برایت هر نوع هاردی رو ساپورت میکنه و برق اونا رو هم تامین میکنه - موقع ضبط یک کانال میتونید کانال دیگه رو ببینیدنقل قول:
Printable View
برایت هر نوع هاردی رو ساپورت میکنه و برق اونا رو هم تامین میکنه - موقع ضبط یک کانال میتونید کانال دیگه رو ببینیدنقل قول:
ممنون بابت معرفی برنامه، اما بازم ویدیوهای رکورد شده با Blaze، تبدیل نشدن!نقل قول:
موقع Add کردن ویدیو این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برایت پشتیبانیش چطوره؟نقل قول:
آپدیت براش میاد؟تو چه سایتی میزارن؟
از کجا میشه تهیش کرد؟قیمتش چنده؟
دستگاه مبدل ایرادی نداره دوست عزیزنقل قول:
شما باید وقتی تصویر دستگاه خوب هست (روزها) آنتن هوایی را بچرخانی (به دقت) تا جایی که سیگنال دستگاه بالاتر از اینی که هست بره!
شهر قم جوری هست که مثل تهران شیب دار نیست و بنابراین تا فواصل بسیار زیادی رو میتونه به صورت دیجیتال به خانه ها سیگنال رسانی دیجیتال کنه. بنابراین اگر شما آنتن هوایی رو به درستی تنظیم کنین نه تنها در شب ها سیگنالتون قطع نمیشه بلکه میتونین علاوه بر 8 تا کانال، کانالهای جام جم، استانی (هر شب یک استان)، مستند، پرس تی وی به زبان انگلیسی، الکوثر و العالم به زبان عربی رو دریافت کنین. علاوه بر این ها، هم می تونین شبکه استانی قم یعنی نور رو دریافت کنین. تمام رادیوهای تهران+قم نیز قابل دریافت هستند.
یعنی حدود 15 کانال تلویزیونی
همچنین 11 کانال رادیویی
با کیفیت شیشه ای DVD و بدون کوچکترین سایه یا برفک
شما باید ببینین در کجای دستگاه میتونین مقدار سیگنال رو لحظه به لحظه ببینین. همونجا و روی فرکانس 594 مگاهرتز یکی رو بفرستین پشت بام تا آنتن رو بچرخونه (با دقت) و جایی که سیگنال بالاتر میره جای آنتن رو محکم کنین.
در قم بادهای تند میتونه آنتن رو در صورت محکم نبودن از تنظیم خارج کنه.
شما حتما کار کردن با نرم افزار مربوطه رو به درستی بلد نیستین وگرنه روی همون فرکانسی که رادیوها رو میگیره میشه کانالهای اصلی رو دریافت کرد یعنی 1 تا 4 + تهران، خبر، آموزش، قرآن. (در تهران به این شکله!)نقل قول:
شما از چه نرم افزاری استفاده میکنین؟
ویندوز شما چی هست؟
آیا کدک ها و گراف های لازم برای نمایش تصاویر MPEG-4 AVC رو نصب کرده این؟
من خودم از همین USBهای مادیران استفاده میکنم و به درستی همه کانالها رو با تنظیم خوب آنتن دارم.
USBهای مادیران وقتی سیگنال کانال رو دریافت کنه، SMD LEDهای روی برد الکترونیکیش که قرمز رنگ هست روشن میشه.
شما با اجرا و کانورت ویدیوهای رکورد شده با گیرندهتون مشکلی ندارید؟نقل قول:
مثلاً تو ویندوز مدیا پلیر با صدا پلی میشه؟
نرمافزار همراه گیرنده شما چیه؟
نقل قول:
1. بله دوست عزیز بلوسنس مارک خوبیه، مدیا پلیر قوی ای داره و اکثر فایلهای ویدیویی رو ساپورت میکنه و میشه بهش هارد یا یو اس بی زد و هم روشون برنامه کانالها رو ضبط کرد و هم فیلم های روی هارد رو باهاشون مشاهده کرد. ضمنا داخل کارتونش یه کابل مجانی HDMI هم هست که حدودا 13 هزار تومان قیمتشه!
2. در بین مارکهای موجود، بلوسنس بهترین پخش فایلهای ویدیویی رو داره و از مدلهای پروویژن به مراتب بهتره.
3. آنتن مرکزی اگر به وسیله برق کار میکنه بهتره ازش استفاده نکنین چون اون جور آنتنهای مرکزی برای سیستم های آنالوگ هست و روی سیگنال دیجیتال به درستی کار نمیکنه! یه آنتن شاخکی خوب زیر 10 هزار تومان قیمتشه و اگر آنتن مرکزی خونه تون جواب نداد یه آنتن معمولی شاخه ای باند UHF براش بگیرین. (مارک آنتن هوایی ما --آنتن کار-- هست و خیلی خوب جواب میده). دیش مرکزی هم که ربطی به ماجرای ما نداره.
4. همسایه شما حتما بلد نبوده. ببینین در تهران یه نکته کنکوری هست که اگر اون رو اجرا کنین بدون شک کارتون گیر نمی کنه. (این فقط در تهران صادقه و بقیه شهرها باید خودشون کشف کنند) نکته از این قراره که اگر شما بتونین به وسیله آنتن هوایی که مستقیم به دستگاه مبدل دیجیتال وصل میشه، شبکه خبر رو به صورت آنالوگ و با کیفیت بالا دریافت کنین پس مشکلی در دریافت دیجیتال نیز نخواهید داشت!
یعنی اینکه شما موقع تنظیم آنتن، فیش رو به تلویزیون معمولی خودتون وصل کنین و سعی کنین شبکه خبر رو بدون سایه و برفک (صاف) دریافت کنین و بعد آنتن رو محکم کنین. حالا فیش رو از تلویزیون جدا کنید و به ستاپ باکس وصل کنین. حالا اگر فرکانسهای 602 مگاهرتز و 650 مگاهرتز رو بر روی پهنای باند 8 سرچ کنین می بینین که به ترتیب کانالهای 1 تا 8 و سپس مستند، جام جم 1، استانی، پرس تی وی، الکوثر و العالم در دستگاه دریافت میشن.
اگر آنتن هوایی بگیرین بهتره چون که منطقه شما سیگنال ضعیفه و ممکنه آنتن رومیزی جواب نده. یه آنتن شاخه ای 10 هزار تومانی کار تون رو راه میندازه!
5. زیر نویس فارسی بر روی اکثر گیرنده های دیجیتال در مرحله تست آزمون و خطا هست و با گذشت زمان و آمدن نرم افزارهای آپدیت برای دستگاه به مرور حل میشه. الان بعضی دستگاهها حروف فارسی رو جدا جدا نمایش میدن که با آمدن نرم افزارهای جدید قراره این مشکل حل بشه. پس مشکلی نیست و تقریبا همه مارکها این مشکلات اولیه رو دارن (چون پدیده گیرنده دیجیتال در ایران خیلی جدید و نوپا هست مثل موبایلهای نسل اول نوکیا که اندازه بیسیم جنگ جهانی بودند و به مرور پیشرفته شدند.)
شما بلوسنس بگیر به نظر من.
قیمتش حدود 90 هزار تومانه.
مزیت این سیستم مخصوصا برای فوتبال دوستان اینه که تصویر مسابقات فوتبال از شبکه 3 رو بدون کوچکترین برفک، سایه، لرزش و شطرنجی شدن میشه دریافت کرد. ضمنا بر خلاف ماهواره، اگر بارون بباره، تصویر دستگاه قطع نمیشه.
مزیت دیگرش اینه که بر خلاف ماهواره، موقع پخش فوتبالهای خارجی، شبکه 3 تصویرش کد نمیشه و خللی در مشاهده مسابقه به وجود نخواهد آمد!
اون آموزشی که من عرض کردم برای اون دوستی بود که USB مادیران رو گرفته بود.نقل قول:
USB که مشکلی برای پخش و تبدیل نداره. بهترین برنامه ها مثل --- Viewer یا ProgDVB رو آدم نصب میکنه و با خیال راحت با فرمت های MPEG یا TS ضبط میکنه و به هر فرمت دیگری که بخواد تبدیل میکنه. مخصوصا الان که ورژن 4.5.0.0 نرم افزار عالی --- Viewer اومده خیلی عالی میشه ازش لذت برد.
مشکل اکثر ما در پخش فایلهایی هست که گیرنده های مبدل ستاپ باکس (متصل به تلویزیون) ظبطشون میکنند.
ویندوز مدیا پلیر ویندوز محدودیت پخش فرمت داره. شما از اون نرم افزار انتظار زیادی نداشته باشین. باید کدکهای مختلف رو نصب کنین و بعد ببینین برنامه Media Player Classic از پسش بر میآد یا نه؟ یا مثلا برنامه VLC که خدای برنامه های پخش صوت و تصویر هست.
قبلا یه پست در مورد نرم افزارهای مورد نیاز زده بودم. اگر تا به حال به چشمتون نخورده بد نیست یه نگاهی بهش بندازین.
لینک پست نرم افزارهای لازم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4746303&postcount=743
دوستان بعد این همه بحث کسی نفرمود این یو اس بی دی وی بی ها چطورند من که تو رشت یکی گرفتم برا ینوت بوک اما جوا بنداد و فقط رادیو رو دریافت میکنه
با سلام
جناب مهندس سونی شاپ کارت درسته
من یک برایت گرفتم کارش عالیه فقط ساعت و تاریخش هر بار که خاموش روشن میشه برمیگرده به 3 و نیم
و من نمیتونم زمانبندی اجرا کنم برای ضبط
چکار کنم؟؟؟
دستگاه برايت عالي است و تنها مشكلي كه دارد همين موردي است كه ايشان مي فرمايند كه ساعت و تقويم آن نادرست است؛ ممكن است ايراد نرم افزاري باشد؟ فيرموير آپديت نشده است؟نقل قول:
گرچه من ديگر از برايت استفاده نمي كنم و خود ال سي دي ام گيرنده ديجيتال داخلي دارد؛ و كاربرد دستگاه برايت فقط براي ال سي دي مانيتور كامپيور و ضبط برنامه هاي تلويزيون است ولي همين تنظيم نبودن ساعت و تقويم مايه دردسر است.
نقل قول:
دوست عزیز میشه بفرمائید آیا گیرنده دیجیتال خودتلویزیون کیفیت بالاتری داره وهمینطور آیا گیرندگی قویتری داره نسبت به ست تاپ باکس های جداگانه ؟
گرچه گيرنده برايت بسيار خوب است و معايبي كه دارندگان ساير برندها در اينجا مطرح كرده اند را ندارد ولي گيرنده تلويزيون نسبت به گيرنده جداگانه بسيار بهتر و با كيفيت تر است.نقل قول:
برای اینکه بشه فیلم های ضبط شده توسط گیرنده ی مارشال رو با کامپیوتر دید، برو به:نقل قول:
منو -> ضبط و مدیا -> پیکربندی DVR -> فرمت ضبط؛ و آنرا روی PS قرار بده.
با سلام
دناي 270 چه فرمتهاي صوتي تصويري پخش ميكنه؟
اگر برايت از برق جدا نشه بازم تايمر ضبطش مشكل داره؟
با تشكر
اصفهان کار میده؟شنیدم کار میده
دوستان سلام
کدوم شهرها این امکان رو دارن ؟
مشهد دهم آذر افتتاح خواهد شدنقل قول:
براي اطلاعات بيشتر با شمارهاي صدا وسيماي استان خود تماس بگيريد
اطلاعات بيشتر به آدرس زير برويد
کد:http://www.digitaltv.vov.ir/
ممنوننقل قول:
--- Viewer رو دانلود کردم. فوقالعاده است.
اما ProgDVB کانالها رو پخش نمیکنه و یه پیغام میده که کدک های لازم یا نصب نشدن و یا انتخاب نشدن. اما من K-lite و تعدادی کدک دیگه رو نصب کردم و از بابت کدک فکر نکنم مشکلی باشه. ولی تو تنظیمات کدک ProgDVB نمیدونم باید چه گزینههایی رو انتخاب کنم. شما میتونید راهنمایی کنید؟
با سلام
دناي 270 تو مشخصاتش زده
پشتیبانی از تمامی فرمت های صدا و تصویر
يعني دقيقا چه فرمتهايي؟
دنا مربوط به سوني يا ...
مرسي
من فایل های ظبط شده ست تاپ باکس معمولی که فرمتشان تی اس است را تبدیل کردم. شما از ست تاپ باکسی که به یو اس بی وصل میشه استفاده میکنی. اولاً من نمیدونم فرمت فتیل های ظبط شده چیه. بعد هم اگر ممکنه یک فایل ده دوازده مگابایتی که درحدود چند ثانیه باشه ظیط کن و روی یک سرور مجانی مثل فورشیرد یا مدیافایر آپلود کن و لینک بده ببینم میتونم تبدیل کنم تا برنامه تبدیل کننده مناسب معرفی کنم.نقل قول:
پاینده باشید
خب، دوستان ساکن استان خراسان رضوی، به میمنت و مبارکی و طی یک مراسم رسمی، لحظاتی پیش پخش دیجیتال شبکه های صدا و سیما در استان افتتاح شد.
دوستان ساکن مشهد مقدس، فریمان، سرخس و چناران اولین دریافت کننده های سیگنال دیجیتال زمینی هستند.
کانالهای قابل دریافت به شرح زیر هستند:
شبکه یک
شبکه دو
شبکه سه
شبکه چهار
شبکه خراسان رضوی
شبکه خبر
شبکه آموزش
شبکه قرآن
شبکه مستند
شبکه استانی (پخش هر روز یک مرکز استان)
شبکه جام جم 1
شبکه الکوثر (عربی)
شبکه Press TV (خبری-انگلیسی)
شبکه العالم (خبری-عربی)
+
حدود 10 شبکه رادیویی به صورت دیجیتال
برای دریافت این کانالها با سیستم پخش دیجیتال ----T MPEG-4 H.264 AAC باید:
- یا تلویزیون شما گیرنده ----T را درون خود داشته باشد (تلویزیون های جدید LCD و LED و سه بعدی سالهای اخیر ممکن است گیرنده دیجیتال داشته باشند!)
- یا برای تلویزیون فاقد گیرنده دیجیتال خود باید یک دستگاه مبدل آنالوگ به دیجیتال تهیه بفرمایید. نام دیگر این دستگاه Set-Top-Box است که با مارک ها و برندهای مختلف از 50 هزار تومان تا 100 هزار تومان قابل تهیه است (بسته به امکانات دستگاه)
- یا برای مشاهده دیجیتال کانالها در کامپیوتر خود از گیرنده های USB دیجیتال استفاده کنید که به اندازه یک حافظه کول دیسک سایز دارد و در انتهای آن محل اتصال فیش آنتن هوایی معمولی موجود است. قیمت این گیرنده 30 هزار تومان است. (مارکها و برندهای مختلف)
اگر بخواهید میتوانید این گیرنده دیجیتال را مثل کارت گرافیکی و مودم داخل کیس کامپیوتر خود نصب کنید. در اینصورت باید کارت های دیجیتال که به شکاف های PCI و PCI Express بر روی مادربرد کامپیوتر سوار میشوند را تهیه بفرمایید که این کارت ها مزیت های بیشتری نسبت به نوع USBشان دارند. یعنی اینکه علاوه بر قابلیت دریافت دیجیتال کانالها شما قادر خواهید بود به صورت آنالوگ (سیستم قدیمی تر) نیز کانالها را دریافت کنید و همچنین این کارتها اکثرا دارای ورودی هستند و با استفاده از این قابلیت شما میتوانید از منابع دیگر کپچر نیز بکنید. به عنوان مثال تبدیل فیلم قدیمی VHS ویدیوی خود به یک فایل دیجیتال در کامپیوتر و تبدیل آن به یک دیسک DVD ویدیویی.
من هم از ظاهر مدل های جدید دنای خوشم آمده، منتها انگار کسی دنای نداره تا کمی رویو برامون بنویسد.
سلام دوست گرامینقل قول:
نوشته شده توسط mohsen121
اگر منظورتون --- Viewer هست، این اشکال شما مربوط میشه به کدک ها و گراف های مربوطه که باید با نصب همون برنامه هایی که عرض کردم به برنامه --- Viewer قابلیت پخش صدا رو هم بدین.
الان تنظیمات برنامه من به این شکله و تصاویر رو با صدا و تصویر روان و با کیفیت دارم:
تنظیمات قسمت تصویر:
نقل قول:
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\
دوست عزیز مشکل شما مربوط به تنظیمات همون کدک هاست که خدمتتون عرض کردم.
الان من با تنظیم درست کدکهای برنامه ProgDVB (آخرین نسخه Professional) تمام کانالها رو با -=تصویر=- روان و بدون گیر و همچنین با -=صدای=- شفاف و بدون قطعی در کامپیوترم دارم:
تنظیمات قسمت تصویر برنامه ProgDVB Professional:
موفق باشید.
فقط این شهرهایی که اعلام کردید الان می تونند از این فناوری استفاده کنند؟نقل قول:
الان بهترین دستگاه گیرنده چیه؟ قیمت؟
دوست عزیز شهرهای زیادی هستند که این فن آوری نوین در اونها فعال شده. اما در استان خراسان رضوی فعلا همونهایی که عرض کردم فعال شده اند و در صورتی که صدا و سیمایی ها به کارشون تسریع ببخشند الباقی شهرها هم به زودی می تونن از تصاویر شیشه ای دیجیتال استفاده کنند.نقل قول:
شهرهای اصلی دیگر که دیجیتال در اونها فعال شده:
منبع:
digitaltv.vov.ir
اگر تلویزیون شما LCD هست و دارای ورودی HDMI هست میتونین مارک اکس ویژن 131 و بلوسنس و برایت و پروویژن تهیه کنید. بین 70 تا 100 هزار تومان (این مدلها میتونند فیلم های HD و DivX و XviD و غیره روی هارد یا کول دیسک رو هم پخش کنند!)
اگر تلویزیون شما لامپی CRT هست و دارای ورودی های 3 فیشه زرد، سفید، قرمز هست از مارکهای ارزان تر و ساده مثل اکس ویژن 111 و 121 و یا مدل های مشابه استفاده کنید.
در این تاپیک بارهای بار این دستگاه ها معرفی و بررسی شده اند.
اگر وقت دارین یه نگاهی به پست های 4 ماه گذشته بندازین.
موفق باشید.
دوست عزیز آیا شما این کار رو تست کردید و می گید یا همینطوری حرف می زنید. قابل توجه شما که من با هر دو فرمت تست کردم اما با هیچ برنامه ای پخش نمی شه جهت اطلاع شما برخی از برنامه های تست شده رو می گم. اگر واقعا این طور و شما این دستگاه رو دارین 5 ثانیه از فیلم ضبط شده را آپ کنید.نقل قول:
1-kmplayer
2- vlc player
3- jet audio]
4- w media centre
5- انواع دیکودرها مثل video convet master- xilisoft- tmpg
هر كس مي خواد با فلش تو دستگاه دیجیتال فیلم نگاه کنه اصلا مارشال نخره هیچ فرمتی ساپرت نمی شه
این برایت رو از کجا میشه خرید با گارانتی؟
گارانتیش چیه؟
برو سایته --------نقل قول:
یا اینترنتی بخر یا برو تهرانپارس
کسی گیرنده دیجیتال برایت خریده؟
کارش چطوره؟
آقا مشهد که تعطیله کلا .
من چند هفته هستش که یه گیرنده واسه کامپوتر گرفتم هر روز دارم تستش می کنم کار نمی کنه . حتی با آنتن هوایی
شاید تنظیمات خاصی می خواد.....نقل قول:
با تلویزیون امتحان کردید؟
بسیار ممنون بابت تصاویر!نقل قول:
اما شما چطور HD Pack 2.5 رو نصب کردید؟ چون سریال میخواد و تا اونجایی که سرچ کردم و دستگیرم شد، سریالش هنوز نیومده.
کرک ProgDVB هم برای من کار نکرد.
آخرین ورژن Pro رو از سایتش دانلود کردم (x64)
اگه بتونید سریال یا کرک این دو برنامه رو در اختیارم بذارید ممنون میشم. :20:
عزیزم هیچ مشکلی در فرستنده دیجیتال نیست. مشکل از سمت شماست. شاید اصلا درایور گیرنده کامپیوتر توسط ویندوز شما شناسایی نشده و هزاران شاید دیگه! مثل قطعی داشتن کابل و یا مرغوب نبودن آنتن (باید آنتن هوایی شاخه ای باند UHF بگیرین که بهترینش حداکثر 10 هزار تومانه!) از آنتنهای گردان برقی و امثال اینها استفاده نکنید چون اونا مال سیستم قدیمی آنالوگه و به گیرنده دیجیتال آسیب میزنه و کارایی هم نداره!نقل قول:
دوست قدیمی من تو بلوار احمد آباد مشهد هست، همین دیروز که افتتاح رسمی در خراسان رضوی بود، بهش زنگ زدم گفت الان کانالهای دیجیتال تلویزیون رو داره میگیره! با ستاپ باکس در پیت مارشال! عزیزم شایعه چرا درست می کنی؟
شما فکر میکنی چون آنتن هوایی هست باید بدون هیچ مشکل و استثنایی بگیره؟!
نه عزیزم.
شاید منطقه شما سیگنال درش ضعیفه بنابراین باید برای تنظیم آنتن وقت بگذاری! من هم الان برم 45 درجه آنتن هوایی خونه مون رو بچرخونم سیگنالم به کلی میپره چون تو منطقه ما به دلیل ساختمانهای بلند و کوتاه و همچنین دید نداشتن به شمال تهران خیلی سیگنال دیجیتال، ضعیف بهمون میرسه!
بنابراین حوصله کن و فرکانس رو روی ستاپ باکس تنظیم کن و برو پشت بوم آنتن رو بچرخون تا خط سیگنال فرکانس مربوطه پر بشه و به بالای 70 درصد بره!
بعدش میتونی از فوتبالهای پخش زنده اروپا نهایت لذت رو ببری. کیفیت شیشه ای بدون کوچکترین برفک و سایه و لرزش و شطرنجی شدن.
سلام ^ ^ قابلی نداشت دوست من.نقل قول:
ورژن های جدید HD Pack مشکل رجیستر شدن دارند پس شما هم مثل من از نسخه های قدیمی تر که مجانی هستند استفاده کنید.
ProgDVB توسط یه برنامه نویس روس نوشته شده و این سالهای اخیر خیلی سر این نرم افزار مته به خشخاش گذاشته که حتما خریده بشه. ما هم که در ایران نمیتونیم این کار رو بکنیم.
تا به حال چندین و چند کرک برای این برنامه بیرون داده شده که اکثرا بعد از مدتی از کار می افتند. بهترین راه رجیستر برنامه ای هست که باید در فولدر برنامه کپی کنینش و ازش روی دسکتاپ یه ShortCut درست کنید. این برنامه کارش اینه که مدت زمان استفاده مجانی که 21 روز هست رو دوباره ری ست میکنه! یعنی اگر فقط مثلا 3 روز به استفاده مجانی وقت باقی مونده باشه این برنامه مجددا به 21 روز ریستش میکنه!
فقط یادتون باشه نباید بگذارین 21 روز تموم بشه و قبل از اتمام اون دوباره روزها رو ریست کنین.
این برنامه قبل از اجرای ProgDVB باید اجرا بشه.
دیگه نکته خاص دیگری نداره... بفرمایید:
کد:http://www.speedyshare.com/files/25484425/ProgDVB_Resetter.zip
از همين usb دانگل ها خريدي؟!نقل قول:
منم تو يزد گرفتم اما روي كامپيوتر هيچ كانالي رو پيدا نكرد...رفتم از يه مغازه پرسيدم گفت كه بعضي از اين usb ها امواجشون با اوني كه صدا وسيما ميفرسته فرق داره:18: و بيشتر تو تهران كار ميكنن نه شهرستان ها!
البته اين درحاليه كه با ست تاپ باكس مشكلي ندارم و راحت كانال ها رو ميگيره...
راستي كسي خبر نداره كي كانال هاش تو يزد اضافه ميشه؟؟من 6 تا كانال بيشتر ندارم!
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
گیرنده من ایکس ویژن هستش که واسه کامپیوتر گرفتم .
توی بحث های دوستان دیدم بعضی ها گفتن اگه آنتن خودشو کنار پشت پنجره بذاریم خوب میگیره ولی واسه من نگرفت !
با آنتن خودش روی پشت بوم هم نگرفت !
با آنتن تلویزیون خونه هم امتحان کردم نگرفت !
توی احمد آباد و قاسم آباد امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد .
ولی دیگه نرفتم آنتنو بچرخونم . گفتم خیر سرش دیجیتاله
اگه قراره باز برم پشت بوم یکی رو بذارم پایین من بچرخونم اونم هی گرا بده که خیلی خنده دار میشه . عین همون آنالوگ میشه .
با برنامه های TotalMedia 3.5 ، BlazeDTV 3.5 ، CyberLink PowerCinema امتحانش کردم ولی iهیچ شبکه ای پیدا نشد .
ProgDVB رو هم الان امتحان کردم بازم شبکه ای پیدا نشد . گرچه فکر نمی کنم تنظیمات خاصی لازم باشه ولی تنظیماتشو انجام دادم ( طبق راهنمایی که دوستمون داشتن )
اصلا از کجا میتونم بفهمم خود دستگاه سالمه ؟
اسمش اینه
x-vision PCDVB-2100
وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میشناستش .
چراغی چیزی نداره که روشن شه ؟
نقل قول:
عزیزم این حرفها رو باور نکن! حرف مغازه دار سنده؟ یا تجربه چندین ساله کاربران اینجا در مورد پخش دیجیتال؟
شما لطف کن مارک و مدل اونی که خریدی رو اینجا بنویس. اگر هم تونستی ازش با موبایل عکس بگیر و بگذار اینجا.
اگر شما تو یزد با مبدل دیجیتال تونستی کانالها رو بگیری با اون USB هم میتونی! فقط باید درایورش رو به ویندوز بشناسونی و بعد نرم افزار پخش کننده کانالهای دیجیتال رو نصب کنی و شبکه ها رو اسکن و بعدش از تماشا و در صورت دلخواه، ضبط همزمان همه کانالها بر روی کامپیوترتون لذت ببری!
مثلا جمعه شب ها برنامه سینمایی -=هفت=- رو به صورت زنده از شبکه سوم میشه تماشا کرد و -=ورزش از نگاه دو=- رو در پس زمینه از شبکه دوم ضبط کرد...
سیستم پخش DIGITAL در همه جای ایران مبتنی بر یک استاندارده: ----T MPEG-4 H.264/AVC
اگر جایی در ایران سیستم دیجیتال درش فعال بشه، هر گیرنده ای که با سیستم بالا سازگار باشه هم صدا و هم تصویر رو به راحتی به صورت دیجیتال زمینی ----T دریافت و پخش میکنه.
در مورد تعداد کانالهای دیجیتال در یزد متاسفانه من اطلاعی ندارم اما با یه تماس ساده با 162 روابط عمومی صدا و سیمای مرکز یزد میشه به جواب این سوال دست پیدا کرد.
این گیرنده ظاهرا نمی تونه زیر 15 ثانیه فیلم ضبط کنه یعنی اگه ضبط رو زیر 15 ثانیه متوقف کنی هیچ فایلی ذخیره نمیشه.نقل قول:
پس فایل هایی که من ضبط کردم حداقل 15 ثانیه است که حجمش 7.4MB میشه.
ولی یه چیزی که من متوجه شدم اینه که وقتی کانال رو عوض کنی و بعد از چند ثانیه (مثلا 5 ثانیه) منو رو بزنی و خروج USB رو انتخاب کنی فایلی روی فلش مموری میمونه که حاوی آخرین چیزیه که دیدی (مثلا همون 5 ثانیه ) ؛ یعنی با این کار میشه کمتر از 15 ثانیه هم ضبط کرد.
این روش زمانی مفید هست که شما یه برنامه رو داری می بینی ولی بعد از مدتی میبینی برنامه جالبی بوده و ایکاش ضبطش میکردی.
(حالت عادی میتونی اونو به عقب ببری ولی نمیتونی از عقب شروع به ضبط کنی و اگه دکمه ضبط رو بزنی از جایی که بطور زنده در حال پخش است شروع به ضبط میکنه و اون قسمت تایم شیفتی که ضبط شده بود پاک میشه.
(بطور خلاصه اگر از منو خروج USb رو بزنی محتوای تایم شیفت روی فلش میمونه)
پس با این روش من یه فایل 3 ثانیه ای ضبط کردم که اونو آپلود میکنم(به همراه یه عکس از منوی مارشال شاید ورژنش با مال شما متفاوت باشه).
در ضمن من مدل 885 رو دارم و فایل های ضبط شده رو با KMplayer میبینم (بدون نصب هر گونه کدک اضافی) و بدون مشکل اونا رو پخش میکنه.
آدرس فایل(1.91 مگا بایت):
[HTML]http://www.mediafire.com/?nub04cna1bfcb3c[/HTML]