نقل قول:
هنوز این بحث که ادامه داره
ببخشید من چند رو تعلیق عضویت بودم حرفای دوستانو میخوندم تو گیلوم گیر کرده بود :n02:نقل قول:
دوباره رفتیم پله اول...:n02:
Printable View
نقل قول:
هنوز این بحث که ادامه داره
ببخشید من چند رو تعلیق عضویت بودم حرفای دوستانو میخوندم تو گیلوم گیر کرده بود :n02:نقل قول:
دوباره رفتیم پله اول...:n02:
فینال کوپا 27 اردیبهشت هستنقل قول:
+
دوستان آیا میدانید اگه از 4 بازی باقی مونده بارسلونا بتونه هر 4 تا رو ببره با رکورد 100 امتیازی رئال برابری میکنه :n02:
به امید باخت یا تساوی این هفتشون
دوستان این نظر شخصیه منه
شما که میگید چرا بقیه بازیکنا به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض کردند حتی اونایی که جزو رئال نیستند یادتون باشه اونا همشون تو اسپانیا هستند و در درجه ی اول اسپانیاییند
نمونشو خودمونم داشتیم تو ایران موقعی که ژوزه به علی کریمی اجازه ی بازی نمیداد خیلیا ازش حمایت کردند و گفتند که این کار اشتباهه حتی اونایی که پرسپولیسی نبودند
تو اینکه مورینیو مربی خیلی بزرگیه هیچ شکی نیست اما تو بزرگی کاسیاس هم شکی نیست خیلی بده یه تیم که میتونه عالی بازی کنه و افتخار کسب کنه با این همه ستاره (چه مربی چه بازیکن) این جور مسائل حاشیه ای رو داشته باشه
این که کاسیاس نیمکت نشین بمونه خیلی براش بده فکر کنین 1سال دیگه مورینیو و کاسیاس هردو باشند ولی کاسیاس اصلن بازی نکنه خب خیلی براش بده یا باید از این تیم بره که بخاطر تعصبش این کارو نمیکنه یا روی بازیاش تاثیر میزاره تو تیم ملی ....
اولا که منظورم این بود تا حالا هیچ خبری از اینکه کاسیاس در مورد مورینیو نه خوندم و نه شنیدم چه تو وب چه تو tvنقل قول:
دوما من طرفدار رئالم بعد کاسیاس بعدش اصلا من کاسیاسو از رئالم بیشتر دوست داشتم باشم چیزی نیست که کاسیاس جزء ای از رئال مادرید ولی مورینیو جزءای از رئال نیست
نه مثله شما که اول مورینیویی رو دوست دارین که دوساله اومده
+
دوستان من نمیدونستم دیشب رئال بازی داشت
با چه تیمی داشت؟
کیا گل ها رو زدن؟
ممنون
به قول عادل : اجازه بدید من قانع نشم...!!
کارانکا:آينده ام بستگي به ادامه حضورمورينيو دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد شماره 2 کادر مربيگري رئال مادريد آينده حرفه اي خود را نزد کهکشاني ها مرتبط به ماندن يا رفتن ژوزه مورينيو مي داند.
آيتور کارنکا شب گذشته در کنفرانس مطبوعاتي پس از پيروزي 6 بر 2 مقابل مالاگا ضمن تعريف از بازي خوب و هجومي تيمش با خبرنگاران از وضعيت کاري خود سخن گفت.
به گزارش فارس،او در جواب سئوال خبرنگاري که از او پرسيد در فصل آينده در خدمت مادريدي ها خواهد بود يا خير، پاسخ داد: همه چيز در اين ارتباط بستگي به ماندن يا رفتن مورينيو دارد.
کارانکا که دستيار اول سرمربي پرتغالي رئال است، ادامه داد: فکر مي کنم در پايان فصل هم چيز به خوبي در اين باره مشخص شود. من خود علاقمند به ادامه همکاري هستم اما اين امر بستگي به ادامه حضور مورينيو دارد. حتي امکان دارد رئال ديگر خواهان همکاري با من نباشد.
وي در مورد آينده کريستيانو رونالدو نيز اظهار داشت: بديهي است آينده رونالدو در رئال را نيز باشگاه تعيين مي کند. تا جايي که من مي دانم هنوز چيزي در اين باره مشخص نشده است. البته نظر شخصي من اين است که بهترين تيم براي او همين رئال مادريد است.
دیشب آتلتیکو و رئال بازیهاشون 1 هفته زودتر برگذار شد تا هفته آینده که فینال کوپا هست مشکلی نداشته باشننقل قول:
رئال 6-2 برد
گل ها (( نکته جالبش اینه از 6 تا گل کسی نبود 2 تا زده باشه ))
آلبیول
رونالدو
اوزیل
بنزما
مودریچ
دیماریا
کارمبو:
کاسياس باآن همه تجربه چرابايدنيمکتنشين باشد
ستاره فرانسوي اسبق کهکشانيها آرزو ميکند يوپ هاينکس يا ويسنته دلبوسکه يکبار ديگر سکان هدايت رئال مادريد را برعهده گيرند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شرايطي که هم اکنون شايعات در مورد خروج ژوزه مورينيو از مادريد و انتقالش به يکي از 2 تيم چلسي و منچستريونايتد اوج گرفته، کريستيان کارمبو دوست دارد سرمربي کنوني اسپانيا، جانشين مربي پرتغالي شود.
به گزارش فارس،وي به روزنامه مارکا گفت: يکسري شايعات ميگويند مورينيو گويا ميخواهد از مادريد برود. اگر اين شايعات درست باشند و او رفتني شود، از بين کارلو آنچلوتي، يورگن کلوپ و يوپ هاينکس، ترجيح مي دهم هاينکس عهدهدار مسئوليت شود. چون او را خوب ميشناسم. اما آرزوي من اين است که دلبوسکه امکان بازگشت به رئال را پيدا کند.
در اين مصاحبه ستاره سالهاي 1997 تا 2000 کهکشانيها از اين که سرمربي پرتغالي دروازهبان بزرگي مثل ايکر کاسياس را نيمکتنشين کرده، اظهار تاسف کرد.
وي عنوان کرد: واقعا با ايکر احساس همدردي مي کنم و متاسفم. او را از موقعي که تنها 17 سال داشت، خوب ميشناسم. او به هر عنواني که لازم بوده، رسيده است. تجربه بسيار زيادي هم دارد، اما نميدانم چرا بايد نيمکتنشين باشد.
کارمبئو در دوران حضورش در جمع مادريدي ها با ويسنته دلبوسکه و يوپ هاينکس همکاري کرد و صاحب 2 مقام قهرماني اروپا شد.
///////
حاشيه تلخ برد 6 بر 2
اوزيل گل زد اما مصدوم از بازي بيرون رفت
هافبک آلماني تيم فوتبال رئال مادريد به مالاگا گل زد اما با مصدوميت زمين مسابقه را ترک کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش3
شب گذشته مسعود اوزيل در ديدار کهکشاني ها مقابل مالاگا از هفته سي و ششم لاليگا يکي از خوب هاي تيم ژوزه مورينيو بود. وي در دقيقه 33 موفق شد گل سوم پايتخت نشينان را در برد 6 بر 2 مقابل اين حريف به ثمر رساند.
به گزارش فارس،وي در اواخر بازي البته با بدبياري مواجه شد. در دقيقه 82 بر اثر برخورد با بازيکن حريف دچار مصدوميت پا و از جريان بازي خارج شد.
منابع نزديک به رئالي ها عنوان کردند آسيب ديدگي اين بازيکن از ناحيه استخوان پا است که هنوز شدت آن مشخص نشده است.
///////////
مصدومیت مثل ویروس واگیر دارمیمونه
یقه تیم رو گرفته ول نمیکنه :n03:
مارکا : اوزیل به فینال می رسد
مسعود اوزیل در فینال کوپا مقابل اتلتیکو در روز 28 اردیبهشت حضور می یابد . کادر پزشکی رئال پس از تست های اولیه در مورد شرایط مسعود کاملا خوشبین است .
اوزیل در بازی با مالاگا به علت مصدومیت زمین را ترک کرد . خوزه مورینیو که در طول بازی از جایش بلند نشده بود ، روی این صحنه با نگرانی به سمت اوزیل رفت ...
منبع : مرجع اخبار رئال
فقط همین رو کم داشتیمنقل قول:
1 هفته مونده به فینال اوزیل مصدوم بشه :n24:
اون از چمپیونز که مارسلو و آربلوا نابود شدن
اینم از فینال کوپا دل ری !!
اگه فینال چمپیونز هم میرفتیم فکر کنم مورینیو مصدوم میشد :n22:
کریستیانو در بازی مقابل مالاگا ، در غیاب بازیکنانی مثل راموس و په په ، کاپیتان تیم بود و بازوبند کاپیتانی را بر بازوی خود بسته بود ،اما آن فقط یک بازوبند نبود و کاپیتانی چیزی نبود که به رونالدو اعتبار بخشیده باشد ،در اصل این رونالدو بود که به آن اعتبار بخشیده بود .
به عنوان یک مهاجم ،
همه جای زمین حضور داشت و در اکثر حملات رئال مادرید نقش بسزایی داشت ...
بر خلاف پنالتی ای که از دست داد ، دقایقی بعد از آن از روی
یک ضربه کاشته ی غیر مستقیم 200 امین گل خود را در 197 بازی برای تیمش به ثمر رساند ...موقعیت های زیادی رو برای هم تیمی هایش خلق کرد که مهمترین آنها ؛ پاس گلی بود که به کریم بنزما داد در حالی که خودش به راحتی میتونست اون توپ رو گل کند ولی نگذاشت کریم دست خالی جایش را با هیگواین عوض کند ؛
همچنین پاس عمقی دیدنی و استثنایی او روی یک ضد حمله برای مسعود اوزیل بود که
اوزیل هم نگذاشت زحمت کریستیانو بیهوده شود
و با یک سر توپ عالی ، گل زیبایی را به ثمر رساند ...
شادی گل رونالدو هم در نوع خود جالب بود ،
وی پس از به ثمر رساندن گل با دست به خودش و زمین سانتیاگو برنابئو اشاره کرد و مانند اولین باری که این جمله را گفته بود ، دوباره آنرا بازگو کرد : من اینجا هستم و گل هایم مال همین جاست ...
گل ها و لحظه های مهم بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ,.......,
محتوای مخفی: ,.......,
آسيبديدگي هافبک آلماني رئال جدي نيست
آسيبديدگي ستاره آلماني مرکز ميدان مادريديها جدي نيست و اين بازيکن ميتواند در فينال کوپادلري رئال را همراهي کند.
مسعود اوزيل هافبک تيم فوتبال رئال مادريد شب گذشته در برخورد با بازيکن مالاگا از ناحيه مچ پاي راست دچار آسيبديدگي شد و مجبور شد زمين بازي را ترک کند.
به گزارش فارس،آسيبديدگي هافبک مادريديها باعث شد که ژوزه مورينيو سرمربي رئال به سرعت پس از پايان بازي به سمت رختکن برود تا از شرايط بازيکنش مطلع شود.
بر اين اساس پزشکان مادريدي مصدوميت اوزيل را چندان جدي نميدانند و اين بازيکن ميتواند تيمش را در ديدار هفته آينده در فينال جام حذفي اسپانيا مقابل اتلتيکو مادريد همراهي کند.
یعنی بی نظیریم تویه ضد حمله زدن...
10 ثانیه برای گل زدن...!
فوتبال یعنی این...:n12:
اگه دقت کنی این خصوصیت در تمامیه تیم های مورینیو بوده...
پورتو
چلسی
اینتر
و حالا هم رئال
ضد حمله هاش بدجوری کمر تیم های حریف رو میشکونه...
درسته...نقل قول:
اگه دقت کنی این خصوصیت در تمامیه تیم های مورینیو بوده...
ولی هیچ تیمی (نه فقط تیم های خوزه)، اینقدر تویه ضد حمله زدن قدرت نداره!
این عکس، دفعه اول نیست که تویه کمتر از 15 ثانیه از دفاع توپ رو میاریم حمله و گل میزنیم...
و مهمترین دلیلش، بازیکنهای رئال هستن...
مهمترین بازیکن برای این سیستم، کریس هست بدون شک که با سرعت فوق العادش میتونه سریع از دفاع بره حمله(و نکته فوق العاده تر اینکه میتونه در همین زمان، توپ رو هم داشته باشه..یعنی در حالیکه میدوئه، توپ رو هم با خودش جلو ببره!:n19:)...
اما اوزیل+ژابی هم بشدت مهم هستن برای این سیستم چون باید سریع توپ رو جلو بیارن...در واقع اونا خط هافبک رو از جریان باید بندازن و مستقیم توپ رو از دفاع به حمله ببرن(البته این گل برعکس بود و کریس اینکار رو کرد)
و خب یکی از دلایلی که بیل اگه بیاد، رئال وحشتناک میشه، همین سرعت عجیب بیل هست که میتونه سمت راستمون رو هم مثل کریس در چپ، وحشتناک سرعتی کنه و در نتیجه قدرت ضد حمله زدنمون 2 برابر میشه!
+
در ادامه امار خیره کننده کریس...
این رو هم ببینید...
مورد علاقه ترین حریف های رونالدو در زمینه ی گلزنی تیم های بارسلونا و سویا و ختافه و مالاگا هستند و
جالب تر از همه اینکه فقط دوتا از گل هایی که به بارسا زده تو برنابئو بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب خواني رونالدو پس از گل 200 براي رئال
رسانه هاي اسپانيايي با لب خواني از شادي پس از گلزني کريستيانو رونالدو برابر مالاگا نوشتند مهاجم پرتغالي رئال مادريد تاکيد کرده است که در اين تيم مي ماند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد در بازي هفته 36 در ليگا موفق شد مالاگا را با نتيجه پر گل 6 بر 2 شکست دهد. در اين ديدار کريستيانو رونالدو موفق شد گل دوم تيمش را به ثمر برساند تا تعداد گل هاي رسمي خود براي رئال مادريد را به عدد 200 برساند.
به نقل از ايسنا، رسانه هاي اسپانيايي پس از اين ديدار با لب خواني از شادي پس از گل اين مهاجم پرتغالي نوشتند: رونالدو پس از گل به سمت هواداران رئال رفت و با صداي بلند به آنها گفت : "من اينجا مي مانم. همينجا مي مانم ."
در حالي که با نزديک شدن به انتهاي فصل شايعات زيادي درباره رفتن رونالدو به منچستر يونايتد يا پاريسن ژرمن به گوش مي رسد، رسانه هاي اسپانيايي مدعي هستند رونالدو از بودن در مادريد راضي است و قصد دارد در رئال مادريد بماند.
کريستيانو رونالدو که در بازي برابر مالاگا توانست دويستمين گل خود براي رئال مادريد را به ثمر برساند ، اميدوار است با پيروزي بر آتلتيکو مادريد در فينال جام حذفي، بتواند اولين جام فصل را با پيراهن رئال مادريد به دست بياورد.
رئال مادريد در بازي هفته 36 ليگا موفق شد با نتيجه پرگل 6 بر 2 مالاگا راشکست دهد. رونالدو در اين ديدار يک ضربه پنالتي را هم از دست داد.
این خبر راست هست ؟؟
کریستیانو خطاب به نیمکت :" لعنت به تو !"
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو در تصاویری که توسط دوربین کواترو پس از زدن گل دوم به مالاگا منتشر شده است ، خطاب به نیمکت رئال به زبان پرتغالی می گوید :" لعنت به تو !"
کریستیانو سپس دو بار به نیمکت نگاه می کند و هیچ حرفی هم نمی زند . در کنفرانس مطبوعاتی آیتور کارانکا در این باره گفت :" او همیشه پس از گلزنی به نیمکت نگاه می کند . اگر کس دیگری این کار را می کرد برایم عجیب بود ، اما کریستیانو نه . "
کریستیانو همچنین پس از گلش گفت :" من این جا هستم ، من این جا هستم . " تا به مورینیویی که چند روز قبلش از او انتقاد کرده بود ، بگوید که حرفهایش را درون زمین می زند . مربی پرتغالی به کنایه خطاب به کریستیانو گفته بود :" در سه ماه اول فصل خوشحال نبود اما حالا هست . "
مرجع خبری رئال
وای وای وای...نقل قول:
کریستیانو همچنین پس از گلش گفت :" من این جا هستم ، من این جا هستم . " تا به مورینیویی که چند روز قبلش از او انتقاد کرده بود ، بگوید که حرفهایش را درون زمین می زند . مربی پرتغالی به کنایه خطاب به کریستیانو گفته بود :" در سه ماه اول فصل خوشحال نبود اما حالا هست . "
چه حرف بدی زده خوزه...!:n27:
چطور تونسته؟!:n15:
ای خدا...
از دست این مثلا مرجع...:n23:
حالا چرا عصبی میشینقل قول:
من که نگفتم :n02:-- مرجع خبری گفته
//
حالا خبرش راست هست ؟؟ لعنت به تو رو گفته ؟
عصبی که نشدم..
کاری هم ندارم که درست هست خبر یا نه(1 درصد احتمال میدم درست باشه!)
بحثم نحوه نوشتن اون شخصه...
از هر خبری و بحثی میخواد یه جوری به خوزه تیکه بندازه...!
تیم بسکتبال رئال مادرید موفق شد با شکست بارسلونا، پا به فینال قهرمانی اروپا در لندن بگذارد. آنها توانستند با نتیجه 74 به 67 تیم بسکتبال کاتالان ها را مغلوب کنند. بارسلونا در کوارتر اول و دوم پیش بود اما سپیدپوشان رئالی کوارترهای سوم و چهارم را با یک بازی درخشان، به نفع خود به پایان بردند.
این برای اولین بار بعد از 18 سال است که رئال توانست به فینال لیگ اروپا، که در گذشته به آن کاپ قهرمانی اروپا میگفتند، راه یابد.
مذاکره رئال و يوونتوس براي انتقال هيگواين
سران رئال مادريد نشستي با مسؤولان يوونتوس برگزار خواهند کرد تا در خصوص شرايط انتقال مهاجم آرژانتينيشان مذاکره کنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
اسکاي ايتاليا روز گذشته گزارش داد که رئال مادريد، يوونتوس و گونزالو هيگواين روز دوشنبه بيستم مي (30 ارديبهشت) نشستي در پايتخت اسپانيا ترتيب دادهاند تا درباره انتقال اين مهاجم آرژانتيني مذاکره کنند.
به گزارش فارس،تنها 12 ماه از زماني که هيگواين قصد ترک باشگاه را داشت اما مورينيو وي را به ماندن متقاعد کرد، مي گذرد اما شرايط اين بازيکن پيشرفتي نداشته است. مورينيو سال گذشته در اين زمان هيگواين را متقاعد کرد بماند در حالي که رئال مادريد قول داد قرارداد وي را تمديد و مبلغ آن را بالاتر ببرد.
بر اساس گزارشهاي رسانههاي مختلف ايتاليايي، سوتها و توهينهايي که اين بازيکن پس از بازيهاي اخير مقابل مالاگا، وايادوليد و بورسيا دورتموند در برنابئو از سوي هواداران دريافت کرده است، تحمل هيگواين را که اکنون ميخواهد به باشگاهي برود که مورد احترام باشد، به پايان رساند. فصل گذشته در اين مرحله مورينيو اعلام کرد مبلغ پايه خريد هيگواين 150 ميليون يورو است؛ هرچند در ايتاليا چندين رسانه متقاعد شدهاند که مادريد مبلغي حدود 25 ميليون يورو را براي اين بازيکن قبول خواهد کرد.
يوونتوس، قهرمان سري آ که تاکنون فرناندو يورنته را جذب کرده است در نظر دارد براي حضور در ليگ قهرمانان سال آينده خط حمله خود را قويتر کند.
///////////
بین هیگواین و بنزما خودم دوست داشتم هیگواین بمونه :n03:
یه خبر منتشر شده ظاهرا که هیگواین با 18 تا رفته آرسنال
یکی دیگه هم میگه آخرای کارش با یوونتوسه...
ظاهرا دیگه رفتنیه...
ایشالا که بره............خیلی دوسش دارم اما فعلا که کمکی به تیم نمیکنه..........خدا کنه یکی رو بیارن ارزشه پیراهنشو بدونه مثه خوده هیگوایننقل قول:
یه خبر منتشر شده ظاهرا که هیگواین با 18 تا رفته آرسنال
یکی دیگه هم میگه آخرای کارش با یوونتوسه...
ظاهرا دیگه رفتنیه...
مرد بازی های بزرگ نیس به هیچ وجه این هیگواین!! :(
منم دوست دارم بره تا اگه خوزه موندنی شد دیگه یه دلیل محکم واسه خرید یه فوروارد درجه اول داشته باشه!!
نه اینکه 3 سال بگه و هیچکی بهش توجه نکنه!! :(
به خدا اکه یه فوروارد کار درست تر از هیگواین یا یه کریم بنزمای مثل فصل قبل رو داشتیم امسال قصیه خیلی فرق میکرد!(البته همچنان معتقد هستم که پارسال هم اگه یه فوروارد خوب داشتیم کار به ضربات پنالتی نمیکشید جلو بایرن و در همون بازی کار رو تموم میکردیم! )
شما میشه یه فوروارد درست حسابی معرفی کنی؟!نقل قول:
من که هیچی به زهنم نمیرسه!
این آدبایور که به صورت قرضی یه زمانی اومده بود خوب نبود ولی اون روز یه جوری بازی میکردن که من به جای بازی رئال نشستم چلسی و تاتنهامو دیدم!(البته این بیل که میخوان بیارنش چیز خاصی من ندیدم توش!)
وای که واران چه بد موقع مصدوم شد..
تعویض شد بخاطر مصدومیت بدش...
بعید میدونم برسه به فینال..
خیلی بد شد...
یه بازی صرفا فیزیکی...خیلی بد کار کردیم نیمه اول...واران هم که بدجور مصدوم شد
این آقای کاکا چرا نمیره من نمی دونم. عزیز شما توپ طلا بردی...خوش تیپی..پولداری..خوش اخلاقی...خیلی خوبی..ولی بیخیال رئال شو نه خودت هیچی میشی اینجا نه تیم.
1-1 تموم و قهرمانی بارسا هم دیگه روی کاغذ هم قطعی شد..!
خوب نبودیم و نتیجه خوبی هم نگرفتیم اما مصدومیت واران و یخورده مصدومیت کریس بدترین اتفاقات بازی بودن...
+
داور هم هرکی رفت سمتش، کارت داد بهش! 10-11 تا کارت نشون داد فکر کنم!:n29:
+
امیدوارم مصدومان به فینال حذفی برسن و بتونیم اونجا قهرمان بشیم..(واران خیلی بعیده)
رونالدو هم مصدوم شد ؟؟!!!!!!نقل قول:
نتایج رو که از ورزش 3 دیدم حدود 10 تا کارت زرد و 1 قرمز زده بود :n04: مگه داشتن چیکار میکردن ؟؟ :n29:
نقل قول:
جالبی کار اینه که دوستان همچنان با این وضعیت معتقد هستن مورینیو باید در بازی های مهم ایشون رو فیکس بذاره تو زمین!!!! :n23::n23:
قیمتی که رئال مادرید برای خروج کاکا از تیم رئال برای کسایی که خریدارش هستن گذاشته باعث شده از تیم نره - کاکا دیگه اون بازیکن تراز اولی که توی میلان در اوج بود نیستش که باشگاهی بخواد اینهمه پول گزاف بابتش بده کاکا با موندنش تو رئال خودش داره خراب میکنه اگه از رئال بره به تیمی دیگه مثل روبن و اشنایدر دوباره به روزای اوجش برمیگرده ولی خودکرده را تدبیر نیست:n29:
بابا داره تمرین میکنه!
بازی نمیکنه!ولی بالا ترین دستمزد رو میگیره!!! :n02:
شاید دیگه سیر شده از فوتبال!! :n10:
داره پول جمع میکنه فقط!!:n02:
بی انگیزگی ازش میباره خو... :n27:
توجه کردین چند وقته رئال خیلی مفت گل میخوره
زیادم گل میخوره و از همه مهمتر گل های قشنگی هم میخوره این جوری ادامه بدن به فینال جام حذفی هم امیدی نیست
بازی دیشبو نتونستم همشو ببینم از دقیقه ی 55 تا 70 دیدم رئال بد نبود ولی خوب هم نبود
در کل دیگه این فصل از دست رفته بود چه میبردن چه میباختن باید یه فکری به حال دفاع بکنن و یه مهاجم خوب بخرن ترجیحا گرت بیل
************************************************** ************************************************** ************************************************** ********************
تلاش همهجانبه رئال براي جذب نيمار
رئيس باشگاه رئال مادريد تلاش ميکند تا ستاره سانتوس را به اين تيم دعوت کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم که نمیاد اگه هم بیاد به نظرتون ارزش این همه پولو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فلورنتينو پرس هنوز نيمار را فراموش نکرده است و اکنون که به نظر ميرسد اين بازيکن قصد خروج از برزيل را دارد، رئيس باشگاه رئال مادريد در نظر دارد وي را جذب کند. رئال مادريد در 2 ماه گذشته تلاش کرده است تا براي خريد بازيکن برزيلي در تابستان به توافق برسد و باشگاه در کشور برزيل براي جذب نيمار دو نماينده دارد.
به گزارش فارس، اگر قراردادي با اين بازيکن منعقد شود، رقم آن برابر با رقم قرارداد کريستيانو رونالدو در تابستان 2009 خواهد بود. به هر حال پرداخت بهاي اين بازيکن براي پرس مشکل نيست و وي خودش را براي پرداخت مبلغي حدود 100 ميليون يورو براي جذب ستاره برزيلي آماده ميکند. مهاجم برزيلي ماشين شهرت است و ميتواند قراردادهايش را با خود به اسپانيا ببرد. وي هماکنون يازده قرارداد تبليغاتي با شرکتهاي بزرگي چون Unilever، Red Bull، Panasonic، Nike و Banco Standard دارد.
نيمار در حال حاضر دستمزدي 7.2 ميليون يورويي در سال در سانتوس دريافت ميکند و درآمد سالانه وي به 12 ميليون يورو ميرسد. اگر او بخواهد به رئال برود، خالص دريافتي وي 10 ميليون يورو خواهد بود. به نظر ميرسد اين مسئله در انتخاب باشگاه آينده وي برايش تعيين کننده خواهد بود و پرز که ميداند حضور وي براي باشگاه به شدت درآمدزا خواهد بود، مشکلي با اين مسئله ندارد.
به هرحال شرايط اين بازيکن پيچيده است. حقوق وي ميان سانتوس (10 درصد)، Grupo Sondaو پدر اين بازيکن (50 درصد) تقسيم شده است. به نظر، پدر اين بازيکن نقشي کليدي در تصميمگيري وي دارد.
************************************************** ************************************************** ************************************************** ***********************
پهپه همچنان مورد غضب مورينيو
مدافع مياني رئال مادريد به دليل اظهاراتش در دفاع از دروازهبان اين تيم همچنان مورد غضب سرمربي پرتغالي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهپه پس از اظهاراتش در دفاع از ايکر کاسياس پس از بازي با وايادوليد همچنان عواقب اين اظهارنظرها را پشت سر ميگذارد. مدافع مياني رئال مادريد براي ديدار چهارشنبه شب رئال مقابل مالاگا در برنابئو دعوت نشد و ژوزه مورينيو يک بار ديگر شب گذشته در تساوي مقابل اسپانيول او را روي نيمکت نشاند.
به گزارش فارس، مشخص است که ادعاهاي پهپه چندان به مذاق مورينيو خوش نيامده است. سرمربي پرتغالي رئال عنوان کرده بود پهپه به خاطر ترجيح داده شدن واران به او در ترکيب اصلي خشمگين است. احتمالا تنبيه وي در ديدار فينال رقابتهاي کوپادلري که جمعه مقابل اتلتيکو مادريد برگزار خواهد شد، ادامه داشته باشد
مشکل دفاع ما، از وقتی پپه مصدوم شد، شروع شد..در واقع بهتر بگیم که وقتی برگشت و خوزه بهش بازی داد...یعنی مجبور بود..نقل قول:
توجه کردین چند وقته رئال خیلی مفت گل میخوره
زیادم گل میخوره و از همه مهمتر گل های قشنگی هم میخوره این جوری ادامه بدن به فینال جام حذفی هم امیدی نیست
آربلوآ نبود و راموس مجبور شد بره راست تا واران-پپه وسط باشن...پپه خیلی نا اماده بود و ما ضعیف بودیم..
و البته بعدش هم امثال کاروالیو و آلبیول به کارمون نمیان...
تیمی مثل رئال همه بازیکنهاش میخوان برن جلو و گل بزنن...در نتیجه 2 دفاع وسط باید خیلی عالی باشن..چیزیکه تغریبا همیشه با وجود راموس-واران در قلب دفاع داشتیم...منتها وقتی این ترکیب بهم خورد، دفاع هم بهم خورد...
کوچکترین ربطی هم به لوپز نداره چون تویه تمام بازیهای، چندتا سیو عالی رو داشته حتی اگه چندتا گل هم خورده باشه...
بیل به عنوان مهاجم؟!نقل قول:
در کل دیگه این فصل از دست رفته بود چه میبردن چه میباختن باید یه فکری به حال دفاع بکنن و یه مهاجم خوب بخرن ترجیحا گرت بیل
اون روز داشتم فکر میکردم، که میگیم مهاجم، حالا کی رو بخریم که بتونیم کاملا روش حساب کنیم؟!
به نظرم بازیکنایی که تویه تیم های درجه 2 دارن عالی کار میکنن، نمیشه روشون حساب کرد...چون جو تیم بزرگ با تیم کوچیک قابل مقایسه نیست..بخصوص وقتی اون تیم رئال باشه...در نتیجه امثال فالکائو و کاوانی و اینا، یه ریسک-ه...ممکنه جواب بدن اما احتمال خیلی زیادتر، اینا هم میشن هیگی+بنزما...
دوست داشتم نیستلروی یه 2-3 سال جوونتر بود، تا اون میومد..خیالمون راحت میشد خدایی...
الانم یه اینطور مهاجمی میخوایم که هافبک ها بدونن فقط کافیه یه موقعیت براش ایجاد کنن و طرف راحت گل رو زده...
و الان اینطور کسی تویه ذهنم نمیاد اونطور...!
منم نگفتم مشکل لوپز من گفتم دفاع وضعش خرابهنقل قول:
واران و راموس که عالین
په په هم به روزای اوجش برگرده خوب میشه
به نظر من آربلوا در سطح رئال نیست بهتره یه مدافع خوب بگیرن
و در صورت رفتن آلونسو یکی هم براش جایگزین بیارن چون بقیه کسایی که تقریبا وسط زمین بازی میکنن به جزء اوزیل همیشه یه جور نبودن و یه مدت خوب بودم یه مدت بد
بیل مگه مهاجم نیست؟؟؟؟؟؟
خوب نیست برای رئال؟
سرعت ، حمل توپ ، سرزدن و شوتش که خوبه
چی کم داره؟
بیل عالیه برای رئال..(قبلا گفتم چرا و نظرم رو دادم دربارش)نقل قول:
بیل مگه مهاجم نیست؟؟؟؟؟؟
خوب نیست برای رئال؟
چی کم داره؟
منتها بیل مهاجم نیست...بیل بک کناری-ه که بخاطر قدرت تهاجمی و سرعت بالاش، وینگر بازی میکنه اکثرا...
دوری چهار تا شش هفته ای واران از میادین
باشگاه رئال شدت مصدومیت رافائل واران را مشخص کرد . مدافع وسط فرانسوی پس از تست های اخیر روی زانوی پای راستش فهمید که نمی تواند چه در بازیهای رسمی باقیمانده در این فصل برای رئال ، چه در بازیهای ملی پایان فصل حاضر باشد .
اولین بررسی ها نشان می دهند که او از ناحیه مینیسک مصدوم شده است و به همین خاطر باید چهار تا شش هفته از میادین دور باشد و به نوعی تعطیلات تابستانی او از همین حالا شروع شده است . احتمالا در مقابل اتلتیکو با توجه به اختلافاتی که مورینیو با په په پیدا کرده ، آلبیول گزینه اصلی خواهد بود .
وی صبح امروز در صفحه توئیترش نوشت :
" دیروز از ناحیه زانوی پای راست مصدوم شد . در لحظاتی نمی توانستم پایم را تکان دهم . امشب تست خواهم داد . ممنون از همگی به خاطر حمایت شما . "
مرجع اخبار رئالخیلی بد شد ، یکی از مهمترین مهره های تیم توی فینال غایبه:n27:
بیل وینگر هستش حالا چپ یا راست هر دو سمت میتونه بازی کنه ... چرا به درد رئال میخوره مخصوصا تو ضد حمله ها ولی مهمتر از اون یه فوروارد تارگت نیاز دارم(مهاجم هدف)نقل قول:
بیل مگه مهاجم نیست؟؟؟؟؟؟
خوب نیست برای رئال؟
چی کم داره؟
یه چیزی مثل دروگبا که از کمترین موقعیت ها بهترین استفاده هارو بکنه نه اینکه تک به تک هارو هم نتونه گل کنه!
بعضی وقت ها هم هستش که بازی گره میخوره و تیم حریف حمله نمیکنه که بخوایم ضد حمله بزنیم و بازیکنانی مثل نیمار که اخیرا اسمش دور و بر رئال میچرخه
میتونه مفید باشه گرچه نیمار هم خیلی گرونه هم مثل هندوانه باز نکرده هستش ، معلوم نیست جواب بده یا نه ...
اینجاست که وضعیت سرمربی باید زودتر مشخص بشه تا بتونه یه تیم خوب رو ببنده...