من سال های سال هست به خاطر تعصب شدید روی محصولات NOD32 هیچ بسته امنیتی دیگه ای رو نصب نکردم و کلا خیانت نکردم:n02:
اما الان برای اولین بار فایروال کومودو را نصب کردم واقعا فهمیدم تعصب تو همه چیز هم خوب نیست:n02:
واقعا لذت بردم از این فایروال که شاید تو نگاه اول خیلی ساده هست ولی واقعا فایروال قوی و کاملی هست
الان من حتی میخوام نرم افزار --- رو هم اجرا کنم ازم کلی سوال میپرسه یا مثلا نرم افزار چیلتر شکن میخواد اجرا بشه تازه متوجه شدم کلی به بقیه اطلاعات هاردم هم دسترسی پیدا میکنه:n15:
جالبه ESET Smart Security کلا فقط همون اولین بار که سیستم میخواد به اینترنت وصل بشه یه پیغام میده که دسترسی داشته باشه بعد دیگه کاری نداره!!
خوب حالا یه چند تا سوال که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
اول این که من ESET Smart Security 7.0.302.0 رو نصب کردم و فایروال کومودو رو هم نصب کردم این که مشکلی تداخلی ایجاد نمیکنه!!!:n13: و آیا باید فایروال اسمارت سکیوریتی رو غیر فعال بکنم یا نه؟!!
کلا محصولات کومودو برای چه کشور و شرکتی هست و این که به این خوبی فارسی شده آیا توسط خود شرکت این کار شده یا توسط کرابران ایرانی ترجمه شده و فرستاده شده؟!!!
و سوال آخرم هم در مورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که در هنگام نصب من گذاشتم این برنامه هم نصب بشه که یعنی جلوگیری از تبلیغات یا صفحات Pop-up Ads
حالا آیا میشه تنظیمات خاصی رو انجام داد یا نه چون مثلا من وقتی وارد سایت سافت98 میشم وقتی میخوام به ادامه یه مطلب برم یا دانلود انجام بدم صفحه تبلیغاتی جدید برام باز میشه