ایشون هم خیلی خوف بودن زمان خودشوننقل قول:
البته الانم هستن :n02:
Printable View
ایشون هم خیلی خوف بودن زمان خودشوننقل قول:
البته الانم هستن :n02:
آقا ، گل کاشتیم 10000 شدیم
کسی لیست رشته های هنر و زبان رو هم داره ؟
محض اطلاع ، الان ما که 3 تا کنکور دادیم ، 300 تا انتخاب داریم؟
چون زبان 500 آوردم نمی خوام از دستش بدم ، رتبه ی خوبیه؟ چون من زیاد وارد جو هنر و زبان نیستم
هنر 1500 آوردم
دوستان رتبه دقيق در كدوم قسمت هست ؟ يعني من الان از كجا بدونم كدوم رتبه رو اوردم ؟ منظورم اينه كه رتبه نهايي رو در كدوم كادر نوشته ؟
رتبه ی نهایی همون رتبه ی کل شما در سهمیه هست.
اما برای انتخاب رشته رتبه ی شما در زیر گروه (1 2 3) مورد نظر که بر اساس رشته تعیین میشه مهمه
تاپیک انتخاب رشته باز شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا سريع جوا بدين !! آيا در اين كادر نوشته رتبمو :
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم انساني :
رتبه در سهمیه ملاک هست .....نقل قول:
و با توجه به رشته مورد نظر شما رتبه در اون زیر گروه را باید دید ....
که اغلب زیر گروه یک و دو رشته های تاپ در اون قرار دارند ...
باور نكردنيه پس!!!! بعد از 7 بار شركت كردن در كنكور و بدون درس خوندن 6 هزار اوردم!!!نقل قول:
در حاليكه فقط براي تفريح رفتم سر جلسه! به نظرتون تربيت معلم قبول ميشم؟
سلامنقل قول:
نه عزیز شما همون 100تا انتخاب رو داری
زبان احتمالا رشته خوبی قبول شی چون بیشتر بچه ها تفننی شرکت میکنن این گروه آزمایشی رو
ولی امسال برای اونایی که سر جلسه بودن و مجاز شدن 150 انتخاب میتونن داشته باشن.نقل قول:
برای کسانی که غایب بودن 100 انتخاب دارن
خداکنه با 2500مهندسی شیمی تهران قبول شم
8841ترازمه
شیمی زیر گروه2ه دیگه؟
بخاطر دانشگاه آزاده احتمالانقل قول:
سلام
بچه ها کسی که متولد نیمه دوم سال 1373 میتونه سال دیگه هم کنکور بده؟دفترداره مدرسمون میگفت قانون ها عوض شده ونمیتونه
نقل قول:شرمنده کسی هست راهنمایی کنهنقل قول:
آره؛ میتونی.... + توضیح پایینو بخوننقل قول:
نه آقا...این طورا نیس... چرا جوون مردمو می ترسونی:n02:نقل قول:
یک سال بیشتر درس خوندن حق هر پسر ایرانیه مشموله. اصلا جایی درخواست معافیت داده نمیشه که بخوان قبول کنن یا نه! یک دفرچه رو پست میکنی و یه برگ سبز واست میاد:n05:...
اگه کسی متولد نیمه اول 73 هم باشه؛ مشکلی نداره.نقل قول:
تا حدود آذر 91 قانونش این بود: میرفتی دفتر پلیس +10 ؛ برگه درخواست به خدمتو میگرفتی. تا غیبت نخوری. تاریخ اعزام میوفتاد واسه آبان سال بعد. که تا اون موقع هم نتایج کنکور میومد و دانشگاه بودی.
اما همون موقعا قانون عوض شد... راحت تر شد. فکر کنم دیگه نمی خواست بری درخواست اعزام به خدمت بدی...
بهترین کار= برو از چند تا دفتر +10 سوال کن.( اونی که جاهای باکلاس تره شهره! تجربه دارم اینو میگم...:n09:)--------> نتیجه رو هم این جا بگو
خوب این دفتر را پست می کنی . باید خرداد سال دیگر پست بکنیم درسته
چون ما خرداد امسال فارغ التحصیل شدیم . و تا سال دیگر وقت داریم
تازه بعضی ها هم می گویند شما از شهریور امسال فارغ التحصیل می شوید و تا شهریور سال بعد وقت دارید
لطفا کمک بکنید
دوستان این جریان دانشگاه فرهنگیان چیه
وقتی می رویم در سایت کانون کارنامه های پارسالی را نگاه می کنیم می بینیم طرف با رتبه 95 هزار منطقه دو و رتبه 213 هزار کشوری
توانسته است علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیش شهید رجایی شیراز را بیاورد
ولی یکی از دوستام گفت که 43 هزار شده است زده براش غیر مجاز و منم 68 هزار بازم غیر مجاز این جریانش چی هست
برادر ...نقل قول:
متاسفانه شما اطلاع نداری....
وقتی متولد سال 74 رو فراخون کردن ... این دوست عزیزمون همین الان دفترچه پست کنه 18 شهریور اعزامه! ...
در کل بعد از اخذ آخرین مدرک تحصیلی یک سال فرصت هست تا دفترچه رو پست کنید.
لطفا قانون و تبصره و... از خودتون اختراع نکنید دوستان ... درسته شخصی که متولد 73 هست سنی نداره اما 18 سالش شده و مشموله! حتی متولد 74 هم الان مشموله .نقل قول:
1- از چه تاريخي مشمولان وارد سن مشموليت مي شوند؟
تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظيفه عمومي مي گردند .
2-حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه قبل از سن مشموليت فارغ التحصيل ، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است .
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه قبل از 1/2/91 فارغ التحصيل ، انصراف ، ترك تحصيل يا اخراج از تحصيل شده باشد حد اكثر
تا1/8/91 فرصت معرفي خود را دارد.
3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92
مهلت معرفي خواهد داشت.
بخش معافیت تحصیلی در سایت نظام وظیفه رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین برای کسب اطلاع از آخرین شرایط نظام وظیفه هم طبق گفته صریح سردار کمالی باید از طریق نظام وظیفه پیگیر باشید و لاغیر :
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وي در ادامه به خانواده ها تاكيد كرد:تنها مرجع اعلام رسمي قوانين و مقررات و اخبار خدمت وظيفه عمومي،ستادكل نيروهاي مسلح و سازمان وظيفه عمومي ناجا مي باشد. لذا خانواده هابه شايعات موجود توجه نداشته باشند.
..........
خود بنده هم دقیقا سر همین مساله ... رفتم خدمت ..
اقایون مگه شما اون فرم معافیت تحصیلی رو نبردین پلیس +۱۰؟
مدرسه می ده اون فرم.
تو مدرسه ما هرکی تولد ۱۸ سالگیش می شد فرمش رو می دادن ما هم می بردیم پلیس +۱۰ واسه معافیت تحصیلی
واقعا؟ داداش آخه چرا دری وری کدوم وری میگی ؟:n08:قصد اهانت ندارم اما آخه اینجوری بود که کسی مشکلی نداشت ! تازه بحث سر فارغ التحصیلاست که یکسال فرصت دارند خودشونو معرفی کنند اصلا هم تا دانشگاه قبول نشی خبری از معافیت تحصیلی نیست ... فقط باید معرفی کنی تا غیبت نخوری ! من خودم همین مشکلو داشتم که میگم متولد نیمه اول 73 هم هستم ... تاه خرداد هم فارغ التحصیل حساب میشید نه شهریور! و سریعا هم اعزام میکنند:n28:نقل قول:
رتبه نهایی توی کدوم قسمته؟
رتبه در زیرگروه(مثلا من منطقه 3 هستم ، زیرگروه 3؟ )؟
یا رتبه کل در سهمیه؟
اگه رتبه رو پرسیدن، رتبه کل در سهمیه رو بگو.نقل قول:
رتبه نهایی توی کدوم قسمته؟
رتبه در زیرگروه(مثلا من منطقه 3 هستم ، زیرگروه 3؟ )؟
یا رتبه کل در سهمیه؟
منطقه 3 یه چیزه، زیرگروه سه یه چیز دیگه. فکر کنم تو دفترچه ثبت نام هم توضیح داده شده در این مورد.
بچه ها حالا تکلیف انتخاب رشته های ازاد چی میشه؟
کی برای ازاد باید انتخاب رشته کرد ؟
منظورم بدون ازمون ها نیست
سلام طی هفته اینده اطلاعیه مربوط بهش روی سایت سنجش قرار میگیره .نقل قول:
و با خرید کارت اعتباری علاقه مندی ازاد میتونید انتخاب رشته ازاد رو هم انجام بدهید ...
دوستان از چندم میشه کارت ورود به جلسه کاردانی فنی و حرفه ای را تهیه کرد ؟
سلام دو تا سه روز قبل از روز ازمون در سایت قرار میگیره ....نقل قول:
نقل قول:
رتبه كل د رسهميه ...
داداش شما چند هزار شدي ؟
6 هزار:n02:نقل قول:
بد نیست راضیم:n26:
///
شما چطور؟
دوستان 650 ریاضی منطقه 2 چی قبول میشه تهران؟
تقريبا همه چي. شايد برق و مكانيك شريف نياره ولي امير كبير احتمالا مياره. ضمن اينكه معماري و عمران و آي تي شريف هم مكنه بيارهنقل قول:
طبق یادگار ماندگار 91نقل قول:
خواجه نصیر و بهشتی هرچیزی...
علم و صنعت اکثر رشته های خوشنام تر
امیر کبیر؛ بعضی رشته ها... رو خط مرزه
تهران و شریف؛ باید خوش شانس باشی تو رشته های عمران و برق و مکانیک (شریف معمولا زیر 200 منطقه 2 میگیره تو این رشته ها)
رتبه خوبی داری... دانشگاه های خوب و رشته های خوب قبولی..
۲۰۰۰ منطقه ۱ چی میاره از تهران؟
زیرگروه ۲ هم ۱۹۶۹ هستم
1212 منطقه 2 هم اگه بگید چی میاره ممنون میشم.آی تی کجاها میتونم قبول شم؟
زیرگروه یک 1143
تراز رو از کجا میشه دید؟
نمره ی کلم 6800 هست از این چجوری میشه فهمید تراز چقدره؟
نمره 7500 منطقه 3 در بهترین حالت رتبش چند میشه ؟
ممکنه 1500 بشه ؟
انقدر دوستان سر سربازی بحث کردن ما هم ترسیدیم.
من متولد نیمه ی اول ۷۴ ام و هنوز هم تولد ۱۸ سالگیم نشده.قبولی خرداد هم هستم.میخوام سال دیگه کنکور بدم.برای اینکه نرم سربازی باید کاری انجام بدم یا جایی برم؟؟؟
ممنون.
روزانشو تا ۶۰۰ ۷۰۰ بیشتر نتونسته بودن بیارن سالای قبلنقل قول:
کلا من با ۱۴۰۰ توی دانشگاه باهنر چه رشته هایی میارم به نظر شما ؟ (رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده) چون نزدیکمونه.(زیر گروه یک هم ۱۵۰۰)
توی دانشگاه های تهران چی؟
توی صنعتی اصفحان چی؟(فکر کنم این جاها فقط رشته های خیلی پایین بتونم بیارم)
راستی جریان سربازی چیه همه دارن میگن؟من متولد خرداد 74ـرم نمی تونم یه سال وایسم؟
يعني به سوالاي هيچكدومتون نميشه جواب داد !
خب شما كه ميگي من رتبه X منطقه n آوردم بايد بگي چه رشته اي هستي خب.
يهو ديدي رياضي هستي ولي بهت گفتن داروسازي شهيدبهشتي مياري :n02:
نقل قول:
1143 منطقه 2 دیگه؟
آی تی: شاید با یکمی شانس، امیر کبیر قبول بشید(ان شاء الله)
اما بقیه دانشگاه های کشور قبول هستین. صنعتی اصفهان؛ شیراز و....
( با این رتبه رشته های دیگه قم تو دانشگاه های خوب مثل علم و صنعت و صنعتی اصفهان و خواجه نصیر؛ قبولید. عمران؛ مکانیک و...)
1212 هم حدودش مثل شماست؛ در انتخاب رشته ؛ رتبه هایی که 200 ؛ 300 تا اختلاف دارن(بالاری هزار) تقریبا یک جور انتخاب واسشون میشه کرد.
دوستان کسی سوال منو جواب نداد:n16:
با رتبه ی 2500منطقه 2 رشته ی ریاضی
مهندسی شیمی تهران---مهندسی صنایع تهران---مهندسی مواد امیر کبیر
شانس قبولی دارم؟