نسخه PC به هیچ عنوان با کنسولهایی مثل ps4 قابل مقایسه نیستنقل قول:
اصلا یه دنیای دیگس :n04:
بازی زنده و پر از Object :n38: و در کل معرکه ...
حالا متوجه میشم که چرا ساخت این بازی 7 سال طول کشیده ...
Printable View
نسخه PC به هیچ عنوان با کنسولهایی مثل ps4 قابل مقایسه نیستنقل قول:
اصلا یه دنیای دیگس :n04:
بازی زنده و پر از Object :n38: و در کل معرکه ...
حالا متوجه میشم که چرا ساخت این بازی 7 سال طول کشیده ...
حیف الله شدیم
سیستم نمی کشه:n37:
اره به نظر روی لپ تابت بالا میادنقل قول:
فقط نمیدونم تا چه سطح گرافیکی
ول شاید متوسط بتونی اجرا کنی
مدلش چیه?محض اطلاع
z510
والا من ps4 ندارم ولی این جوری هم که شما میگی دیگه نیست ! ( یه دنیای دیگه ! )نقل قول:
خیلی شبیه هستن
z500نقل قول:
ای بخشکی شانس
gta iv بعضی جاها تیک میزنه با این سیستم
نهنقل قول:
سی پی بوت که خوبه
گرافیکتم من تست کردم بد جواب نمیده
دوستم باهاش کرایسیس 3 رو روی گرافیک بالا می آورد
پس اونم خوبه
فقط میمونه بهینه سازی ویندوز و درایورهات
اگر جی تی ای 4 گیر میزده از سخت افزار سیستمت نبوده
مشکل نرم افزاری بوده بلا شک D:
عکس دوم که تابلو هست ps4 اوایل صب هست ولی پی سی شب پس ps4 خیابانش خلوتهنقل قول:
عکس اولی توی نسخه pc کوه اومده نزدیک تر !!!!! پس احتمالی که فیک باشه زیاد هست!
در کل حرف شما را قبول دارم ولی بشرط اینکه سیستم high end بازی را داشته باشی
نقل قول:
تو چند تا عکسی که از بازی دیدم متاسفانه نور پردازی بازی بد جور نا فرم میزنه.....PS4 خیلی طبیعی تره به نظرم....
سیستمی که بازی روش اجرا میشه ام مهمه....
معمولا برای اینجور مقایسه ها دقیقا دو تا تصویر مثل هم رو در نظر می گیرن ولی اینجا این رعایت نشده
برای مقایسه نسخه PS3 و PS4 به شکل جالب با ویدئو این کار انجام میشد
برای مقایسه نسخه پی سی با مثلا نسخه PS4 هم باید منتظر موند که بازی منتشر بشه و مقایسه تخصصی انجام بشه
مشخصه که توی آخرین تنظیمات و با کیفیت 4K توی پی سی باید بهتر باشه
ولی فک نمی کنم خیلی اختلاف زیادی داشته باشن و اختلاف زیاد فقط بین نسخه نسل فعلی بازی با نسخه نسل قبلیه
نمیشه گفت مثلا بازی متفاوتی رو توی پی سی میشه تجربه کرد و اختلافات باید کم باشه و تازه اون اختلافات رو هر کسی با هر سخت افزاری نمی تونه تجربه کنه!
در کل به نظرم اینا جزئیاته و کیفیت نهایی خود بازی مهمه
اگه بازی در حد همون نسخه 5 ماه پیش کنسول ها باشه و بهینه سازی هم شده باشه مطمئنا پی سی بازها هم یه بازی خیلی کامل رو می تونن تجربه کنن
نمیدونم بر چه اساسی میگی نا فرم شدهنقل قول:
از بهبودهایی که توی این عکسای جدید پیداس یکیش همین نورپردازیه که تو عکس توی جنگل به وضوح مشخصه و اون Light Shaft هایی که از لای درختا پیداس توی نسخه های دیگه به این شکل نیستن (که احتمال داره مثل فارکرای کار nVidia GameWork باشه)
از نظر کیفیت و روزلوشن سایه ها، افزایش تراکم و تنوع پوشش گیاهی، تراکم جمعیت و ترافیک، و بالاتر رفتن کیفیت بافت تفاوت هاییه که که من از این عکسای جدید نسبت به نسل 8 میبینم
پرچم pc بالاستنقل قول:
اینا 30فریم دیدن جوگرفتتشون :n33::n33::n33:بایه سیستم معمولی هم میشه 30یا26 فریم گرفت .:n08:کیفیت بازی رو pc بالاست ..اینجوری ساختنش
مثل یک فیلم میمونه باکلی جزئیات که کنسول عاجزه
پای حرف بی منطق که میاد وسط من یکی دیگه بحثی ندارم!نقل قول:
پای حرف بی منطق چرا جواب میدی ونقل قول می کنی؟ واقعیت تلخیه که بایدقبول کنینقل قول:
یک ویدوو از جزئیات این بازی روی PS4 البته اپارت کیفیتش رو اورده پایین ولی قابل تشخیصه توسط خودم ضبط شده
به چراغ های ماشین ها در خیابان ها دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دمت گرم .....
اقا نمیدونید تو انلاین چرا اینقدر خیابونها خلوته؟؟؟؟؟:D:D
تریلر پنجشنبه میاد به گفته راکستار!
اینم روز شما تاریخ انتشار تریلر:
از تصاویر همین حالا هم خیلی به نظر نمیاد تکسچرها و ... برای PC متفاوت باشن، شاید فقط در حد بسیار جزئی، بیشتر سایر تکنولوژی هاست که تفاوت رو مشخص می کنه (Antialiasing بهتر + امکان رزولوشن بالاتر + فریم ریت بالاتر). بهترین امکانی که PC نسبت به کنسول ها داره فریم ریت بالاتر است (تجربه گیمینگ 60fps با 30fps خیلی متفاوته، چه برسه 120Hz/144Hz).
یعنی بازی سر تاریخ گفته شده لانچ میشه ؟؟
زیاد امیدوار نباش دوست عزیز ...نقل قول:
2 سال ... 2 ماه ... لاقل 2 هفته دیگه هم باید روش بشه :n02:
این تاریخ به احتمال زیاد کاملا" قطعیه....نقل قول:
چون تریلر لانچش هم فردا صب میاد.....راک استار کم پیش اومده بعد لانچ تریلر بیاد بد قولی کنه....
فکر نکنم دیگه تاخیر بخوره ...نقل قول:
اگه اینبار این اتفاق بیفته اعتبار جهانی RockStar زیر سوال میره
بعضی سایتها هم روزشمار معکوس تاریخ Release بازی 14 April رو گذاشتن
فردا همین موقع هم Trailer رسمی بازی منتشر میشه ... :n06:
یه شایعه مطرح شد که هنوز جدی نیست و تا چند دیقه دیگه کاملا" معلوم میشه....
به دلیل باگ های متعدد انتشار بازی به 15 ژوئن موکول میشود.....:n34:
البته به دلیل در پیش بودن 13 آوریل خیلی قابل اعتماد نیست....:n02:
از شما بعیده داداش!:n02: اگه همچین چیزی صحت داشت کل نت میترکید اما هیچ خبری نیست، من تو کامنتهای همون سایتی که این دروغ 13 رو توش دیدی هم گفتم اما چون میخوان دروغ سیزدهشون لو نره بیشتر کامنتامو پاک کردننقل قول:
در ضمن یه دروغ اول آوریل داریم واسه خارجیاس یه دروغ 13 که واسه ایرانیا چیزی به نام 13 آوریل نداریم:n02:
ویرایش: تریلر بازی منتشر شد و خب اون تاخیر که تابلو بود دروغه و در تریلر هم زده 14 آوریل، اما این 60fps لامصب چی هست:n04: یه بازی دیگه شده کلا
دوست عزیز فکر قلب های ما هم باش :n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تریلر را دیدم :n19:
احسنت به FPS و گرافیک... خیلی خیلی قشنگه خداییش.
آخر تریلر هم میگه April 14 پس میاد حتما!
لینک دانلود تریلر، 60 FPS و FHD
کد:
http://videos.rockstargames.com/v2/V-pc60fps-en_us-1080p60.mp4
من که گفتم شایعس......:n02:نقل قول:
البته این دروغ آوریل دیگه زیادی داره رواج پیدا میکنه و شورش در اومد تقریبا" امسال....
+
تریلرو دیدم ولی یه چیزی که همیشه رو مخه و اذیت میکنه منو همین رنگ کرومیک اضافه ــس رو گرافیک.....زیادی کرومیک متال رو بالا میبرن که خیلی بد میشه گرافیک انعکاسا.....
نظر دوستان در این مورد چیه؟!
آره اونش کمی ضدحاله...نقل قول:
میگم شاید رنگ ماشین واقعا باید اونجوری باشه، ما اینقدر پراید دیدیم فکر میکنیم درستش اینه :n02:
حالا شاید سلیقه هرکس یه جور باشه، اما توی نسل 7 یکی از ترفندای راکستار واسه گرافیک بالا جلوه دادن بازی همین انعکاس و حالت کرومی بودن ماشینا بود، توی فیلم و عکسا چون از نزدیک نشون میده شاید بد به نظر بیاد اما توی نسل هفت از نظر من خیلی خوب بود و به آدم احساس خوبی میداد
نقل قول:دوست عزیزی که تو PS4 بازی میکنی اگه لطف کنی یه فیلم از شب و روز کنار ماشینا بگیر تا ببینیم وضعیت این رفلکس تو کنسول نسل هشتمی چه طوریه....نقل قول:
ممنون
چشم ساعت 1 امشب میزارمنقل قول:
این که اصلا تفاوت محسوسی با نسخه ps4 نداره.
حتی تو بعضی جاها نسخه ps4 خیلی بهتر از این چیزی که تو تریلر بود هست....:n33:
مسلما گرافیک نسخه PC بهترین گرافیک در بین پلتفرم هاست اما..نقل قول:
در عمل فقط با سیستم های High-End میشه گرافیکی بهتر از PS4 رو تجربه کرد.
نکته مهم این تریلر فریم 60 هست. اینجا تفاوتش با PS4 کاملا مشخص میشه.
که با توجه به شواهد راکستار برای این بازی بهینه سازی خوبی کرده و اگه بشه با تنظیمات مختلف با توجه به سیستم 60 فریم رو گرفت خیلی عالی میشه.
بازی اومد؟
نه تریلرش فقط اومده!
14 اپریل میاد.
والا چیزی که تو این تریلر بود و من دیدم تفاوتی ندیدم.نقل قول:
حتی کیفیت ps4 بنظر بالاتر میومد.
البته شایدم تا بازی نیاد مشخص نشه.
یه وقت فک نکنین تعصب دارم رو کنسول چون خودمم اینو رو پی سی حتما تجربش میکنم.:n33:
کلیپ روزنقل قول:
شب یزودی..
به غیر تفاوت های جزئی مثل پوشش گیاهی بیشتر و نورپردازی بهتر و تراکم جمعیت؛ به طور کلی بازی همونه، اما مهمترین تفاوت همون فریم بالاتره که کلا گیمپلی بازی رو متحول میکنهنقل قول:
کاملا برتری پی سی مشخصه . فقط هم افزایش جمعیت و اینا نیست . اصلا شیدرای پی سی با اون قابل مقایسه نیست (کف پیاده رو رو دقت کنید یا... ).نقل قول:
عکس های مقایسه ای از نسخه ها....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس شب درسته توی دو تا زمانه ولی حتی اگه همه چیو بیخیال شید و به تابلو سمت راست ( WHIRLIGIG ) دقت کنید از نظر کیفیت تکسچر و ... برتری پی سی کاملا مشخصه
تو صحفه نخست چرا تاریخ انتشار بازی رو نمینویسن؟ که هی نپرسیم؟