dishonored-2 یا FAR CRY PRIMAL یا MAFIA3
دوستان کسی تونسته بازی های بالا رو بدون لگ رو حالت LOW اجرا کنه؟
واسه من رو کمترین حالت گرافیک بدجور لگ داره حتی روی روزولیشن 1280*720 هم لگ داره:n37::n37::n37::n37:
Printable View
dishonored-2 یا FAR CRY PRIMAL یا MAFIA3
دوستان کسی تونسته بازی های بالا رو بدون لگ رو حالت LOW اجرا کنه؟
واسه من رو کمترین حالت گرافیک بدجور لگ داره حتی روی روزولیشن 1280*720 هم لگ داره:n37::n37::n37::n37:
داداش من فیفا 17 هم دیگه نتونستم رو 4540 اجرا کنم مجبور شدم ps4 بگیرم .نقل قول:
بدرد بازی به خصوص بازی های جدید نمیخوره این لپتاپ
سلام دوستان . خسته نباشید
دوستان ممنون میشم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوباره وای فای لپ تاپم قطع شده . ویندوز رو از 7 به 8.1 تغییر دادم بازم مشکل پابرجاست .
نمیدونم مشکل چیه . درایورش ر نصب میکنم اما وای فای کار نمیکنه . نکته جالب اینه که قبلا روی کلید ( سخت افزاری ) قطع و وصل وای فای و بلوتوث ( بالای کیبورد سمت راست ) که میزدم نور کلید زرد میشد و خاموش میشد . اما الان هیچ تغییری نمیکنه و همش سفیده .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
خدا قوت پهلوان عزیز HP4540s :n12::n12:
سلام
بچه ها باطری لپتاپتون ظرفیتش کم نشده ؟
من دیگه نیم ساعتم نگه نمیداره
سلام دوستان لطفا درایور های کارت گرافیک برای ویندوز 8.1 قرار بدید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان که رو سیستم ssd دارن و ویندوزشون 10 هست پیشهاد میکنم بایوس رو اپدیت کنن شگفت زده میشن
و در مورد این لب تاپ هر سوالی داشتین در خدمتم خوشحال میشم کمکی کرده باشم و تجربه 5 ساله کار باهاش رو در اختیارتون بذارم
سلام لپتاپ شما سندی بریج هست یا آیوی بریج ؟نقل قول:
از کدوم درایور برای کارت گرافیک استفاده میکنید ؟
با سلام
بعد از چند سال گرافیکش ایراد پیدا کرد و صفحه روشن نمیشه
گفتن میتونن تعمیر کنن و گرافیک amd رو از مدار خارج کنن که میشه 200 تومن یا اینکه مادربورد بدون گرافیک amd بذاره و کلا عوض کنه که میشه 500 و با گرافیک amd ششصد تومن میشه
البته گفت شاید بتونه با تعمیر گرافیک amd رو هم حفظ کنه ولی اگه نشد گفتم همون بدون گرافیک خارجی تعمیرش کنه
متاسفانه سری probook گرافیکش مشکل داره. قبلا هم یه 4530s داشتم گرافیکش سوخت. این یکی که هم هارد یه بار سوخت الانم که گرافیکش...
سلامنقل قول:
برای غیر فعال کردن AMD هیچ هزینه ایی لازم نیست دوست عزیز
کافیه برید تو تنظیمات بایوس و تیک switchable graphics رو بردارید تمام به همین راحتی گرافیک AMD از مدار خارج میشه
لپتاپ من هم گرافیکش سوخته ولی الان بدون amd دارم کار میکنم باهاش
ممنون از پیشنهادتوننقل قول:
ولی مشکل اینه که صفحه اصلا روشن نمیشه و زمانی که دکمه پاور رو میزنم فن به شدت شروع به کار کردن میکنه و اتفاقی نمیوفته
ولی پیشنهادتون رو کاشکی با یه کابل HDMI یا VGA و با مانیتور دیگه تست میکردم. حالا که دست تعمیر کاره امید به خدا
سلام خدمت اساتید محترم دوستان بنده تازه ویندوز 10 نصب کردم و درایورهای لب تاب رو هم از سایت گرفتم ولی مطمئن نیستم که آیا گرافیک amd نصب هست یا نه لطفا راهنمایی کنید
راست کلیلک که می کنم مشخصات هردو گرافیک رو میاره
حتی تو Device manager هر دو گرافیک رو بدون مشکل نصب کرده
ولی تو قسمت Display settings و Display adapter properties جمع حافظه ی گرافیکی رو زده 1792!!!!! اگر گراقیک amd واقعا نصب باشد باید 6 هزار خورده ایی باشد ولی نیست بنابراین احساس میکنم گرافیک amd نصب نیست. دوستان عزیز منتظر پاسخ شما هستم
هی 3 سال گذشت از این پست :sad:نقل قول:
اون سال dvd-rw رو برداشتم یه هارد یه ترابایت اضافه کردم و بعد 3 سال اون هاردمم پر شد و الان میخوام هارد اصلی لپتاپ که 750 گیگ بود بردارم 2 ترابایت بذارم . کسی تجربه داشته ؟ ساپورت میکنه 4540 ؟
نقل قول:
سلام دوست گرامی لب تاب من هم گرافکش سوخته اگه بخوام یه گرافیک جدید و سرحال براش بخرم چکار کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟؟ قیمت گرافیک AMD این مدل الان چند در میاد؟؟
نقل قول:
گرافیک لب تابتون درست شد؟؟؟
بردید پیش تعمیرکار نتیجه چی شد؟ گرافیک AMD کار میکنه الان؟ میشه بیشتر توضیح بدید شاید ما هم همون راه شما رو رفتیم.
دوستان باتری لپتاپ سالم باشه چند ساعت کار میده ؟
سلام سه تا چهار ساعت بستگی به کاربری داره قطعانقل قول:
چه گردوخاک شد
سلام دوستان
من بعد از نصب ویندوز 10روی این لپ تاب تو نصب درایور کارت گرافیک به مشکل بر خوردم.
گرافیک اینتل رو به راحتی میتونم نصب کنم و مشکلی نیست.
اما وسط نصب درایور amd ارور blue screen میده و سیستم ریستارت میشه و دیگه ویندوز بالا نمیاد و مجبورم میشم وارد safe modeبشم و درایور کارت گرافیک uninstallکنم تا مجدد ویندوز بالا بیاد.
نسخه های قدیمی amd رو هم میخام نصب کنم به صورت ناقص نصب میشه.
کسی این مشکل داشته؟
راه حلی برای وجود داره؟
سلام دوست عزیز منم این مشکل رو دارم والان هم فقط از گرافیک اینتل استفاده می کنم و خیلی کنده لب تاب!
من که بردم پیش تعمیرکار گفت گرافیک ای ام دی رو درست کرده برام 200 تومنم ازم گرفت ولی الان هیچ فرقی نکرده و همون اینتل اچ دی رو استفاده می کنم میخوام کوچ کنم به ویندوز 7 ببینم فرقی مینکه یا نه!!!
اگر ویندوز 7 و نصب کردم وفرقی کرد لب تابم دوباره اینجا توضیح میدم.
سلام دوستان
خسته نباشید
من لپ تاپ HP ProBook 4540s دارم .
چند وقتیه که توی مانیتور لپ تاپم خطوط افقی میاد . اخیرا خیلی زیاد شده
معمولا اینجوریه که کلللی با مانیتور بازی میکنم که تصویر درست شه . اما اخیرا دیگه خیلی زیاد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه بعد از اینکه باطری لپ تاپمم خراب شد ، وای فایمم دیگه کار نمیکنه و با وای فای یو اس بی کار میکنم .
به نظرتون مشکل از مادربوردم هست ؟
چننندین باز هم درایور وایرلس رو پاک و نصب مجددانجام دادم .
حتی ویندوز هم عوض کردم . کار نمیکنه اصلا
به نظرتون مشکل کجاست ؟
توی شهرمون هم تعمیرکار لپ تاپ معتبر نیست . شرکت یا گارانتی سراغ دارید که معتبر باشه و برای تعمیر بفرستم براشون ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
کارت گرافیک لپ تاپت نیم سوز شده. باید مادربرد رو عوض کنی. اگه شانس داشته باشی می تونی کارت گرافیک رو از مدار خارج کنی که از گرافیک آنبرد استفاده کنه
اون اوایل که با بازی کردن با مونیتور تصویر درست میشد، کابل تصویر مشکل داشت که راحت میشد عوضش کرد
کارت وایرلس رو شاید بشه عوض کنی ولی کارت گرافیک رو نمیشه عوض کرد.
درودنقل قول:
با توجه ب محدود بودن زاویه چرخش صفحه نمایش این نوع/مدل از لب تاپ های HP همیشه در مرض آسیب ب صفحه نمایش هستند
دوست عزیز ربطی ب گرافیک ندارد.صفحه نمایش این مدل از لب تاپ های HP تخت نمیشوند و خشک هستند و گرافیک آن ها هم Onboard استنقل قول:
مشکلی ک این مدل از لب تاپ های HP دارند:بعد از خارج شدن یا آسیب دیدن ب باتری.قطعه وایرلس آن ها هم از کار میوفتد.یکی از دوستان بنده هردو مشکل شما با این لب تاپ را داردنقل قول:
:»:»:»
سلام
بلوتوث شما رو ویندوز 10 کار میکنه ؟ میخوام ببینم سخت افزاریه مشکلم یا نرم افزاری ؟
درایورم نصبه ولی هیچ بلوتوثی پیدا نمیشه
درودنقل قول:
درایور بلوتوث را بصورت کامل و ریشه ای پاک کنید
سپس سیستم را ب اینترنت متصل کنید
وارد Device Manager خود ویندوز شوید و دستگاه بلوتوث را پیدا کنید
درایور بلوتوث را از طریق خود Device Manager آپگرید کنید
سلام بچه ها من ویندوز عوض کردم صدای لپ تاپ در نمیاد چیکار باید بکنم؟:worried:
درودنقل قول:
سیستم را ب اینترنت متصل کرده و ب Device manager خود ویندوز مراجعه کنید
تمامی درایور ها را از آنجا نصب کنید
منظورش اینه آهنگ میذاره لپتاپ صدا نمیده :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry::angry::angry::angry::angry:
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه ی دوستان
امیدوارم ایام به کامتون باشه و همیشه در صحت و سلامتی باشید.
سوالی داشتم/ دوستان هنگام تست کابل فلت اصلا حواسم نبود که لپ تاپم به برق وصل هست/ خلاصه که سر پیچ گوشتی به کانکتور کارت گرافیک به مانیتور که بر روی مادربرد قرار داره، برخورد کرد و یک جرقه ی کوچک زد. بعد از اون دیگه تصویر نداشتم/ لازم به ذکر هست که تصویر اکسترنال رو روی خروجی VGA و HDMI دارم. به نظرتون چه بلایی سرش اومده؟ کابل فلت سوخته یا برد رو به فنا دادم؟:blink:
- - - Updated - - -