیا امروز اذیت نکنه...این والنسا ام تو مواقع سخت و بحرانی شیر میشه یهو....
باخت اتلتیکو خیلی تاثیر گذاشته بود رو بازی بازیکنا...تقریبا" هر کی برا خودش بازی میکرد....این BBC همون BBC همیشگی نبودن....:n27:
فقط الان باید دست به دامن بارسا باشیم تا لطف کنه اتلتیکو رو بزنه زمین....اوضاشون تو این بازی قبلی خوب بود فک کنم بتونن یه بردو از اتلتیکو بگیرن...:n02:
+
ولی هیچی به اندازه ی بچه بازی موراتا و پاس ندادن دقایق آخرش منو حرص نداد....
چیزی جزء تاسف بخاطر از دست دادن این موقعیت برای رسیدن به اتلتیک نمی مونه
همون اول بازی میتونست کار والنسیا رو تموم کنه ولی گل نزدن تا گل خوردن
در کل گل قشنگ رونالدو امید رو هنوز برای رئال نگهداشته ، البته اگه باز خودشون خراب نکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنچلوتی : گل کریستیانو بسیار کلیدی بود / یک تساوی دیگر به منزله خداحافظی با لالیگا است
دوشنبه 15 اردیبهشت ساعت 02:40
به هر حال فرصت خوبی بود که از دست رفت. به نظر من بازی را خوب شروع کردیم.در 15 دقیقه اول فرصت های خوبی برای گلزنی داشتیم. فشار زیادی روی ما بود چیزی که والنسیا با آن روبرو نبود .
آی اسپورت - رئال مادرید هم همچون اتلتیکو و بارسا از کسب پیروزی در این هفته بازماند و نتوانست در مقابل والنسیا نتیجه ای بهتر از تساوی 2-2 دست یابد. کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید در پایان بازی در نشست خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت :
فرصتی که از دست رفت
قبلا هم گفته بودم که قهرمان لالیگا روز آخر مشخص خواهد شد و همینگونه هم شد.هفته دشواری برای هر سه تیم بالای جدول بود و سرنوشت قهرمانی مبهم تر از هر زمان دیگری به نظر می رسد.
خسته بودید ؟
فکر می کنم که از لحاظ فیزیکی افت ذاشتیم. همان مشکلی که اتلتیکو و چلسی در این هفته با آن روبرو شدند و هر دو امتیاز از دست دادند.این بلا سر ما هم آمد .
چه شد که نتوانستید والنسیا را شکست دهید ؟
به هر حال فرصت خوبی بود که از دست رفت. به نظر من بازی را خوب شروع کردیم.در 15 دقیقه اول فرصت های خوبی برای گلزنی داشتیم. فشار زیادی روی ما بود چیزی که والنسیا با آن روبرو نبود . هر چند که آنها یک روز کمتر از ما استراحت کرده بودند . والنسیا بدون استرس و آزادانه بازی می کرد درست برعکس ما.
جو رختکن پس از این تساوی
اصلا خوشحال نیستیم . سه بازی دیگر باقی مانده و باید هر سه را ببریم. شور و هیجانمان کم نشده است .
ایارامندی
معتقدم که نیمه اول خوب بازی نکرد. او می تواند در بازی فینال لیگ قهرمانان به جای آلونسو حضور داشته باشد اما نه با این نحوه از بازی.
شانس اتلتیکو
ما باید هر سه بازی خود را ببریم اما برای اتلتیکو 4 امتیاز کفایت می کند. مسلما شانس اول قهرمانی آنها هستند.
بازی در مقابل وایادولید
حتی اگر این بازی را هم می بردیم هیچ برتری قابل ذکری نسبت به وایادولید نداشتیم. اینطور نبود که قبل از شروع بازی از پیش برنده باشیم. حالا هم که در مقابل والنسیا امتیاز از دست دادیم هیچ چیز تغییری نکرده است. باید خودمان را برای آن بازی به خوبی آماده کنیم. مجبوریم هر سه روز یکبار بازی کنیم. اما روز چهارشنبه بهتر خواهیم بود. یک تساوی دیگر به منزله خداحافظی با قهرمانی است.
گل کریستیانو
گل کریس یک گل کلیدی و حساس برای ما بود. اگر بازی را می باختیم لالیگا را هم باخته بودیم. با گل او همچنان در کورس هستیم.
مارسلو
مصدومیتش بهبود یافته . برای حضور در بازی فینال تلاش می کند. روز آخر بین او و کوئنترائو تصمیم گیری خواهم کرد
کیانوش خان نیمه اول دو تا گل 100% رو گرفت بنده خدا.نقل قول:
در کل تقصیر با آنجلوتیه. وقتی هافبک وسط تیم مصدومه چطوری میای به کلی باززیکن دیگه هم استراحت میدی؟ مگه تا 20 روز دیگه غیر لیگ جای دیگه بازی داشتیم؟ اگه از اول ایرامندی بازی نمیکرد وضع اینطوری نمیشد. فوتبال یک سری قوانین ساده داره که حتماض باید رعایت بشن. یکیشون هم وجود تنوع تو هافبک هاست. ترکیب نصفه و نیمه همین میشه. . البته درس عبرت نگرفتن از اشتباه های قبلی. یادتون باشه اون موقع که صحبت اومدن کارلتو بود گفتم شاید حتی قهرمان ارو÷ا هم بشیم دوباره ولی تا سکتمون نده جام نمیگیریم. دقیقاض هم داره همین میشه. تا حالا 3-4 بار فرصت های طلایی رو از دست دادیم.
لوپز یه سوپر واکنش داشت روی یه ضربه سر که توپ و گرفت بعدش هم توپ خورد به تیر.
یه بار هم قبل از کرنری که منجر به گل شد شوت حریف رو خیلی خوب گرفت... یه ضربه سر خیلی خوبم نیمه دوم.
کلا مشکل لوپز نبود، هافبک ها افتضاح بودن در حضور استاد ایارا!
درسته واکنش خوبی داشت روی اون ضربه ایستگاهی اما کاملا در حد دروازه بان سطح بالای لالیگا و رئال بود (چیزی که انتظار داریم باشه)نه سطح جهانی یعنی دروازه بان والنسیا هم به همون شکل سیو های بسیار خوبی داشت کمتر دیدم که یک فوق واکنش داشته باشه که برای رئال امتیاز حساس بشه مثلا اگه شوت گل دوم رو میگرفت و رئال اون دقایق حساس بعد از گل رو رد میکرد و بازی رو میبرد من حرف شما رو میپذیرفتم شاید از علاقه به ایکر هست این صحبت هام ...
:n16:
دیگه نباید خیلی دنبال مقصر گشت تموم شد در اختیار رئال نبود که الان خارج شده باشه از هفته ها قبل گفتیم بازی بارسا-اتلتیکو سرنوشت قهرمانی رو مشخص میکنه نباید برای لالیگا تمرکز رو از دست داد نه اینکه رها کنن اما کارلتو هم میدونه که لا دسیما خیلی مهم تره ...
نمی تونم موافق باشم با این صحبت.نقل قول:
به جز مودریچ که مصدوم بود و پپه که اصلا روی نیمکت هم نبود، به چند نفر دیگه استراحت داده شد؟
2 نفر، کوئنترائو و دی ماریا، که دی ماریا هم در نیمه دوم به میدان اومد. یعنی 1 نفر! "کلی" بازیکن دیگه از کجا میاد؟
دلیل استفاده از این دو جایگزین هم کاملا توجیه داشت. به خاطر بازی عقب مانده تیم در لیگ، باید روز چهارشنبه با
وایادولید در خانه حریف (تیم ته جدولی که شدیدا برای بقا می جنگه) به میدان می رفتیم، کارلو ترجیح داد این بازی
داخل خانه به دی ماریا و کوئنترائو استراحت بده تا در بازی بعد از اونها استفاده کنه. به علاوه از ایارا استفاده کرد که
قراره در بازی فینال در جای آلونسو بازی کنه و خوب یا بد اتفاقی هست که باید بیفته و توی بازی های آینده بیشتر
ازش استفاده بشه. اون هم در جای دی ماریا اگه اشتباه نکنم بیشترین دقایق رو در طول فصل بازی کرده.
به نظر من ایارا اونقدرا هم بد نبود (بر خلاف مارسلو که کابوس وار بود)، مشکل این هست که زوج ایارا و آلونسو به
طور همزمان نتیجه جالبی نمیده. شاید بهتر باشه در بازی های آینده هم از ایارا یا آلونسو فقط یک نفر در زمین باشه.
از همه اینها که بگذریم اگه همون بازیکن های اصلی موقعیت ها رو از دست نمی دادند، از موقعیت های متعدد رونالدو
که اونها رو از دست داد، یا فرصت هایی که ایارا پاس نداد، خیلی راحت بازی رو می بردیم. اینجور انتقاد کردن به نظرم
خیلی کار ساده ای هست، بگذاریم بعد از مدت ها یه اتفاق اشتباه بیفته و بعد بشینیم و بگیم "معلوم بود"!
صحنه ای که موراتا به بیل و رونالدو پاس نمیده و توپ رو به سکوها می فرسته:
یا اشتباه های فردی دیگه از سمت بازیکنان که به مراتب از تصمیمات کارلو توی نتیجه نهایی تاثیرگذارتر بودند.
چهار فریم از گل زیبای دیشب کریس رونالدو به والنسیا
خوب شوت گل دوم رو نمی شد کسی با قد زیر 2.5 بگیره!! :دی از زاویه پشت دروازه مشخص بود توپ رفت گوش دروازه... جاگیری هم بد نبود.نقل قول:
من دفاع عقب زمین والیبال وامیستم یارو اسپک میزنه گاهی وقتها وقت نمی کنم دستو تکون بدم حتی!! (مقایسه رو داشتی؟! :دی)خیلی سخت بود گرفتن اون توپ واسه همین میشه سوپر واکنش... نمی گرفت گل بود دیگه از این حیاتی تر؟
چقدر من از این موراتا خوشم نمیاد! همش سر پایین... خودخواه تر از روبن!
البته به اونصورتم نیست میشد اون توپو گرفت ولی باید 50-50 میکرد که به توپ میرسید اما کلا دیگو اصلا دید لازم رو نداشت:n06:نقل قول:
خوب شوت گل دوم رو نمی شد کسی با قد زیر 2.5 بگیره!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از زاویه پشت دروازه مشخص بود توپ رفت گوش دروازه... جاگیری هم بد نبود.
حرف دلم:n16:نقل قول:
خیلی کار ساده ای هست، بگذاریم بعد از مدت ها یه اتفاق اشتباه بیفته و بعد بشینیم و بگیم "معلوم بود"!
بنزما خدایی خیلی وضعش خرابه:n02: - اصلن در حد و اندازه های پوشیدن پیراهن رئال نیست
موراتا هم بدتر از اون حالا خوبه چیز مالی هم نیست اینقد در زمین خودش میگیره:n29:
دیشب این دروازه بان والنسیا عجب شاخی شده بود به تنهایی چند تا موقعیت گل رونالدو با واکنش های عالیش دفع کرد:n23:
عجب موقعیتی برای قهرمانی از دست رفت ولی با این شرایط اگه رئال همه بازیهاشو ببره و تو بازی هفته آخر بارسا اتلتیکو بزنه رئال قهرمان میشه
یک سوال
فرض کنیم تا اخر فصل همه بازی های با برد همه تیم ها جلو بره و رئال فقط منتظر این باشه که بارسا اتلتیکو رو ببره تا قهرمان بشه.
سوالی که هست اینه که در این صورت ایا بارسا تلاش میکنه که اتلتیکو رو ببره؟ تا رئال قهرمان بشه؟
آره به نظر من بارسا هیچ وقت نمیاد بخاطر اینکه رئال قهرمان نشه به اتلتیک ببازه مطمئن باش بازی خودشو انجام میده ولی اتلتیک تیمی نیست که به راحتی ببازه ولی به نظر من 90% بارسا می بره ولی روی بردهای رئال تا پایان فصل شک دارم
چرا نکنه؟نقل قول:
سوالی که هست اینه که در این صورت ایا بارساتلاش میکنه که اتلتیکو رو ببره؟ تا رئال قهرمان بشه؟
رئال یه مساوی بده بارسا قهرمانه!
به نظرم این تساوی مقابل والنسیا میتونه تبدیل بشه به...... یه چیزی میگن این خارجیا...... a gift in disguise :n02:
جابجایی تدریجی رکوردهای مسی توسط رونالدو
ثبت یک رکورد جدید برای آقای رکورد
سه شنبه 16 اردیبهشت ساعت 14:39
رونالدو در این فصل توانست برای چهارمین فصل پیاپی از مرز 50 گل عبور کند که این یک رکورد جدید است و نیز میانگین آمار گلزنی خود را به 1.11 گل در هر بازی برساند که این بهترین آمار او از ابتدای ورودش به رئال مادرید است.
آی اسپورت - تنها دو دقیقه به پایان وقت اضافه 5 دقیقه ای بازی رئال مادرید و والنسیا وقت باقی بود که رونالدو با گلی استثنایی هم رئال را از شکست نجات داد و در کورس قهرمانی حفط کرد و هم به گل پنجاهم خود در این فصل دست یافت.
کریس 4 بازی دیگر نیز پیش رو دارد . سه تا در لالیگا مقابل وایادولید ، سلتا و اسپانیول و یکی هم فینال لیگ قهرمانان در مقابل اتلتیکو.
او این فرصت را دارد تا با گلزنی در این دیدارها آمار خود در این فصل را از این هم بهتر کند.
رونالدو در این فصل توانست برای چهارمین فصل پیاپی از مرز 50 گل عبور کند که این یک رکورد جدید است و نیز میانگین آمار گلزنی خود را به 1.11 گل در هر بازی برساند که این بهترین آمار او از ابتدای ورودش به رئال مادرید است.
توجه داشته باشید که رونالدو تا بدینجای کار 11 بازی را بدلیل محرومیت و مصدومیت از دست داده است ( 6 بازی مصدومیت و 5 بازی محرومیت ) که اگر غیبت در این 11 بازی وجود نداشت او می توانست به آمار 62 گل باشگاهی در این فصل دست یابد .
در حال حاضر کریس به همراه لوئیس سوارس با 31 گل به طور مشترک صاحب کفش طلای اروپا است که با توجه به تعداد بازی های بیشتری که پیش رو دارد می تواند این عنوان را به تنهایی تصاحب کند.
واقعیت این است که رونالدو با رسیدن به آمار 50 گل زده در این فصل توانست جای لئو مسی را در این زمینه بگیرد و رکورد او را بشکند. لئو مسی در این فصل 41 گل در 44 بازی به ثمر رسانده و نتوانست برای چهارمین فصل پیایپی 50 گل برای بارسا بزند.
رونالدو همچنین با دو گلی که به بایرن زد توانست با آمار گلزنی مسی در چمپیونز لیگ برابری کند. هر دو 67 گل به ثمر رسانده اند و تنها 4 گل با رکورد رائول فاصله دارند.
در دو فصل اخیر رونالدو با عملکرد درخشان خود به تدریج در حال جابجا کردن رکوردهای به نظر دست نیافتنی مسی است.
هر چه که هست رقابت این دو نابغه طی سالیان آتی نیز ادامه خواهد داشت.
منبع : وبسایت روزنامه AS
آره بابا رسمیهنقل قول:
:n01:
به احتمال زیاد فصل دیگه لوئیز انریکه، هافبک سابق بارسلونا و مربی حاضر سلتا ویگو، جای تاتا رو میگیره. حالا آس و مارکا، هردو صحبت هایی از یه Conspiracy کردن که بارسلونا از انریکه خواسته تا هرطور شده از رئال امتیاز بگیره تا در نهایت بارسلونا با بردن اتلتیکو قهرمان بشه. البته این موضوع اصلاً جدید نیست و یادم هست زمان کاپلو هم هر دو تیم همدیگه رو متهم میکردن که پاداش هایی رو برای تیم هایی که از رقیب امتیاز میگیرن، در نظر گرفتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتی: اگر بازی فردا رو نبریم، درواقع لیگ رو از دست دادیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته مساوی برابر والنسیا یکم کارو سخت کرد برامون برای قهرمانی ولی به نظر من این فصل رئال قهرمانه:n02:
به نظرم مالاگا میتونه از آتلتیکو امتیاز بگیره و ما هم اگر وایادولید و سلتا رو ببریم و از اون ورم بارسا الچه رو ببره تا انگیزه هاش برای قهرمانی کم نشه 100%آتلیتیکو در نیوکمپ امتیاز میده به بارسا و ما هم اگه اسپانیول رو ببریم قهرمانیم:n02:+اینکه اگه رئال قهرمان بشه 1 میلیون یورو سود به مالاگا میرسه به خاطر بند قرارداد ایسکو پس با تمام تلاششون بازی میکنن:n02:
کلا اگر زیاد وجود داره.ولی من خیلی خوشبینم به قهرمانی رئال
این دیگو کاستا محروم نشد به خاطر اون کارش در بازی با لوانته؟
پ.ن:ند نفرتون میرید بازی برگشت فولاد با السد بازی رائول بزرگ رو ببنید:n02:مطمئنا این فرصت دیگه پیش نمیاد
به طور کلی منظورم همون دیماریا و کوئنترائو بودش.نقل قول:
شرمنده ولی این صحبت شما مثل توجیه کردن میمونه. تو مسائل یه جاهایی باتل نک هست. دو تا بازی با سویا و این بازی با والنسیا باتل نک بودن. این بازی رقیب هر دوتا تیم رقیب امتیاز از دست داده بودن. از هر چیزی واجب تر بود که بازی رو ببرن و در اون لحظه از هر فینالی باید مهم تر میبود. یعنی هیچ توجیهی برای استراحت دادن به دو تا بازیکن تاثیر گذار وجود نداره. حرفی که شما در مورد بازی با وایادولید میزنی رو من قبول دارم ولی اگه بازی با والنسیا رو میباخت آیا باز هم این مورد صادق بود؟ یه مربی باید خیلی کند باشه که برای 5-6 امین بار دو تا هافبک دفاعی رو با هم تو ترکیب بزاره. اگه واقعاً فکر میکرد دیماریا باید استراحت کنه (چون قدرت بدنیش اونقدر ها نیست) و باید حالت دفاعی قوی تری میداشت میتونست کوئنترائو رو بازی میداد و ایسکو رو میزاشت جای مودریچ و مارسلو رو میزاشت گوش چپ. ایسکو چند بار هافبک وسط بازی کرد و خوب هم جواب داد. هم ورای تصور من توپ گیری کرد و هم حفظ توپ عالی داره که مثل مودریچ وقتی کار گره میخوره به داد تیم میرسه. کلاً همۀ اینها هم به نظر من به آنجلوتی برمیگرده که اولویت رو تشخیص نداد.
البته اگر رونالدو اون موقعیت های نیمۀ اول رو گل میکرد اصلاً همچین بحثی هم نبود.
این صحنۀ موراتا رو هم که اسنپ شاتش رو گذاشتی واقعاً اعصابم رو خراب کرده بود. خوب هممون فوتبال بازی کردیم و میدونیم چطوری ولی تو اون سطح واقعاً باید از خودگذشتگی داشت. خسه کجا و آلوارو کجا!!
++++
در مورد خبرهایی هم که در مورد خرید سوارز و فروش بنزما میشنوم هم نظرم رو میگم. خرید سوارز با اون قیمت با توجه به سنش در نگاه اول یکم خوب به نظر نمیاد ولی اگه دو سه سال تو همین سطح بتونه بازی کنه قابل قبوله ولی به نظرم فروش بنزما اشتباه هست. بنزما رو باید نگه دارن و عوضش موراتا رو رد کنن موراتا رو شاید بتونن 30 تا رد کنن. درسته شاید بشه بنزما رو حتی 45 تا بفروشن ولی کلاس بازیشون با هم فرق داره و بنزما بالاتره. روزی که تو فرم خوبش باشه به درد تیم میخوره. خسه هم برمیگرده و کلاً اوضاع خوب میشه. مهاجم نوک پست حساسیه که نباید توش بیگدار به آب زد و همیشه باید دو تا مهاجم خوب داشته باشیم. هیچ تضمینی نیت که تغییرات همیشه جواب بدن.
ببینید مسئله ای که نادیده می گیرین این هست که تیم در هفته های اخیر بازی های فشرده ای داشته، بازی های فشرده ای که تا هفته آینده ادامه پیدا می کنه، پس باید به بعضی از نفراتنقل قول:
استراحت داده بشه، چون توی همچین شرایطی احتمال مصدومیت بالا هست. در همین راستا بازی فردا یا وایادولید رو مثال میزنم که به خاطر همین بازی های فشرده چند وقت اخیر کارواخال
و بیل (یعنی عملا جناح راست تیم) به خاطر مصدومیت به خانه وایادولید سفر نمی کنن. وایادولید هم تیم انتهای جدولی هست و برای بقا می جنگه، ممکنه این بازی رو حتی با یه نتیجه پر گل
ببریم اما روی کاغذ بازی ساده ای نیست. فکر می کنم شما والنسیا رو بیش از حد بزرگ کردید.
مورد دیگه اینگه کارلو توی کنفرانس بعد از بازی صحبت خوبی کرد، تیم هایی که درگیر بازی های CL بودند یعنی چلسی، اتلتیکو و رئال به خاطر شرایط سخت بازی ها (فشار فیزیکی و روانی)
همگی در لیگ دچار مشکل شدند و امتیاز از دست دادند. پس بد نیست تصویر کلی رو هم ببینیم.
شما اول گفتید چرا کارلو به کلی بازیکن استراحت داده یا کلی تغییر در تیم داده که من حساب کردم تقریبا 1.5 تغییر داشتیم. پس الان این رو پذیرفتین که به کلی بازیکن استراحت داده نشده.
من همین مورد رو مثال میزنم به عنوان موردی از پیش قضاوت هایی که شما راجع به کارلو (به خاطر طرفداری میلان کارلو در گذشته) دارید و انگار یه جورایی بعضی وقت ها کوچک ترین موارد
رو بیش از حد پررنگ می کنین.
حالا پیشنهاد هایی که خودتون ارائه دادین (مثل استفاده از مارسلو در هافبک یا استفاده از ایسکو به جای مودریچ، یعنی هر دو مواردی که تا به حال یکبار هم تست نشدن و من به شخصه بعید
می دونم از نظر تدافعی جوابگو باشن) چه چیزی باعث میشه که به این نتیجه برسیم که این تغییرات ریسک کمتری داره؟
کارلو نسبت به داشته های تیم و مصدومیت ها کمترین تغییرات رو در تیم داد، یکی استراحت دادن به کوئنترائو برای بازی خارج از خانه با وایادولید بود، که جانشین اون مارسلو بود که در طول فصل
اکثر بازی ها رو بازی کرده تقریبا دفاع چپ فیکس تیم بوده و مثلا یه بازیکن در حد ذخیره ها به میدان نیومده و انتظار نمی رفت تا این حد فاجعه بار باشه، اونهم در مقابل یک تیم وسط جدولی.
تغییر دیگه استفاده نکردن از دی ماریا بود(که نیمه دوم به میدان اومد و روی هر دو گل کاملا تاثیرگذار بود) و استفاده از ایارا که جز وظایف کارلو هست که برای بازی فینال CL آمادگی لازم رو براش
ایجاد کنه، اگه به ایارا در این بازی های اطمینان ندارید (کارلو توی بازی های آینده نشون میده که اعتماد داره یا نه)، چجوری قرار هست در مهم ترین بازی سال اروپا و بالاترین سطح بازی کنه؟
به اعتقاد من در بازی با والنسیا، اشتباهات فردی به مراتب بیشتر از تصمیم های کارلو روی نتیجه نهایی تاثیرگذار بود. تنها ایرادی که به شخصه به کارلو (اونهم نه به طور کامل) وارد می دونم اینکه
باید بیشتر از این اهمیت بازی رو به بازیکنان گوشزد می کرد و به خصوص در نیمه اول با تمرکز بیشتری پا به میدان می گذاشتند.
آنچلوتي: رونالدو خسته است
سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد ستاره پرتغالي تيمش با وجود خستگي در ديدار امشب به ميدان خواهد رفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلو آنچلوتي که تيمش امشب مقابل رئال وايادوليد به ميدان خواهد رفت، اظهار داشت: بارسلونا با تمام توانش مقابل اتلتيکو به ميدان ميرود. آخرين بازيها در تمام رقابتها در يک زمان برگزار ميشود و من فکر ميکنم در اسپانيا هم همين طور باشد.
وي ادامه داد: کريستيانو خسته است اما بازي ميکند. بيل و کارواخال در اين مسابقه حضور نخواهند داشت. مسابقه امشب براي هر دو تيم بسيار مهم است. کار آساني مقابل تيمي که براي بقا ميجنگد، نداريم.
سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: ايارامندي هم ميتواند به جاي ژابي بازي کند زيرا او هم همان ويژگيها را دارد. ايارامندي مقابل والنسيا خوب بازي نکرد اما هيچ مانعي براي حضور او در مسابقات آينده وجود ندارد. آمادگي خديرا روز به روز بهتر ميشود و ميتوانيم در بازي امشب از او استفاده کنيم. زمان کوتاهي براي بازي او و آربلوا در نظر خواهيم گرفت و مطمئن نيستم که ايارامندي در ترکيب اصلي امشب حضور داشته باشد.
وي در خصوص پاداش به بازيکنان اضافه کرد: فکر نميکنم بازيکنان براي حرفهاي بودن به پول نياز داشته باشند. اين مسئله به اندازه پرداخت پول به بازيکنان براي شکست خوردن جدي نيست اما بازيکنان براي اينکه حرفهاي تر باشند، نياز به پاداش ندارند. آنها در هر صورت بايد حرفهاي باشند.
آنچلوتي گفت: اگر ميخواهيم قهرمان شويم، تنها انتخابي که داريم، پيروزي در سه مسابقه باقي مانده است. هدف ما اين است؛ اتلتيکو نسبت به ما برتري دارد زيرا چهار امتياز تنها چيزي است که آنها براي رسيدن به قهرماني به آن نياز دارند اما بايد ديد چه اتفاقي ميافتد.
روزنامههای امروز اسپانیا؛ فیکس شدن کاسیاس در لالیگا
چهارشنبه 17 اردیبهشت ساعت 11:01
آی اسپورت- روزنامههای امروز اسپانیا، به حضور کاسیاس در بازیهای لالیگا برای رئال مادرید پس از یک سال، و همچنین گزینه های مدنظر بارسلونا برای انتفال در تابستان اشاره دارند.
روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر" با کاسیاس تا پایان" به فیکس شدن کاسیاس در بازیهای لالیگایی پیش رو اشاره دارد
روزنامه ی آس چاپ مادرید با تیتر" یک فینال برای کاسیاس" به حضور فینال در بازی امروز رئال مادرید مقابل وایادولید اشاره دارد
روزنامه ی موندو دیپورتیو چاپ کاتالونیا با تیتر " پوگبا-کمپانی، قدرت بارسا" به گزینه های مدنظر بارسا برای تابستان اشاره دارد
روزنامه ی اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر "صحبتهای مسی با آگوئرو" به مذاکرات بارسلونا با ستاره ی آرژانتینی سیتی توسط هموطنش، مسی اشاره دارد
هنوز از دست نرفته، به نظرم امسال رئال سه گانه رو میبره :)نقل قول:
مصدومیت کریس اوج نامردی روزگار بود!
امیدوارم مشکلی جدی نباشه (که به نظر هم نمیرسه)
+
من یه پیشنهاد دارم برای فینال cl..
راموس رو ببریم نوک حمله!
والا بخدا..
بدون شک از این موراتا خودخواه و این کریم که فقط راه میره، خیلی بیشتر میشه روش برای گلزنی حساب کرد!
ایکاش زودتر خانومش حامله میشد! چه روحیه ای گرفته!:دی
هیچ دشواری نداریم..
لیگ از دست رفت؟!
به جهنم
بازیکن محبوب مدیر فیکس بازی میکنه...حالا راه هم بره تو زمین یا نتونه یه پاس 2 متری بده که مهم نیست...
خودخواه ترین بازیکن آکادمی تو تیم بازی میکنه..این خیلیه..میتونیم بگیم از آکادمی بازیکن داریم..(حالا کاری هم نداریم طرف در حد تیم هست یا نه)
اینا اصل هستن...
+
امید دارم به قهرمانی در cl چون گرت و کریس هستن...
وگرنه امثال کریم و موراتا میخوان برامون جام بیارن؟!
دبگه تموم شد: BYBY LEALIGUE
من نمیدونم این اخرفصل چرا تیمها این جوری میشن اون از پرسپولیس اینم از رئال
الان دیگه برا قهرمانی ما قضیه از معجزه گذشت و باید فیلم هندی راه بیفته!
ینی هم بارسا هم اتلتیکو هردوشون ببازن:n02:
به نظرم لالیگا رو باید تموم شده بدونیم دیگه!
به هر حال درسته که فرصت خوبی بود که سه گانه بگیریم اما قرار نبود حتما سه گانه بگیریم این فصل.
امیدوارم فینال Cl از این آبروریزیا راه نندازیم.:n12:
دیگه حالی به آدم نمیمونه که بیاد پست بذاره
به دست خودمون لالیگا رو تقدیم رقیبامون کردیم
من که دیگه امیدی ندارم به لالیگا ، به قول سعید باید فیلم هندی بشه تا رئال بخواد قهرمان شه
منم امیدوارم تو فینال این گند بازی به راه نیوفته
+
راموس + په په خیلی خوووب شدن
په په از اول فصل دیگه اون په په شرور سالهای قبل نیست
راموس هم یه ماهی میشه خیلی خوووب شده